2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Mesaj alinmistir.
Insaalla keseyi sonra bebegini daha sonra cinsiyetini goreceksin Hayirlisiylada kucagina alirsin canim
Eylul annesi olcan ozaman Insaallah dimi

Mesaj alinmistir.
Insaalla keseyi sonra bebegini daha sonra cinsiyetini goreceksin Hayirlisiylada kucagina alirsin canim
Eylul annesi olcan ozaman Insaallah dimi

insallah canımmm cok saol dualarınızı eksit etmeyin ne olurr

evet yavrumm.. 29 eylül gozukuyor netteki hesaba gore.. bakalım doktorumuz ne dicek

Kizlarrr ben geldimmm istanbulda felaket bi yagmur varr suan evime ulasmaya calisiyorum :) dra gittimmm kizim 3,560 gr 52 cnm olmuss drumm boyumuzunda uzun oldugunu soledi :) haftaya cati muayenesi yapicakk ve dogum seklimize karar vericekk. bebegimin kilosu 4 kg gcerse tehlikeli olur ve sezeryan yapmamiz gerikir dedi. ama suan ki gidishta gore 4 olmayabilirdee... buaralar dogarsa olmaz ama 2 haftaya dogarsa sanirim 4 oluruzz cnku bu hafta 280 gr almis bnm prensesim

buarada anne bebek fuarina gittimm cok guzel seyler vardi fiyatlarda piyasaya gor uygundu, smdi hulyacimla knustuk fuardaymislarr ufak tefek biseyler almislar :)) yerim benn onun minnak seylerini yaaa :)

Canım öncelikle kızına maşallahh Kilosu çok güzel,boyu da,sahi senin boyun kaç Tuğçe,bi de eşinin tabi?Ben kısa boyluyum mesela kızım da minyon olucak galiba en son 47 cm idi.
Bu arada yaklaşık aynı zamanlarda çatımıza bakılacak Benim de 31 ocakta bakacak çatıma ve sölicek bakalım,meraklar içerisinde bekliyorum,normal doğurmaktan çok korkuyorummmmm :18: :18: :18: :18: 31 ine kadar bi anda sancım gelirse diye korkuyorummm offff,anne olmak zor iş be yaaaa
Birbirimizden haberdar olalım Tuğçecim,acaba çiçek doğum yaptı mıki ????

Canım benim çok teşekkür ederiz,evet soğuk havalardan dolayı biraz üşütmüştüm,çok halsizdim ama düzeldim şükürler olsunki,ama mide problemim son gaz devam ediyo,çok ağrıyo midem,şu anda da taş gibi karnım,çok sert.Kızım nasıl sığıyo oraya bilmiyorum
Kızımın adını da koyduk bakalım hayırlısı olsun kızım da adı gibi İpek gibi olsun inşallah

ohh tugcecım masallahhhh... tosuncukkk oluyorr desene. hastayımmm oyle bebeklere.. masallahh.. insallah sorunsuz gecer gunlerınnn.. kendni fazla yormamaya calıs..

neselikız, bende minyonummm. hemide oyle boyle değilll. benımkide 45 cm felan ancak olur herhalde.. mintoşşş.. ay o gunlerını gorebilecek miyim acaba?? sende kendini fazla yorma az kaldı.. korkuyada kapılma.. sonunda bebegın kucagına olacakk.. boyle düşün..

neselikizcimm hic sorma bende cok korkuyorumm... hele bgn ben ve esim 2 olaya sahit olduk nst ye girmeyi beklerken... bitanesi dogumhaneden acayip bitkin cikan bi kadin , birde kanamasi olan bi kadinn kanamasi olanin esi agliyodu bebegimin kalp atislarini duymak istiyorum diyeee bisey oldu sandi bebeginee esim ve ben cok uzulduk ( iyice korktum yani... cicek cuma gunu suni sanci ile dogum yapicagini bi sure giremeyecegini yazmisti insallah iyidir... buarada bnde senin gelismelerini bekliormm sende habersiz birakma bizleri :)
buarada bnm boyum 1.73 , esiminkide 1,79 biraz yapiliyiz yani kari koca :)

menbetacimm prensesim tosuncuk vlla dogsunda ellerinden opsun teyzesi :) senin miniginde bolee kilolarini boyunu okuyacaz insallahh :)

ayyy kadınlara üzüldümm.. Allah yardımcıları olsun. Allah tan biri atlamıssında..ya digerii..

opsun tabi ya. masallah ona..

insallah canımmm cok saolll..

selam canlarım.. ayy sonrmayın beni ne haldeyim... cuma akşamımisafirim var diye perşembeden heryeri sil süpür toz al yıka pakla çok yoruldum...cuma da alış veriş al gel sonra yemekti tatlıydı onlarla uğraşş geldiler indir kaldır bindir..gece döndüler yattık sabah annemler kalmıştı kahvaltı falan sonra onları bıraktık eve ordan da bizim ofise uğra işleri hallet ordan taaaaaaaaaaaaaaaaaa istanbulun bi başından öbür başındaki fuara git yollarda harabolduk trafik yağmur uzun mesafee falan derken sonunda geldik ama bende eşimde çok yorulduk..nysee bide fuarda gezdik tuğçeciğiminde dediği gibi 3-5 parça bişi aldım resimleri koycam...ama onca yolu teptiğime deymedi aslında şöylekiii hiç oda falan yoktu bakamadık 1 yerde oda vardı o kadar.. arabaları inceledim ve ne alacağıma karar verdim.. kıyafet olarak kendime bişi alamadım sadece 1 tane giyim mağzası vardı bi sürü iç giyim vardı hamileler için henüz ihtiyacım yok diye almadım..bebeğime kıyafet baktım ama hep pembe mavi pembe mavi unisex bişi bulamadım içime sinen sonra almaktan vazgeçtim kıyafet bnde bi tane burun aspiratörü , tırnak makası , biberon ve ateş ölçer baş bandı aldım çok heycanlandım alırkenn güzel bi duyguydu..marttan sonra alış verişe başlıcam yavruma inşallah...kendimede hell klar dan bi üst aldım.. nysee ordan çıktık akşam oldu yine trafik trafikte radyo dinlerken yarışma yapıldı kocam katıldı ve tiyatro bileti kazandık ordan da kadıköye tiyatroya gittik süper bi oyundu gülmekten karnım ağrıdı resmen ordan çıktık kuzeni aradı eşimin sabah kahvaltıya gelcez diye.. geldik eve saat 11..yattık.. ama eşimin gün boyu ayağı ağrıyoduu ağrı kesici falan verdik yorulmuştur diye trafikte yok geçmedii gece dolandık durduk sıcak su olmadı soğuk buz presi ilaç vs. yok geçmedi gece 4 te kalktık acile gittik parmaklarını falan hissetmeyyince korktuk acile gittik iğne yaptılar gönderdiler geldik artık yorgunluktann uykusuzluktannn mahvoldumm kaç gündür sabah da erken gelcekler nyse yattık ama benim midem bulanmaya başladı üşüdüm falan hep uyandım wc ye.. ayy sabahı sabah ettik kalktım 9da evi topla kahvaltı hazırla derken geldiler kahvaltı ettik topladk oturduk biraz gittiler bizde yattık..sonra telefon gece hastaneden gelince otoparkta yanımızdaki adamın aracını accık çizdik numaramızı bıraktık böle böle arayın diye velhasıl uyuyamadan kalktı kocam aşağı indi benimde uyku gitti bnde geldim size..kocam geldi yattı ama yazık ayağı ağrıyo çok herhalde yine hastaneye gidicez

yani kızlarr aşırı yorgun uykusuzz bir haldeyimm hiç halim yok size yazayım dedim biraz uzun oldu ama

tuğçemmm MAŞALLAHHHH prensesimize yaa ama yapılı olmanızdan kaynaklanıyordur yavrunuzun böyle tosuncuk olması.. sağlıkla gelsinde inşallah normal veya sezeryan farketmez napalım haırlısı olsun canım...

Eklentiler

• $2036.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $b20100211174314tirnakmakasi_b.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $b20100206151703860_b.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $BABYSER-BEBEK-ATES-BANDI__47604756_1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 54

Hülyacımmmm cok geçmiş olsun eşinin agrısı geçer inşallah yaa Baya yogun bı tempoya girmişssiniz vlla cok yorma kendını ... Buarada cicilerinde cook guzel cnmm güle güle kullanın :) Bi tek burun aspiratörünün kullanışlı olmadıgını düşünüorumm ben ondan almadımmm hortumla agızla cekılen aldımm ...Hortumlu olanla hedefi 12 den vurabılıosun :) Buarada fuardaaa bi yer kompleee bebek odaları vardııı oraya girmedınızmı acaba ??? Cokta güzel bebek odaları vardı...
Kızım içinde aynen dedıgın gıbı hayırlısı hulya teyzesii saglıkla gelsınde gerisi boşşş...

Buarada kızlarr bızım catıda tadilat başlıyoo salı gunu, bızım evımızın üstü şuan kocaman bi teras, biz evlenırken fayans fln döşetmiştik yazın hep orda oturuyoduk fln ama evimiz cok soguk oluyoo ısıtma problemımız oldugundann ve artk prensesimiz olacagındannn catıyı kapatıyoruzzz Herşeyy miniğimiz için :) Görümcem geldi karne tatili için sürekli onunla bıyerlere gıdıoruz buaralarr gelemezsem sızı ıhmal ettıgımı sakın düşünmeyınnn arada telden giriyorummm zaten merak edıyorum sizleri....

Buaradaa Sılacımm nasıl oldu acabaaa??? Dünden beride hıc ugramadı ???
Bershkacımda ztn iş yogunlugundan heralde kendını toparlıyamadıı Kızlarrrrrrrr gelin artık yaa özledım sızıııııı

saolasın canım benimm yaa bnde seni bekliodum msn den falan kocamda ii olur inşallah teşekkür ederiz teyzesi cicilerimiz için.. bnde burun aspiratörünü şimdi okudum ağızla çekilen varmış hortumlu diye daha kullanışlıymış onuda alırız nolcak zaten 5 tlye aldım

yaa bi tane mağza gördük biz bebk odası olan bi tanede beşik olan yer başka yer görmedik ki :S zaten çok yorulduk eşimin ayağı çok ağrıdı falan biraz dağınık gezdik açıkçası ama yinede onca sıkıntıma pek değmedi ya nsysee ...

kuzum yaa ben eve gelince farkettimki bu biberon plastikkk.. cam olması daha ii değilmiydi acaba :S kafam karıştı şimdi benimm ben bunu hep cam zannettim sen alınca hiç açıp bakmadım koçum yaa

sizde ii yapıyosunuz canım bnce güzel teras ama soğuk gerçektenn peki cam mı yapıosunuz direk kapatacakmısınız? hayırlı olsun.. görümcenle de gezcem diye üşütüp hasta olmayasın dikkat et

msn de konusalım o zmn :) buarada yukarıyı tamamen kapatıyoruz cnmmm çnkü kapatmadan ısınmak ıcın baya para döktük oraya çatı yapıladan çözüm bulamıycagımızı anladık artk

Regencim nasılsın canım?Beni hatırladın mı?Senin bi yan komşun vardı şarkı söylüyordu hep,biz de şakalaşıyordukk senle

aaa canim unutmadim ki hatirlayim.. o nasil söz.. hep takip ediyorum sizleri canim benim.. evet komsumuz halen var salak gecen deli etti beni neysee... ben her zamanki gibiyim canim.. bos bos zaman geciriyorum iste ev is arada bi gezmeler felan... sen nasilsin?? bebegin nasil??

hülyacımm... sevgi pıtırcıgım.. ne güsel seyler almıssın..
sanada paşamıza da hayırlı olsun..
hayatım yorma kendini bu kadar

bu arada izlediginiz oyunun adı neydi çok güldüm diince merak ettm

hülyacımm... sevgi pıtırcıgım.. ne güsel seyler almıssın..
sanada paşamıza da hayırlı olsun..
hayatım yorma kendini bu kadar

bu arada izlediginiz oyunun adı neydi çok güldüm diince merak ettm

saolasın canım benim. işte ufak tefek bişi aldım.. asıl haftaya salıdan sonra alcam bişiler inşallah

"beniimle delirir misin?" oyunun adı evlilikle alakalı çok güzeldi çok güldümm tavsiye ederim

nasilsiniz kizlarrr ?? ayy ben bu gece hic uyuyamadim surekli anlamsiz bi sikintim vardi ee bide zirt pirt wc gidiorum ya hic uyuyamadimm ( hamileligin son zmnlari gercekten zormuss bu haftadan itibaren anladim artk yaa yaptigim hic biseyden tad alamyorumm biran once dogum yapmak istiorumm (

tuğçecimm az kaldıı canımmm son zamanların böle sıkıntılı uykusuz huzursuz olması normal.. az daha sabret yavrunu kucağına alınca başka sıkıntıların başlıcak onları düşün :d

herkese günaydınlar. umarım hepiniz iyisinizdir.

günaydın deryacım biz iiyiz sen nasılsın ?

iyi olmanıza sevindim. ben pek iyi değilim. şiddetli başağrısı çekiyorum. gece de uyuyamadım. onun dışında bir sıkıntım yok şükür. bu arada bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi cnm.

az kaldi hulyamm hayirlisiyla saglikla dogsaydi minigimm daha ne isterim... dun aksamki huzursuzlugumu tarif bile edemem yaaa hala daha oleyimm sabah esimi yolcu ettikten snra uyudugum 2,5 saatlik uyku biraz iyi geldi iste ( hulyaa esin nssil oldu ??? ayy dun bnmkide belini incitmiss geldi hemen dusa soktum snra 2 tane kas gevsetici surdum korse fln taktik sabaha hafif agrisi vardi.... dun hic duramiyodu yaa

buarada deryacim cok gecmis olsunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…