2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

biz geldikkkkkkk

canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yine inceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥

haberler böyle

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sempatikkk tekrar massallahhh diyorummmmm....

sıla kayıplara karıstı.. toparlanamadı herhalde..:26::26:

günaydın canlarımmmmmmmmm bizim 1 de ayrıntılı usg miz varr heycan doruktaa gelince haberlerimizi veririz

merhaba cnmm bende okudum az önce sizleri bi bakm dedim...sonrada kız koysaydın dicektim kağıt bitmişş..ayy yerimm ben onu yaaa..maşşlah allahım nazarlardan belalrdan kem gözlerden korusun cnmııı...

bide en dicem cnm yaaa...sende pcos hastasıymışsın..ben ümitsizlenince regen dedi bana..bak hülyann oldu ümtsizleşme diye..sende hamile kaldığında kaç kiloydun cnmm..???
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sempatikkk tekrar massallahhh diyorummmmm....

sıla kayıplara karıstı.. toparlanamadı herhalde..:26::26:

naber cnmm benimm nasıl gidyor hamişlik bakmm bebeğimizz nasıllar sen nasıllsınn

naber cnmm benimm nasıl gidyor hamişlik bakmm bebeğimizz nasıllar sen nasıllsınn

iyidir seydacım senden nbr ??pko lu cıkmıssın.. hiç kafaya takmana gerek yok. bak regenciğimin dediği gibi hulyamız o sekilde hamile kaldı..
bende iyim canım. hersey güzel gidiyor cok şükür.. bu hafta ikili testimizi yaptırıcaz.. hayırlı sonuclarla gelirim insallah :)

aaman hayırlı haberlerle gel cnm..dualrında beni unutma ne olur cnm benimm yaaa....evet pkolu çıktım yaaa...allh işteee sonumuzu hayır etsinn

ahhh ahh hoşgelmişsinizzz canm...
ne de güzel anlatmıssın yigenimizin her biyerlerini...demek İpek Neva..ahh bayıldım
vallahi agzım kulaklarımda okudum

Allah ım saglıkla kucagına aldıgını da görecegz hamiş pıtırcıgım benm

sen benm mucizemsin

hoşgelmişsiniz hamiş pıtırcıgım benmmmm

ahhh ne güzel anlatmıssın vallahi öle hoşuma gittiki...yigenimizin agzı,burnu,minicik kulaklarını ben bile gözümün önüne geldi...

demek İpek Neva..çok çok güsel adıyla yaşasın insallah..
Allah ımın iziniyle sağlıkla kucagına aldıgınıda görecez canm benm

sen benm için bir umutsun,mucizesin be pıtırcım

Hyl menbeta guzel haberler getirmissiniz masallah

Bende guzel bir haberle geldim cok sukur. Ise alindim sevdim bi anaokulu benide sevdiler sukur artik calisacam
Insaallah. Opuldunuz hepiniz

Arkadaşlar merhaba... Ben 5 martta spinal sezeryan ile doğum yaptım. Ikinci kızımda şükürler olsun sağlıkla dünyaya geldi. Bende iyi sayılırım. Herkese selam, doğumu yakın olan varsa hayırlı doğumlar diliyorum.

cnm benim gözünaydın. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

gözünaydin canim benim.. allah anali babali büyütsün cok sevindim iyi olmaniza

Canım hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim... Daha minicik prensesin ne güzel :)) Darısı başımıza inş...

Bi begeni tusuna bile basilmamis. Anladim artik. Hicbir yorumda yapmayacagim. Rabbim herkezin gonlune gore versin.

Dogum yapanlar hayirli olsun evlatlariniz. Yapacak olanlar hayirli dogumlar. Gebe kalmak isteyenlerde hayirli zamanda nasip etsin Insaallah.
Herkez alinmasin uzerine ama
Cok kirildim...!!!

günaydınnn canlarım nasılsınız nerelerdesiniz Allah aşkına yaa valla çok üzülüyorum SILAMMMMMM HAMİŞTAŞIMMM nerdesin canm yaaa gel artık bitmedi mi işlerinn gözünğ seveyim ne kadar uzun sürdüüü

Bende guzel bir haberle geldim cok sukur. Ise alindim sevdim bi anaokulu benide sevdiler sukur artik calisacam

canım benim çok saolasın... senin adına da nasıl sevindimmm ne güzell Allah gönlüne göre nasip etti sonunda hayırlı kazançların olsun inşalalh

canım gözünaydınnn sağlıkla almışsın yavrunuzu hayırlı evlat olsun inşallah.. darısı başımızaa artık :18:

canım benimmm aşk olsun darılma nolurr ben bu ara yoğundum gelen giden falan kızımın işleri derken pek vakit bulamadım gel sen gell kırılmaaa

işe alınmana sevindim canım, senin için büyük bir değişiklik olucak. inşallahh en yakın zamandada bebişin gelir.. ben birkaçgundur yoktum. ikili testimi yaptırdım ama kan sonuclarını 2 hafta sonra alıcam.. yani eve bile dün gece gelebildim.. o yüzden msjını görüp okuma fırsatı bulamadım.. cogu kişide pek gelemediğinden dolayı gozden kacmıstır herhalde...

masallah canım gözünüzaydın.. hayırlı evlat olsun insallah.. darısı tüm hamişlerin basına..

Arkadaşlar artık iyce ugrayamaz oldum Bilmiyorum anneciğim gidince ben bu tatliş kızımla nasıl başederim

zaten gaz yapacak diye doğru dürüst birşey yiyemez oldum.. (koşturmacasıyla beraber ilk25günde 11kg vermiştim)

bebeğim çook gazlı öyleki ağlama krizleri benide ağlatıyo dayanamıyorum keşke hamileliğim daha az stresli olsaydı..

size tavsiyem kesinlikle stress yapmamaya çalışın bebekleriniz benimki gibi KOLİK olmasın

Allaha çok şükür daha başka şey göstermesin sabır versin dayanırım ilk 3ay böyle olurmuş napalım... neşelikız xtugcex sizin kızlarda da var mı kolik?

polyanna gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bir açtım senin haberin sayfada:) geri dönüşler yapamıyorum kızım çığlığı basmadan ancak bu kadar vakit ayırabiliyorum.

nartanesi darısı başına inş. buarada kızımın isminin anlamını sormuştun üzerinden geçtiğine şans talih getiren devletkuşu masalkuşu anlamı.öz türkçe. hatta türk mitolojisinde anne ve bebekleri koruyan tanrıça merhamet tanrıçası diye de rastladım bir sitede. ama ilk yazdığım bebek isimlerinde ve heryerde rastladığım anlamı..

kızlar ben çkmak zorundayım daha yazamadıgım çok arkadas var

umaycimmm bnm kizimda gaz problemi yok cok sukur ama arkadasimin bebeginden bilirim ne kdr zor oldugunu... Allah yardimcin olsun cnm yaw minicik yawru kivraninca insan dayanamio iste... rezene cayi fln kullaniyomusun??

nartanesi cnm gozun aydin isin olmuss, Allah hayirli kazanclar nasip etsn cnm :)

pollyanna cnmmngozun aydin Allah anali babali buyutsunn bebisini:)

çok şükür ki yawrunda yok.. gaz sancısı berbat bişey.. çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama yinede oluyo.. şimdiden 4 ilaç denedim çare olsun diye ama sabırla bebeği sakinleştrmeye çalışmaktan başka çaresi yokmuş.. çok kıvranıyor onu öyle görmeye dayanamıyorum 1aydan sonra ağlamalar tavan yaparmış hakikaten öyle oldu...
rezene kendim içiyorum. bir kere 1 kaşık kimyon çayı verdim daha çok ağladı sanki.. kötü bi dönem sancılanmaktan memeyi ememediği bile oluyor

sukur kavusturana...

selam arkadaslarim epeyce zamandan sonra gelebildim..dedigim gibi pcim bozulmustu..onca hengamenin arasinda anca yenisini alabildik... hiic baska yerlerden girebilecek imkanimda olmadi.. neyseki geldimm.

evimede yerlestim kizlar sukurler olsun cok da memnunum.. Allah herkesi sIkIntisindan kurtarsin... aslanlarimda iyiler sukur.. abi oglumda eve hemen alisti... minik prensimizde masallah pek hareketli.. 3lu testiùizde yapilmisti iste ooldu bayagi sukur hersey yolunda.. en son gebelik testini yaptirdik sonucu bekliyoz iste yeni randevuda 20 nisanda..ammada varmisssss daha

artik kocaman olduk soyle bi baktimda son trimistere girmek uzereyiz... hulyacim canim nasilsin sen bende jkarin agrisi var , bide kalbim cok carpiyor kesinlikle sol tarafa yatirtmiyooo...kalbim agzima geliyo resmen..

eee nevar ne yook uzuldum ama nerdeyse 1 aydir gelemedim nekadar az yazilmis... deryacim da diyabet cikmis innsallah kolaylikla atlatirlar az kaldi zaten ... menbetacim nasilsin sende bayagi buyumussun masallah hersey yolunda peki gostermedimi henuz kendini melegin..prensimiz mi prensesimiz mi gelio... diger hamilelerden buraya artik ugrayan yok sanirim...breshka falan..

regenimi ,nartanemi cok merak icerisindeydim.. regencim regl olmus yeni dongusunde olmali..dualarim seninle canim benim... nartanesi kuzusu da ise alinmis..insallah hayirli olur... yeni is ardindan bebegine de kavusursun insallah canim...

ee minik prenseslerden ne haber bakalim.. tugcecim, neselikizcim,umaycim... erva hanim masallah buyuyor gordum face de Allah nazarladan saklasin... umay bebegimizinde koliklari varmis...sadece ceken bilir diyorum benim oglumdada vardi Allah yardimcin olsun canim.. ben birseyin faydasini gormedim sadece oksayinda ayaklarini karnina dogru ittirince iyi geliyordu... bol gazli gunler dilerim canim size...su aramar ihtiyaciniz olan sey gaz...

atladigim birsey varmi hatirlayamadim... eskisi gibi buralardayim insallah...

haa renewalde dogum yapmis burayi takip etmiyorlar ama artik sanirim yinede bilgisi olsun topicimizin..Allah nazarlardan korusun.. hayirli olsun insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…