• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy bnde cok heycan yaptım sımdı :) demek sancın çıktı anamm bnde tık yook senın sancının olması guzel... Buarada bnm çatı muayenesinde canım hıc yanmamıştı ztn normale cok uygunsun dedı o yuzdennn

Ay Tuğçe arkadaşım sorma yaaa,valla çok canım yandı benim,doktor kendini kasıyosun dedi ama çıkım dar gibi dedi ama tam emin olamadı herhalde ne bileyim,bir daha bakalım dedi,offf bi daha bakcam diyince zaten ben bi hoş oldummm :1: :1: Dicektim bida bakmasak diye ama nasılsa fayda etmicek diye söylemedim :1:
Ama herhalde ben büyük ihtimal sezeryan olcam,farketmiyo nasılsa benim için,yeterki bitsin artık şu doğum işi yaaaa :18:

Ay Tuğçe arkadaşım sorma yaaa,valla çok canım yandı benim,doktor kendini kasıyosun dedi ama çıkım dar gibi dedi ama tam emin olamadı herhalde ne bileyim,bir daha bakalım dedi,offf bi daha bakcam diyince zaten ben bi hoş oldummm :1: :1: Dicektim bida bakmasak diye ama nasılsa fayda etmicek diye söylemedim :1:
Ama herhalde ben büyük ihtimal sezeryan olcam,farketmiyo nasılsa benim için,yeterki bitsin artık şu doğum işi yaaaa :18:

Aynen cnmm saikla dogsunda ipegimiz nasil dogarsa dogsun... dogum kanalina fln girmismiydi? ayy sezeryan olucaksan bari sancin fln gelmeden yapsin kurtul :( buarada nst de sancin cikmis yaa o sancilari sen normalde hissediomusun?? ayy bnde hic bisey cikmiyo gelmiycek bu kiz heralde :) buarada dedigin gibi bebisler cok sansli ananeler fln hep onlara calisiyo :))

Aynen cnmm saikla dogsunda ipegimiz nasil dogarsa dogsun... dogum kanalina fln girmismiydi? ayy sezeryan olucaksan bari sancin fln gelmeden yapsin kurtul :( buarada nst de sancin cikmis yaa o sancilari sen normalde hissediomusun?? ayy bnde hic bisey cikmiyo gelmiycek bu kiz heralde :) buarada dedigin gibi bebisler cok sansli ananeler fln hep onlara calisiyo :))

Canım doğum kanalına girmiş mi ben de bilmiyorum ama doktorum duruşu normal ters değil dedi.Ayyy benim de korkum o,eğer sezeryan olcaksam sancı çekmeden olsun bari offf,işte beklemek zor artık benim için.Canım nst de çıkan sancıları o sırada hiç hissetmedim,hatta ben de şaşırdım sancı çıkınca,ama normalde sancılarım oluyor,belim kasıklarım ağrıyo arada,bi de ben kum da döktüğüm için anlayamıyorumda :1: :1: Benim de geçenki nst de sancı çıkmamıştı,ama bunda çıktı valla,sanki ben salıdan önce doğurcam gibi geliyo yaaa :18:

Canım doğum kanalına girmiş mi ben de bilmiyorum ama doktorum duruşu normal ters değil dedi.Ayyy benim de korkum o,eğer sezeryan olcaksam sancı çekmeden olsun bari offf,işte beklemek zor artık benim için.Canım nst de çıkan sancıları o sırada hiç hissetmedim,hatta ben de şaşırdım sancı çıkınca,ama normalde sancılarım oluyor,belim kasıklarım ağrıyo arada,bi de ben kum da döktüğüm için anlayamıyorumda :1: :1: Benim de geçenki nst de sancı çıkmamıştı,ama bunda çıktı valla,sanki ben salıdan önce doğurcam gibi geliyo yaaa :18:

Allah saglikla dogurmamizi nasip etsin hepimizin yaaa... istanbulda oyle kar varki bu hafta da devwm edicekmiss bu karda dogurmiyim die dua ediyorumm :(

Kızlarrr geldimmm,yok doğurmadım daha Sılacımmm :emir_bebek:
Nst ye bağlandım,biraz sancılarım çıktı,sonra doktor bebişime baktı kilosu 3350 olmuş,boyunu sormayı unuttum ama,çok heyecanlıydım nedense,çok başım döndü ya sabah,ancak kendime gelebildim.Doktor alttan baktı canım baya acıdı,biraz darlık var gibi,büyük ihtimal sezeryan dedi,ama bir daha bakcak pazartesi ve yine dar derse salı günü alcakmış 7 şubatta.Tabi kızım salıya kadar doğmazssa :18:
Şimdi yeni randevum olan p.tesiyi bekliyorum off,zaman geçmiyo,doğumhane çok doluydu bugün,herkesler doğum yapmış :1: Bir de yeni bi kadını çıkarmışlardı doğumhaneden yeşiller içinde,biraz korktum yaaa,bi bebişinde ağlama sesi geliyordu,ayyy çok duygulandım o an,artık doğuma çoook yaklaştığımı iyice anlamış oldum kızlar,nerdeyse ağlıcaktımmm,eşim de çok heyecanlı,kızım ne zaman doğcak artık diye dert yanıp duruyoooo :1: :1: :1:
canm benim dogurmamissin ama dogurmaya yakinsin..sanirm hislerim bu kez hakli..tugcenin son kontrolune gore bi adim daha yakinsn doguma...belki cumartesi ondada biseyler cikacak...neyse arkadasim anlaslan bu kez daha bi hissetmissin iclice..hastanede de sahit oldugun manzaralarda etkilemis seni.ohh ama darlanma...sen dr a bakma dcem de neyse hayirlsi hakkinda... ama o muayenede benmde cok acim olurdu ki ben 2gunde bir giderdim son bir hafta hep oyleydi dusun bide uni hastanesi coluk cocuk yani stajerler herkes daldirirdi parmagi...herneysse peki alan dar dedide aciklik varmiymis agizda onun cin brsey demedi??

kilosuda bayagiartmis masallah..tam normal bi bebek....
Canım benım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnn

Maşallahhhh:nazar::nazar: kurban olsun teyzesi onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sılacımmm aradı benı vlla bavulu acmaya gelıorum dedı ::)) Şaka makaaaa paylaşıcaz artık napalım :)

canim beniimm artik paylasacan..ne guzel yaa bunlari konusuyoruz.. ervacim simdiden abla olmanin sorrumlulugunu tasiyor yavrum...

canm benim dogurmamissin ama dogurmaya yakinsin..sanirm hislerim bu kez hakli..tugcenin son kontrolune gore bi adim daha yakinsn doguma...belki cumartesi ondada biseyler cikacak...neyse arkadasim anlaslan bu kez daha bi hissetmissin iclice..hastanede de sahit oldugun manzaralarda etkilemis seni.ohh ama darlanma...sen dr a bakma dcem de neyse hayirlsi hakkinda... ama o muayenede benmde cok acim olurdu ki ben 2gunde bir giderdim son bir hafta hep oyleydi dusun bide uni hastanesi coluk cocuk yani stajerler herkes daldirirdi parmagi...herneysse peki alan dar dedide aciklik varmiymis agizda onun cin brsey demedi??

kilosuda bayagiartmis masallah..tam normal bi bebek....

canim beniimm artik paylasacan..ne guzel yaa bunlari konusuyoruz.. ervacim simdiden abla olmanin sorrumlulugunu tasiyor yavrum...

Canım açıklığı sormadım doktora,çok heyecanlıydım yaaa,senin ilk doğumun normal miydi?Yani benim acıdı ama ben kendimi kastım,korktum,doktor anladı zaten,kasma falan dedi,ama kısa sürdü,öyle abartılcak bi şey değil tabiki,kısa sürdüğü için önemli değil aslında,bugün ben bi gariptim hakkatennn,çok karışık duygular içindeydim,acaip bi heyecan vardı,başım dönüyordu falann,eve gelince rahatladım biraz :-))
Evet kızım tam bi normal bebekk...Aaaa doktor galiba rahim daha kapalı demişti,şimdi hatırladım...

Kızlar size de haber vermek istedim burda da beni tanıyan arkadaşlarım var çünkü
Hamileyim Allahıma şükürler olsun yarın doktoruma gidicem keseyi görmeye inşallah görebiliriz çok heyecanlıyım Allah tüm olmayanlara nasip etsin inşallah bizleere de evlatlarımızı bağışlasın :nazar::nazar::nazar:

cnm benim maşallah ne güzel bir haber verdin bizlere . Rabbim tamamına erdirsin. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canlarımmmmmmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkkk :21::21::21:

kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA benimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile :1: ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: MAŞALLAHHHHHHHH :nazar::nazar: Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz :52::52::52: geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn :1: ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu :33::33::33:

yannız annesi accık yorulmuşş soon zamanlarda o yüzden kesin istirahat verdi doktorum.. ayakta durmak yok yatcam falan.. ense yapcaz kızımla ::) onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür Allah ıma :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: hamileliğim boyunca tam 2.5 kg almışım o kadar o da iyi dedi :nazar:

yani bnden haberler bu kadar kızlarrr çok mutluyumm huzurluyumm bide dinlendim mi tamam dırrrrrr :49::emir_bebek::nazar:

Hülyacım canım benim. Ne güzel bir haber bu. demek senin de kızın olucakmış. ay çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. bu arada dinlen cnm ihmal etme ben sürekli dinleniyorum. ayakta kalmak yasak bana da.

Canım açıklığı sormadım doktora,çok heyecanlıydım yaaa,senin ilk doğumun normal miydi?Yani benim acıdı ama ben kendimi kastım,korktum,doktor anladı zaten,kasma falan dedi,ama kısa sürdü,öyle abartılcak bi şey değil tabiki,kısa sürdüğü için önemli değil aslında,bugün ben bi gariptim hakkatennn,çok karışık duygular içindeydim,acaip bi heyecan vardı,başım dönüyordu falann,eve gelince rahatladım biraz :-))
Evet kızım tam bi normal bebekk...Aaaa doktor galiba rahim daha kapalı demişti,şimdi hatırladım...

nasil kasmicaksak kendimizi drlar da bi alem:)) anlayabiliyorum canim o anki durumu ben.. neyseki az kaldi yaa... valla ole bole atlattik..
evet canim ben normal dogum yaptim. ancak hani dogum baslayabilmesi icin rahimin acikliginin 10cm olmasi lazm. su geldikten sonra acikligin 10cm ulasmsi icn baya sanci cektim dogumhanede.. biliysun acilmada sanciyla oluyo.. neyse ole iste... sonunda basardk dogurmayi..

haa demek acklik yoksa sende bundan sonra aclablir neden cunku sancilar cikmis.. hayirlisi tatlim... neyseki sende simdi daha rahatsin.. insallah kolay,hayirli dogumun olur. ama sanki drun sezeryan icin acele ediyor gibi hissettim... bizde oturdugumuz yerden konusuyoruz ama iste yinede onlara tabiyiz... onemli del hayirlisi insallah..

cnm benim maşallah ne güzel bir haber verdin bizlere . Rabbim tamamına erdirsin. sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hülyacım canım benim. Ne güzel bir haber bu. demek senin de kızın olucakmış. ay çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. bu arada dinlen cnm ihmal etme ben sürekli dinleniyorum. ayakta kalmak yasak bana da.

deryacımmm saolasınn canım benimm... valla bizde çok şaşırdık erkeğe baya alışmışız :D yavrum sağlıkla gelsin deee gerisi boş ama itiraf edeyim kızım oluyo diyede çok mutluyumm :16::16::16:

keyifler iydir insallah... var mi doguran??? yok sanirim.yoklama alir gibi oldu buda:9::9::9:

bak screamaay geldi yine aklima :5::5: ne yapar acaba?? son zamanlar onunki subat miydi mart miydi..mart baslariydi sanirim...son ayina grdi ozaman!!:10:

yuppiii bizde fransaya gidyoruz hafta sonu.. iyi gelecek, cok heycan yaptim simdiden.. arkadasima gidiyoruz cede gezecez ohhh beni atin shoppinglerin icine degmeyin keyfime... oyle iste...

hadi bakalm suubata da girdik.. ALlah ALlah ne cabuk gecip gidyor bu aylar... hulyacm oyle boyle bizde ilerliyoruz deryacimlarda oyle...

deryacim ciktimi karnin canim.. ?? msallah bayagi oldunuz sizde?? dinlen valla canim bol bol yat. hem hamisken yatanlarin bebekleri dogdugunda uslu olur derler ki eltimde hep yatarak gecirmisti kizi masallah 2 yasinda halada sakin bi bebek.. neyse zilyontane hurafelermizden sadecebirisi iste buda:ssz:

deryacımmm saolasınn canım benimm... valla bizde çok şaşırdık erkeğe baya alışmışız :D yavrum sağlıkla gelsin deee gerisi boş ama itiraf edeyim kızım oluyo diyede çok mutluyumm :16::16::16:

aman senin tickerini sevsinler... ama daha cok ici tanesi kizini..... ayy cok seker olmus he.. ayy hulya kizim diyince sen tuhaf geldi hakkaten ha bizler bile alismisiz... ama annem hep evladin kizi erkegi olmaza der!!!

aslinda kanun cikmasi lazim drlar 20.haftadan once soylememeleri lazim burda ole mesela ama ben cok israr edince soylemisti.. cunku bunu bayagi takinti haline getiren aileler yok deil

keyifler iydir insallah... var mi doguran??? yok sanirim.yoklama alir gibi oldu buda:9::9::9:

bak screamaay geldi yine aklima :5::5: ne yapar acaba?? son zamanlar onunki subat miydi mart miydi..mart baslariydi sanirim...son ayina grdi ozaman!!:10:

yuppiii bizde fransaya gidyoruz hafta sonu.. iyi gelecek, cok heycan yaptim simdiden.. arkadasima gidiyoruz cede gezecez ohhh beni atin shoppinglerin icine degmeyin keyfime... oyle iste...

hadi bakalm suubata da girdik.. ALlah ALlah ne cabuk gecip gidyor bu aylar... hulyacm oyle boyle bizde ilerliyoruz deryacimlarda oyle...

deryacim ciktimi karnin canim.. ?? msallah bayagi oldunuz sizde?? dinlen valla canim bol bol yat. hem hamisken yatanlarin bebekleri dogdugunda uslu olur derler ki eltimde hep yatarak gecirmisti kizi masallah 2 yasinda halada sakin bi bebek.. neyse zilyontane hurafelermizden sadecebirisi iste buda:ssz:

sılacımm canımm ohh gezme sırası sende demek.. git gez anacım ama dikkat et kendinize :) valla bizim zamanlarda hakkatten geçiyoo iinşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımız zamanlarda gelir çabucakk :16::16:

aman senin tickerini sevsinler... ama daha cok ici tanesi kizini..... ayy cok seker olmus he.. ayy hulya kizim diyince sen tuhaf geldi hakkaten ha bizler bile alismisiz... ama annem hep evladin kizi erkegi olmaza der!!!

aslinda kanun cikmasi lazim drlar 20.haftadan once soylememeleri lazim burda ole mesela ama ben cok israr edince soylemisti.. cunku bunu bayagi takinti haline getiren aileler yok deil

ayy valla ne bileyimm çok şaşkınım aslında halenn erkeğe alışmışşım şimdi kız diyince şok oldum :1: amaAllah ım gönlüme göre verdi ne güzelll :16::16: hemen tickerı değiştireyim dedimm valla inci tanesi kızıımmmmmm geçti içimdenn öyle yazdımmm.. ay şimdii isim derdine düştümm yaaaaa erkeğe karar vermiştik METE koycaktık kocamla ortak kararımızdı kızı hiç düşünmedik bileee.. şimdi kara kara seçenekler çıkartmaya çalışıyomm :26:

Allah biliyoo bi kere bile ne dualarımda ne muayenelerimde cinsiyet diye bişi demedim dünde sormadım dr um kendi dedi.. ben hep sağlıklı olması için dua ettim öle diledim..ama gönlümde kız vardıı :emir_bebek::nazar: şükür ki Allah ıım gönlüme göre verdi :16::16:

slm kizlarrr...

silacimmm yoklamayi almissin ben hala burdayimm kizcemmm ztn gelmeye niyetli deil sanirim :))) dun esimle konusuyorz dun en fazla 9 gunumiz kaldi bebisimiz gelio fln diye hala inanamiyoruz yaa :) bgn kendiminhic iyi hissetmiyrm bademciklerim aciyoo halsizlik varr yatmak istiorum paso :( insallah hasta omam...

Silacimm fr ye gidiomussunn ohh gez bol bol ama yorma kendini ... hatta ablama gitt benim yerime ablami yigenleri op kokla :(

Hlyacimm sen daha 1 hafta kendine gelemezsin :) ben ilk erkek dendiginde cok uzulmustum snra alistim snra kiz deyince sevindim ama cook afallamistimmm alisiyosun amaa :) buarada sen bnm icin elbise almistin yaa onu hemen kargoya ver :))) vazcaydimmm getirme hemen kargola :) ben daha hamis degilken markette bi tulum gormustum pembee almistim onu gorumcemde demistkki ilk ne alirsan cinsiyti ole oluyo bende kiz kiyafti almistim kizim oldu dedi :) simdi sendede ole oldu acep dogrumu soluyo :)))

slm kizlarrr...

silacimmm yoklamayi almissin ben hala burdayimm kizcemmm ztn gelmeye niyetli deil sanirim :))) dun esimle konusuyorz dun en fazla 9 gunumiz kaldi bebisimiz gelio fln diye hala inanamiyoruz yaa :) bgn kendiminhic iyi hissetmiyrm bademciklerim aciyoo halsizlik varr yatmak istiorum paso :( insallah hasta omam...

Silacimm fr ye gidiomussunn ohh gez bol bol ama yorma kendini ... hatta ablama gitt benim yerime ablami yigenleri op kokla :(

Hlyacimm sen daha 1 hafta kendine gelemezsin :) ben ilk erkek dendiginde cok uzulmustum snra alistim snra kiz deyince sevindim ama cook afallamistimmm alisiyosun amaa :) buarada sen bnm icin elbise almistin yaa onu hemen kargoya ver :))) vazcaydimmm getirme hemen kargola :) ben daha hamis degilken markette bi tulum gormustum pembee almistim onu gorumcemde demistkki ilk ne alirsan cinsiyti ole oluyo bende kiz kiyafti almistim kizim oldu dedi :) simdi sendede ole oldu acep dogrumu soluyo :)))

geçmiş olsun canım yaaa... sıcak bişiler iç için ısınsınn :38:

tuğçeeeeeeeeee artık çok geççç dün itibarıylaaaaaaaa elbisene el koydummmm Nİ HA HAAAAAAAAAAAAAa :23::23::23::23: ben sana dedimmm göndereyim bakk salı günü herşey değişebilir diyeee ahandaaa değiştii gördünmüüüü :23::23::9::9::9::9::9::9:

sılacımm canımm ohh gezme sırası sende demek.. git gez anacım ama dikkat et kendinize :) valla bizim zamanlarda hakkatten geçiyoo iinşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımız zamanlarda gelir çabucakk :16::16:

ayy valla ne bileyimm çok şaşkınım aslında halenn erkeğe alışmışşım şimdi kız diyince şok oldum :1: amaAllah ım gönlüme göre verdi ne güzelll :16::16: hemen tickerı değiştireyim dedimm valla inci tanesi kızıımmmmmm geçti içimdenn öyle yazdımmm.. ay şimdii isim derdine düştümm yaaaaa erkeğe karar vermiştik METE koycaktık kocamla ortak kararımızdı kızı hiç düşünmedik bileee.. şimdi kara kara seçenekler çıkartmaya çalışıyomm :26:

Allah biliyoo bi kere bile ne dualarımda ne muayenelerimde cinsiyet diye bişi demedim dünde sormadım dr um kendi dedi.. ben hep sağlıklı olması için dua ettim öle diledim..ama gönlümde kız vardıı :emir_bebek::nazar: şükür ki Allah ıım gönlüme göre verdi :16::16:
evet canim bi mani cikmazsa gidicez 2gun..

oo isim bile okeylenmis mercimek bey icin ama mercimek matmazel oldu.... canimbenim simdi biz ikinci oldugu icin belki cok takinak ettik ama o dogdugunda sadece senin kokunla huzur buluyoya iste ozaman ne pipisi ne kukusu onemli olmuyo..gozlerini acmaya calismasi falan ayynebilimm..cicek gelsede anlatsa biraz melek kizini.... icimiz isinsa...

ve lk olunca cidden cinsiyet onemli olmuyor ama hani kizlktan beri belki hayallerimizi susleyen birseyler varsa insan illaki demeden gecemiyor.. benim tum hayallerimde salopetli icnde beyaz thisortlu kolunda kunyesiyle bi erkek bebek resmi vardi..sukurler olsun rabbime... dogurdum bebekle ilgileniyorlar falan bende rahatladim, gorumcede vardi ona sordum o halimle "pipisi var demi,erkek" diye... ha aksi olsa bozulacakmiydk asla...ama dedigim gibi ozellikle kizlarda annelik durtusu bi yasta basliyo ve hayaller susleniyor..orneklerden biride tugcecim... sukur RAbbim onunda gonlundekini verdi...
neyse cok yazdm ayol.. iste guzel Allahim hayirlisini sagliklisni versin kucaklarimiz bos kalmadi sukurler olsun gayrisida aslinda lukks istekler..diorum ya eski eltimi gorunce(cocugu olmuyor,bircok sorunu var) bde han cinsyet secimi yapma luksum yok gibi hissettim... tabi insan her meyvenin tadina bakmak istiyor ama bizim hayir bildiklermizde ser,ser bildiklerimizde hayir olabiliyo..herseyi hakkiyla bilen tek RAbbimden hayirlisini diliyoruz iste bizlerde....

slm kizlarrr...

guzel..burdasin.. anaaaa a9gun yaa bi hafta buarada benim randevuyada az kalmis... senin kiz yiyo iciyo yatiyo valla... oohhh hayat ona guzel... :)) varsin olsun.. illaki gelecek annesi.. ALlahim ne cok merak ediyorum simdi bole yazinca senide heycanlandiriyoruz ama ayy nebilim her asamasinda beraberdk ervanin.. kuzumuz bizim o. birsuru teyzesi var... hayirlsi bakalim cuartesine de az kaldi ne degisecek.. cumartesinden sonra bence 3-4gun sonrabidaha gormek isterler seni.. ben de haberni fr den okurm artik..

aaa bak uzuldum simdi bademciklerinn agrimasna cok zor yaa.. benim 2hafta oldu hala bogazim sarili geziyorum ilaclarda fayda etmedi... dogum araligi insallah hastalanmazsin canm. zor olur..eee gezmeler gezildi gezildi tabi... masallah ist. kara kis olmus... cooook dikkat etmeniz lazim...

bizde gidelimbakalim akslik havalarda cok soguk ama evde durcaz zaten bide avm lere gidicem.. annen gelmeden once olsaydi prenseslermz bende yollardim birseyler.... nerdeydi ablan? benim gidicem yer paristen 100km daha ilerde... yani parisi kesin aliyoruz.. annende geldi ablana ne zor olmustur simdi:((

yaa demek ilk ne kiyafet alirsan o mu oluyormusss.. bende hamis degilken ama calismalar devam ederken hatta burda yazisrken kilotlu corap almistim:(( pembis pembis cok inmisti fiyati.. bide lk aylarda hamisligin uniseks bi tulum almistm ama krmizilari vardi:((( zaten bende hic biri tutmdi ayolll:9::9: haa bide gorumcem kizinin kiyafetlerini vermisti ikincye kizin olursa die.. bak onlarda duruyo hala.. :6::6:

geçmiş olsun canım yaaa... sıcak bişiler iç için ısınsınn :38:

tuğçeeeeeeeeee artık çok geççç dün itibarıylaaaaaaaa elbisene el koydummmm Nİ HA HAAAAAAAAAAAAAa :23::23::23::23: ben sana dedimmm göndereyim bakk salı günü herşey değişebilir diyeee ahandaaa değiştii gördünmüüüü :23::23::9::9::9::9::9::9:

hulya baci burda misin?? bak birazdan su eve bakmaya gitcez.. en onemli ozelliklerden biri 3 yatak odali yani kuzularimin hepsinin olacak odasi..cunku daha oncede dedigim gibi burda 3 yatak odasina sahip olmak lukstur... neyse asansoru var. 2 .kat bide ev tum yeni yapim boyasi ,badanasi, mutfak dolablar,banyosu falan... benim icin eksk olan tek sey cok kucuk detay belki sanrim bulasik makinesi yok ve koymak icin yerde yok.. yaa cocuklarla zor oluyoo bide gelenler falan olunca olum yani bulaskla ugrasmak sonucta biz annelermiz,annannelerimiz gibi guclu deiliz...

Appartement 3 Chambres - | Immoweb ref:3517368

hulya baci burda misin?? bak birazdan su eve bakmaya gitcez.. en onemli ozelliklerden biri 3 yatak odali yani kuzularimin hepsinin olacak odasi..cunku daha oncede dedigim gibi burda 3 yatak odasina sahip olmak lukstur... neyse asansoru var. 2 .kat bide ev tum yeni yapim boyasi ,badanasi, mutfak dolablar,banyosu falan... benim icin eksk olan tek sey cok kucuk detay belki sanrim bulasik makinesi yok ve koymak icin yerde yok.. yaa cocuklarla zor oluyoo bide gelenler falan olunca olum yani bulaskla ugrasmak sonucta biz annelermiz,annannelerimiz gibi guclu deiliz...

Appartement 3 Chambres - | Immoweb ref:3517368

sılacann ev süper bnce.. ev sahibiyle konuşun belki bi tane dolabı çıkarttırır oraya bulaşık mk. koyarsın çıkarttığın dolabıda değerlendirirsin öbür duvarr tarafına koyarsın...ben çok beğendim ama kuzum bulaşık mk olmaması günümüzde gerçekten çok zor hele 2 çocukla gelenle gidenle vs. umarım hallolu canım ..

Kızlar bi şey sorucam sizlere,isim konusunda İpek demiştimya,dün aklıma geldi,ben ilk kızım olacağını öğrendiğimde Asya ismini de düşünüyordum,sizce hangi isim daha iyi?Az kaldı artık ismi kesinleştirmeliyimmm :1:

Kızlar bi şey sorucam sizlere,isim konusunda İpek demiştimya,dün aklıma geldi,ben ilk kızım olacağını öğrendiğimde Asya ismini de düşünüyordum,sizce hangi isim daha iyi?Az kaldı artık ismi kesinleştirmeliyimmm :1:

bnce ipegi degistirmee:) ipek diyice aklima bolee cicili bicili hanim hanimcik bi kiz cocugu geliyo :)

bnce ipegi degistirmee:) ipek diyice aklima bolee cicili bicili hanim hanimcik bi kiz cocugu geliyo :)

Ay canım isim seçmek çok zormuş,eşim de hep İpek istiyor.Ben de çok beğeniyorum bu ismi ama acaba diyorum başka bi isim de olabilir mi falan,kararsız bi insan olduğum içinnnn :4:

Son düzenleme:
Back