• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canim iki hafta sonra onun, subatin sonunda da benim randevum var.. iste bütün sonuclar toplancak en son kadin dru bakcak.. tabi yazarim bi gelisme olursa.. ama eskisi kadar takmiyorum gercekten.. biraz daha oyalanacak seyler bulsam benim icin daha iyi olacak ama :1::1::1:

peki sen nasilsin?? kiprasigin yeri daralmistir muhtemelen.. insallah drun da dedigi gibi uygun bi yapin vardir ve normal bi dogum atlatirsin :16::16::16:

Oyalanacakk şeyy diyince bnm aklıma direk el işi gelio :) Atkı fln bişeyler ör derim benn ama orda ip fln bulabılıomusun bılemedımmm... Ztn beceriklisinnn perde flnda dikmiştinn unutmadım :)) Eşinede test fln yaparlar muhtelemen... İnşallah ondada bısey cıkmazzz kii belkide gıtmenıze bıle gerek kalmazzzz .... Çalışma olmadı dıosun ama bellimi olur yaww

Tuğçecim gitmişsin doktora,demek uygunsun dedi normal için,eee şimdi normal için sancıyı mı bekliyor musun?Ne zaman gideceksin bir daha?
cnmmmm elle muayene etti işte o yuzden kanaman olursa korkma dedi suyun veya sancın oldugunda hemen gel dedi... Eğerr bu hafta doğuma gitmezsemmm önümüzdeki cumartesi günü tekrar kntrole cagırdı... Yani seninde dedıgın gıbı normal sancıyı bekliorummm bakalım ne zmn gelicekkk... Sende yrn gideceksin dra dımı ??? :Mutlaka yaz merak ederım :)

neselikiz ve tugce canlarim tickerlariniza göre ayni gün doguruyorsunuz :52::52::52::52::52: bakalim hangisi önce gelicek ya da gercekten ayni gün mü gideceksin doguma????

Evet canım Tuğçeyle tickerda günlerimiz bile aynı,bakalım biz de merak ediyoruzzz,önce hangi prenses gelecekk? :emir_bebek: :1: :emir_bebek:

Evet regentoşşş hamiştaşız bizzz :) Bende merak edıyorummm hngımız dogum yapıcaz önce dıyee... Ztn bu yuzden sureklı bırbırımızın drunun dedıklerını takıp edıyoruz :)

Oyalanacakk şeyy diyince bnm aklıma direk el işi gelio :) Atkı fln bişeyler ör derim benn ama orda ip fln bulabılıomusun bılemedımmm... Ztn beceriklisinnn perde flnda dikmiştinn unutmadım :)) Eşinede test fln yaparlar muhtelemen... İnşallah ondada bısey cıkmazzz kii belkide gıtmenıze bıle gerek kalmazzzz .... Çalışma olmadı dıosun ama bellimi olur yaww

cnmmmm elle muayene etti işte o yuzden kanaman olursa korkma dedi suyun veya sancın oldugunda hemen gel dedi... Eğerr bu hafta doğuma gitmezsemmm önümüzdeki cumartesi günü tekrar kntrole cagırdı... Yani seninde dedıgın gıbı normal sancıyı bekliorummm bakalım ne zmn gelicekkk... Sende yrn gideceksin dra dımı ??? :Mutlaka yaz merak ederım :)

Evet regentoşşş hamiştaşız bizzz :) Bende merak edıyorummm hngımız dogum yapıcaz önce dıyee... Ztn bu yuzden sureklı bırbırımızın drunun dedıklerını takıp edıyoruz :)

hayirlisi olsun tugcecim yaa.. calisma olmadi ve test de negatif cikti gecen hafte yapmistim yani gelmesi gereken adet günümde.. neyse yaa amaannn :9::9::9::9:

cnim benim zaten 2hafta bile kalmadi :52::52::52::52::52: bekleyip görecegiz hangi prenses önce gelecek.. ayyy hadi bakalim :16::16::16::16::16::16:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3:

bembeyazz bi günden hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrr hürmetlerrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16:

Tuğçecim benim de doktor yarın bakacak,ayyy kanama falan mı oluyomuşki,korktum iyceeeee :18: :18: Bakalım yarın neler yaşayacağım doktorda :17:
Ayyy bu hafta doğurabiliriz aslında ya da haftaya,bi şey kalmadı şurda,bugün 38+3 üz yaniiii,ayyy inanamıyorum,bu gece (sürekli çişe kalktığım için) yine kalktım sabah 5te,ayyy içim bi tuhaf oldu,ya dedim bu hafta doğarsa,şurda 2-3 gün içinde falan ,ayyy hayatımız bir anda değişecek kızlar yaaa,yepyeni bi sayfa açılacak artık hayatımızda :-))
İnşallah sağlıkla bi kucağımıza alalım da,çok da merak ediyorum nasıl bi şey var göbeğimin içinde,kıpır kıpır tatlı kızım :1:
Yalnız kızlar benim kızçe gece hiç uyumuyor,hep hareket halinde,gece zor uyuyorum artık,gündüzleri ise daha çok uyuyor,mesela şimdi uyuyooooo galiba,hareket yook,eyvahh,doğunca da böyle olursa gece ayaktayız demektir :1:

Son düzenleme:
Tuğçecim benim de doktor yarın bakacak,ayyy kanama falan mı oluyomuşki,korktum iyceeeee :18: :18: Bakalım yarın neler yaşayacağım doktorda :17:
Ayyy bu hafta doğurabiliriz aslında ya da haftaya,bi şey kalmadı şurda,bugün 38+3 üz yaniiii,ayyy inanamıyorum,bu gece (sürekli çişe kalktığım için) yine kalktım sabah 5te,ayyy içim bi tuhaf oldu,ya dedim bu hafta doğarsa,şurda 2-3 gün içinde falan ,ayyy hayatımız bir anda değişecek kızlar yaaa,yepyeni bi sayfa açılacak artık hayatımızda :-))
İnşallah sağlıkla bi kucağımıza alalım da,çok da merak ediyorum nasıl bi şey var göbeğimin içinde,kıpır kıpır tatlı kızım :1:
Yalnız kızlar benim kızçe gece hiç uyumuyor,hep hareket halinde,gece zor uyuyorum artık,gündüzleri ise daha çok uyuyor,mesela şimdi uyuyooooo galiba,hareket yook,eyvahh,doğunca da böyle olursa gece ayaktayız demektir :1:

aynen bendede o heycan var yaaa surda en fazla 10 gunumuz kaldi... dun evimi duzenledimm kizimin besigini yatak odama koydumm :) dr elle muayene ettigi icin lekelenmen olursa korkma dedi ama bnde olmadi ... buarada bebegin anne karnindaki son gunleri nasilsa doguncada öyle oluomus diolarrr , senin prenses icin insallah öle olmazz annesi :) bnmki gece 1,5 da fln baya hareketli oluyoo sonra sabaha kadar hic uyanmiyorumm 6 ,7 gibi hareketlenio yinee...

buarada kizlarr annecimm geldi resmen koca bi bavul dolusu esya getirmisss yani nerdeyse bi giydirdigimi bi daha yikamasam olur :) suan annemin evndeyim bavulu dolaba yerlestirirken resimlerini ekliycem insallahh

calariiimm... merhaba.. hayirli haftalar.. herkesin bekledigi,diledigi gerceklesir insallah.. bende onumuzdeki 3-5gun icinde ALlahin izniyle ev bulurum... arap sacina donen ev hikayemiz noktalanir..

regencim canim esinin dr a gitme karari almasina sevindim canim.insallah gerek kalmaz beklenen haberi ondan once almak nasip olur. hayirlisi insallah... sen rahatligi elden birakmamaya bak. neyseki yine ise gidi geliosunda oyle oyalaniyorsun. bundan sonra bebeginle oyalanirsin insallah...

neselikiz..canim evet coook hakilisin bikac haftadan hayatiniz deigisecek.evde .3kisi olacaksiniz..bambaska birsey bu!!!!

kizlar kitap okuyorsunuz degil mi?? cok tavsiye ederim.. gerci buyuklerimiz sagolsun herbiri 10kitaba bedel bilgiliere sahipler(!) ama okumakta fayda var..

mesela ilk tavsiyem hani bebek dunyaya alistiktan sonra yani 1-2haftasini atlattiktan sonra aglamasina izin verin..detaylari konusabaliriz sonra..bizim kulturumuzde vardir gerci kiyamayiz ama bebeginde kendi olabilmesi icin gerekli bazi kurallar var...

tugceciimm..oncelikle gozunaydin tatlim..annecin gelmis. cok sevindim. ellrine saglik.Allah razi olsun ablandan da annenden de... prensesim gule gule kullansin onlari o hepsine layik!! hadi bakalim merakla bekliyorum cicileri..

hulyacim senden naber.. yarin dr var ha?? bugun bitmek bilmez artik!!!!bu arada face de gobusu gormedim zannetme...nesini begenmiyorsun kizz resmen burdayim dior.b enmkindenbile buyuk... obur ayin sonuna iice belli olur..

aynen bendede o heycan var yaaa surda en fazla 10 gunumuz kaldi... dun evimi duzenledimm kizimin besigini yatak odama koydumm :) dr elle muayene ettigi icin lekelenmen olursa korkma dedi ama bnde olmadi ... buarada bebegin anne karnindaki son gunleri nasilsa doguncada öyle oluomus diolarrr , senin prenses icin insallah öle olmazz annesi :) bnmki gece 1,5 da fln baya hareketli oluyoo sonra sabaha kadar hic uyanmiyorumm 6 ,7 gibi hareketlenio yinee...

buarada kizlarr annecimm geldi resmen koca bi bavul dolusu esya getirmisss yani nerdeyse bi giydirdigimi bi daha yikamasam olur :) suan annemin evndeyim bavulu dolaba yerlestirirken resimlerini ekliycem insallahh

tuğçeeeeeeeeeeeeeeee hainn domdommm annen geldi mademm neden söylemiyosunnnnnnnnnnnnn :33::33::33:

cicileriniii iyi günlerde sağlıklaaa kullanın canım benimmm :emir_bebek::nazar:

neşelikızcım ve tuğçecim, inşalllah çok kolay bir doğum sizi bekliyordur. Dualarımız sizinle!!! Ama bir sorun var, tuğçecimin resmini gördük bir kaç defa, ama seni hamile halinle hayal edemiyorum ben ya, resim koyabilirmisin profiline? koy da seni de görelim 38. haftada nasılsın sen ve kızımız birlikte nasıl görünüyorsunuz bi görelim:52::52::52: ne dersin? ben çok merak ediyorummmm, ve çabucak resim istiyoruuuuuuuuuummmm!!!

calariiimm... merhaba.. hayirli haftalar.. herkesin bekledigi,diledigi gerceklesir insallah.. bende onumuzdeki 3-5gun icinde ALlahin izniyle ev bulurum... arap sacina donen ev hikayemiz noktalanir..

regencim canim esinin dr a gitme karari almasina sevindim canim.insallah gerek kalmaz beklenen haberi ondan once almak nasip olur. hayirlisi insallah... sen rahatligi elden birakmamaya bak. neyseki yine ise gidi geliosunda oyle oyalaniyorsun. bundan sonra bebeginle oyalanirsin insallah...

neselikiz..canim evet coook hakilisin bikac haftadan hayatiniz deigisecek.evde .3kisi olacaksiniz..bambaska birsey bu!!!!

kizlar kitap okuyorsunuz degil mi?? cok tavsiye ederim.. gerci buyuklerimiz sagolsun herbiri 10kitaba bedel bilgiliere sahipler(!) ama okumakta fayda var..

mesela ilk tavsiyem hani bebek dunyaya alistiktan sonra yani 1-2haftasini atlattiktan sonra aglamasina izin verin..detaylari konusabaliriz sonra..bizim kulturumuzde vardir gerci kiyamayiz ama bebeginde kendi olabilmesi icin gerekli bazi kurallar var...

tugceciimm..oncelikle gozunaydin tatlim..annecin gelmis. cok sevindim. ellrine saglik.Allah razi olsun ablandan da annenden de... prensesim gule gule kullansin onlari o hepsine layik!! hadi bakalim merakla bekliyorum cicileri..

hulyacim senden naber.. yarin dr var ha?? bugun bitmek bilmez artik!!!!bu arada face de gobusu gormedim zannetme...nesini begenmiyorsun kizz resmen burdayim dior.b enmkindenbile buyuk... obur ayin sonuna iice belli olur..

sılacım sen nasılsın? hamişlik nasıl gidiyo? cinsiyet kesinleştimi?

canım hamiştaşımmm özledimm senii nasılsın iyi oldun inşallah... ev işinizi de halledin canım inşallahh gönlünüze göreeee :29:

benim kocam banaa taaaa ilk öğrendiğimiz zamanlarda bi kitap almıştı canım.. hamilelikten bebğin 3 yaşına kadar bakımı gelişimi hastallıklar da yapılcaklar vs. çok büyük kitap ansiklopedi tarzı... e netten de okuyorum zaten ama yine de tartışalım konuşalım canım :)

valla yarın gidicemmmmmmmmmmmmm çok heycanlıyımmmmmmmmmmm :52::52::52::52: bugün çabuk geçti valla teyzemler falan olduğu için günler çabuk geçtiii çok şükür artık sona yaklaştımmm yarın büyük günnnnnnnnn :52::52::52:

göbüşümde eh işte yemek sonrası çıkıyo falann idare ediyoz :D

sılacım sen nasılsın? hamişlik nasıl gidiyo? cinsiyet kesinleştimi?

canimb benimm...ozledim yahu??
sukur hamilelik yolunda canim. ben hastayim ama hala tam anlamiyla duzeldim sayilmaz... bogaz agrimi atlatamadm beraberindeki oksurukte cabasii:(( idare etmeye calisiyorum.

canim cinsyeti ekesin olmamakla birlikte erkek demsti biliyorsun. henuz 10 gun var yeni randevuma. insallah net birseyle, oncesindede yavrumdan guzel,hayrli haberle donerim.

sen neler yapiyorsun peki? sinav,kurs,bebek isleri ne alemdeler.. saniyorum birkac ay durdurulmustu bebek calismalari, yaniliyor muyum? daha fazla beklemeden bebegine kavusmani dilerim arkadasim.bu guzel duygulari yasamani/zi cok isterim.. haydi canim Allh islerini rast getirsin...opuyorum.

canım hamiştaşımmm özledimm senii nasılsın iyi oldun inşallah... ev işinizi de halledin canım inşallahh gönlünüze göreeee :29:

benim kocam banaa taaaa ilk öğrendiğimiz zamanlarda bi kitap almıştı canım.. hamilelikten bebğin 3 yaşına kadar bakımı gelişimi hastallıklar da yapılcaklar vs. çok büyük kitap ansiklopedi tarzı... e netten de okuyorum zaten ama yine de tartışalım konuşalım canım :)

valla yarın gidicemmmmmmmmmmmmm çok heycanlıyımmmmmmmmmmm :52::52::52::52: bugün çabuk geçti valla teyzemler falan olduğu için günler çabuk geçtiii çok şükür artık sona yaklaştımmm yarın büyük günnnnnnnnn :52::52::52:

göbüşümde eh işte yemek sonrası çıkıyo falann idare ediyoz :D
bende ozledim yaa..ama sIkIntiliyoz suaralar ev durumundan .3hafta kaldi evden cikmamiza:(( dedigim gibi sonucundan korkuyorum. kaynana veya gorumcelerin evine gitmekten yani... Allah yuzume bakar insalllah.. onlarla delirmem an meselesi cunku!!!

ohh oohh neguzel hamistasimm.. guzel guzel oku kitabi..

herzaman dedigim gibi annelign kitabi olmaz aslinda,icguseldir annelik..yasarsin,hissedersin,dokununca anlarsin.. lakin teknik bilgiler diyelim biz bunlara.. bide tr de cesitli sayida hamilelik ve annelik dergileri mevcut. aylik veya haftalk cikiyor.. onlari cok seviyorum. tavsiye ederim.. ben ogluma hamisken gorumcen trye gitmisti sagolsun dusunup almisti 3 farkli dergi. donup donup kac kez okudugumu hatirlamiyorum:))

evet dogru teyzenler falan derken gunler gecti gitti..birde yarin randevu aksam saatlerde deme bana.. bide aksamimi beklicen!!! insallah guzel seyler duyalimda bekleriz..heo bekliyoz zaten.

sen yarin bi tugceye git istersen..sanirim anca yarin yerlestirir bebeginin esyalarini...:)))

Allah Resulü’nün (s.a.a) şöyle buyurmasıdır: “Çocuklarınızı, ağladıkları ve çocukluklarından dolayı inledikleri sebebiyle dövmeyin, zira çocuğun ağlaması anlamlıdır. Çocukların ilk dört ayda ağlaması tevhide şahadette bulunmalarıdır. İkinci dört ayda ağlaması Peygamber’e ve Ehl-i Beyti’ne salâvat göndermektir, üçüncü dört ayda ağlamaları ise anne ve babası için duadır

Silacim nasilsin canim cok guzel bi konuya deyinmissin

Benim sahsi fikrim
Cocuklar aglayinca birakin aglasin. cunku hem saglik acisindan hemde gelisim acisindan iyidir. Ama bu tabiki cocuklarinizi aglatin anlamina gelmez. Dovup bagirip kizip glatin demiyorum. Cocuk agladiginda anneler sus bak seni doverim derler ve gercekten susturmak icin dover veya cimcik atarlar bunlara cok karsiyim
Bazi cocuklar vardir istedigini yaptirtmak icin aglarlar birakin aglasin sonunda yorulur susar. Boylece dedigini aglayarak yaptirtmayi basaramaz ve baska yontemlere basvurur

Dergiler dunyanin her yerinde vardir guzelim. Bana mesela 6cesit dergi geliyor evime. Cocuktan al kadin erkek aile iletisimleri, kultur, din, diyalog,bilim,tarih, ve cocuk gelisimi ve psikolojisi konulariyla dolu dolu. Abone oluyorsun yillik dergine ayda veya pesin bikere oduyon oh rahatsin canim tavsiye ederim.

merhaba kızzlar, ben çoktandır uğrayamıyorum .. Allaha şükür iyiyiz.. hatta kızım öyle bir bastırıyorki aşağıya tuğce ve neselikız dan önce ben doğurabilirim..
:52::52:
37+0 da devlet hast. gidip iş göremez raporumu almam gerek sonraki günde doktora gideceğim izmire. çatı muayenesi yapacak Bana erken yapıyo sanırım 38. haftaya girer girmez, ama kızlara 39. haftanın içinde yapmışlar kafam karıştı şimdi.. off yaptırmasam mı acaba:S buarada ellerim ayakalarım ateşler içinde yanıyo.. çok su da içemiyorum artık tıkandım
Allah bekleyenlerimizi sağlıkla bebeğiyle kavuştursun yardımcımız olsun.. :emir_bebek::nazar: vee Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:emir_bebek:

yoğundum canımm dün öğlene kadar :d kuzum bana haksızlık ediyon valla onu tuğçeye de :9::9: ben bi alış veriş merkezine gittim geldim o kadar oda evimin dibinde taksiyle gittim geldim yaneee tuğçe hanım gibi çarşı pazar gezmiyomm :9::9::9:

canım bnde de pko vardı biliyon.. ayrıca bnde de rezerv azlığı vardı ayrıca birden fazla büyük kistler ama ben senin gibi bişi yaşamadım çok şükür :nazar: o yüzden dedim başka doktora git bi bakılsın diye Allah korusun başka bi problem çıkmasın diye.. ama sen kendini biliosan dicek bişeyim yok canım inşallah bi daha yaşamazsın..sağlıkla gelir yavrunuz :49::emir_bebek::nazar:

öyle canım tabiki ben o kadar çok gezdimki senelerdir 6 sene doktor gezdim sorun yok sorun yok dediler durdular meğersem varmış işte doktorda gezmek istemiyorum artık allahtan hayırlısı biraz denim olmazsa gezerim doktor doktor zaten allah dermansız dert vermesin

Kızlar size de haber vermek istedim burda da beni tanıyan arkadaşlarım var çünkü
Hamileyim Allahıma şükürler olsun yarın doktoruma gidicem keseyi görmeye inşallah görebiliriz çok heyecanlıyım Allah tüm olmayanlara nasip etsin inşallah bizleere de evlatlarımızı bağışlasın :nazar::nazar::nazar:

Back