- Konu Sahibi screamaway
- #34.501
yaniii sen ne fenasiiin seeeennnn.................. aferiinn sana ozamann... ben gencken yani ilk gebeligmde 50 kiloydumm nabeerrrr??????hahayttttttttttttttttt hamiştaş hanımmmmmmmm hamiştaş hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim kilo almış halim bilee senden zayıf ayollll hahayatttttttttttttttttttttttttttt
ben şuan da 61.7 yim.. 60 la hamile kaldımmmm
hayir bi kere benim boyum 1.70 (gerci seninkide az deil ama neyyyysssee)............. 1.70 67kg ii yaniii........ o deilde bakalim totalde kacla tamamlicaz...
tugceciim eve tsen decok almadin gercekten bebege yarad anacim yediklerin...valla canin nezaman ne cekiyorsa ye..benim hiic kurallarim olmadi.. cunku hamilelik bambaska birsey ve ben inaniyorum ki oyleydi dogum yapinca kilo milo kalmiyyo... tabi az biraz dikkatle... yani iri yapili olmana ragmen masallah hamilelk okadar sisirmedi seni ervamiz buyudu....
evet bnde onu diyorum anlamı önemli.. mesela bi kız demişki minel neymiş Kur'an-ı Kerim de geçiyomuş.. minel demek edat gibi bişi bi bağlaç anlamı taşıyo yani bi anlamı yok... hocalar basbas bağrıyo Kur'an-ı Kerim ' de geçen her kelime anlamlı değil veya iyi anlamlı değil diye o yüzden önemli bi konu ve dikkat edilmesi gereken bi konu bu.. boş bi ismi olmamalı ama isminin ağırlığında da ezilmemeli çocuk.. aynı zamanda söylenmesi de kolay olmalı.. yani isim işi zor umarm yavrumuza layık bi isim buluruz
aynen canikom tamda ustune bastin..ecrin de onlardan biri..bende taaa yillar once ogluma isim arastirirken nette gormustum bunu ve tam senin bahsettigin minel ornegi gibi... onun icn hos geldi ama anlam bakimindan koymayacigum isimlerden biri... bu konuda esim daha titiz ve bilincli diyebilirim..
ben arapca isim ariyorum ya. kizsa kadn sahabelere bakiyorum,erkekse erkek sahabelere.. mesela Tufeyl ismine boyle rastladim. hz Ebubekirin oglu. uvey oglu.. ve biyografiside oldukcaguclu..