once kendimden bahsedim.. hala hastayim ve daha da kotu oldum isinde zor tarai ilac alamio olmak. bogazim siddetlendi,oksuruge cevirdi.... ayy ALlahim inanin simdiye kadar bukadar zorlandimi hatirlamiyorum... cumartesi gecesi hic ama bhic uyumadim. oksuruk fei karnimi agritiyo bide basima vurdu.. ayyy.. hala devam bakalim esim bi eczaneye soracak simdi ona gore kendi doktorumu arayip napacami soracam.. istahim falanda kalmadi..cikariyorumda yazk yavruma yaaaaaaaaa..... icim disim bal,limon,pekmez,karabiber,tarcin,zencefil,nane,ihlamur oldu.. simdi naneli tarcinli cayimi iciyorum..sonrada meyve cayina gecicem
((( hayir dr giderim ama ilac almaya razi deill gonlum... nekadar sIkInti olmaz deselerde icim el vermiyor!!!!
kizlar hepinizin gecmis olsun dualarini okudum sagolun ALlah razi olsun...
regencm.. ara ara okumak seni burda guzel.. insallah yumurtlama sandigin haftanin disinda olmustur da bu ay hamis olursun...
neselikiz canim benim kzin adiyla yasasin..ipek gibi olsun. ALlah bagislasin.. cok hos. canim az kaldi dogumunuza inasallah rahat olmaya bak desemde olmayacak ama Allahim yardim edecek.
tugceciimm..masallah kuzucuga... ben oglani 3.600 dogurdum. nerdeyse dogumm yaptigim kilodakizin suan. aman tugcecim. sen bakma bzim millete bizimmillet kloyu seviyor ama hastaliklarin basini cekiyor. kizin dogsunda bak serpilir tam normaline doner. insallah kolay dogurursun:)))) e masallah yani sen ve esin de hani yabana atilmicak kadar iriymissiniz...kizin ne sucu var???:)))
buarada kocanada gecmis olsun zor yahu... senin gece bunalimlarinida anlayabiliyorum.bizimbu durumlarimiz birde yaza gelecek ki ben birkez yasadim daha zor.. inan bosuna cennet analarin ayaklarinda deil goruyoruz iste boylece..daha dogmadan nice sIkIntilara katlanyor anneler....
hulyacim..canim benim bitanem..ooyy oyy masallah yaa ne tempo bu kuzum. ay yani birde radyo yarismasina katilip bilet kazandiniz he!!! ooh valla memleketimin gozunu seviiim.. bizde kos kos dusunuyoz ne yapsak,nereyegitsek die... aldiklarinda cok cici canim. burun temizleyicisinden annem dealms yollamisti bana bende kullanmadim hic.. ama cok guzel oyuncak oluyor :)))
esinede cook gecmis olsun canim. ama yaa iki uc gun icinde amma trafik varmis... ne guzel.. ozledk biz boyle kalabalk falan.. sende yorulmussun benim gibi uykusuz kalmissin falan... dinlen tatlm..
ee randevuyada az kaldi hadi bakalim guzel haberleribekliyoruz..
menbetacimm..canim anlat yaa heycanini..kendini,esini..hislerini biraz donuk buldm seni yoksa soktamisn hala... esine nasl soyledin tepkisi falan nasi oldu... dr a nezaman gidiyosun..aaa anlat kuzucumm...
deryaciimm..ahh sorma canim bas agrisi gercekten zor oluyor.. bide sen calsmak zorundasin..aa ama tatil oldu demi..iyice dinlen canim. bitki caylari iyi gelecektir!!!
atladgim bisi olduysaa doner bakarim simdi...