• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kuzum ben aslinda ortadan konusmak istedim. Yani olabilir olmayabilirde. Kesin cevabi bilmeyin diye oyle yazdim. Varsada bilmiyorsunuz yoksada bilmiyorsunuz. Boylelikle merak etmezsiniz diye dusundum.
Hamile oldugumu dusunenler benden beklentileri olmaz. Hamile olmadigimi dusunenlerde zaten birsey soyleyemeyecegimi biliyorlar.
Bu durum karsisinda yalan soyleme durumunaada dusmedim. Sadece aciklama getirdim.

Ayy ne karisik yazdim en iyisi kafa yormayin. Sohbete devam. Opuldunuz.

:9::9::9::9: evet epeyce karisik olmus... insallah hamissindir de canim sonra söylesen de, hatta söylemesen de olur yeterki her sey yolunda olsun..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benım misaifrilerim vardı gene gelemdım :1::1: zaten topicte bos oldugu ıcın farkedilmemiştir... :9::9:

Cok sevindim hersey yolunda jupppiiii. Allah bagislasin prensini kocaman olmus masaallah.
Beni merak etmissin sagol ben cok cok cok sukur iyiym hamd olsun. Herseyim yoluna giriyor Allahimin izniyle.
En onemli konuyu malesef sizlere bildiremiyorum cunku ben esimle konusurken bana yemin ettirdi kimseye birsey soylemem icin. Biliyorsun ilk gebeligim hemen yayildi ve esim nazara cok inanir. Bu sefer kimse bilmesini istemiyor. Bende kendimden birsey anlatamiyorum artik. Ailelerimizin bile ogrenmesini istemiyor ta ki kendileri karnimi gorup anlyana kadar. Digerleri tr de zaten onlarada bebisimi alip gotururum hehe. Beni merak etmeyin olurmu ben cok iyiyim. Buraya gelip sizlerden guzel haberler almak icin gelecegim

Benden havadisler bukadarrr.

Kuzum ben aslinda ortadan konusmak istedim. Yani olabilir olmayabilirde. Kesin cevabi bilmeyin diye oyle yazdim. Varsada bilmiyorsunuz yoksada bilmiyorsunuz. Boylelikle merak etmezsiniz diye dusundum.
Hamile oldugumu dusunenler benden beklentileri olmaz. Hamile olmadigimi dusunenlerde zaten birsey soyleyemeyecegimi biliyorlar.
Bu durum karsisinda yalan soyleme durumunaada dusmedim. Sadece aciklama getirdim.

Ayy ne karisik yazdim en iyisi kafa yormayin. Sohbete devam. Opuldunuz.

ay nartanesi kafam bı dunya zaten bıde senın su felsefık sozlerını okuyunca daha da bı kötü oldum.. varsa var de yoksa yok de.. ne anlamaya calısma ezıyetıne sokuyon miilleti.. nazar mı degdircez dıye korkuyonn.. oyle dusunyorsan yanlıs cunku bı bu topicte hepimizin hamile kalmasını istiyorduk cok sukur oyle de oldu. birkackişi kaldı sadece onlarda en yakın zamanda bu mutlu haberi alacaklar.. yani bu kadar karısık konusmaya gerek yok.. hamilesin diye anladım bu konusmadan.. Allah tamamına erdirsin hatta 41 kere masallah :nazar::nazar: buda hediyemm...

selaaamm kizlaar.....

ee nabersiniz bakalim...

hulyacim daha donmemissin sonuclar icin insallah iyi cikmistir bitanecim... bu aradada masallah kizimizin herseyi bimis sayilir odasida cok guzel..saglikli hayirli gunlerde buyusun uyusun insallah...

inanirmisiniz bende daha tik yook nerden baslicamm ne alip ne allmicami bilmiyorum bile...:30::30:yaziik oglusuma...

deryaciimmm caniim hayy masallah diyorum sen de bayagi oldun yaa biseycik kalmadi 2 ay var haaa... oda gecer gier hayirla saglikla kavusursunn insallah kizina... sen isim dusundun mu peki canim?

tugceciim hayatim goruyorum guzel kizinin fotolarini Allah bagislasin masallah cok tatli,yaman bisi... senide cok yormuyor gibi..yiyor iciyor yatiyor masallah.... hele bi 3 ayi bitirsinler tatlarindan hiic yenmez ozaman...

nartanesi... kuzuu herseyin yolunda olmasina coook sevindim... sukur islerin yerinde gidiyor.. peki hamilelik haberini bizlerle hic mi paylasmicaksin.. hani ileri aylarda bile.. ozel karariniz saygi duyariz ama mutluluklar da paylasinca cogalir be guzelim...

:46::46::46::46:

menbetaciimm nasilsin yaa hiic anlayamadim senin gebeligini bulantilarin falan oldumu;duygularini falan bak 3.ayi bitirdin sende... yavas yavas sismeyede baslamissindir canikom.. Allah hayirli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin..

amaa yaanii su misafirlerinde hamilelikte bile rahat vermicekler miiii??? ee senin tur olaylari ne alemde yahuuu???? dusunuyorumda yazik seninkine....:32::1::1::1::1::1::1::1::17::17:

bu arada kizlar isimleri kurcalarken Aras ismine takildim.. cok hosuma gitti... nedersiniz.. zaten aras aras dedikce oglus tekmeler savuruyor.. acikcasi suphelendim...:26: sevdimi neee:32::32:

selaaamm kizlaar.....

ee nabersiniz bakalim...

menbetaciimm nasilsin yaa hiic anlayamadim senin gebeligini bulantilarin falan oldumu;duygularini falan bak 3.ayi bitirdin sende... yavas yavas sismeyede baslamissindir canikom.. Allah hayirli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin..

amaa yaanii su misafirlerinde hamilelikte bile rahat vermicekler miiii??? ee senin tur olaylari ne alemde yahuuu???? dusunuyorumda yazik seninkine....:32::1::1::1::1::1::1::1::17::17:

aras ismi güzel canım seninkide tepkiler verdiğine göre sevdi demektir.. hayırlısı olsun..

canım benım ben iyim cok saol.. güzel dileklerin içinde kocamannn canı gonulden amin diyorum.. bulantım sadece 5.6.7. haftalarda oldu gibi gibi ve sonra kesildi. arada bir geceleri yatarken yan veya yuzustu dondugum zamanlarda oluyor. cok sukur ewet 3 ayım bitti. 2litestimi yaptırdım sonuclar pztesi cıkıcak insallah.. insallahta beklediğim sonuclar cıkar.. dualarını eksik etme ne olursun...
sismeye basladım canım gordugum gıbı 13+4 düm ve tam 1,5- 2 kılo aldım :9::9: giysilerim aynen oluyor bir sıkıntı yok ama neden bu kadar erkende kılo aldım bilemiyorum..galiba ben cok şişko bir hamile olucam..
yok canım ne rahatıı... butun hamilellik sanırım boyle sıkıntılı streslı gecıcek.. sımdıkı dusuncem bebek dogduktan sonra ben ne yapıcam nasıl yapıcam. insanın yakınları anlayıs gostermedıkten sonra elden ne bekleyebilrim... tur olaylarıda canım işte haftada 1-2 anca :52::52: zaten dr yasağı vardı. yasak kalktı adam haydeeeee dedi ki misaifler bastı. hevesi kursagında kuzucugumun :69: :1::1: ya işte boyle canım benımm..

cok saol benı sordugun için.. unutuluyorum yawww :54::54:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benım misaifrilerim vardı gene gelemdım :1::1: zaten topicte bos oldugu ıcın farkedilmemiştir... :9::9:

ay nartanesi kafam bı dunya zaten bıde senın su felsefık sozlerını okuyunca daha da bı kötü oldum.. varsa var de yoksa yok de.. ne anlamaya calısma ezıyetıne sokuyon miilleti.. nazar mı degdircez dıye korkuyonn.. oyle dusunyorsan yanlıs cunku bı bu topicte hepimizin hamile kalmasını istiyorduk cok sukur oyle de oldu. birkackişi kaldı sadece onlarda en yakın zamanda bu mutlu haberi alacaklar.. yani bu kadar karısık konusmaya gerek yok.. hamilesin diye anladım bu konusmadan.. Allah tamamına erdirsin hatta 41 kere masallah :nazar::nazar: buda hediyemm...

valla menbetacim aynen ben de hamile olduguna inaniyorum ve düsündükce de seviniyorum.. hatta sunu eklemek istiyorum, dediklerin cok dogru.. en nazari degecek insanlar bizim kizlar.. kiiiiiiiii topigimizin yüzde 90i zaten hamis.. geriye 3 kisi kaldik.. azra, kuppe ve ben... bebisi olanlar niye nazar etsin ki... olsa olsa hamis olmayanlar ISTEMEDEN nazar eder o da BELKI, iste o zaman da ben coooooooooook ama coooooooooook bozulur, kirilir ve üzülürüm... tabi yine de herkesin kendi bilecegi is..

selaaamm kizlaar.....

ee nabersiniz bakalim...

hulyacim daha donmemissin sonuclar icin insallah iyi cikmistir bitanecim... bu aradada masallah kizimizin herseyi bimis sayilir odasida cok guzel..saglikli hayirli gunlerde buyusun uyusun insallah...

inanirmisiniz bende daha tik yook nerden baslicamm ne alip ne allmicami bilmiyorum bile...:30::30:yaziik oglusuma...

deryaciimmm caniim hayy masallah diyorum sen de bayagi oldun yaa biseycik kalmadi 2 ay var haaa... oda gecer gier hayirla saglikla kavusursunn insallah kizina... sen isim dusundun mu peki canim?

tugceciim hayatim goruyorum guzel kizinin fotolarini Allah bagislasin masallah cok tatli,yaman bisi... senide cok yormuyor gibi..yiyor iciyor yatiyor masallah.... hele bi 3 ayi bitirsinler tatlarindan hiic yenmez ozaman...

nartanesi... kuzuu herseyin yolunda olmasina coook sevindim... sukur islerin yerinde gidiyor.. peki hamilelik haberini bizlerle hic mi paylasmicaksin.. hani ileri aylarda bile.. ozel karariniz saygi duyariz ama mutluluklar da paylasinca cogalir be guzelim...

:46::46::46::46:

cnm benim çok sağol. biz hala isim düşünmedik. nisan ayında karar verelim diye konuştuk . bu arada aras ismi çok güzel ben çok beğendim.

slm kızlar ben geldim ama fazla yazamayacagim cünkü kızım yine ağliyor cok zormus annelik yaa bizim prenses cok gazlı kolik mis 2 ay 8 günlük ama hala devam ediyor yalnızım cok zorlanıyorum ondan buraya yazaccak zamanım olmuyor umarım herkes iyidir sonra yine yazmaya calısırım prensesi aglatmayayım

slm kızlar ben geldim ama fazla yazamayacagim cünkü kızım yine ağliyor cok zormus annelik yaa bizim prenses cok gazlı kolik mis 2 ay 8 günlük ama hala devam ediyor yalnızım cok zorlanıyorum ondan buraya yazaccak zamanım olmuyor umarım herkes iyidir sonra yine yazmaya calısırım prensesi aglatmayayım

oy canim benim allah yardim etsin de su gazli dönemi bi an önce atlatin tatlim yaaa arkadasimdan biliyorum gercekten cok zor geciyor.. en kisa zamanda gecer insallah..

cnm benim inşallah en kısa sürede küçük prenses kurtulur sıkıntılarından.

bu arada kizlar isimleri kurcalarken Aras ismine takildim.. cok hosuma gitti... nedersiniz.. zaten aras aras dedikce oglus tekmeler savuruyor.. acikcasi suphelendim...:26: sevdimi neee:32::32:

selaaamm kizlaar.....

ee nabersiniz bakalim...
tugceciim hayatim goruyorum guzel kizinin fotolarini Allah bagislasin masallah cok tatli,yaman bisi... senide cok yormuyor gibi..yiyor iciyor yatiyor masallah.... hele bi 3 ayi bitirsinler tatlarindan hiic yenmez ozaman...QUOTE]

Sılacımm Aras ismi cok guzel anlamı nedir? Oğluşunu bilmem ama ben sevdım :)
Ervada çok şükür beni çok yormuyor ,Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnn

Çiçekcimm Allah yardımcın olsun tatlım yanlız olmanda işini dahada zorlaştırıyoo hıc bı iş yaptırmaz sana prensesin:( Yeni doğan bebişlerin %80 i malesef gazlı oluyoo ama geçiçek bgnlerde inşallah en fazla 2 ay daha böyle olur:( Gazla ilgili birsürü şey dıolar denedınmı onları ? rezene cayı, kekik yagı elma yagı fln gıbı

beni yanlis anladiniz
sunu bi belirteyim cunku icim rahat etmedi ben hamile degilim. yanlis dusunmenizede sebep oldugum icinde özur dilerim. ama dedigim gibi eger sizinle burda yazismaya devam etmek istiyorsam esimin dediklerini yerine getirmeliyimki buda benim kendi kararim ve aile ici diyalogum bu sekil.

Gelelim benim bundan sonraki konusacagim konulara. kendi durumumdan yani gebelik adet vs. bahsetmeyecegim. sizlerin her konunuza ve benim diger konulara acigim.
burda sadece biz yokuzki . okuyup yazmayanlar cok ve ben bu insanlari tanimam ne dusunduklerini ne yasadiklarini bilmem. kk da cok dusuk yapanlar oldu. bburdada olsa nazara inaniyorum ki ben cok etkilenirim bu konuda. bana nazar cabuk deger ve ben cogu kez bas agrimdan anlarim bunu. bu kendimi begendigim anlaminada gelmez aslaaa. böyle ama gercekten

canim yandigi icin tedbirli olmak istiyorum bu sefer. ne kadar kiymetliymis diye de dusunebilirsiniz. Rabbim bilir gönlümüzden geceni.

kimsedende su bana nazar deydirir diye dusunmedim. nazari cocuksuz insanlarin deydirecegi gibi cocuklu gebe olan insanlarda deydirebilir. bu tur seyler insanin elinde olmayan seylerdi. misal bir annenin kendi cocuguna nazar deydirebilecegi gibi. illa kotu dusunmekle nazar deyecek diye birsey yokki bazen guzel dusunse bile deyebilir.

cok uzun oldu kusura bakmayin. umarim anlatabilmisimdir.

artik bende pc den yazabiliyorum ve buda benim smile im benden herkeze :70::70::16::16: öpücük yokmuydu yaaa:28::54::54::54: aha buldum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tesekkür ederim kızlar destekleriniz icin bir ara baya bunalıma girmistim yalnızlık insanı daha cok üzüyor .denemedim dediklerini tugcecim hic duymamıstım kimseden, gaz damlaları var onlardan kullanıyorum karnıına zeytinyagi ile masaj yapıyorum .kızım uykuyu hic sevmiyor uyumamak icin direniyor bu da beni ck yoruyor bu arada hülyacım kızına isim bulmus cok güzel canım cok begendim neva ismini ilk kez duydum ama hos sılacım da aras ismini düsünüyormus o da güzel bir arkadasım oğluna koydu ama biraz pisman oldu anlamının biri at kılı ,kalın ip oldugunu öğrenince. ama degisik kulaga hos geliyor

beni yanlis anladiniz
sunu bi belirteyim cunku icim rahat etmedi ben hamile degilim. yanlis dusunmenizede sebep oldugum icinde özur dilerim. ama dedigim gibi eger sizinle burda yazismaya devam etmek istiyorsam esimin dediklerini yerine getirmeliyimki buda benim kendi kararim ve aile ici diyalogum bu sekil.

Gelelim benim bundan sonraki konusacagim konulara. kendi durumumdan yani gebelik adet vs. bahsetmeyecegim. sizlerin her konunuza ve benim diger konulara acigim.
burda sadece biz yokuzki . okuyup yazmayanlar cok ve ben bu insanlari tanimam ne dusunduklerini ne yasadiklarini bilmem. kk da cok dusuk yapanlar oldu. bburdada olsa nazara inaniyorum ki ben cok etkilenirim bu konuda. bana nazar cabuk deger ve ben cogu kez bas agrimdan anlarim bunu. bu kendimi begendigim anlaminada gelmez aslaaa. böyle ama gercekten

canim yandigi icin tedbirli olmak istiyorum bu sefer. ne kadar kiymetliymis diye de dusunebilirsiniz. Rabbim bilir gönlümüzden geceni.

kimsedende su bana nazar deydirir diye dusunmedim. nazari cocuksuz insanlarin deydirecegi gibi cocuklu gebe olan insanlarda deydirebilir. bu tur seyler insanin elinde olmayan seylerdi. misal bir annenin kendi cocuguna nazar deydirebilecegi gibi. illa kotu dusunmekle nazar deyecek diye birsey yokki bazen guzel dusunse bile deyebilir.

cok uzun oldu kusura bakmayin. umarim anlatabilmisimdir.

artik bende pc den yazabiliyorum ve buda benim smile im benden herkeze :70::70::16::16: öpücük yokmuydu yaaa:28::54::54::54: aha buldum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

yok tatlim istedigini konusabilir istedigini saklayabilirsin sonucta senin kendi tercihin, nasil inaniyorsan nasil rahat ediyorsan öyle yap tabiki, bu tarz seyler senden önemli degil ya.. annenin cocuguna nazar degdirmesi farkli bir sey, benim sana anlatmaya calistigin cok daha ayri bir sey.. sen ne demeye alistigimi anlamissin ama dedigim gibi insaaaaaaalllllaaaaahhhhhh hamis olursun cok rahat bi sekilde hamilelik gecirirsin, söylemesen de olur önemli olan senin mutlulugun, sagligin.. kk da düsük yapanlari bilemem sebebi burasi mi yoksa kismet mi sonucta bi paylasim sitesindeyiz, isteyen istedigin paylasir. bundan sonra kendi adima bu konuda daha hassas olur ve sana bu durumla ilgili herhangi bir sey sormam tatlim o zaman istedigin gibi olur :54:

kızlar bu gün kontrolüm vardı. kızım doğum pozisyonu almış ve 1500 gr olmuş. şekerim yine yüksek çıktı. ayrıca suyum da sınırdaymış. dr. dikkat etmelisin dedi. hepinizi öpüyorum.

gecen sene mayıs gibi sizlere dahil oldum. cok şükür hic gebe kalamamıs insana Rabbim bir ışık yaktı.. hamile kalmayı nasip etti. cok şükür.. ama bebeğimizi kucagımıza almak nasip değilmiş. hayırlısı boyleymiş.. elbet gene olacaktır. Allah sizinkilere uzun ömürler saglık sıhhat versin. sizlere bagıslasın.. dualarıızdan eksik etmeyin beni. bi süre uzaklasmak en iyisi. hoscakalın...

tatlim ceken bilir diyorum ve az kaldi insallah.. benimki 3 ayi bitirir bitirmez gecti sukur. seninkide gecer ins. Allah yardimcin olsun ozellikle ilk zamanlar yalnizlik cok zor yaa hele ilk bebek icin.. bunalim oluyor lohusa kadin.. Allahim biri 5 10 dkka su cocugu tutsa die olurdum.. neyseki ALlahin izniyle geciyor iste biole boyle anneler nasil yaslaniyor derdi hep canim annem... basliyoruz iste boyle bizde.....
selaaamm kizlaar.....

ee nabersiniz bakalim...
tugceciim hayatim goruyorum guzel kizinin fotolarini Allah bagislasin masallah cok tatli,yaman bisi... senide cok yormuyor gibi..yiyor iciyor yatiyor masallah.... hele bi 3 ayi bitirsinler tatlarindan hiic yenmez ozaman...QUOTE]

Sılacımm Aras ismi cok guzel anlamı nedir? Oğluşunu bilmem ama ben sevdım :)
Ervada çok şükür beni çok yormuyor ,Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnn

tugcecim oncelikle sen cooook vicdansizsin yaaaaaaaaaaaaaa.... ben hakkaten kizina dayanamiyorum.. ALlahim nazarladan korusun yarabbim.. iyi bak kuzuya feci sevimlli aman hayatim dualari eksik etmeyesiniz tahminim bu gorevin buyugu ananede dirde..Allahim korusun insallah pek cilveli..masallah...

3 kisilik hayt nasil gidiyor bakalim...hersey yolunda gorunuyor insallah ole devam eder.... opuyorum sizi...
kızlar bu gün kontrolüm vardı. kızım doğum pozisyonu almış ve 1500 gr olmuş. şekerim yine yüksek çıktı. ayrıca suyum da sınırdaymış. dr. dikkat etmelisin dedi. hepinizi öpüyorum.

deryacim.. masallah yavruna hazirlanmis demek prenses... canim seker icinde cook dikkat etmen gerekiyor sanirim yiyip ictiklerine.. Allah yardimciniz olsun... suyun sinirdaysa peki ne yapmak lazim?? mesela daha sIk dr a gorunecekmisin? bu senin elinde olan bisey deil snairim??? insallah 2 ay daha saglikla gecer arkadasim...

hulyaciimm nerelerdesin acaba ucuzuummmm??? gelmiyorsun sanki buralaraaaaa...... GEL kuzuuuumm ipekimden haber getir bizeee...

gecen sene mayıs gibi sizlere dahil oldum. cok şükür hic gebe kalamamıs insana Rabbim bir ışık yaktı.. hamile kalmayı nasip etti. cok şükür.. ama bebeğimizi kucagımıza almak nasip değilmiş. hayırlısı boyleymiş.. elbet gene olacaktır. Allah sizinkilere uzun ömürler saglık sıhhat versin. sizlere bagıslasın.. dualarıızdan eksik etmeyin beni. bi süre uzaklasmak en iyisi. hoscakalın...

bitanemmm..arkadasim... Allahdan herseyin hayirlisini diliyoruz ya..hayirlisi boylemis demek.. elbetteki uzuluyor insan inan bende dkkalarca bos bos bakindim anlayamadim... yuzlesmek lazim, nekadar bekledigini ve istedigini bilince bide uzuntumu saklayamadim... RAbbimiz var bizim.. sana ,esine saglik versin insallah yeniden saglikli hamileligin,hamileliklerin olacak.... umudun kaybolmasin yeterki.....

aslinda dokunmak, irdelemek istemiyorum ama peki durum nedir bitanem?? saglikli ilerleyen gebeligin vardi?? ALLah yardimciniz olsun... seviyorum seni arkadasim... nezaman ararsan yaslanacak bir gogus buralardayiz insallah...

cnm benim çok üzüldüm. Rabbim tekrar nasip eder inşallah. cnm ben dört kez yaşadım aynı acıyı bilirim. üzülme demek faydasız. acıyı yaşayan bilir. dualarım seninle. son acın olur bu inşallah . bundan sonra rabbim yüzünü güldürsün.

Back