- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.761
günaydın canlarımmmmmmmmm bizim 1 de ayrıntılı usg miz varr heycan doruktaa gelince haberlerimizi veririz
merhaba cnmm bende okudum az önce sizleri bi bakm dedim...sonrada kız koysaydın dicektim kağıt bitmişş..ayy yerimm ben onu yaaa..maşşlah allahım nazarlardan belalrdan kem gözlerden korusun cnmııı...biz geldikkkkkkk
canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yineinceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥
haberler böyle
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sempatikkk tekrar massallahhh diyorummmmm....
sıla kayıplara karıstı.. toparlanamadı herhalde..:26::26:
naber cnmm benimm nasıl gidyor hamişlik bakmm bebeğimizz nasıllar sen nasıllsınn
iyidir seydacım senden nbr ??pko lu cıkmıssın.. hiç kafaya takmana gerek yok. bak regenciğimin dediği gibi hulyamız o sekilde hamile kaldı..
bende iyim canım. hersey güzel gidiyor cok şükür.. bu hafta ikili testimizi yaptırıcaz.. hayırlı sonuclarla gelirim insallah :)
biz geldikkkkkkk
canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yineinceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥
haberler böyle
biz geldikkkkkkk
haberler böyle
aaman hayırlı haberlerle gel cnm..dualrında beni unutma ne olur cnm benimm yaaa....evet pkolu çıktım yaaa...allh işteee sonumuzu hayır etsinn
Arkadaşlar merhaba... Ben 5 martta spinal sezeryan ile doğum yaptım. Ikinci kızımda şükürler olsun sağlıkla dünyaya geldi. Bende iyi sayılırım. Herkese selam, doğumu yakın olan varsa hayırlı doğumlar diliyorum.
Arkadaşlar merhaba... Ben 5 martta spinal sezeryan ile doğum yaptım. Ikinci kızımda şükürler olsun sağlıkla dünyaya geldi. Bende iyi sayılırım. Herkese selam, doğumu yakın olan varsa hayırlı doğumlar diliyorum.
Hyl menbeta guzel haberler getirmissiniz masallah
Bende guzel bir haberle geldim cok sukur. Ise alindim sevdim bi anaokulu benide sevdiler sukur artik calisacam
Insaallah. Opuldunuz hepiniz
Bi begeni tusuna bile basilmamis. Anladim artik. Hicbir yorumda yapmayacagim. Rabbim herkezin gonlune gore versin.
Dogum yapanlar hayirli olsun evlatlariniz. Yapacak olanlar hayirli dogumlar. Gebe kalmak isteyenlerde hayirli zamanda nasip etsin Insaallah.
Herkez alinmasin uzerine ama
Cok kirildim...!!!
Hyl menbeta guzel haberler getirmissiniz masallah
Bende guzel bir haberle geldim cok sukur. Ise alindim sevdim bi anaokulu benide sevdiler sukur artik calisacam
Insaallah. Opuldunuz hepiniz
umaycimmm bnm kizimda gaz problemi yok cok sukur ama arkadasimin bebeginden bilirim ne kdr zor oldugunu... Allah yardimcin olsun cnm yaw minicik yawru kivraninca insan dayanamio iste... rezene cayi fln kullaniyomusun??
nartanesi cnm gozun aydin isin olmuss, Allah hayirli kazanclar nasip etsn cnm :)
pollyanna cnmmngozun aydin Allah anali babali buyutsunn bebisini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?