- Konu Sahibi screamaway
- #34.901
öyle salak insan cok cicekcim bosversene allah ona kiz nasip etmiyor onu söylemior sanki öglan dogurmak marifet.. yarin birgün gelin kaynana cekismeleri baslayinca anlar kiz cocugunun degerini, kimse kusura bakmasin ama kizlar kadar kimse düsünmüyor anne-babasini.. ailem üzülmesin diye derdini icine atanlar da kiz evlatlari, sunu da anneme vereyim, su kardesime olsun diyen de kiz evlatlari.. arkadasimin annesi diyorki, 5 kizim 1 oglum var ama keske bu da kiz olsaydi diyor.. kadinin bi bildigi var ki diyor.. cahille sohbet edilmiyor iste..
evet canim bana gelince sinir stres aldi basini gidiyor.. haziranda trye geliyoruz ya tek bekledigim o.. insallah o zamana kadar hayirli bir sey olur yaa.. artik oturup oturup agliyor cicek inanir misin dayanamiyorm.. ya bi sorunumuz yok, cok sükür diyorum.. ama neden olmuyor anlamiyorum, bu kadar mi zor bir sey yaa... bazen diyorumki keske tedavisi kolay bi sorunum olsaydi da en azindan deseydim ki ya benim su sorunum var, iste ilac kullanmam lazim da onu bekliyorum.. yok yaa hic bir sey yok, yine de sükür tabiki.. ama olmuyor iste.. offf diyorum her an.. allah bana da benim gibi olanlar da sabir versin ne diyim...
evet canım doğru söylüyorsun anne babanın hakkında hayırlısı kız evlatmıs ama insanlarımız da oğlan cocugu dogurmak marifet sanki.en iyisi öyle kisilerle sohbet etmemek
ahh canım benim stres yapmamaya calıs diyecegim ama elde degil biliyorum .insallah tr ye gelene kadar hamile kalırsın .ailenle bilikte mutlulugunun tadını cıkarırsın .haklısın canım bir sorun yokken olmaması zor bir sey ama en önemli sey stres yapmamak yine cok sükür bir sorun yok ben inanıyorum ki rabbim bu güzel yürekli arkadasıma en kısa zamanda nasip edecektir