- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.321
iyi olmanıza sevindim. ben pek iyi değilim. şiddetli başağrısı çekiyorum. gece de uyuyamadım. onun dışında bir sıkıntım yok şükür. bu arada bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi cnm.
az kaldi hulyamm hayirlisiyla saglikla dogsaydi minigimm daha ne isterim... dun aksamki huzursuzlugumu tarif bile edemem yaaa hala daha oleyimm sabah esimi yolcu ettikten snra uyudugum 2,5 saatlik uyku biraz iyi geldi iste( hulyaa esin nssil oldu ??? ayy dun bnmkide belini incitmiss geldi hemen dusa soktum snra 2 tane kas gevsetici surdum korse fln taktik sabaha hafif agrisi vardi.... dun hic duramiyodu yaa
buarada deryacim cok gecmis olsunn....
aaa canim unutmadim ki hatirlayim.. o nasil söz.. hep takip ediyorum sizleri canim benim.. evet komsumuz halen var salak gecen deli etti benineysee... ben her zamanki gibiyim canim.. bos bos zaman geciriyorum iste ev is arada bi gezmeler felan... sen nasilsin?? bebegin nasil??
nasilsiniz kizlarrr ?? ayy ben bu gece hic uyuyamadim surekli anlamsiz bi sikintim vardi ee bide zirt pirt wc gidiorum ya hic uyuyamadimm( hamileligin son zmnlari gercekten zormuss bu haftadan itibaren anladim artk yaa yaptigim hic biseyden tad alamyorumm biran once dogum yapmak istiorumm (
günaydın kızlarrrrrrrrr
ay hayırdır ne oldu kocalarınızaaaaa??? sempatiğimm tekrar gecmısolsun kocana.. aldıklarında pek şirinnn.. gülegüle hayırlı günlerde kullanın insallahhh... bende alıcam bende alıcammm insallahhhhhhh... carsamba gününü hayırlısıyla bir atlatalımda
tugcecım kuzummm sempatişkoma katılıyorum bir dus al gevse bıraz.. hamileliğe yoruyorumm o halini. ama sanki altında baska bır sebep var gibi gibi.. hayırlısıyla insallahh birkac haftaya bebişini kucagına alacaksınn.. birazdaha relax olmaya calıs güzelimm.. senınde kocacına cok cok gecmıs olsun.. bugun agrısı tamamen biter insallahh..
Canım sağol,ben iyi sayılırım,sadece son ay zorlanıyorum baya,hareket etmek falan çok zor oluyor,ben eskiden yatakta çok dönerdim,şimdi dönemiyorum sinir oluyorum)
Bebeğim de iyi inşallah 15-20 gün içinde doğacak bakalım,merakla bekliyoruz.
Tuğçecim ben gayet iyi şekilde uyuyorum ama çok fazla rüya görüyorum,çeşit çeşit rüyalar,saçma sapan valla
Ben de artık doğum yapmak istiyorum,hareket etmek zorlaştı ve ben hareketi seven bi insanım,kısıtlanmak hoşuma gitmiyorrr
Bu arada sana ve Hülyacığıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum eşleriniz için,inşallah en kısa zamanda iyileşirler,bu arada kocişlerinize çok iyi bakmışsınız kızlar gözümden kaçmadıaferin sizeeee.
once kendimden bahsedim.. hala hastayim ve daha da kotu oldum isinde zor tarai ilac alamio olmak. bogazim siddetlendi,oksuruge cevirdi.... ayy ALlahim inanin simdiye kadar bukadar zorlandimi hatirlamiyorum... cumartesi gecesi hic ama bhic uyumadim. oksuruk fei karnimi agritiyo bide basima vurdu.. ayyy.. hala devam bakalim esim bi eczaneye soracak simdi ona gore kendi doktorumu arayip napacami soracam.. istahim falanda kalmadi..cikariyorumda yazk yavruma yaaaaaaaaa..... icim disim bal,limon,pekmez,karabiber,tarcin,zencefil,nane,ihlamur oldu.. simdi naneli tarcinli cayimi iciyorum..sonrada meyve cayina gecicem((( hayir dr giderim ama ilac almaya razi deill gonlum... nekadar sIkInti olmaz deselerde icim el vermiyor!!!!
kizlar hepinizin gecmis olsun dualarini okudum sagolun ALlah razi olsun...
regencm.. ara ara okumak seni burda guzel.. insallah yumurtlama sandigin haftanin disinda olmustur da bu ay hamis olursun...
neselikiz canim benim kzin adiyla yasasin..ipek gibi olsun. ALlah bagislasin.. cok hos. canim az kaldi dogumunuza inasallah rahat olmaya bak desemde olmayacak ama Allahim yardim edecek.
tugceciimm..masallah kuzucuga... ben oglani 3.600 dogurdum. nerdeyse dogumm yaptigim kilodakizin suan. aman tugcecim. sen bakma bzim millete bizimmillet kloyu seviyor ama hastaliklarin basini cekiyor. kizin dogsunda bak serpilir tam normaline doner. insallah kolay dogurursun:)))) e masallah yani sen ve esin de hani yabana atilmicak kadar iriymissiniz...kizin ne sucu var???:)))
buarada kocanada gecmis olsun zor yahu... senin gece bunalimlarinida anlayabiliyorum.bizimbu durumlarimiz birde yaza gelecek ki ben birkez yasadim daha zor.. inan bosuna cennet analarin ayaklarinda deil goruyoruz iste boylece..daha dogmadan nice sIkIntilara katlanyor anneler....
hulyacim..canim benim bitanem..ooyy oyy masallah yaa ne tempo bu kuzum. ay yani birde radyo yarismasina katilip bilet kazandiniz he!!! ooh valla memleketimin gozunu seviiim.. bizde kos kos dusunuyoz ne yapsak,nereyegitsek die... aldiklarinda cok cici canim. burun temizleyicisinden annem dealms yollamisti bana bende kullanmadim hic.. ama cok guzel oyuncak oluyor :)))
esinede cook gecmis olsun canim. ama yaa iki uc gun icinde amma trafik varmis... ne guzel.. ozledk biz boyle kalabalk falan.. sende yorulmussun benim gibi uykusuz kalmissin falan... dinlen tatlm..
ee randevuyada az kaldi hadi bakalim guzel haberleribekliyoruz..
menbetacimm..canim anlat yaa heycanini..kendini,esini..hislerini biraz donuk buldm seni yoksa soktamisn hala... esine nasl soyledin tepkisi falan nasi oldu... dr a nezaman gidiyosun..aaa anlat kuzucumm...
deryaciimm..ahh sorma canim bas agrisi gercekten zor oluyor.. bide sen calsmak zorundasin..aa ama tatil oldu demi..iyice dinlen canim. bitki caylari iyi gelecektir!!!
atladgim bisi olduysaa doner bakarim simdi...
saolasınn sempatiğim yaa çok şükür sabah kalktığımızda iyiydii inşallah kötülemez bidahateşekkür ederiz teyzesiii sende alcann kızz biraz sabretcen yanlız :) çarşambada bi tane yuvarlak görcenn ahanda yavrun orda işte :)
saolasın canım benimmm.. valla baktık ki ii olsunlar da onlar bize baksınİPEK ismini de çok sevdim adıyla yaşsın inşallah canım :)
sılacannnnnn hamiştaşımmm geçmiş olsun canım tekrardann acil şifalar olsun inşallah... minoset alabiliyosun pastilde alabilirsinn ii gelir inşallah...valla bnde baya yoğundum çok yoruldum gerçekten yarın da başa sarıyorum kuzenlerim gelcek 2 gün sonra teyzemler falan yine kalabalık olcaz.. nysee onlar yabancı değil rahat ettirirler beni
valla randevumu iple çekiyorumm öle böle değil yanii bayaaaaaaaaaa şafak sayıyom ne zamandır son 8 günnciicilerim için de mersi canım :) burun temizleyicisini hevesle aldım olsun kullanırım ben yinede olmadı oyuncak yaparım bnde
senin ne zaamandı canikom kontrol :26:
canim beniimm... sagolasin.. hii bakim ben bi ilaclara ozaman. valla kac gundur hafiflemedi gari alacam bisiler..Allah razi olsun canim...
oohh oohh canim benm. teyze iyidir yaa... kuzenler falan degmeyin keyfine neguzel.. i gecer insallah zaten seni de yormazlar.. iste randevu zamanin cabuk gecer boylece:))
kullan kuzum tabi.. yahu bu bebekler icinde amma cok aparat ve ihtiyac vs var hic bitmiyo.. ufagindan defeginden tut buyuk esyalara kadar..kiyafetlerden konusmuyorum onlsardan haric.. bizlerin neyi vardi acabatugcecimin annesi gelsin bicok elektirikli esya almislar baakacaz daha...amma cok cocuk dogurmakta parayla..insanin icini gicikliyo yani tasarlanan esyalar... neyse..
evet yaa ara baya uzadi senin bu defa hani oncekiler daha az arayla gtmistin... ama bir hafta hemen gecer... bende senden 10gun sonra 10subatta.. saka maka bana da az kalmis..... ayy heyacan yaptim!!!:18::18:
once kendimden bahsedim.. hala hastayim ve daha da kotu oldum isinde zor tarai ilac alamio olmak. bogazim siddetlendi,oksuruge cevirdi.... ayy ALlahim inanin simdiye kadar bukadar zorlandimi hatirlamiyorum... cumartesi gecesi hic ama bhic uyumadim. oksuruk fei karnimi agritiyo bide basima vurdu.. ayyy.. hala devam bakalim esim bi eczaneye soracak simdi ona gore kendi doktorumu arayip napacami soracam.. istahim falanda kalmadi..cikariyorumda yazk yavruma yaaaaaaaaa..... icim disim bal,limon,pekmez,karabiber,tarcin,zencefil,nane,ihlamur oldu.. simdi naneli tarcinli cayimi iciyorum..sonrada meyve cayina gecicem((( hayir dr giderim ama ilac almaya razi deill gonlum... nekadar sIkInti olmaz deselerde icim el vermiyor!!!!
regencm.. ara ara okumak seni burda guzel.. insallah yumurtlama sandigin haftanin disinda olmustur da bu ay hamis olursun...
.
Canım sağol,ben iyi sayılırım,sadece son ay zorlanıyorum baya,hareket etmek falan çok zor oluyor,ben eskiden yatakta çok dönerdim,şimdi dönemiyorum sinir oluyorum)
Bebeğim de iyi inşallah 15-20 gün içinde doğacak bakalım,merakla bekliyoruz.
Tuğçecim ben gayet iyi şekilde uyuyorum ama çok fazla rüya görüyorum,çeşit çeşit rüyalar,saçma sapan valla
Ben de artık doğum yapmak istiyorum,hareket etmek zorlaştı ve ben hareketi seven bi insanım,kısıtlanmak hoşuma gitmiyorrr
Bu arada sana ve Hülyacığıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum eşleriniz için,inşallah en kısa zamanda iyileşirler,bu arada kocişlerinize çok iyi bakmışsınız kızlar gözümden kaçmadıaferin sizeeee.
günaydınnn canlarımmmm ...
ben bugün tüp bebekteki arkadaşlarımla buluşcamm.. akşama doğru gelirim ancaaa.. kendinize ii bakınızz öpüyorum hoşçakalınız
nerdesinizzzzzzzzzzzz ayollllllllllllll
oyy oyy gez gez bakalımm tatlım benim ama sinirlenme sen emi cnm benimm...nasılsın bebiş nasıl bakimm...
sılacım sen nasılsınn bebğin nasıl iyisinizdir umarım çok geçmiş olsun tatlım benim ..
neşelikızında bebği geloo oyy ne güzel
Kızlar ben geldimmm,evet yine kimse yok,topicimize nazar değdi,doğru.
Bugün kasıklarım çok ağrıyor kızlar,acaba doğum sancısı mı bunlar bilemiyorum,zaten 2-3 haftadır ağrı çektiğim için anlayamıyorum,kum da döktüğüm için.
Eee siz neler yapıyorsunuz?Hülyacım arkadaşlarıyla buluşmuş galiba,Sılacığım da hasta olmuş,çok geçmiş olsun...
canım kum döktüğün içinde olabilir belki ağrınn tam da bilemiyorumki sana yardımcı olayım :26:
bnde giitim arkadaşlarımla gezdim geldim çok daralmıştım vallaa ii geldi :)
Kızlar ben geldimmm,evet yine kimse yok,topicimize nazar değdi,doğru.
Bugün kasıklarım çok ağrıyor kızlar,acaba doğum sancısı mı bunlar bilemiyorum,zaten 2-3 haftadır ağrı çektiğim için anlayamıyorum,kum da döktüğüm için.
Eee siz neler yapıyorsunuz?Hülyacım arkadaşlarıyla buluşmuş galiba,Sılacığım da hasta olmuş,çok geçmiş olsun...
iyi aksamlar bayanlarr
günaydın kızlarrrrrrrrr
tugcecım kuzummm sempatişkoma katılıyorum bir dus al gevse bıraz.. hamileliğe yoruyorumm o halini. ama sanki altında baska bır sebep var gibi gibi.. hayırlısıyla insallahh birkac haftaya bebişini kucagına alacaksınn.. birazdaha relax olmaya calıs güzelimm.. senınde kocacına cok cok gecmıs olsun.. bugun agrısı tamamen biter insallahh..
cok tsk ederımm cnm geçmiş olsun dıleklerın ıcın... Buarada bnde buaralar saçma sapan ruyalar goruyorumm :)Tuğçecim ben gayet iyi şekilde uyuyorum ama çok fazla rüya görüyorum,çeşit çeşit rüyalar,saçma sapan valla
tugceciimm..masallah kuzucuga... ben oglani 3.600 dogurdum. nerdeyse dogumm yaptigim kilodakizin suan. aman tugcecim. sen bakma bzim millete bizimmillet kloyu seviyor ama hastaliklarin basini cekiyor. kizin dogsunda bak serpilir tam normaline doner. insallah kolay dogurursun:)))) e masallah yani sen ve esin de hani yabana atilmicak kadar iriymissiniz...kizin ne sucu var???:)))
buarada kocanada gecmis olsun zor yahu... senin gece bunalimlarinida anlayabiliyorum.bizimbu durumlarimiz birde yaza gelecek ki ben birkez yasadim daha zor.. inan bosuna cennet analarin ayaklarinda deil goruyoruz iste boylece..daha dogmadan nice sIkIntilara katlanyor anneler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?