2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi olmana sevindim. umarım küçük meleğin de iyidir. ne tatlıdır kim bilir. doğuma az kaldı ama doğum şeklim belli değil. kızlar da gelirler inşallah güzel haberlerle. sabırla bekliyorum.

cok sükür kızım eskisine göre iyi.coook tatlı masallah rabbim öyle bir sevgi koyuyor ki insanın icine her eziyetine razı oluyorsun sabirla karsılyorsun hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun normal veya sezeryan sag salim ins bebegini kucagina alırsın ben normal dogum yaptım memnun kaldım aslında ama bir kötü yanı 25 saat sürdü doğum yapmam o cok yormustu beni

ah cnm benim ya. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin her zaman inşallah. ben de hakkımda hayırlı olanı diliyorum. kızımı sağlıkla kucağıma alayım da gerisi teferruat zaten.

ah cnm benim ya. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin her zaman inşallah. ben de hakkımda hayırlı olanı diliyorum. kızımı sağlıkla kucağıma alayım da gerisi teferruat zaten.

sağol canım amin .sag salim kızını kucagina al da önmeli olan o .zaten bebegini kucagina verdiklerinde bütün acıları unutuyorsun
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz ya hic kimse gelmiyor ne oldu herkese umarım kötü bir sey yoktur :26::26::26:

kızlar hülya, sıla, breshka, nartanesi, regen, tuğçe, çiçek, meri, menbeta ve ismini unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. nerelerdesiniz. iyimisiniz? merak ediyorum hepinizi, küçük olsa bir şeyler yazın, iyi olduğunuzu söyleyin. özlettiniz valla.

Kızlar merhaba,malesef eskisi gibi internete giremiyorum,kızım,ev işleri,misafirler derken vakit kalmıyor,geceleri fazla uyumadığım için gündüz yorgun oluyorum,kızım eskisine göre düzeldi ama yinede gaz sancıları devam ediyor.Şimdi uyuyor da yazabiliyorum,hııı birde kucağa çok alıştı,kendi kendine yatmıyor hep kucakta gezmek istiyor,hep kendine konuşulmasını istiyor...
Sizler nasılsınız?Tuğçe,Çiçek sizin kızlar nasıl?Hülyacım,Sılacım,Deryacım hamilelik nasıl gidiyor????

cnm sen yavaş yavaş büyütüyorsun minik kızı darısı bizlerin başına inşallah. hamilelik şimdilik iyi gidiyor cnm.

valla canım ben kızlardan umudumu kestim sanki karar almıslar bu topige girmemek icin kızımla ben iyiyiz saol canım senin son haftalar nasıl geciyor

slm canım senin yazını okuyunca ben yazmısım gibi hissettim aynı seyler bizde de var gaz sancıları azaldı ama yine de bir düzene giremedik gece en erken 00;30 da uyuyor gündüzleri de pek uyumak istemiyor sürekli kendisiyle konusulmasını istiyor yalnızım cok zorlanıyorum zorla günlük temizligimi ve yemegimi yapabiliyorum uykusuzluk cok kötü etkiliyor ama kızlarımız icin deger .bizim ki de sallamaya alıstı sallama durunca uyanıyor gece gündüz böyleyiz bilmiyorum ne zaman vazgecer ki:26::26::26:

ben sizleri unutmadim arada bir giriyorum ama kimseyle karsilasamayinca diger topiklerde geziniyorum veya yazisiyorum
ben yogunum bu aralar. esimle birlikte annemlere gittik orda kaldik. sonra ise baslayacagim icin kagit küre islerini halletmeye calisiyorum.
mayista ise baslayacagim Rabbim nasip ederse Insaallah.
hersey yolunda beni merak edenler sagolun. sizlerinde güzel haberlerinizle mutlu oluyorum.
deryacigim az kalmis dogumuna. cok heyecanlidir simdi. Hayirli dogum nasip etsin Rabbim

cnm bende seni merak etmiştim. şükür iyiymişsin sevindim. tşk ederim cnm. son 7 hafta . inşallah sorunsuz geçer.

slm canım sen yine de yaz sonra gördügümüzde cevap yazarız sana zaten deryayla benden baska yazan yok topik cok bos kaldı herseyin yolunda olmasına sevindim yeni isinde basarılar dilerim rabbim kolaylık versin

selammllaaaaaaaaaaaaarrrrrrr..

canikolar nasilsiniz yaa.. benim oglan tatildeydi evdeydi evin isleriydi esyalariydi,izin hazirliklari falandi derken ara uzadi gitti.....

bizde 28.haftadayiz.. doktor aramiz bayagi uzadi. cunku tatildeydiler.. insallah bu cuma randevumuz var hersey yolundadir umarim.... bayagi zormanmaya basladim..

cicek ve neselikiz masallah yaa bayagi buyuttunuz.... ahh kizlar keske kucaga ve sallanmaya alistirmasaydiniz kucuk hanimlar kolay yolu bulmuslar....... biraz zor olacak ama aglamalarina dayanmak lazim.. ben o sekilde alistirmistim.inanin herseyin farkindalar... karinlari doyup tam uyku geince koyuverin besiklerine ve uyamasi gerektigini soyleyip ayrilin max 15 dk aglayabilirler.. boyle boyle kendi kendine uyumayi ogretebilirsiniz.. inanin sonrasi icinde coook buyuk kolayliklar getirecek hem size hem bebeginize... biliyorum 3-4 yasinda hala sallanmadan uyumayan cocuklar var.....

deryacim.. sana da az kaldi haa... hadi Allah kurtarsin bende coook heycanlaniyorum yaaaaaaa.... ve ayni heycanla oglusuma sarilmay i bekliyorum.. insallah hepimiz asglikla kavusuruz yavruarimiza...

regencim sen nerelerde naparsin kuzum..durumun nedir??

nartanesi.. tatlim sende ise baslicanda mayista e ama zaten ondan 2 ay sonra geri tatil olacak??? hayirlisi bakalim.. yahu canimcim birde su benim oglana paymasmayi nasi ogretecem... arkadasiyla bizi olduruyorlar... anladik bu yaslar merkezcidir ama ogretilmesi lazim bazi seylerin dimii???????

ayy cnm benim senden iyi haberler almak ne güzel. iyi olmana da çok sevindim. kimsecikler yok burada üzülüyorum valla. bu arada senin bebiş de kocaman olmuş. inşallah kontrolde de güzel haberler alırsın bizlerede güzel haberler veririrsin. senin küçük paşan da öğrenir paylaşmayı annesi. sen öğretirsin eminim.

Insallah deryacim guwzel habberlerle doneriz. Benimde karın ağrılarım var özellikle bu hafta arttı diyebilirim sen peki çalısmaya devammi hala? Ayy demek 7 haftan kaldı şükürler olsun oda sorunsuz biter yavruna kavuşursun inşallah. Evet oğluma öğretmeliyiz artık Allah'ın izniyle zaten kardeşiyle paylaşacak artık..

Ay kızlar bide su isim Isini halletseek herkesler koydu biz yavrum hala bekliyor kısmet tabi ama başka fikrim gelmezse bunlar arasından secicem ;
Elyesa, Tufeyl , bera, yasir, berşat, imrAn, enhar, Turab hepside anlam olarak güzel sahabe isimleri falan

Amma cokmus seçeneğimde işim zor..

Soyleki en çok icime sinenleri tufeyl(sahabe ismi ışık saçan anlamda), bera(yine sahabe ismi) imrAn (Hz Meryem'in babası ve imrAn süresi )

sılaaaaaaa hosgeldin canım nerelerdeydin yaa cok özlettin kendini kimseler gelmiyor zaten demek 28. haftadasınız masallah az kalmıs dogumuna insalllah sağ salim küçük pasayı da kucagina alırsın benim kız cok fena gecen gün tam bir saat ağladı sallamadık unutsun dedik dayanmak cok zor oldu aglamasına ama vazgecmedi sonunda biz pes ettik ne yapacagim bilmiyorum senin buldugun isimler güzel hic duymamıstım ama sahabe isimleri olması cok hos büyük oğlunun ismine hangisi yakınsa onu da koyabilirsin abi kardes ikisininde isimleri birbirine uyumlu olur

evet canim ise baslayacagim günü iple cekiyorum. yarinda is saatlerimi konusmaya gidecegim Insaallah. Hayirlisi bakalim.

arkadasiyla derken canim? arkadasiylami paylasamiyor? yasi kacti oglunun canim tam olarak?simdi ilk önce cocugu zorlamamak gerek yani istemiyorsa vermek üstüne gitmemeli ama baskali paylasinca oglunun yaninda baskasini tebrik et veya oglunda nadiren paylasiorsa onuda öv sevin öp tebrik et. simdilik tek cocuk oldugundan daha paylasmayi bilmiyor. ögrenecek Insaallah. simdiden kardesinin yakinda geleceginden bahsedin ve onun icin kendisi hediye almasini tesvik edin. alisverise gidin istedigi birseyi alin hatta kardesinede alalimmi diye sorun ve alin odasinda saklayin bi köse yeni kardesi icin tasarlayin beraber. kardesiyle paylasmayi ögrenince baskalariylada paylasmayi bilecektir.
kardesini sevmesi icin karnina elini koysun onun hareketlerini izlesin. buna benzer seyler uygula canim. sen oglunun karekterini bildigin icin daha degisik yöntemlerde bulabilirsin.
kolay gelsin canim ama sakin oglun beni sevmiyorlar artik duygusuna kapilmasin yani dengeyi kaybetmeyin.istemiyorsada fazla kardesinden bahsetmeyin. meraklandirin biraz kendisi gelip sorsun düsünsün merak etsin.

canim bu isimlerden birini illaki istiyorsan . benim öncedende hosuma giden isim var aralarinda bera ismi cok hosuma gidiyor
tabi ben iki isim takilmasini cok sevdigim icin Ahmed Bera gibi olabilir.veya beranin yanina bi isim

benim favori erkek isimleri
hamza
ömer
yusuf (bayiliyorum bu isime)
süha
kerem
ekrem
seyyid

kolay gelsin. ismi gibi güzel olsun

umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…