2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tşk ederim cnm kızım ve ben iyiyiz hatta tekmeleriyle yalnız bırakmıyor beni.
oyy ooyy masallah canim size cok sevindim..iyi olun hepboyle..demek bayagi da harekentlendi guzelimiz.. ne guzel seyler bunlar masallah..bende hissediyorum oglusun hareketlerini...
bence artık inan ve keyfini çıkartmaya basla:)))))

evet sılacım burası cok farklı bir topic..
brnm kk daki ilk topicim ve yeri çok ayrı o yüsden..
sey... bişe dicektim sana...arada su meryem kulu için de dua edermisinnnn

demek tatlı cadı da hamile oyyyy maş.
çifte mutluluk oldu bu tam:))
bi zamanlar hamişlik hayali kurdugum arkadaslarımın cogu hamileee ..
bu ne güzel mutlulukk sanırım sıra bana geldiii

beni de özledin mi sılacım[/QUOTE]
canim yaa elbette meryemm icinde dualarimiz.. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..

sen ucuzum hamistasimin sevgipitircigi tabiki senide ozledim..adin ustunde sevgi pitircigi.. gercekten cok samimi buluyorum canim benim..guzel gonlune gore versin rabbim...

canim yaaaaaaa yazdigim gibi deminde ben cok deli sevindim gercekten... ALlahm tamamina erdirsiin insallah..nasip kismet bu zamanaymis..menbetayla birlikte hamistas olmakmis nasip... ne guzel yaa... tatlicadicm.. canim heycanini,gelismeleri dr randevularini burdan bizimle goturmek,paylasmak istersen cok sevinirim ve mutlu olurum... gecmis gecmiste kaldi..donup bakarsan bzim cok sevimli paylasimlarimiz, guzel anilarmiz daha oldu bunlara ortak olursan cok seviniriz... burasi cok ozel ve guzel... istedigin herzaman burdasin... kucuk melegimizi merak ederiz..

tekrar hayirli iugurlu olsun..gozeun aydinolsun.. ALlahim tamamina erdirsin...

peki aldinmi dr randevusu falan merak edip dururuz artik!!!

Son düzenleme:
valla bibakinaym dedim mericim nevar ne yok... ee senden naber bat sat durumlari ne alemde...,,? insallah sira sendedir kuzucum... insallah canim

ahh sılacım ahhh..
benm pko tedavim devam edıyor.. günde 2 kes glukofen içiyorum.
adet düzensizliğim içinde duphaston veriyor dr.um adetin 14 15.günü içiyorum
10gnde btıyor.3 4 gün içindede kırmızılar geliyor..
böyled-ce 4aydır düzenli reglim..
geçen ay 7.de oladum ..bu ayda o sıralar olur sanırım..

Ahhhh sılaam daha ne isterim Allah tan.memleketteyken gremıyordumya nete hiç sanki derdimi azalmıstı ama şimdi yine arastırmalar,okumalar derdim hep aklımda..

Allahımmmmm inanamıyorum ne güzel haberler bunlar... MENBETA canım gözünaydın ınan havalara uctum Canım saglıkla kUcagına al ınsallah,.. TATLICADI canım senıde cok tebrık ederım benım 62.cı günkü gecıkmemde 53,40 cıkmıstı allah tamamhna erdırsın.,. Esımin telınden bu kadar yazabılıyorum SILAAA BEN KIZÎMI HISSETMEDIM DAHA PANIK OLDUM ŞIMDI
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
berler bunlar...

ask olsun silam yani.. sanki ben diger topik acilinca bir daha selam vermemisim gibi söylemissin.. istersen dön bi bak gecmise.. ben epeyce yazdim... birincisi; burda pek kimse olmuyor özellikle sabahlari, yani biliyorsun genelde ise gitmeden önce ugrarim ya da bu saatlerde.. ikincisi buraya girmedigim zamanlarda da foruma girmedim daha dogrusu yazmadim.. sadece kendi actigim diyet topigini takip ettim o kadar.. yani su an dislanmis gibi hissettim inan bana... sitem etmiyorum yanlis anlama ama benim de kendime göre sorunlarim var.. yani ne kaynana ne bebek...

asilip da burda bulusulacak bi durum yok bence.. herkes buralarda.. bak eskilerden nartanesi, menbeta, meri, seyda hep yaziyorlar.. tatlicadinin foruma girmedigini biliyorum, keza benim icin de öyle.. inan kafam o kadar dolu ki... neyse.. uzun lafin kisasi ugramamamin sebebi topiklerle alakali degil...

regen le ben atıştım konuşmuyoruz..

ben bir seyin incelip koptugunu düsünmemistim ama sen öyle diyorsan öyledir hülyacim.. atismak olarak görüyorsan mesajlari da ona da tamam..

özellikle konusmama gibi bi durumum yok, sana özel bi kirginligim, kizginligim, kinim de yok.. ne orkide de ne topikte bi yorumum da yok.. bugün kizlari tebrik ettim orkide de o kadar.. dikkat edersen görürsün canim benim..

benim durumumda hic bir degisiklik yok.. hic bir ilerleme yok.. aksina gerileme var.. yanlis anlamissin.. esim test yaptirmadi, yaptirmaya karar vermisti.. bundan 8ay önce de karar vermisti test yaptirmaya.. benim de yeni bi durumum yok, ayni testleri tekrarlicam.. yani zaten söylemem gereken bir sey yoktu.. sadece rutin bi kontrole gittim ve gelince de drdan yazdim ve beklemedigim kadar cevap gelince duygulandim, zaten agliyordum, ona istinaden senin beni fircaladigin mesaji yazdim.. orasi burasi ayrildi demedim ben yanlis lanse edilmesin ama. öyle bi cümleyi en basindan beri hic kullanmadim ben... buraya yazmadigim, okumadigim anlamina gelmiyor dedim.. hal hatir sormak isteyen burda da sorar dedim.. kendimi eskisi gibi hissetmiyorum dedim.. döndüm su an tekrar okudum mesajimi... sen gözünüzde degerimiz kalmamis yazinca, cogul konustugun icin kabak benim basima patladi, bunun tartisamasi coktan yapildi ve kapandi yazdim.. benim durumuma olan kizlarla paylasiyorum su an bunda da kötü bir sey yok yazdim.. hamis kizlar bebek odasi cicisi bicisi konusurken ben pat diye alakasiz bir konu ile araya girmek istemiyorum dedim, belki kizlar senin burda ne isin var demeyecek ama mesele bu degil dedim... hatta bi arkadas sana karsin, kim nerde nasil konusacagini bilmiyor diye yazinca ona da cvp yazdim, durum senin bildigin gibi degil, hülyanin ne demek istedigini anladim ben diye... üstelik de ah canlarim degil ay kizlar yazmistim... arada anlatim farki var lütfen... yazmissin sen de, birbirimizi kirariz ama nazimiz gecer diye, yanliz yukaridaki mesajindan anlasiliyorki hic de öyle degil..

ha diyorsanki, seni bebegimin gelisimlerinden mahrum birakmak istiyorum ya da sana kizdim, gicik oldum, ne bileyim iste, gelmeni istemiyorum diyorsan saygiyla karsilarim.. Allah bebegini nazarladan saklasin, sana bagislasin benim tek dilegim bu olur... senin de dedigin gibi zorla güzellik olmaz..

aslinda baska seylerden bahsetmek icin gelmistim ama senin bu mesajlarini görünce, üstüne ajitasyon yapmis gibi olur diye yazmiyorum...

canim Allah sana kolay bi dogum nasip eder de bitaneni kucagina alirsin insallah... gelip bebeginle güzel güzel fotolarini da gösterirsin bizlere insallah.. bugüne kadar minigi hep siyah beyaz gördük, insallah bir ahaki fotosu seninle renkli ve yanak yanaga olur

gıda alış verişi y6aptık canım evde hiçbişi kalmamıştı resmen..cumartesi günüüüüüüüüüüüüüü anne -bebek fuarına gidecezzzzzzzzzz orda yavruma bişiler alabilrimm kendimedeeeeeeeeeeeeee :)

:118::118::118::118::118:
sevgi pıtırcığımmmmmmm seni çok özledimmm
mutlu,tatlı bir pıtırcıksın sen..

canımsınnnnnnnn pıtırcığımmm seni hem çok seviyorumm hmde çok özledim ..neyseki geldin... inşallah snde tez vakitte hamile olacan canım.. ilacın işe yarar inşallahhh yumurta takibi yaptır canım tamam mıı ?

canım inşallahhhhhhhh kocacığının işi olurda snde evcağzında rahata eresinn

canımmmmmmmmmmm tekrar tekrar tebrik ederim... Allah ım daim etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sempatişkomlaa :)

artık geçmişi bırak boşverr biz eski dostuz gel de eski halimize kavuşalım artık

ben mevzuyu uzatmak istemiyorum regen o yüzden ayrıntılarıyla cevap veremicem kusura bkma..cevap veremicek lafım olmadığı için de değil yanlış anlama..sadece ben en ufak bi pürüzlük dahi yaşamak istemiyorum burda..

ben sana ne gel ne de git derim böyle bişiye hakkım da yok ne münasebet..gelip tabiki derdinide sevincinide anlatabilirsin elimden gelirse yardımcı da olurum..ayrıca beni geç burda diğer kızlara da haksızlık olur benim yüzümden gelmemezlik edersen..

yani uzun lafın kısası mevzuya gerek yok ben eski günlerimizi istiyorumm sadece o kadar..

yasama güzelim.. hele benim yüzümden hic bir pürüz yasama, böyle bir seyi ben hic istemem.. cevap verilcek bi durum da yok zaten.. ben sadece senin hatirlayamayip da yanlis ifade ettigin yerleri düzelttim.. sonucta herkesle bi hukukum var kimsenin arkamdan yanlis düsünmesini istemem.. mesajim sana cevap oldu ama aslinda herkesin okumasi icin yazdim, özel bir sey olsaydi, tartismaya gidecek bi durum olsaydi zaten özelden yazardim..

senin yüzünden gelmemezlik etmedim, benim sebeplerim baskaydi.. son geldigimde yazmak istediklerimi yazmadim o kadar.. bak eski günlere döndünüz ne güzel.. cok sevindim menbetayla tatlicadinin da hamile olmalarina.. zaten bu durumda bi ben kaliyorum, hem tartismali hem de hamile olmayan...

regenn ben seni çok iyi tanıyorum ve anlıyorum.. o yüzden uzatmıyorum.. sende uzatmayı bırak anlat naz yapmayı bırak bi derdin var anlat ve rahatla bnde sana yardım edeyim...hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaaa breshkacımm üzülmeni gerektiricek bişey yokkk lütfen deme bölee miniğimide üzme Ben senın yogun oldugunu bılıorum zaten tatlımm yaaa

inşallahı maşallahı yoook devamını getırceksın kardeşim o kdr Bebişinide Allah bağışlasın ınsallah kendıne cook dıkkat ettt , menbetacımm sende dıkkat ett ılk zmnlar cook cok onemlı bılıosunuzz mınıgınızın uzun yolları varr :)

Poffff niye kımse yokk yıneeeee

Bgn bnm eşimin d gnu :) Pasta yaptım sımdıkkk inşallah gelince süprizimi bozmaz :) Kızımın odasına saklamayı planlıyorum pastayı :)))

Buarada dün gece saat 12 de kutladımm ve gözlerı dolduu :) Hemen anlatayım sızee nasıl kutladıgımı :)
Yatmaya hazırlanıoduk iştee gece uzandık fln napıyo kızım dedı elını karnıma koydu ( Nasıl dua edıyorum hareket etsın dıye :) ) Neyse kızım benı utandırmadı ve hareket etmeye başladı bı sure snraaa aaa babası bak ne dıyo dedım , oda ne dıyo dedı , babacım doğum gunun kutlu olsun dıyo dedımmmm aaaaaa dıye bagırmaya basladı bgn benım dogum gunummm fln dedı gözlerı doldu:))) Aşkitom yaaaaaaa hıc unutmıycam o halini :)

bende seni çook seviyorum özledm geldim ama hiç denk gelemıyorus(
inşallah olurum hülyam ama inan bazen hiç umudumda kalmıyor vazgeciyorum herseyden..
buayyine gittim dr.uma yine duphaston verddi düzenlemek için kırmızıları birde
glifor a devam dedi..gönderdi..yaza kadar böyle devam edelm dedi.
hiç yumurta takibi falan demıyor bu adam yaaaa..dr.umu deiştirsemmi acaba?

tugcecim çok güsel düşünmssün,çok güsel sürpris olmus:))
Allah ım mutlulugunuzu daim etsin..

Hamiştaşım Tuğçem,çok güzel bi kutlama yapmışsın,bugün de süprizini yap bakalım,bir dahaki doğumgününde kızınız da olur yanınızda ))) Zıplıyo olur kucağınızda seneye

ayyyy tuğçecimmm ne güzell yaa çok duygu yüklü bi an olmuşş.. seneye de kendisi kutlar artık inşallahhhhhhhh :)

kuzucum sen bi msn e gel ben sana anlatayım naap diyee böyle olmaz canikommm.. yumurta takibi olmazsa olurmu olmadı klomen vercek olmadı çatlatma iğnesi vercek falan.. aşamaları var bunun.. sen gel ben sana ayrıntılı yazcam... bekliorumm çabuk ol ha

Hamiştaşım Tuğçem,çok güzel bi kutlama yapmışsın,bugün de süprizini yap bakalım,bir dahaki doğumgününde kızınız da olur yanınızda ))) Zıplıyo olur kucağınızda seneye

ayyyy tuğçecimmm ne güzell yaa çok duygu yüklü bi an olmuşş.. seneye de kendisi kutlar artık inşallahhhhhhhh :)

kızlarr cok tsk edeırm :) Vlla normalde hıc romantık bırı fln degılım ama sanırım hamılelıgın verdıgı duygusallıkla böle bi kutlama yaptım :))) Seneye babasının mumlarını kızım üfler inşallah :)

Buarada mericimm bnce farklı bi dra görünmende fayda var yaaa en azından başka drda aynı tedavıyımı önerıyo onu görmüş olursun cnmm

breshka, derya, birkeresevdim cok tesekkür ederim kıslarr.. dualarınızı eksik etmeyinn üzerimizden. haftaya kesemizi gormeye gidicez.. İnsallah sorunsuz gecer..

mericim sana da cok tsk ederim. en kısa zamanda darısı basına olsunnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…