2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet kizlar eve baktmmm.. ve bayildim.hatta bunca zaman baktigim evlerden icime en cok sineni. hulyacim ayrica bulasik makinasi varmis hemen lavabonun altinda. ankastre fotoda belli olmamis... ustelik mutfak gorundugunden daha buyuk ve guzel..hatta arkaya masa bile konacak bicmde.. herseyi bastan asagi yeni... biz okey dedik..tutmak istiyoruz dedik... gelin gorunki evin sahibi dandiklik yapiyor... yahu tamam dedik iste hatta 6ayini pesin verelim dedik.. adam hala dusunelim dior.. cok kisi istiyor diyor. inanin sinirden agladim yani irkcilar.. kafamizi begenmiyorlar... bi kismetsizlktir gidiyor..cok dua ettim..

sizden de dua istiyorum. hepiniz hamis hamis o evi bize vermeleri icin amin derseniz cok sevinirim. deryacimda tam guzel yureklili ile arkadaslarimiza yasin okumak istemis...

Canım ben de çok heyecanlıyım,çok sağol iyi dileklerin için,doğum zamanımı tabiki haber veririm,böyle güzel bir şey için,tekrar teşekkürler...

Canım eve baktım gerçekten güzel bir ev,inşallah siz tutarsınız ama yine de hayırlısı olsun diyeyim,her şey gönlüne göre olur inşallah...

tuğçecim bnde anlamlıı ve kolay söylenebilen sade bi isim arıyorum.. illa değişik duyulmamış bi isim diye diretmiyorum değişik olacak diye anlamsız saçma sapan bişi koymam yavruma...sendeki örneklere de bakalım canım :)

sılacım yaaaaaaaa inşallah o ev sizin yazınızdır da tutarsınız.. bu insanlar neden böyle yapar hiç anlamam..Allah ıslah etsin onları..hayırlısı olsun canım

bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar darısı sizin basınza insallah sağ salim kolay bir doğumla bebeğinizi kucağınıza alrsınız
hayırlı olsun canım...sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun kızın sana...
darısı tüm bekleyenlerin basına
hülyacım canım arkdaşım inan hep baktım topimize hep boştu ewet ben başladım tedaviye hayırlısıyla bana çok dua edin canlarım güzel heberi veriyim sizeeeeee
keten helva canım insallah senn içinde hayırlısı olur ve Allah gönlündekini gerçekleştirir..

Amin canım...Allah bizlere denasip etsin..
Seni ve meleğini korusun..ii bakın birbirinizeee

pıtırcıgımmmm canımmmm tatlı annişi benim...ahh ne güzel bir haber...
yani sen hep sağlıklı olsun yeter diordun ama bana kız anneleri daha sanslı gelir...
insallah 3lü taramanda tertemis gelir sağlıkla kucagına da alırsın pıtırcımmmmm

ayyyy annesi kızarım sana şimdi yorma kendini de fıstık yigenimizi de....
arttık cumba yatak oh ne rahat de bence
zaten inci kızından sonra yatmaya o kadar zamanın kalmıyacak

sadece 2.5 kg almıssın demek vallahi brova sana yoluda yarıladın çünkü
seni çok seviyorum pıtırcıgımmmm..Allah ım herseyi gönlüne göre versin

pıtırcıgımmmm canımmmm tatlı annişi benim...ahh ne güzel bir haber...
yani sen hep sağlıklı olsun yeter diordun ama bana kız anneleri daha sanslı gelir...
insallah 3lü taramanda tertemis gelir sağlıkla kucagına da alırsın pıtırcımmmmm

ayyyy annesi kızarım sana şimdi yorma kendini de fıstık yigenimizi de....
arttık cumba yatak oh ne rahat de bence
zaten inci kızından sonra yatmaya o kadar zamanın kalmıyacak

sadece 2.5 kg almıssın demek vallahi brova sana yoluda yarıladın çünkü
seni çok seviyorum pıtırcıgımmmm..Allah ım herseyi gönlüne göre versin

ayy canım pıtırcığım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim seni bennnnnnn tatlımmm saolasınnn Rabbim sağlıkla tez zamanda sana da nasip etsin inşallah :) valla içimden geçen hep kızım olmasaydı ama önce sağlık ! inşallah 3lü de temiz çıkar da rahata ererim...

valla paso yatıyorumm yatmam da gerek bu aralar çok yorulmuşum gelen giden çoktu.. şimdi ense yapıyyoz kızımla :)

valla hatta tam 2.5 bile değil de işte ben yuvarladım nazar değmesin diye

bnde seni çok seviyorum canım naptın son gelişmelerin nasıl ne durumdasın ?

tugcecim ve neşeli kızın günleri ne az kalmıs öyleee. ayhh maaşallah sizlere
umarım bir avazda gelir melekleriniz dünyaya...hadi bakalım hanginiz daha hamarat olacak acaba:))))

sılacım insallah istedigin eve kavusursun..ayrımcılık yapmaları hiç adil degil..

canm pek bi gelişme yok aslında...eşim biraz yavastan alıyor..annemler gelecektiya onlar gitsin sonra bakalım dedi..bende arastırdım özel
marmara körfez hast. ismail yılmaz adlı bir dr. varmıs..pko uzmanı ona gidecegim batım 8 şubat..2.ci3. günü gidcm tahlillerimi götürürüm..troidleri biras tembel çıktı..ultrasada baktık guatr için o temiz çıktı..

duphaston ve glukofene devam edıyorum..bi yandan da diet tabiki

hayat zorr be pıtırcığım...........:2::2::2::2: bende depresifim çok belki aldıgım duphaston hormon veriyorya o beni böle etkılıyor.
bu arada annemlerde geldi 1 haftadır bendeler...1hafta daha kalacaklar şükür

canım benimm hayırlısı olsn inşallah.. ama peşini bırakmayın..bende tiroid ilacı kullanıyorum..gebelikte önemli.. guatr ın temiz çıkmasına sevindim.. ilaçlarını aksatma.. bide depresyona falan girmemeye çalışş biraz daha sakin ol..bak ne güzel annenlerde burda.. çalışmaları aksatmayın nolursa olsun ... inşallah tez zamanda gelecek seninde meleğin canımm

troid degerin kaçtı canmm ilaç içmeye basladgında?
ilaçlarımı saati saatine içiyorum kusum...bide senin dualarını aldımmı tamamdır bana..
çalısmalar aksıyor vallahi evde misafir olunca

troid degerin kaçtı canmm ilaç içmeye basladgında?
ilaçlarımı saati saatine içiyorum kusum...bide senin dualarını aldımmı tamamdır bana..
çalısmalar aksıyor vallahi evde misafir olunca

canım benim en son 3.3 e düştü 5.5 di.. gebelikte 2.5 olmalıymış en fazla işte bnde içiyorum hergün sabah akşam...

sen misafire göre hareket edemezsin kuzum öyle bir lüksün yok malesef.. malumm her an her ay değerli senin için.. boş geçirme

ayy hamistasiim sey gibi olmasinda ben hic kilo almamistiimm..en son gittigimde oyleydi yani..bakalim haftaya nolacak. hamile kalmadan once 70dim ilk ay randnevuda 68 olmustum.. ve iste gecen ayda 67 idi. bu ayda pek almadim gibi cunku hastaydim ya istahim sifirdi meyvelerin kilosu olmustur anca... neyseee ama bunun acisi sonra cikiyor.. onumuzdeki aydan sonra hizli alicam.. onemsiiz yaa yavvrucum ii olsunda hatta icim icimi yiyordu hastaliktan istahim yok die..

Canımmm cok tsk ederım Allah razı olsun.... Benım ıcın yapabılecegın en guzel seyı sölemişsinn Allah senıde bı avazda kurtarsın tatlım ınsallah...

cnmmm bılmezmıyım su ırkcıları... Ablamda hep anlatıoo , Allah yardımcınız olsunn.... Buaradaa bnde evı cok begendımm ınsallah tutarsınızda bu stresten kurtulursun cnm yaa...

Bnce herseyden önce anlamı önemlı ztn Hülyacım... Sadece değişik olması bısey ıfade etmıyo yanı :) Ama ayşe fatma fln gıbı ısımler yerınee degısık olsun ıstıorum her zmn... Toprak hava ruzgar vs gıbı ısımlerde cok sacma gelıo meselaa yagmur ısmını cok sevıorum ama anlamı yookk bıldıgın yagmur

tugcecim ve neşeli kızın günleri ne az kalmıs öyleee. ayhh maaşallah sizlere
umarım bir avazda gelir melekleriniz dünyaya...hadi bakalım hanginiz daha hamarat olacak acaba:))))

Mericimmmm inşallah bizi cok yormadan gelir kızlarımız :) Cok saol dualarını eksık etme bızden olurmu :)

Cnmm öncelıkle gozun aydınn annecıgın gelmişşşş hasret gıderıyosunuzdur bol bol :) Buarada bebişin olacagı varsaa her sey bahanee hıcc kafana bısey takma tatlımm bak bı cok örnek var topıgımızde.... senınde guzel haberlerını beklıoruz...

hahayttttttttttttttttt hamiştaş hanımmmmmmmm hamiştaş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim kilo almış halim bilee senden zayıf ayollll hahayatttttttttttttttttttttttttttt

ben şuan da 61.7 yim.. 60 la hamile kaldımmmm

Bnde sölemek istemedim ama 18. haftama kdr 4,5 kilo vermiştimm almak ne demekkkk ... Ama cektıgım bulantılarıda bana sorun... O kdr bulantı cekecegıme 10 kg almayı tercıh ederdım :) Geçen muayenemde drum benı kilo konusunda tbrk ettı cok istikrarlı gıdıosun aferın fln dedı cook sevındırık oldumm ama gelin görünki önüme gelenı yıyorumm hatta bazen gece cıps bıle yıyorum

evet bnde onu diyorum anlamı önemli.. mesela bi kız demişki minel neymiş Kur'an-ı Kerim de geçiyomuş.. minel demek edat gibi bişi bi bağlaç anlamı taşıyo yani bi anlamı yok... hocalar basbas bağrıyo Kur'an-ı Kerim ' de geçen her kelime anlamlı değil veya iyi anlamlı değil diye o yüzden önemli bi konu ve dikkat edilmesi gereken bi konu bu.. boş bi ismi olmamalı ama isminin ağırlığında da ezilmemeli çocuk.. aynı zamanda söylenmesi de kolay olmalı.. yani isim işi zor umarm yavrumuza layık bi isim buluruz

canlariim ev icin dualariniza cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun..neselikizcim,hulyacim,mericim,tugcecim..sagolun..insallahhayirlisiyla gireriz buraya.. esim oglen telefon etti bidaha yine dil doktu ve sansiniz bayagi yuksek dedi kadin. insallah yarabbi heleki bunu duyup,bu kadar sevindikten sonra insallah verirler artik.. hayir adamlara isterseniz 6 ayi pesin verelim bile diyoz... olmadi 1 yilini veriim dio esim artik bakalim. Allah azze ve cell kurtarsin bu sikintimizdan...

bende hulyacim gibi cocuk sevindircem diicem ama etrafta sevindrecek cocuk yok... hepsi iphon istiyoo anaciimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…