2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benimmmmmmmmmm gözün aydınnnn Allah tamamına erdirsinn çok sevindimmmmmmm

canlarımmmmmmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkkk

kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA benimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş MAŞALLAHHHHHHHH Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu

yannız annesi accık yorulmuşş soon zamanlarda o yüzden kesin istirahat verdi doktorum.. ayakta durmak yok yatcam falan.. ense yapcaz kızımla ::) onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür Allah ıma hamileliğim boyunca tam 2.5 kg almışım o kadar o da iyi dedi

yani bnden haberler bu kadar kızlarrr çok mutluyumm huzurluyumm bide dinlendim mi tamam dırrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrr son 2 saatt ben hazırlanıyorumm ve çıkıcamm hepiniziiii öptümmmm :)
naptin kuzu geldin mi??? bekliyorum merakla....iyimi kuzucugumuz???
canim benim tabikiburdada arkadaslarin var.. gozun aydin tebrik ederim Allah tamamina erdirsin...
normal mi gebe kaldin canim??
gelismelerinden haberdar olmak isteriz...

ALlahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nediyim ki simdi ??? oncelikle muhtesem super haberle geldin..masallah size...
canim yaa demek bi prensesimiz daha oluyor ha... darisi bana dcem ama olmaz cunku oyledir heeeeppp..hayirlisi sagliklisi olsun bitanem..encok babasinin duygularini merak ediyorum...

hadi ucuzum hamistasim hayirli ugurlu olsun... vay beeee tugcecannnn kizinin bavulu ne alemde bak pipi gitti bilemiyorum yaniiiiiii

saolasın canım benimm... evet bizimde prensesimiz olacak inşallahhh babası şaşırdı bide görünce kocaman falan kıpır kıpır pek bişi demedi ama garip oldu

hemen tuğçeyi aradım zatennnnnnnnn bavulu aç geliym diyeeeeeee

insallah senin gibi guzel hayirli bir kiz olur.... kalbi guzel,kendi guzel... babasinin olayi iice idrak etmesi zaman alicak bence..hani 1 aydir adam oglum olacak biliyor:))) alisincada birakmak istemicek bhiicc...
evet yaa bayagi buyuduler masallah... bak ben de meraklandim nekadar buyudugunu..az kaldi banada.. breshkadan haber yok dimi bidaha onun bebegi nasilmis...??

haayy Allah demek aradin bile tugceyi ac bavulu diye... kizi dogurtmayaydin inme falan inmedi demi canim yaaa sevinmistir...

canim senden naber yahuuuu?? hadi bekliyoruz... kactaydi ki randevun?? dogurmadin demiiiii??,

ay nedense neseli tugceden once doguracak hissediyorum...hayirlisi benim hislerimde cook tutmaz gerci...

hulyacim tatlim peki hareketlerni hissediyor musun??

kuzum kusura bakma bnde aynı zamanda rahim kalınlığıyla alakalı yazılar okuyorum falan.. benimki 33 müş.. en az 35 in üstünde olması gerekiyomuşş Allah korusun erken doğum riski olabiliyomuş falan.. o yüzden dinlenem istiraat verdi doktorum.. ondan bakamadım yanlış anlama canım...bolbol dinlenmem lazımmış.. son zamanlarda atraksiyon bitmediki bnde ondan çok yoruldum..ama tamammmmmmm artık yettii dinlencemm güzel kızımla :)

hareketlerini yaklaşık 10 gündür yavaş yavaş hissediyorum canım..doktorda sordu tarif ettim evet öle dedi herhalde 1-2 haftaya daha net duyarım

ne kusuru hayattiim..ayni zamanda bende baska seyler okuyorum.normal yani..
tatlim demek oylemiymis bak baska seylerden atladm onu dinlenmeyi neden verdi diye. hiii cok cok da asagilarda degilmis canim.insallah aksi durum olusturacak birsey olmaz.sen bosver artk misafiri falan annende yaninda gerekirse gelsin sana biraz. kzin iicin deger herseye...

evet canm o hissettiklerindir nasi guzel yaa... benimkide heycanlandi simdi oynasiyor. ama boyle ciliz bi hareket.. zaman ilerledikce guclenecekler... hadi bakalim siz dinlenin biraz.....

Kızlarrr geldimmm,yok doğurmadım daha Sılacımmm
Nst ye bağlandım,biraz sancılarım çıktı,sonra doktor bebişime baktı kilosu 3350 olmuş,boyunu sormayı unuttum ama,çok heyecanlıydım nedense,çok başım döndü ya sabah,ancak kendime gelebildim.Doktor alttan baktı canım baya acıdı,biraz darlık var gibi,büyük ihtimal sezeryan dedi,ama bir daha bakcak pazartesi ve yine dar derse salı günü alcakmış 7 şubatta.Tabi kızım salıya kadar doğmazssa :18:
Şimdi yeni randevum olan p.tesiyi bekliyorum off,zaman geçmiyo,doğumhane çok doluydu bugün,herkesler doğum yapmış Bir de yeni bi kadını çıkarmışlardı doğumhaneden yeşiller içinde,biraz korktum yaaa,bi bebişinde ağlama sesi geliyordu,ayyy çok duygulandım o an,artık doğuma çoook yaklaştığımı iyice anlamış oldum kızlar,nerdeyse ağlıcaktımmm,eşim de çok heyecanlı,kızım ne zaman doğcak artık diye dert yanıp duruyoooo

Canım benım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnn

Maşallahhhh kurban olsun teyzesi onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sılacımmm aradı benı vlla bavulu acmaya gelıorum dedı ::)) Şaka makaaaa paylaşıcaz artık napalım :)

saolasın canımmm o yüzden bolca dinlenme verdi bnde kızımla ense yapcamm.. misafir falan da istemiyorum bi dönem gerçekten bnde çok yorulduğumun farkındaydım.. artık dinlenirimm kocam bakar annem bakar...

ayy sormaa sılacann çok değişik süper bi duygu yaaaaa... dediğin gibi cılız şimdilikk yakındır daha çok hissedecdeğim günlerr

Hülya canım hayırlı olsun Kızçennn
Daha yolun başındasın bakalım,neyse cinsiyeti de öğrendinya artık daha rahat olur.Doktor dinlen demiş canım,ihmal etme dinlen,kendine ve bebişine çok iyi bak
Tuğçenin bavulundan artık bir sürü şey alabilirsin kız ne de olsa

Neşeli kızzzzzzzz cnm naptın ne dedı dr ?

saolasın canımmm benimmmm :) valla tuğçeninnn bavull yandııı ortak çıktı Erva hanıma :d

ayyyy bnde cok heycan yaptım sımdı :) demek sancın çıktı anamm bnde tık yook senın sancının olması guzel... Buarada bnm çatı muayenesinde canım hıc yanmamıştı ztn normale cok uygunsun dedı o yuzdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…