- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.561
menbetacm canim benm elbette hemen haberler getircem...insasllah guzel haberlerle donerim... ve cok sagolasin kuzum..insallah atlatirm artik...
ccekciimm..canim benimm yaa anne iste.... guzel kzini ben hala goremedim ama( insallah biran once adapte olur dunyanin duzenine ablamiz.. bak kizin abla oldu ervanin ablasi.. demek gunleriniz biraz zorlu geciyor canim...gel boyle firsat buldukca bahset olur mu??
bu saat oldu nerelerdesın sılaaaaa??
çiçek evet bende goremedim kızını cok merak edıyorum.. ismi ne ??
tugcecıııın kızının masallahı var. pek tatlı pek tombiş masallah masallahhhhh... Allah nazarlardan saklasınnn.. Saglıkla kurtardı tugce.. darısı tum hamişlerin başına..
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazsana hadi yaaaaaaaaaaaa
geldim canlar geldiimmm... anca cikinca biseyler falan yedik ictik yeni geldim...
evet kizlaarrr Allaha sukur pasamin keyfi gayet yerinde...benimkinin pipisi masallah uluorta........bundan sonrada dusmez yuzde yuz dedi.... elhamdulillah ikili testin sonuclarida gayet guzel,normal...
heryerini inceledim kuzumun.. cukkusununde fotosunu verdi:))) babamizda iice tatmin oldu boylece....:))
Allahim tum isteyenlere nasip etsin....29 subatta hastaneye gidicem detayli usg icin... 12martta da kendi dr uma... havadisler bunlar...
bende hala 67 kilodayim... artmamisim hiiccbilmem anlatabildim mi?.. cucugumde 215 gramcik henuz!!!!
yazdim boncuguum... menbeta tugcedenbahsedince guzel kizindan falan hemmen once face girp ervamiza baktm...
ciceekkkk burdasin sanirim tatlim..kizini gormedim bennn
coook tesekkür ederiz teyzeleri gittikce degisiyor firsat buldukca atarım yeni resimlerini ama ben erva nın fotosunu görmedim neyse artık tugce buraya attıgında görürüm
bayadır yazamadım kusura bakmayın .Atladığım bişey olmaz umarım ben baya kötüydüm çok şükür biraz gözümü açtım hemen yazayım dedim yarında doktor kontrolümüz var şuan biraz sıkıntılarım var ama inşallah bişey olmaz doktordan sonra yine yazarım..
Hülya canım benim seni daha önce de tebrik ettim ama yine yazayım kızına çok sevindim canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ...
Sonunda girebildim :))9
Hülyaaa canımmmm çok sevindim kızın olmasına nedense hep kızın olacak hissetmiştim ben öylede oldu sağlıkla kucağına al inşallahhh canım.... Bu arada sende ismini ''İNCİ'' mi koymayı düşünüyosun kızımla adaşmı olacaklar yoksa :)))
Ben kendimden haber vereyim dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş 27 cm 400 gr olmş17 şubatta detaylımız var hayırlısıyla ordanda güzel haberler alırım ve inşallahhh bebişlerimizi kucağımıza alırız hem güzel hemde stresli bir süreç gerçekten bir haftadır net hareketlerini hissediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME....
burdayım canım sen nerelerdesin tedavi nasıl gitti transfer durumun ne bi anlat bakalım merak ediyorum senibreshkaaaaa nerdesin yaaaa sennnnnnn
sağol canım benim Allah razı olsun geçecek inşallah birkaç gün evde dinlenicem inşallah iyi gelir . Senin içinde diğer kızlarmız içinde çok dua ediyorum hepiniz inşallah en kısa zamanda müjdeler vereceksinizIyiyim canim cok sukur sagol. Insaallah canim Amiinn. Rabbim hayirli zamani nasip etmistir yakinda. Artik insan rahatliyor onceki gibi ustune dusmuyorum cunku Rabbimin ol demesiyle bebegime kavusacagima inaniyorum ve hayirli zamanin gelmesini sabirla bekliyorum
Sen nasilsin canim. Kotu gunler gecirdim derken mide bulantisi vs gibi seylermi. Cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine
Sağol canım benim bir torba ilaç aldık geldik eve bakalım inşallah iyi gelircanım benim sana da çok geçmiş olsun tekrardan.. inşalalh herşey yolundadır.. iyi haberlerle gel canım..kızımız için de teşekkür ederiz tekrardannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?