- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #34.521
menbetacim gelmis....
oncelikle cook ozledigimi soylemeden gecemiycem...canm benim taze hamis arkadasim... birak artrk su misafiri bak zaten Allah korusun kanamada olmus... ilk zamanlari sakaya gelmiyor... lutfen istirahat etmeye bak bundan sonra...
eee anlat nasil gidiyor..varmi skayetler...
neselikizciimm ve tugceciimm..anliyorum canlarim sizi ama iste israrla hemen hemen her defasinda soyledigimi bikez daha soylucem..anne olmak kolay deil... dunyanin essiz sifatina.."annelik sifatina" ersmek icin yollari asmamiz gerekiyorr.. insallah kolayliklar diliyorum rabbimden sizlere...
hulyacim bi onceki sayfayi okumadim postun varmiydi goremedm kuzucum.. sende dinleniyorsun degilmi,?,
haydi kizlar Allaha emanet olun cook cook soguk buralar oralarda oyle...amaann dikkat.. benim bogazim hala gecmedi dun bidaha dr a gittim yapacak fazla birsey yok dedi bi antibiyotk yazdi postaladi hatun.. neyse insallah tugce ve neselinin kirikliklari gecmistir..
hadi optum hepinizi.... banada iyi yolculuklar...
bende ozledim hepinizi. sende hasta olmussun. cok gecmıs olsun... ve suan gezmelerdesın herhalde.bol eglenceler.. ben bıraksamda onlar benı bırakmıyor. o yuzden elımden hıcbırsey gelmıyor.. artık dinlenme asamasındayım..
su kanama-lekelenmede sonra ıyı gıdıyor. dun gece ıtıbarıyle kesıldı. ınsallah bıdaha olmaz.gercekten bende asırı korku ve stres yarattı. hicbir sikayetim yok. hersey güzel gidiyor. ultrasonda gorduk ama halen inanasımız yok. hayırlısıyla bu hafta kalp atıslarınıda duysak o zaman inanıcaz gibi. esimde halen bir sevinç yok. düşünceli bu aralar.. şoku atamadı üzerinden..