• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eee bacilar sizlerden naber?
benimhastalik ye dogru gidiyor sukur ama bugundesabah boynum feci tutulmus vaziyette kalktim..terslik var gibi uzerimde,,:26::26:

tugcecim masallah iice gezinti olmus ..varsin olsun zaten 2 haftadan gezemicek gezsede zevk alamicak..:9::9: ama yaa genelde son guleri oyle oluyoo... dedigim gbi acisini ii cikarmak lazim... hele yarinki randevusundada bisi cikmazsa yani aciklik,sanci falan iice gezsin..

hulyacim sende yogunsun ucuzum.. valla kar kis da dinlemiyorsunuz haa.. o kardanbiraz da buraya gelse hayatimiza atraksiyon olurbiraz... nasildin

menbetaciimm nerdeee,? israrla soruyorummneden gelmiyorsun neden bize kesecikten haberler getirmiyorsun... ozluyoruz merak ediyoruz...

imralcim canim.. senin durumda biraz kafami karistirdi acikcasi... ALlah ALlAh ne olaylara sahitlik ediyoruz.hayir testte resmen pozitifi goruyorsun... peki canim kanaman nekadar surdu..normal adet kadarmi?? acikcasi ustune gorme falan olabilir mi diye de sormamis degilim hani kendi kendime ama hayirlisi..sende daha ii hissedersin... zaten kafaya takmiyorsun ne guzel... insallah en kisa surede guzel haberi verereceksin bize..

nartanesi canim..sende gelmedin bikac gundur.. nasilsin? is durumlarindan naber? satin batin ne alemde.??

Canim silam benide merak etmis canim ben cok sukur iyiyim. Kirmizilar 4gun gecikmeyle geldi cokta umitlendirmisti beni uyuz kirmizi gelmeseydi ne olurdu. Hemde cogu belirtilerim hamilelikten yanaydi ama kismet hayirlisi olsun

Silacim varya dua etmek cok onemli ama sunada inaniyorum dogru dua etmek gerekir. Ben hep ikizlerim olsun diye dua etmistim bu zamana kadar e malum normal yoldan olmayacagina gore ikiz acaba diyorum asilama falanmi yaptirmaliyim. Gercekten duam bu sekilde kabul olacak sanirim.
Simdi ise Rabbim saglikli sihatli olsunda dogsunda kiz erkek ikiz te hic fark etmez diyorum ama yillarca ikiz icin dua ettim

Is gorusmem vardi bilmem soylemismiydim suan yine beklemedeyim ne bi red nede kabul. Ya bari almayacaksaniz soyleyin yok ellerinde dursun bi kenarda
5yere daha muracaat edecem ondan sonra beklemeye gececegim
Sen nasilsin iyilesmisin cok sukur. Aman kendine cok iyi bak ogluna simdiden bebisi alistir sevsin opsun ne bileyim kabullensin. Sen onun abisi olcan korucan dikkat edecen de daha cok op sev saril.

Cicccccceeeeeekkkkk masaallah ya Hayirli olsun Allahim yurudugu gunleride gostersin sana Insaallah
Bol bol nazar dualari oku. Ay simdi o ne sicacik ve yumusaciktir ya bide mis gibi kokuyordur simdi
Cok cok gecmis olsun guzelim. Tebrikler opuyorum minigi

:9::9::9::9::9: doğru demiş valla şekerimm.. benim üst katımdaki komşum (öbür evde) gezdi gezdi gezdiiiiiiiiiiiii son günün gecesinde acil doğuma gitti :D nyseee Allah tannnnnn kar yağdı da seni eve bağlar diye umut ediyorumm :1::1::1:

saolasınnn kuzummmmmm estağfurullahhh :29:

canım benimm kendin de diosun işte bi sorun u var bnde diye bak 2. ye aynı şeyi yaşamışsın... Allah göstermesin 3. de oloursa eğer bi problem varsa yani bu çok acı bitanem.. senn bnce doru dürüst bi doktora git araştırılsın..2 kimyasal bnce araştırılması gereken bişi.. hamile kalmanda problem yok çok şükür ama bu şekilde sonlanmaasıı senin umudunu da kırar giittiikçe...tabi bunların hepsi benim fikrim karar senin...inşallah hayırlısıyla yavrunu alırsın canım snde kucağına :29:

canım sende biliosun bende pko var ve bayağı fazla kistik yapı var doktorum bana zaten bunları yaşıcağımı belki defalarca düşük yapabileceğimi söyledi denicem 6 ay olmazsa artık gidicem doktora zaten rezervlerimde de azalma var şimdi doktora gitsem bana vesvese yapıosun zaten ben sana söledim dicek yani bunu neden yaşadığımı biliyorum zaten beklim biraz daha bu daha ikinci ayım deneme için ilkinden sonra 6 ay korundum zaten şimdi bilemiyorum bakalım belki bu ay hayırlı haberler veririm
slm kızlar biz geldik bu defa doğurdum cumartesi günü dogum yaptım cuma ğünü dr a gittim 25 saat cektim öldüm kızlar cook cook zor oldu detayları sonra yazarım normal dogum oldu kızım 3200 gr dogdu kızım cok tatlı teyzeleri sonra fotosunu atarım içli dıslı dikislerim cok oturamıyorum sonra yine yazarım hosçakalın
canım allahım inşallah uzun ömürler versin kaderini bahtını güzel yazsın mutlu başarılı hayırlı evlat etsin tebrikler...
benimhastalik ye dogru gidiyor sukur ama bugundesabah boynum feci tutulmus vaziyette kalktim..terslik var gibi uzerimde,,:26::26:

tugcecim masallah iice gezinti olmus ..varsin olsun zaten 2 haftadan gezemicek gezsede zevk alamicak..:9::9: ama yaa genelde son guleri oyle oluyoo... dedigim gbi acisini ii cikarmak lazim... hele yarinki randevusundada bisi cikmazsa yani aciklik,sanci falan iice gezsin..

hulyacim sende yogunsun ucuzum.. valla kar kis da dinlemiyorsunuz haa.. o kardanbiraz da buraya gelse hayatimiza atraksiyon olurbiraz... nasildin

menbetaciimm nerdeee,? israrla soruyorummneden gelmiyorsun neden bize kesecikten haberler getirmiyorsun... ozluyoruz merak ediyoruz...

imralcim canim.. senin durumda biraz kafami karistirdi acikcasi... ALlah ALlAh ne olaylara sahitlik ediyoruz.hayir testte resmen pozitifi goruyorsun... peki canim kanaman nekadar surdu..normal adet kadarmi?? acikcasi ustune gorme falan olabilir mi diye de sormamis degilim hani kendi kendime ama hayirlisi..sende daha ii hissedersin... zaten kafaya takmiyorsun ne guzel... insallah en kisa surede guzel haberi verereceksin bize..

nartanesi canim..sende gelmedin bikac gundur.. nasilsin? is durumlarindan naber? satin batin ne alemde.??

kanama süresi normal oluyo ama normalde olduğundan daha şiddetli bi ağrı beni uykumdan uyandırdı düşün belimi koparıolardı sanki kasıklarımın ağrısından dik duramıyodum üstüne görme gibi değil canım onda çok az ve pembe bi kanama oluyo bildiğim kadarıyla kısa süreli oda.

slm kızlar biz geldik bu defa doğurdum cumartesi günü dogum yaptım cuma ğünü dr a gittim 25 saat cektim öldüm kızlar cook cook zor oldu detayları sonra yazarım normal dogum oldu kızım 3200 gr dogdu kızım cok tatlı teyzeleri sonra fotosunu atarım içli dıslı dikislerim cok oturamıyorum sonra yine yazarım hosçakalın

cnm benim bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah. hayırlı uğurlu olsun. darısı bana tüm arkadaşlarıma olsun inşallah

çiçekkkk canım rabbim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün işşallAH:nazar:TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ G4ELDİ BAKALIM SIRADA KİM VAR NE OLUR BİZEDE ÇOK DUA ET TATLIM:16:

yoğundum canımm dün öğlene kadar :d kuzum bana haksızlık ediyon valla onu tuğçeye de :9::9: ben bi alış veriş merkezine gittim geldim o kadar oda evimin dibinde taksiyle gittim geldim yaneee tuğçe hanım gibi çarşı pazar gezmiyomm :9::9::9:

canım sende biliosun bende pko var ve bayağı fazla kistik yapı var doktorum bana zaten bunları yaşıcağımı belki defalarca düşük yapabileceğimi söyledi denicem 6 ay olmazsa artık gidicem doktora zaten rezervlerimde de azalma var şimdi doktora gitsem bana vesvese yapıosun zaten ben sana söledim dicek yani bunu neden yaşadığımı biliyorum zaten beklim biraz daha bu daha ikinci ayım deneme için ilkinden sonra 6 ay korundum zaten şimdi bilemiyorum bakalım belki bu ay hayırlı haberler veririm

canım bnde de pko vardı biliyon.. ayrıca bnde de rezerv azlığı vardı ayrıca birden fazla büyük kistler ama ben senin gibi bişi yaşamadım çok şükür :nazar: o yüzden dedim başka doktora git bi bakılsın diye Allah korusun başka bi problem çıkmasın diye.. ama sen kendini biliosan dicek bişeyim yok canım inşallah bi daha yaşamazsın..sağlıkla gelir yavrunuz :49::emir_bebek::nazar:

çiçekkkk canım rabbim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün işşallAH:nazar:TOPİĞİMİZİN İLK BEBİŞİ G4ELDİ BAKALIM SIRADA KİM VAR NE OLUR BİZEDE ÇOK DUA ET TATLIM:16:

kız ketenhelva hamileysennnnnnnnnnnnn ve bize sölemediysennnnnnnnnnnnn ahanda yazıyorumm dilimden düşmezsinnnn vallaaaa :20::20::20:

şimdi bakcam bizden önce bi yere yazdınmı die :20:

bizde dioz bu kız naaptı tüp bebk işini ne durumda :19:

canim benim gözünaydiin.. cok da gecmis olsun cok sükür ikiniz de sag saglim atlattiniz ya önemli olan da bu.. cok sevindim yaaa ben gelemezsin bi süre diyordum ama bizi merakta koymadigin ayrica tesekkürler bitanem.. ben sabirsizlikla bekliyorum bebeginin fotograflarini.. :16::16::16::16: cok sevindim senin adina canim yaa....

:18::18::18::18: ayyyy sıra bana geldıııııııııııı .... Çiçekcimmm gözünüz aydınnnn rabbim saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallahh.... Topiğimizin ilk prensesinin resmini beklıoruzzz... Sende tez zmnda iyileşirsin inşallah

Sormaa sılacannn son gezişlerimi yapıorumm ama ınan hıc evden cıkmak ıstemıyourmm görümcemin hatrına cıkıorum yaaa hava cok sogukk bıde evımde daha rahat edıorumm

Canim silam benide merak etmis canim ben cok sukur iyiyim. Kirmizilar 4gun gecikmeyle geldi cokta umitlendirmisti beni uyuz kirmizi gelmeseydi ne olurdu. Hemde cogu belirtilerim hamilelikten yanaydi ama kismet hayirlisi olsun

Silacim varya dua etmek cok onemli ama sunada inaniyorum dogru dua etmek gerekir. Ben hep ikizlerim olsun diye dua etmistim bu zamana kadar e malum normal yoldan olmayacagina gore ikiz acaba diyorum asilama falanmi yaptirmaliyim. Gercekten duam bu sekilde kabul olacak sanirim.
Simdi ise Rabbim saglikli sihatli olsunda dogsunda kiz erkek ikiz te hic fark etmez diyorum ama yillarca ikiz icin dua ettim

Is gorusmem vardi bilmem soylemismiydim suan yine beklemedeyim ne bi red nede kabul. Ya bari almayacaksaniz soyleyin yok ellerinde dursun bi kenarda
5yere daha muracaat edecem ondan sonra beklemeye gececegim
Sen nasilsin iyilesmisin cok sukur. Aman kendine cok iyi bak ogluna simdiden bebisi alistir sevsin opsun ne bileyim kabullensin. Sen onun abisi olcan korucan dikkat edecen de daha cok op sev saril.

Cicccccceeeeeekkkkk masaallah ya Hayirli olsun Allahim yurudugu gunleride gostersin sana Insaallah
Bol bol nazar dualari oku. Ay simdi o ne sicacik ve yumusaciktir ya bide mis gibi kokuyordur simdi
Cok cok gecmis olsun guzelim. Tebrikler opuyorum minigi

cnmmm ınsallah gönlüne göre bi iş bulursun tez zmndaa, snrada bebişiniz gelirrr ohhh o zmn degme keyfıne :)

çiçeeeeeeeeeeeeeeeeek

ya canım benim gözün aydın nasıl sevindim ya Allah sağlıkla analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah çok duygulandım valla çok şükür bu günleri de gördük maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar darısı sizin basınza insallah sağ salim kolay bir doğumla bebeğinizi kucağınıza alrsınız:16::16::16::16:

yaptım kızlar bakabilirsiniz

tatlım merhaba bugun nartanesi çok guzel bi hbr verdi bizlere çok sevindim topiğinizin prenseseinin dunyaya gelmesine Allah analı babalı buyutsun rabbim hep guzelliklerle karşılaştırsın guzel kızını gerci ilk guzelliği annesi ilk gözunu açtığında yanındaydı kızımın doğdğu gun geldi aklıma birden inşalla topikteki diğer arkadaşlardanda alırız guzel hbri zamanı gelince inşalla bende 2.ye bu guzel duyguyu yaşarım dualarınız sayesine [sütünle kal tatlım]:16::16::16::16:

Back