- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.261
oyy ooyy masallah canim size cok sevindim..iyi olun hepboyle..demek bayagi da harekentlendi guzelimiz.. ne guzel seyler bunlar masallah..bende hissediyorum oglusun hareketlerini...tşk ederim cnm kızım ve ben iyiyiz hatta tekmeleriyle yalnız bırakmıyor beni.
bence artık inan ve keyfini çıkartmaya basla:))))):118::118::118::118::118:
sevgi pıtırcığımmmmmmm seni çok özledimmm
mutlu,tatlı bir pıtırcıksın sen..
membetacımmmm ne sevindim sana...
ahh nasıl duygulandım ilk duydugumda gözlerim yaşardı..
herkesin tek tek hamile kaldığını görmek ne güzell
bu gece sadece sana dua edecegin bebegin sana sıkı sıkı tutunsun ve sağlıkla al kucagına diye..
halen inanansım yok..
kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...
not: ben ne kendi açtığım topiğe nede buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
nar taneside burdaaa ama hiçsesi çıkmıyorr
sılacımmmm gelmişş hoş gelmişşşş
valla bibakinaym dedim mericim nevar ne yok... ee senden naber bat sat durumlari ne alemde...,,? insallah sira sendedir kuzucum... insallah canim
hulyacim yaa benim biiseylerden haberim yokmus... vallahibillahi bilmiyorudm.. diger tarafta sayfalar okadar hizli gidiyorki en sonlara bakiyorumancak bide listeye.... bunlari bhiiic gormedim biliyorusn zaten 5gun kadar falan netim yoktu iice birikmisti falan... neyse gercekten uzgunum... biz oraya gelismelerimizi yazamayiz cunku orda birsuurruuu yeni hanimlar var ve biz burda takim olduk burda herkse neyin ne durumu falan biliyor... ama ordaki bizim topicteki kizlarin buraya yazmalarini elbetteki istiyoruz menbeta gibi... cunku zaten oyle ayrilmamismiydi??? neyse uzulmek istemiyorum cunku ben her birinizi reel de gibi benimsedigim icin cok canim aciyo... insallah asariz bazi durumlari ve burda bulusuruz...
mesela azracigimi bak biliyorum bat gununu ama bizimle paylasmasini isterim...kirmizilar geldi ,gelmedi falan die?? sanirim canimbenim o da cok yogun..... insallah gorusuruz...
neyse diyorum yeniden bu iki can arkadaslarimizin (tatlicadi ve menbetanin) haberlerinin mutlulugunu cikaralim....
yanlız regen hakkında bişi sölemek istiyorum kimse kusura bakmasın.. ben tesadüfen diğer topiği açtım bi bakiim napıyolar diye.. açar açmaz regenin şu mesajıyla karşılaştım "ahh canlarım beni bu kadar sevdiğinzi bilmiyodum " yazmış bnde onu görünce çok buruldumm ve yazdım bizde seni çok seviyoruzz ama sen demekki bize o kadar değer vermiyosun ki gelip bize kızlar şu şu şu oldu demiyosun dedim.. şu dediğim de eşi de test yaptırmış kendide falan yani bazı geliişmeler var regenle ilgili ve önemli bi adım bnce bunu bizle paylaşmamış olmasına çok darıldım ve bnde öyle yazdım.. sonra bana ne alakası var orası burası ayrıldı işte merak eden gelir gibi tam hatırlamıyorum böle şeler yazdı kabak benim başıma patladı gibi sözler dedi.. neden direk ona yazmışım falan dedi.. bnde o mesajını görünce yazdım dedim.. ve aynı şekilde bizide merak eden gelir dediim ama gelen yok demek merak edilmiyoruz falan.. yani sonuç olarak bidahaki postuna cvp vermedim sonra ordaki bazı bayanlar bana tepki verdi bilmem ne bnde uzamasın diye bida hiçbişi yazmadım..ama çok kırıldım..
ve son sözümü orda dedim.. incelmişti artık koptu dedim ve gerçekten de öle !
regen le ben atıştım konuşmuyoruz..
slm kızlar ben daha doğum yapmadım iki üc gündür sancım gelip gidiyor doğuracam galiba diyorum bakıyorum sonra sancı falan kalmıyor cuma ya kadar bekleyecegim artık olmazsa suni sancı insallah gerek kalmaz dua edin kızlar rabbim kolay bir dgum yapmamı nasip etsin. bu sancılarda sanki rahimin acildigini hissediyorum cünkü asagiya doğru agrilar oluyor
tesekkür ederim menbetacım amin canım insallah senden de güzel haberler almamıza az kaldı
sılacım sende cok sağol gelecege dönük hayellerin cok güzel ins rabbim o günleri de görmemizi nasip etsin bence de bu dogumun kızı erkegi yok cünkü bana senin ki kız zamanından erken olur demislerdi ama 40 hafta dolacak daha bir sey yok hayırlısı bakalım
tugcecim senin kızına da masallah kilosu gayet iyi dogana kadar 4 kg yi gecer bence de. ins rabbim sana da kolay bir dogum nasip eder her sey yolunda giderse normal dogum en iyisi
hülyacım aynen dedigin gibi ben dogurana kadar etrafimdakiler 9 doguracak :)günde 10 kisi arıyor noldu diye artık iyice sikildim tamam beni önemsemeleri güzel bir sey ama üzerimde psikolojik baskı oluyor zaman hic gecmiyor sanki su 9 ay gecti de son günler cok zor oluyormus
nartanesi sana da tesekkür ederim canım postunda bana da yer verdigin icin rabbim insallah is konusunda hakkında hayırlısı neyse o olsun ve en kısa zamanda rüyalarının gercek olmasını nasip etsin
kızlar cuma ya kadar dogurmazsam persembe aksamı yazarım eger yazamazsam dogurmusum demektir dualarınız benimle olsun kendinize ve bebislerinize cok iyi bakın bye
eve tyaa zaten diger topictede yok azrave face baktim bugunde goremedim azracim masumm... tahmin ettim cok yogun oldugunu...bidaha gorusursen cook selam sole... ozlemis seni de dualari seninle de...
ayy yaa senide kiskandim hee... bende bunalmistim..tr deneguzel burda magazalar 6 dakapaniyorsiz ne alisverisine gidiyonuz gidami tekstill mi ne???
:118::118::118::118::118:
sevgi pıtırcığımmmmmmm seni çok özledimmm
mutlu,tatlı bir pıtırcıksın sen..
sılaa canım Allah razı olsun merak edip sormuşsunben berbat günler geçiriyorum ama çok şükür ne benim nede bebeğimle ilgili işyerinde çok bunaldım eve de iş getiriyorum işyerinde de çok yoğunum bugün tuğçemede cevap veremedim çok üzüldüm ... ama kaç gündür yemeğe bile zor çıkıyorum biran önce doğum zamanı gelse de evimde olsam artık bu ara eşimin beklediği bi iş var Allah yardımcımız olsun inşallah o iş olursa ben artık çalışmıycam ama hala haber bekliyoruz bakalım inşallah olur
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
not: ben ne kendi açtığım topiğe nede buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
ask olsun silam yani.. sanki ben diger topik acilinca bir daha selam vermemisim gibi söylemissin.. istersen dön bi bak gecmise.. ben epeyce yazdim... birincisi; burda pek kimse olmuyor özellikle sabahlari, yani biliyorsun genelde ise gitmeden önce ugrarim ya da bu saatlerde.. ikincisi buraya girmedigim zamanlarda da foruma girmedim daha dogrusu yazmadim.. sadece kendi actigim diyet topigini takip ettim o kadar.. yani su an dislanmis gibi hissettim inan bana... sitem etmiyorum yanlis anlama ama benim de kendime göre sorunlarim var.. yani ne kaynana ne bebek...
asilip da burda bulusulacak bi durum yok bence.. herkes buralarda.. bak eskilerden nartanesi, menbeta, meri, seyda hep yaziyorlar.. tatlicadinin foruma girmedigini biliyorum, keza benim icin de öyle.. inan kafam o kadar dolu ki... neyse.. uzun lafin kisasi ugramamamin sebebi topiklerle alakali degil...
ben bir seyin incelip koptugunu düsünmemistim ama sen öyle diyorsan öyledir hülyacim.. atismak olarak görüyorsan mesajlari da ona da tamam..
özellikle konusmama gibi bi durumum yok, sana özel bi kirginligim, kizginligim, kinim de yok.. ne orkide de ne topikte bi yorumum da yok.. bugün kizlari tebrik ettim orkide de o kadar.. dikkat edersen görürsün canim benim..
benim durumumda hic bir degisiklik yok.. hic bir ilerleme yok.. aksina gerileme var.. yanlis anlamissin.. esim test yaptirmadi, yaptirmaya karar vermisti.. bundan 8ay önce de karar vermisti test yaptirmaya.. benim de yeni bi durumum yok, ayni testleri tekrarlicam.. yani zaten söylemem gereken bir sey yoktu.. sadece rutin bi kontrole gittim ve gelince de drdan yazdim ve beklemedigim kadar cevap gelince duygulandim, zaten agliyordum, ona istinaden senin beni fircaladigin mesaji yazdim.. orasi burasi ayrildi demedim ben yanlis lanse edilmesin ama. öyle bi cümleyi en basindan beri hic kullanmadim ben... buraya yazmadigim, okumadigim anlamina gelmiyor dedim.. hal hatir sormak isteyen burda da sorar dedim.. kendimi eskisi gibi hissetmiyorum dedim.. döndüm su an tekrar okudum mesajimi... sen gözünüzde degerimiz kalmamis yazinca, cogul konustugun icin kabak benim basima patladi, bunun tartisamasi coktan yapildi ve kapandi yazdim.. benim durumuma olan kizlarla paylasiyorum su an bunda da kötü bir sey yok yazdim.. hamis kizlar bebek odasi cicisi bicisi konusurken ben pat diye alakasiz bir konu ile araya girmek istemiyorum dedim, belki kizlar senin burda ne isin var demeyecek ama mesele bu degil dedim... hatta bi arkadas sana karsin, kim nerde nasil konusacagini bilmiyor diye yazinca ona da cvp yazdim, durum senin bildigin gibi degil, hülyanin ne demek istedigini anladim ben diye... üstelik de ah canlarim degil ay kizlar yazmistim... arada anlatim farki var lütfen... yazmissin sen de, birbirimizi kirariz ama nazimiz gecer diye, yanliz yukaridaki mesajindan anlasiliyorki hic de öyle degil..
ha diyorsanki, seni bebegimin gelisimlerinden mahrum birakmak istiyorum ya da sana kizdim, gicik oldum, ne bileyim iste, gelmeni istemiyorum diyorsan saygiyla karsilarim.. Allah bebegini nazarladan saklasin, sana bagislasin benim tek dilegim bu olur... senin de dedigin gibi zorla güzellik olmaz..
aslinda baska seylerden bahsetmek icin gelmistim ama senin bu mesajlarini görünce, üstüne ajitasyon yapmis gibi olur diye yazmiyorum
gıda alış verişi y6aptık canım evde hiçbişi kalmamıştı resmen..cumartesi günüüüüüüüüüüüüüü anne -bebek fuarına gidecezzzzzzzzzz orda yavruma bişiler alabilrimm kendimedeeeeeeeeeeeeee :)
canımsınnnnnnnn pıtırcığımmm seni hem çok seviyorumm hmde çok özledim ..neyseki geldin... inşallah snde tez vakitte hamile olacan canım.. ilacın işe yarar inşallahhh yumurta takibi yaptır canım tamam mıı ?
canım inşallahhhhhhhh kocacığının işi olurda snde evcağzında rahata eresinn
canımmmmmmmmmmm tekrar tekrar tebrik ederim... Allah ım daim etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sempatişkomlaa :)
artık geçmişi bırak boşverr biz eski dostuz gel de eski halimize kavuşalım artık
ben mevzuyu uzatmak istemiyorum regen o yüzden ayrıntılarıyla cevap veremicem kusura bkma..cevap veremicek lafım olmadığı için de değil yanlış anlama..sadece ben en ufak bi pürüzlük dahi yaşamak istemiyorum burda..
ben sana ne gel ne de git derim böyle bişiye hakkım da yok ne münasebet..gelip tabiki derdinide sevincinide anlatabilirsin elimden gelirse yardımcı da olurum..ayrıca beni geç burda diğer kızlara da haksızlık olur benim yüzümden gelmemezlik edersen..
yani uzun lafın kısası mevzuya gerek yok ben eski günlerimizi istiyorumm sadece o kadar..
sılaa canım Allah razı olsun merak edip sormuşsunben berbat günler geçiriyorum ama çok şükür ne benim nede bebeğimle ilgili işyerinde çok bunaldım eve de iş getiriyorum işyerinde de çok yoğunum bugün tuğçemede cevap veremedim çok üzüldüm ... ama kaç gündür yemeğe bile zor çıkıyorum biran önce doğum zamanı gelse de evimde olsam artık bu ara eşimin beklediği bi iş var Allah yardımcımız olsun inşallah o iş olursa ben artık çalışmıycam ama hala haber bekliyoruz bakalım inşallah olur
bende seni çook seviyorum özledm geldim ama hiç denk gelemıyorusgıda alış verişi y6aptık canım evde hiçbişi kalmamıştı resmen..cumartesi günüüüüüüüüüüüüüü anne -bebek fuarına gidecezzzzzzzzzz orda yavruma bişiler alabilrimm kendimedeeeeeeeeeeeeee :)
canımsınnnnnnnn pıtırcığımmm seni hem çok seviyorumm hmde çok özledim ..neyseki geldin... inşallah snde tez vakitte hamile olacan canım.. ilacın işe yarar inşallahhh yumurta takibi yaptır canım tamam mıı ?..
Poffff niye kımse yokk yıneeeee
Bgn bnm eşimin d gnu :) Pasta yaptım sımdıkkk inşallah gelince süprizimi bozmaz :) Kızımın odasına saklamayı planlıyorum pastayı :)))
Buarada dün gece saat 12 de kutladımm ve gözlerı dolduu :) Hemen anlatayım sızee nasıl kutladıgımı :)
Yatmaya hazırlanıoduk iştee gece uzandık fln napıyo kızım dedı elını karnıma koydu ( Nasıl dua edıyorum hareket etsın dıye :) ) Neyse kızım benı utandırmadı ve hareket etmeye başladı bı sure snraaa aaa babası bak ne dıyo dedım , oda ne dıyo dedı , babacım doğum gunun kutlu olsun dıyo dedımmmm aaaaaa dıye bagırmaya basladı bgn benım dogum gunummm fln dedı gözlerı doldu:))) Aşkitom yaaaaaaa hıc unutmıycam o halini :)
Bgn bnm eşimin d gnu :) Pasta yaptım sımdıkkk inşallah gelince süprizimi bozmaz :) Kızımın odasına saklamayı planlıyorum pastayı :)))
Buarada dün gece saat 12 de kutladımm ve gözlerı dolduu :) Hemen anlatayım sızee nasıl kutladıgımı :)
Yatmaya hazırlanıoduk iştee gece uzandık fln napıyo kızım dedı elını karnıma koydu ( Nasıl dua edıyorum hareket etsın dıye :) ) Neyse kızım benı utandırmadı ve hareket etmeye başladı bı sure snraaa aaa babası bak ne dıyo dedım , oda ne dıyo dedı , babacım doğum gunun kutlu olsun dıyo dedımmmm aaaaaa dıye bagırmaya basladı bgn benım dogum gunummm fln dedı gözlerı doldu:))) Aşkitom yaaaaaaa hıc unutmıycam o halini :)
bende seni çook seviyorum özledm geldim ama hiç denk gelemıyorus(
inşallah olurum hülyam ama inan bazen hiç umudumda kalmıyor vazgeciyorum herseyden..
buayyine gittim dr.uma yine duphaston verddi düzenlemek için kırmızıları birde
glifor a devam dedi..gönderdi..yaza kadar böyle devam edelm dedi.
hiç yumurta takibi falan demıyor bu adam yaaaa..dr.umu deiştirsemmi acaba?
bende seni çook seviyorum özledm geldim ama hiç denk gelemıyorus(
inşallah olurum hülyam ama inan bazen hiç umudumda kalmıyor vazgeciyorum herseyden..
buayyine gittim dr.uma yine duphaston verddi düzenlemek için kırmızıları birde
glifor a devam dedi..gönderdi..yaza kadar böyle devam edelm dedi.
hiç yumurta takibi falan demıyor bu adam yaaaa..dr.umu deiştirsemmi acaba?
tugcecim çok güsel düşünmssün,çok güsel sürpris olmus:))
Allah ım mutlulugunuzu daim etsin..
Hamiştaşım Tuğçem,çok güzel bi kutlama yapmışsın,bugün de süprizini yap bakalım,bir dahaki doğumgününde kızınız da olur yanınızda))) Zıplıyo olur kucağınızda seneye
ayyyy tuğçecimmm ne güzell yaa çok duygu yüklü bi an olmuşş.. seneye de kendisi kutlar artık inşallahhhhhhhh :)
huuuuuuuuuuuuuu nerdesini ayolllllllllll
valla yaaa nerde bu millet nerde bu devlet ???
sılacımda gelmedı bgn ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?