• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbetacim gelmis....

oncelikle cook ozledigimi soylemeden gecemiycem...canm benim taze hamis arkadasim... birak artrk su misafiri bak zaten Allah korusun kanamada olmus... ilk zamanlari sakaya gelmiyor... lutfen istirahat etmeye bak bundan sonra...

eee anlat nasil gidiyor..varmi skayetler...

neselikizciimm ve tugceciimm..anliyorum canlarim sizi ama iste israrla hemen hemen her defasinda soyledigimi bikez daha soylucem..anne olmak kolay deil... dunyanin essiz sifatina.."annelik sifatina" ersmek icin yollari asmamiz gerekiyorr.. insallah kolayliklar diliyorum rabbimden sizlere...

hulyacim bi onceki sayfayi okumadim postun varmiydi goremedm kuzucum.. sende dinleniyorsun degilmi,?,

haydi kizlar Allaha emanet olun cook cook soguk buralar oralarda oyle...amaann dikkat.. benim bogazim hala gecmedi dun bidaha dr a gittim yapacak fazla birsey yok dedi bi antibiyotk yazdi postaladi hatun.. neyse insallah tugce ve neselinin kirikliklari gecmistir..

hadi optum hepinizi.... banada iyi yolculuklar...

bende ozledim hepinizi. sende hasta olmussun. cok gecmıs olsun... ve suan gezmelerdesın herhalde.bol eglenceler.. ben bıraksamda onlar benı bırakmıyor. o yuzden elımden hıcbırsey gelmıyor.. artık dinlenme asamasındayım..

su kanama-lekelenmede sonra ıyı gıdıyor. dun gece ıtıbarıyle kesıldı. ınsallah bıdaha olmaz.gercekten bende asırı korku ve stres yarattı. hicbir sikayetim yok. hersey güzel gidiyor. ultrasonda gorduk ama halen inanasımız yok. hayırlısıyla bu hafta kalp atıslarınıda duysak o zaman inanıcaz gibi. esimde halen bir sevinç yok. düşünceli bu aralar.. şoku atamadı üzerinden..

kızlarrr ben geldim....
Bgn kntrole gittimmm bnm tosun kızım 3,800 gr olmuş , nst de azcık sancım cıktı ... Hersey yolundaa çok şükürr. Perşembeye kadar doğuma gitmezsem perşembe gunu tekrar kilo kntrolü yapılıcak ve 4 kg geçerse sanırım sezeryana alıcak bni :S bakalımmm hayırlısı Allahtan... Allah bılıyor normal dogum cok istiorum ama önemlı olan bebişimin saglıkla dunyaya gelmesı gerisi hikayee.... Drdan snraa kocişimle sinemaya gıttık yemek yedık avm dolaştık fln derken yenı geldım eveee anca yazabıldım...

Sılacımm gezmelerdeymısss ohhh ıyı eglenceler dılıorum :)

Menbetacımm ıyı olmana sevındım cnmm kızlara katılıorum ıyı oldum dıye kendını sakın yormaa cnm

Merhaba canım,çok teşekkürler,canım 2-3 defa değilde 1 kez kaybım oldu benim,sonra yeniden hamile kaldım ve o doğacak şimdi,İnşallah kucağıma da almak nasip olur,az kaldı kızımla kavuşmamıza,benim de ilki düşmeseydi aralıkta doğacaktı,belki aralık topiğinden hatırlıyorsundur beni.
Canım bu arada bebişine maşallah bak 2 aylık olmuş bile,darısı başımıza :emir_bebek:
Tuğçecim gitmişsin doktora,demek uygunsun dedi normal için,eee şimdi normal için sancıyı mı bekliyor musun?Ne zaman gideceksin bir daha?

başkasıyla karıştırdım demekki neşelikız.ben günleri sayıyorum valla 67 gün oldu belkide anı yaşayamadan büyüyor bilemiyorum ama çok zorlanıyorum ilk doğduğunda emme problemi meme agrısı uykusuzluk bebeğin gazı derken şimdide bebişim uyumuyor etraftan koca karı lafı dinliyorum oyyy normal doğum yapalı 67 gün oldu normal loğusa kanamam 25günde bitti ama en ufak bişeyde kanıyor orası hayat ne zormuş ama annelik çok güzel size hayırlı doğumlar kızlar sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım

Son düzenleme:
deryacım seni neşelikızla karıştırdım senin çok kaybın olmuştu sanırım Allah en kısa zamanda sana anneliği tattırır inşallah dualarım seninle

cnm güzel dileklerin için sağol. evet benim dört düşüğüm var. şu an beşinci hamileliğimi yaşıyorum. 22 haftalık olduk. inşallah Allah'ım tamamına erdirir.

kızlarrr ben geldim....
Bgn kntrole gittimmm bnm tosun kızım 3,800 gr olmuş , nst de azcık sancım cıktı ... Hersey yolundaa çok şükürr. Perşembeye kadar doğuma gitmezsem perşembe gunu tekrar kilo kntrolü yapılıcak ve 4 kg geçerse sanırım sezeryana alıcak bni :S bakalımmm hayırlısı Allahtan... Allah bılıyor normal dogum cok istiorum ama önemlı olan bebişimin saglıkla dunyaya gelmesı gerisi hikayee.... Drdan snraa kocişimle sinemaya gıttık yemek yedık avm dolaştık fln derken yenı geldım eveee anca yazabıldım...

Menbetacımm ıyı olmana sevındım cnmm kızlara katılıorum ıyı oldum dıye kendını sakın yormaa cnm

cnm benim ya maşallah miniğe . Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kollarına almayı da nasip etsin inşallah.

canım cok saol.. bundan sonra dinlenicem insallah.. senınde kızın oluyormus. cok sevındımm.. Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrumm..

herkese hayırlı kandıller diliyorumm.. Allah bütün dualarımızı kabul etsin insallah..

saolasın sempatiğimmm .. Allah ım hepimizin yavrularını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

hayirli aksamlar kizlar...
canlar evi vermedi adam... olmadi yani.. sasirmis vaziyetteyiz esimle.. resmen 2 haftamiz kaldi... 8aydir bulamadigimizi 2haftada bulacagimizi kestiremiyorm ama RAbbimden umudumu kesmiyorum...

ALlah herkesi sIkIntisindan kurtarsin.. gercekten cok zorlandik ama iste elden bisey gelmiyor...

diyorum ya tedbiri alip takdiri Allaha birakip hayirlisini diliyorum... insallah en hayirli bi ev bizi bekliyordur.. nedemisler.. dunyada mekan, ahirette iman....

ayrica kar yuzu gorduk cok sukur ama iste aksilik buya.. yarin sabahda yola cikiyoruz. arkadasimla konustum simdi yokmus fransada kar.. insallahhayirlisiyla gider geliriz...

sılacım hayırlısı olsun canım.. Allah da o adamı bildiği gibi yapsınn pis herif :47: Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım benim :)

kızlarrr ben geldim....

tuğçeeee kuzumm valla haftasonu hep seni düşündümm acaba doğurdu mu diye :1: nysee ki habersiz doğurmamışsın :D canım sağlıkla gelsinde artık napalım sezaryen falan boşver.. ayy demek son 4 günnnnn :52::52::52:

tuğçeeee kuzumm valla haftasonu hep seni düşündümm acaba doğurdu mu diye :1: nysee ki habersiz doğurmamışsın :D canım sağlıkla gelsinde artık napalım sezaryen falan boşver.. ayy demek son 4 günnnnn :52::52::52:

ayol ben size haber vermeden doğururmuyum hiç aaaa :1::1::1: aynen cnm doğum şeklini kafama takmıorum artık cabucakk doğsun istiorummm şimdi yine odasına girdimm cekmecelerle uğraştım cıktım :))
ayrıcaaa sen nerdesın bakıyımm??? Dr sana dinlen dedı yoksa gezmelerdemısın hee ?:53::53:

regentoşşş sormaaa bitirdim günleriiii korku, heycan , merak hepsi bi aradaa... :18::18::18:

ayyy ben bile heyecanlaniyorum sen ne yapiyorsun kim bilir.. ama cok güzel olmali yaaa... cok merak ediyorum bebegini, hayirlisiyla bi dogsaydi, bi alsaydin kucagina saglikla mutlulukla.. her an gelebilir artik degil mi??

ayyy ben bile heyecanlaniyorum sen ne yapiyorsun kim bilir.. ama cok güzel olmali yaaa... cok merak ediyorum bebegini, hayirlisiyla bi dogsaydi, bi alsaydin kucagina saglikla mutlulukla.. her an gelebilir artik degil mi??

bnde meraktan catliycamm :) cabucak dogsun istiorumm ama gelen giden yok:( bole giderse hergun kg alabilirr ve 4 kg gececeginden mecburen sezeryan olabilirim :s bakalim hayirlisi Allahtan cnmm... heran gelebilir bu arada :):10:

kızlarrr ben geldim....

saol canım dikkat etmeye calsııyorum kendimize...

ohhh masallah tosuncugaaa... tombiş elleri ayakları totosu olacakk. ayyy ne tatlı olur yaa düşünemiyorum bile..... insallah saglıcakla kurtarırsın yavrummm...

ayol ben size haber vermeden doğururmuyum hiç aaaa :1::1::1: aynen cnm doğum şeklini kafama takmıorum artık cabucakk doğsun istiorummm şimdi yine odasına girdimm cekmecelerle uğraştım cıktım :))
ayrıcaaa sen nerdesın bakıyımm??? Dr sana dinlen dedı yoksa gezmelerdemısın hee ?:53::53:

canikomm valla mecburi bi gezişti nişan vardı oraya gittik...yine yoruldum malesef :( ama bu saate kadar uyudum valla hehalde dinlenmşimdir :D

canikomm valla mecburi bi gezişti nişan vardı oraya gittik...yine yoruldum malesef :( ama bu saate kadar uyudum valla hehalde dinlenmşimdir :D

Slmmm kizlarrrr :)
ayy ruyamda esim beni aldatmisti Allahimmm nasil kötü bi duyguymuss ruya bile olsa etkisinden kurtulamiyorum :( uyanir uyanmaz esimi aradim dedim beni aldatiyodun sennn ben annemin evine gidiorum :) snrada dedimki yok yok önce seni kesip snra gidicem :))) nasil guluyoo

Slmmm kizlarrrr :)
ayy ruyamda esim beni aldatmisti Allahimmm nasil kötü bi duyguymuss ruya bile olsa etkisinden kurtulamiyorum :( uyanir uyanmaz esimi aradim dedim beni aldatiyodun sennn ben annemin evine gidiorum :) snrada dedimki yok yok önce seni kesip snra gidicem :))) nasil guluyoo

ahhh nasıl duygu cok iyi bilirimmmm... az bile demişssin sen.. ben gece uykudan o sersemlikle uyanınca yatagı ayırmaya calıstım. ittim kaktım bunu.. ama nasıl sinirliyimmm.. alamıyorum hıncımı.. sonra uyumusum. sabahta tavır yaptım :9::9::9::9:

ahhh nasıl duygu cok iyi bilirimmmm... az bile demişssin sen.. ben gece uykudan o sersemlikle uyanınca yatagı ayırmaya calıstım. ittim kaktım bunu.. ama nasıl sinirliyimmm.. alamıyorum hıncımı.. sonra uyumusum. sabahta tavır yaptım :9::9::9::9:

hahahaha ay biz alemiz heee ama cok kötü bişey yaaaaaa Allahım gerçeğini yaşatmasın kimseyeee

Back