- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #34.341
iyi aksamlar canlar... postlari alintlayamiyorum yaa internetim yarim yamalak.. siteleri tam acmiyor..
ben dun basladim almaya ilac henuz bahsedilecek bi ilerleme olmadi ama durumumda. elhamdulillah...
deryacm ok cok sagol arkadasim. Allah razi olsun. insallah gecer artik.
regencim tekrar sagolasincanim. hiii ozaman bekleyip ggorecez nezaman yumurtlamissn.. insallah calismalarin oldugu haftaya denk gelmistir.. hayirlsi canim.. canim sen simdi tr ye gitmek istiyonya soyle dusunuyorum ben martta falan hamile kalsan yaza tam gidebilirsin gebe gebe.. marttan once kalirsan 6 aydan sonra ucagabinis yok. ikinci trimestir de yolculuk var yani 3-6ay arasi.. hayirlisiii..
hulyaciimm yaa. ohh masallah valla.. ne kskandm seni.. iyi gectimi canim bulusmaniz.. kac kisiydiniz... bizim kizlarla tugce dogurunca anca bidaha bulusursunuz sanirim..
neselikizcm.. canim benim. bak uzuldum sana da yaaa.. valla guzelim kum dusurmekle dogum sancisda es deger biliyor musunu?ben ikisinide tecrube ettim ayri zamanlarda tabi ve drlarda ben tas dusururken dogum sancisi gibidir,ondan beterdir derlerdi.. hepside hem fikirdi.. ALAh yardimcin olsun canim. sonucta tetikte ol. randevunadabirhafta kaldi. doguma isaret eden sanci surekli deildir 3-4dk surer gider ve sonra geri ugrar.. hayirlisi artk nasip kismet nezamana bakalim..
tugcecim. canim evet gorumcen var. aman canim gerzerken fazla uzaklara gitmeyesiniz. gerci daha varda belli olmaz.. sende iyisin sukur. bende gelmeye caliscam canim..
ay yaa guzel kzini cok merak ediyorum. neselininkinide tabii.. kurban olurum onlari yaradana yaaaaaaaa..... zaten tr de hastaneden hemen cikariyorlar... bize donmek icin cook beklemeyin. heycan geldiiiii.....hayirlarla dogsunlar insallah...
cicekcim geldi aklima muhtemelen dogurmustur canim benim.. napiyolar acaba yaaaaaaa....
o zaman ben yirttim canim cünkü simdi de hamis olmadigima göre en fazla 4aylik giderim.. sen nasil oldun???