tatlim ceken bilir diyorum ve az kaldi insallah.. benimki 3 ayi bitirir bitirmez gecti sukur. seninkide gecer ins. Allah yardimcin olsun ozellikle ilk zamanlar yalnizlik cok zor yaa hele ilk bebek icin.. bunalim oluyor lohusa kadin.. Allahim biri 5 10 dkka su cocugu tutsa die olurdum.. neyseki ALlahin izniyle geciyor iste biole boyle anneler nasil yaslaniyor derdi hep canim annem... basliyoruz iste boyle bizde.....
tugcecim oncelikle sen cooook vicdansizsin yaaaaaaaaaaaaaa.... ben hakkaten kizina dayanamiyorum.. ALlahim nazarladan korusun yarabbim.. iyi bak kuzuya feci sevimlli aman hayatim dualari eksik etmeyesiniz tahminim bu gorevin buyugu ananede dirde..Allahim korusun insallah pek cilveli..masallah...
3 kisilik hayt nasil gidiyor bakalim...hersey yolunda gorunuyor insallah ole devam eder.... opuyorum sizi...
deryacim.. masallah yavruna hazirlanmis demek prenses... canim seker icinde cook dikkat etmen gerekiyor sanirim yiyip ictiklerine.. Allah yardimciniz olsun... suyun sinirdaysa peki ne yapmak lazim?? mesela daha sIk dr a gorunecekmisin? bu senin elinde olan bisey deil snairim??? insallah 2 ay daha saglikla gecer arkadasim...
hulyaciimm nerelerdesin acaba ucuzuummmm??? gelmiyorsun sanki buralaraaaaa...... GEL kuzuuuumm ipekimden haber getir bizeee...
cnm benim çok sağok. şeker için diyet yapıyorum çok dikkat etmeme rağmen yine sınırda çıktı. tatlılar, hamur işler, beyaz ekmek, pirinç, makarna ve pek çok şey yasak. suyum için bol bol su ve istirahat gerkiyormuş. 2 haftaya bir de kontrole gidicem. suyun sınırda oması benim elimde değil maalesef. bol su içmek gerekiyor. ben zaten günde 3 lt içiyorum. artık 5 ltlik damacana bitiririm.