How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

geldim canlar geldiimmm... anca cikinca biseyler falan yedik ictik yeni geldim...

evet kizlaarrr Allaha sukur pasamin keyfi gayet yerinde...benimkinin pipisi masallah uluorta........bundan sonrada dusmez yuzde yuz dedi.... elhamdulillah ikili testin sonuclarida gayet guzel,normal...

heryerini inceledim kuzumun.. cukkusununde fotosunu verdi:))) babamizda iice tatmin oldu boylece....:))

Allahim tum isteyenlere nasip etsin....29 subatta hastaneye gidicem detayli usg icin... 12martta da kendi dr uma... havadisler bunlar...

bende hala 67 kilodayim... artmamisim hiicc:24::24::24::24: bilmem anlatabildim mi?.. cucugumde 215 gramcik henuz!!!!:49:

menbetacm canim benm elbette hemen haberler getircem...insasllah guzel haberlerle donerim... ve cok sagolasin kuzum..insallah atlatirm artik...

ccekciimm..canim benimm yaa anne iste.... guzel kzini ben hala goremedim ama :(( insallah biran once adapte olur dunyanin duzenine ablamiz.. bak kizin abla oldu ervanin ablasi.. demek gunleriniz biraz zorlu geciyor canim...gel boyle firsat buldukca bahset olur mu??

gelmek istiyorum da canım kızımdan firsat bulamıyorum benim kizim abla oldu tugcecim dogum yapmıs rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı diger kızların basınaa insallah kolay bir dogumla bebislerini kucaklarına alırlar kızımın fotosunu bir gün koyarım canım

bu saat oldu nerelerdesın sılaaaaa?? :33:

çiçek evet bende goremedim kızını cok merak edıyorum.. ismi ne ??

tugcecıııın kızının masallahı var. pek tatlı pek tombiş masallah masallahhhhh... Allah nazarlardan saklasınnn.. Saglıkla kurtardı tugce.. darısı tum hamişlerin başına..

fatma gülsah canım ismi

geldim canlar geldiimmm... anca cikinca biseyler falan yedik ictik yeni geldim...

evet kizlaarrr Allaha sukur pasamin keyfi gayet yerinde...benimkinin pipisi masallah uluorta........bundan sonrada dusmez yuzde yuz dedi.... elhamdulillah ikili testin sonuclarida gayet guzel,normal...

heryerini inceledim kuzumun.. cukkusununde fotosunu verdi:))) babamizda iice tatmin oldu boylece....:))

Allahim tum isteyenlere nasip etsin....29 subatta hastaneye gidicem detayli usg icin... 12martta da kendi dr uma... havadisler bunlar...

bende hala 67 kilodayim... artmamisim hiicc:24::24::24::24: bilmem anlatabildim mi?.. cucugumde 215 gramcik henuz!!!!:49:

ohh maşallahhh Allah sağlık sıhhatlee kucaklarımıza almayı nasip etsin canım.. seninkinin pipi sağlam o zamn :1::1: benimkinin pamuk ipliğine bağlıymış ki hemencecik düştü :1::1::1:

amann Allah sağlık sıhhat versin kız erkek nolur...hayırlı evlat olsuınlar...bnde ay sonunda gitcem canikom detaylı usg ye bakalımmm neyle karşılaşıcazzz kocaman olurr iyiceeeee :52::52::52:

ayrıcaaa halaaaaaaaaaaaa sendenn az kilodayımm almış olsam daaaaaaaaaaa :21::21::23::23::23::23::23::23::33::33::33:

coook tesekkür ederiz teyzeleri gittikce degisiyor firsat buldukca atarım yeni resimlerini ama ben erva nın fotosunu görmedim neyse artık tugce buraya attıgında görürüm

coook tesekkür ederiz teyzeleri gittikce degisiyor firsat buldukca atarım yeni resimlerini ama ben erva nın fotosunu görmedim neyse artık tugce buraya attıgında görürüm

cicekcim ben yine albüm göremedim ama yaaa :1::1::1::1: neyse olsun sonra görürüm heralde.. cok merak ettim degisip degismedigini.. kücük bebekler cok hizli degisiyor cünkü :31:

bayadır yazamadım kusura bakmayın .Atladığım bişey olmaz umarım ben baya kötüydüm çok şükür biraz gözümü açtım hemen yazayım dedim yarında doktor kontrolümüz var şuan biraz sıkıntılarım var ama inşallah bişey olmaz doktordan sonra yine yazarım..

Menbetacım öncelikle geçmiş olsun kuzum çok dikkatli ol Allah korusun seni de meleğini de inşallah. Şu misafir işine de bi son verin artık bu nedir ya kocan görmüyormu senin halini alıp ailesini karşısına konuşsun sen boşuna milletle kötü olma sinirlerininde bozulmaması gerek çok dikkatli ol bitanem ..

Sılam hemşom geçmiş olsun canım benim hamileyken çok zormuş yaa bende 2 haftadır hastayım bide işyerinde çok yoğunum aksi gibi resmen öldüm bittim çok dikkat et kendine canım benim . doktora da gitmişsin çok şükür ikinci paşamızında sağlığı yerindeymiş Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin canım benim

Çiçek demek kızımız yoruyor seni hee :) Sağlığı yerinde olsun da düzene girer inşallah biran önce bu arada yeni fotolar eklemişsin sanki ama ben göremedim bişey sonra yine senden resimler bekliyoruz tabi tecrübelerini de anlatırsan seviniriz :)

Neşelikız canım sen ne durumdasın merak ettim seni son durumla ilgili bişey göremedim ...

Hülya canım benim seni daha önce de tebrik ettim ama yine yazayım kızına çok sevindim canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ...

Regen kuşum senle karşılaşamıyoruz ne zamandır sen nasılsın bitanem ?

veee

Tuğçemmm canım taze annemiz kızın çooook tatlı Allah nazarlardan saklasın çok şükür bugünleri de gördük Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah umarım senin sağlığında yerindedir biran önce senden haberler bekliyoruz

Sonunda girebildim :))9

Tuğçecim gözünaydın bebeğin sağ salim dünyaya gelmiş darısı başımıza inşallahhh :))

Hülyaaa canımmmm çok sevindim kızın olmasına nedense hep kızın olacak hissetmiştim ben öylede oldu sağlıkla kucağına al inşallahhh canım.... Bu arada sende ismini ''İNCİ'' mi koymayı düşünüyosun kızımla adaşmı olacaklar yoksa :)))

Sılacımmm senin oğluşş garanti sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalhhh...

Menbeta canımmm benim kendine çok dikkat ett yat dinlen inşallahhh yarın o güzel pıt pıtların duyacaksın :)))

Breshka,regen,derya,renewal,kardaiz,azra,Nihal canlarım sizler nasılsınız atladığım bişi varsa affedin geçmişi fazla okuyamadım....

Ben kendimden haber vereyim dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş 27 cm 400 gr olmş :nazar::nazar::nazar: 17 şubatta detaylımız var hayırlısıyla ordanda güzel haberler alırım ve inşallahhh bebişlerimizi kucağımıza alırız hem güzel hemde stresli bir süreç gerçekten bir haftadır net hareketlerini hissediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME....

Tugcecim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin Insaallah bahti guzel olur ve hayirli evlat olur Insaallah
Gecmis olsun gozun aydin cooook sevindim. Gercekten ne soyleyecegimi bilemiyorum suan okadar guzel bir duyguki inan gormedigime ragmen cok sevindim duygulandim Rabbim gonlune gore versin herseyi baska soyleyecek soz bulamiyorum inan cok sey yazmak geliyor icimden ama kelimeler yetmiyor

Cicekcim aynisi senin icinde gecerli

Neselikiz darisi senin basina kolay dogum nasip etsin Rabbim

Deryacigim dualarin icin cok tesekkurler cok ictenlikle dilemisin sagol. Allah razi olsun seninde dogumda Rabiim kolayligini versin

Herkesi opuyoruum

Iyiyim canim cok sukur sagol. Insaallah canim Amiinn. Rabbim hayirli zamani nasip etmistir yakinda. Artik insan rahatliyor onceki gibi ustune dusmuyorum cunku Rabbimin ol demesiyle bebegime kavusacagima inaniyorum ve hayirli zamanin gelmesini sabirla bekliyorum
Sen nasilsin canim. Kotu gunler gecirdim derken mide bulantisi vs gibi seylermi. Cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine

bayadır yazamadım kusura bakmayın .Atladığım bişey olmaz umarım ben baya kötüydüm çok şükür biraz gözümü açtım hemen yazayım dedim yarında doktor kontrolümüz var şuan biraz sıkıntılarım var ama inşallah bişey olmaz doktordan sonra yine yazarım..
Hülya canım benim seni daha önce de tebrik ettim ama yine yazayım kızına çok sevindim canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ...

canım benim sana da çok geçmiş olsun tekrardan.. inşalalh herşey yolundadır.. iyi haberlerle gel canım..kızımız için de teşekkür ederiz tekrardannnn :16::16:

Sonunda girebildim :))9

Hülyaaa canımmmm çok sevindim kızın olmasına nedense hep kızın olacak hissetmiştim ben öylede oldu sağlıkla kucağına al inşallahhh canım.... Bu arada sende ismini ''İNCİ'' mi koymayı düşünüyosun kızımla adaşmı olacaklar yoksa :)))

Ben kendimden haber vereyim dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kızım büyümüş 27 cm 400 gr olmş :nazar::nazar::nazar: 17 şubatta detaylımız var hayırlısıyla ordanda güzel haberler alırım ve inşallahhh bebişlerimizi kucağımıza alırız hem güzel hemde stresli bir süreç gerçekten bir haftadır net hareketlerini hissediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME....

canım yaa yok inciyi hiç düşünmedim isim olarak :34: hani inci tanesi kıymetlidir ya istiridyenin içinde olur ben de yavrumu öyle hissettim benim içimdeeeeee ve çok kıymetliiiiiiiii :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: isim hala düşünemedikkk daha doğrusu hiiç bi ismi beğenmiyorum hepsine kulp takıyorum :31: napcam bilmiyorum bu gidişleee:31::31:

maşallah senin kısçen de kocaman olmuşş canımm sağlıkla gelsin inşallah kucaklarımızaaa :16::16:

nartanesiii canım benimm durumların nasıl ne alemdesin takipte misin yoksa saldınmı canım? hayırlısı olsun inşallahhh :29:

Biz geldik kızlaaaaaaaaaaaaar topicin sayılı erkeklerinden biri de bana ait :1: Tosun paşam gayet iyiymiş çok şükür boyu uzun olacak sanırım 16.5 cm olmuş maşallah 109 gram da ağırlığı çıktı doktor bu kez cinsiyet için kesin erkek dedi Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah darısı bekleyen herkesin başına :16:

Diş çekimini yapmadılar bu arada grip devam ettiği için anestezi içerikli ilaçlar kullanılması zararlı önce gribi atlatmamız gerek dediler bir sürü ilaç falan verdiler inşallah şifa olur bir hafta ilaçları kullanıcam sonra inşallah iyileşmiş olursam diş çekimi yapılacak :18:

breshkaaaaa nerdesin yaaaa sennnnnnn
burdayım canım sen nerelerdesin tedavi nasıl gitti transfer durumun ne bi anlat bakalım merak ediyorum seni

Iyiyim canim cok sukur sagol. Insaallah canim Amiinn. Rabbim hayirli zamani nasip etmistir yakinda. Artik insan rahatliyor onceki gibi ustune dusmuyorum cunku Rabbimin ol demesiyle bebegime kavusacagima inaniyorum ve hayirli zamanin gelmesini sabirla bekliyorum
Sen nasilsin canim. Kotu gunler gecirdim derken mide bulantisi vs gibi seylermi. Cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine
sağol canım benim Allah razı olsun geçecek inşallah birkaç gün evde dinlenicem inşallah iyi gelir . Senin içinde diğer kızlarmız içinde çok dua ediyorum hepiniz inşallah en kısa zamanda müjdeler vereceksiniz

canım benim sana da çok geçmiş olsun tekrardan.. inşalalh herşey yolundadır.. iyi haberlerle gel canım..kızımız için de teşekkür ederiz tekrardannnn :16::16:
Sağol canım benim bir torba ilaç aldık geldik eve bakalım inşallah iyi gelir

amanda aman kimler gelmis boyleee.....

hemsom sevindm biraz atlatmana gribi...bendede sanki iyiye gdis var...

veeeeeeeeeeeee super haberlerle donmussun... ohh pasamiza... bizim pipiler saglam tutunmus demek ki:)) Allahim esirgesin bitanem. bayagi lerliyoruz ha.. bak iki kisimiz dogurdu.. hatta fatma gulsahimiz buyuyor bilee...

ALlahim tumm isteyenlere versin..

bikeresevdim canim benim..seni gordugume cook sevindim... masallah prensesimizde iyi. Allahim korusun. sende iyisin demi canim?? oohh hareketleride gayet yerindeymis inci hanimin... evet guzelim benm sehzade kesinlesti..darisi isteyen herkesin basina... regencime ve nartanesicime insallah darisi...

nartanesi guzelim...insallah hayirlisihakkinda.. ev icin soylediklerin ve dualarin icinde cook tesekkur ederim dun tugceninheycanina yazamadim... dualarimdasin arkadasim. Allahimgonllune gore versin insallah bekletmeden..hayirlisini tabi..

ketenhelva canim senin durumlardan ne haber??

sıla, breshka erkekleriniz hayırlı olsun. Allah saglıkla hamileliğinizi gecirtip saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin..

birekeresevdim saol canım dinlenmeye calısıyorum..

ben doktordan geldim kızlar. ustten fetus gozukmedı. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez nasip olursa. gebeliğin gidisatı belli olcakmıs.. dualarınızı eksik etmeyın benden..

Back