2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi olmanıza sevindim. ben pek iyi değilim. şiddetli başağrısı çekiyorum. gece de uyuyamadım. onun dışında bir sıkıntım yok şükür. bu arada bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi cnm.

canım sana da geçmiş olsun benimde başımda sık sık ağrı oluy.. kan basıncı arttığından normalmiş bol su içmek gerekmiş..bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye inşallah son 8 günn çok heycanla b ekliorum valla çok özledim yavrumuuuuuuuuuu

canım benim sende ılık bi duş al biraz hava al ii gelir inşallah... benim kocam dünn bayaa uyuduu hiç rahatsız etmedim valla.. çok şükür ağrısı olmadı bidaha.. kalktık yemek yedik 11 gibi bidaha yattık uyuduk sabah da işe gitti ağrısı olmad şükür ya ama ayağı hala semsert ve şişik

senin kocacına da geçmiş olsun canım yaa... nazar değdi kkocalarımıza herhalde inşallah geçer siizinkide...

günaydın kızlarrrrrrrrr

ay hayırdır ne oldu kocalarınızaaaaa??? sempatiğimm tekrar gecmısolsun kocana.. aldıklarında pek şirinnn.. gülegüle hayırlı günlerde kullanın insallahhh... bende alıcam bende alıcammm insallahhhhhhh... carsamba gününü hayırlısıyla bir atlatalımda

tugcecım kuzummm sempatişkoma katılıyorum bir dus al gevse bıraz.. hamileliğe yoruyorumm o halini. ama sanki altında baska bır sebep var gibi gibi.. hayırlısıyla insallahh birkac haftaya bebişini kucagına alacaksınn.. birazdaha relax olmaya calıs güzelimm.. senınde kocacına cok cok gecmıs olsun.. bugun agrısı tamamen biter insallahh..

Canım sağol,ben iyi sayılırım,sadece son ay zorlanıyorum baya,hareket etmek falan çok zor oluyor,ben eskiden yatakta çok dönerdim,şimdi dönemiyorum sinir oluyorum )
Bebeğim de iyi inşallah 15-20 gün içinde doğacak bakalım,merakla bekliyoruz.

Tuğçecim ben gayet iyi şekilde uyuyorum ama çok fazla rüya görüyorum,çeşit çeşit rüyalar,saçma sapan valla
Ben de artık doğum yapmak istiyorum,hareket etmek zorlaştı ve ben hareketi seven bi insanım,kısıtlanmak hoşuma gitmiyorrr
Bu arada sana ve Hülyacığıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum eşleriniz için,inşallah en kısa zamanda iyileşirler,bu arada kocişlerinize çok iyi bakmışsınız kızlar gözümden kaçmadı aferin sizeeee.

once kendimden bahsedim.. hala hastayim ve daha da kotu oldum isinde zor tarai ilac alamio olmak. bogazim siddetlendi,oksuruge cevirdi.... ayy ALlahim inanin simdiye kadar bukadar zorlandimi hatirlamiyorum... cumartesi gecesi hic ama bhic uyumadim. oksuruk fei karnimi agritiyo bide basima vurdu.. ayyy.. hala devam bakalim esim bi eczaneye soracak simdi ona gore kendi doktorumu arayip napacami soracam.. istahim falanda kalmadi..cikariyorumda yazk yavruma yaaaaaaaaa..... icim disim bal,limon,pekmez,karabiber,tarcin,zencefil,nane,ihlamur oldu.. simdi naneli tarcinli cayimi iciyorum..sonrada meyve cayina gecicem((( hayir dr giderim ama ilac almaya razi deill gonlum... nekadar sIkInti olmaz deselerde icim el vermiyor!!!!

kizlar hepinizin gecmis olsun dualarini okudum sagolun ALlah razi olsun...

regencm.. ara ara okumak seni burda guzel.. insallah yumurtlama sandigin haftanin disinda olmustur da bu ay hamis olursun...

neselikiz canim benim kzin adiyla yasasin..ipek gibi olsun. ALlah bagislasin.. cok hos. canim az kaldi dogumunuza inasallah rahat olmaya bak desemde olmayacak ama Allahim yardim edecek.

tugceciimm..masallah kuzucuga... ben oglani 3.600 dogurdum. nerdeyse dogumm yaptigim kilodakizin suan. aman tugcecim. sen bakma bzim millete bizimmillet kloyu seviyor ama hastaliklarin basini cekiyor. kizin dogsunda bak serpilir tam normaline doner. insallah kolay dogurursun:)))) e masallah yani sen ve esin de hani yabana atilmicak kadar iriymissiniz...kizin ne sucu var???:)))
buarada kocanada gecmis olsun zor yahu... senin gece bunalimlarinida anlayabiliyorum.bizimbu durumlarimiz birde yaza gelecek ki ben birkez yasadim daha zor.. inan bosuna cennet analarin ayaklarinda deil goruyoruz iste boylece..daha dogmadan nice sIkIntilara katlanyor anneler....

hulyacim..canim benim bitanem..ooyy oyy masallah yaa ne tempo bu kuzum. ay yani birde radyo yarismasina katilip bilet kazandiniz he!!! ooh valla memleketimin gozunu seviiim.. bizde kos kos dusunuyoz ne yapsak,nereyegitsek die... aldiklarinda cok cici canim. burun temizleyicisinden annem dealms yollamisti bana bende kullanmadim hic.. ama cok guzel oyuncak oluyor :)))
esinede cook gecmis olsun canim. ama yaa iki uc gun icinde amma trafik varmis... ne guzel.. ozledk biz boyle kalabalk falan.. sende yorulmussun benim gibi uykusuz kalmissin falan... dinlen tatlm..
ee randevuyada az kaldi hadi bakalim guzel haberleribekliyoruz..

menbetacimm..canim anlat yaa heycanini..kendini,esini..hislerini biraz donuk buldm seni yoksa soktamisn hala... esine nasl soyledin tepkisi falan nasi oldu... dr a nezaman gidiyosun..aaa anlat kuzucumm...

deryaciimm..ahh sorma canim bas agrisi gercekten zor oluyor.. bide sen calsmak zorundasin..aa ama tatil oldu demi..iyice dinlen canim. bitki caylari iyi gelecektir!!!

atladgim bisi olduysaa doner bakarim simdi...

saolasınn sempatiğim yaa çok şükür sabah kalktığımızda iyiydii inşallah kötülemez bidaha teşekkür ederiz teyzesiii sende alcann kızz biraz sabretcen yanlız :) çarşambada bi tane yuvarlak görcenn ahanda yavrun orda işte :)

saolasın canım benimmm.. valla baktık ki ii olsunlar da onlar bize baksın İPEK ismini de çok sevdim adıyla yaşsın inşallah canım :)

sılacannnnnn hamiştaşımmm geçmiş olsun canım tekrardann acil şifalar olsun inşallah... minoset alabiliyosun pastilde alabilirsinn ii gelir inşallah...valla bnde baya yoğundum çok yoruldum gerçekten yarın da başa sarıyorum kuzenlerim gelcek 2 gün sonra teyzemler falan yine kalabalık olcaz.. nysee onlar yabancı değil rahat ettirirler beni

valla randevumu iple çekiyorumm öle böle değil yanii bayaaaaaaaaaa şafak sayıyom ne zamandır son 8 günn ciicilerim için de mersi canım :) burun temizleyicisini hevesle aldım olsun kullanırım ben yinede olmadı oyuncak yaparım bnde

senin ne zaamandı canikom kontrol :26:

canim beniimm... sagolasin.. hii bakim ben bi ilaclara ozaman. valla kac gundur hafiflemedi gari alacam bisiler..Allah razi olsun canim...

oohh oohh canim benm. teyze iyidir yaa... kuzenler falan degmeyin keyfine neguzel.. i gecer insallah zaten seni de yormazlar.. iste randevu zamanin cabuk gecer boylece:))

kullan kuzum tabi.. yahu bu bebekler icinde amma cok aparat ve ihtiyac vs var hic bitmiyo.. ufagindan defeginden tut buyuk esyalara kadar..kiyafetlerden konusmuyorum onlsardan haric.. bizlerin neyi vardi acaba tugcecimin annesi gelsin bicok elektirikli esya almislar baakacaz daha...amma cok cocuk dogurmakta parayla..insanin icini gicikliyo yani tasarlanan esyalar... neyse..

evet yaa ara baya uzadi senin bu defa hani oncekiler daha az arayla gtmistin... ama bir hafta hemen gecer... bende senden 10gun sonra 10subatta.. saka maka bana da az kalmis..... ayy heyacan yaptim!!!:18::18:

canikomm valla sormaa neler var nelerr alıncak çok şey var çooooooooooooooookkkk

canım en son 30 aralık 2011 de gittim düşünki 2012 deyiz

ya aslında şimdi tam olması gibi randevularım.. yani ayda 1.. ama 1 aydan 1 hafta fazla oldu bu sefer ay sonuna denk gelsin diye dedim..her ayın başında gideyim diye yani..bidahaki kontrolum de ileri düzey ultrason olcakk çok heycanlıııııııııııııııı

senindeee 15 gün var hemen hemenn

canim tekrar gecmis olsun yaaa ortalikta hastalik kol geziyor.. kisin basinda atlatim ya ben ilac da kullandim ya, bana bulasmiyor bu sebepten ama cok var hasta.. ay dikkat et canim yaa...

yok tatlim geliyom da kimseyi bulamayinca yazmiyom, malum herkesin uyudugu dinlendigi saatlerde anca geliyorum... normal zamanimda olduysa yumurtlamam ihtimal var ama gec bi zamanda olduysa sanmiyorum.. bu hafta gelecek bakalim bekliyorum haber veririm yine gelen giden ya da baska bi gelisme olursaa

aaayyyyyyy canim cok az kaldi yaa... Allah yardimcin olsun bütün hamislerimiz kolay dogumlar gecirir insallah.. ben de düsünüyorum da yüzüstü yatmadan nasil yapcam :26: neyse daha cook var o zamana topigin bebisleri teker teker gelmeye basladilar yaa... ne heyecan verici bir seyyy

günaydınnn canlarımmmm ...

ben bugün tüp bebekteki arkadaşlarımla buluşcamm.. akşama doğru gelirim ancaaa.. kendinize ii bakınızz öpüyorum hoşçakalınız

günaydınnn canlarımmmm ...

ben bugün tüp bebekteki arkadaşlarımla buluşcamm.. akşama doğru gelirim ancaaa.. kendinize ii bakınızz öpüyorum hoşçakalınız

nerdesinizzzzzzzzzzzz ayollllllllllllll

oyy oyy gez gez bakalımm tatlım benim ama sinirlenme sen emi cnm benimm...nasılsın bebiş nasıl bakimm...

sılacım sen nasılsınn bebğin nasıl iyisinizdir umarım çok geçmiş olsun tatlım benim ..

neşelikızında bebği geloo oyy ne güzel

valla gezdim geldimm ii geldi :) nasıl sinirlenmeyeyim canım ya sabah 9 da açılış yaptım akşam 6 olmuş kimse yokk olmazki böleeee

yavrum iiiydir inşallah haftaya bugünü bekliyoz sabırsızlıklaa

sen nasılsın canım ne var ne yok ?

Kızlar ben geldimmm,evet yine kimse yok,topicimize nazar değdi,doğru.
Bugün kasıklarım çok ağrıyor kızlar,acaba doğum sancısı mı bunlar bilemiyorum,zaten 2-3 haftadır ağrı çektiğim için anlayamıyorum,kum da döktüğüm için.
Eee siz neler yapıyorsunuz?Hülyacım arkadaşlarıyla buluşmuş galiba,Sılacığım da hasta olmuş,çok geçmiş olsun...

canım kum döktüğün içinde olabilir belki ağrınn tam da bilemiyorumki sana yardımcı olayım :26:

bnde giitim arkadaşlarımla gezdim geldim çok daralmıştım vallaa ii geldi :)

canım kum döktüğün içinde olabilir belki ağrınn tam da bilemiyorumki sana yardımcı olayım :26:

bnde giitim arkadaşlarımla gezdim geldim çok daralmıştım vallaa ii geldi :)

Canım ne güzel gezmişsin,moral olmuştur,ben de arkadaşlarımla buluşmayı çok seviyorum ya,ama artık dışarı çıkamıyorum tek başıma,doğumu bekliyorum,bi ara çok ağrım vardı,ama şimdi biraz azaldı.
Kum döküyorum ondan galiba ayyy zormuş valla son ay,eee nerde bu kızlarrrr ???????

Slm kızlarrr nasılsınız,??? Arada girdim cıktım topıge ama telden yazmak bıraz zor oluyo dıyee pc acmayı bekledımm yoksa postlarınızı göremıyorum atlıyorum fln üzülüorumm
Biliosunuz gorumcem geldı onunla sureklı bı yerlere gıdıoruzz bırılerı gelıo derken günler cabuk geçioooo , onun dısında ıyıyımm arada kasıklarda sancım oluyooo o kdrr dün aksamda guzel uyudum cok sukur :)

cnmm bndede ara ara kasık agrısı oluyoo korkma... doğum sancısı karın agrısıyla başlıomuşş aklında bulunsun :) Ben druma bu kasık agrısını sordum normal bebiş artık baskı yapıo oraya dedı :)

iyi aksamlar bayanlarr

iyi aksamlar regentoşş:)

inşallah menbetacım yaaaa relax olmaya calıısıorum ama gercekten cok zormuş son zmnlarda :) geçmiş olsun dileklerın ıcınde cook tsk ederım cnm bnm :)

cok tsk ederımm cnm geçmiş olsun dıleklerın ıcın... Buarada bnde buaralar saçma sapan ruyalar goruyorumm :)

sılacımmm tekrar geçmiş olsun tatlım yaaa 2 gun gıremeyınce tahmın ettım kötüleştiğini Bizi habersız bırakmaa arada ıyıyım yaz cıkk ama bol bol dınlen cnm yaaa hamıle hamıle neler cekıosun bnm tosuncuguda sorma teyzesı dedıgın gıbı cocugun bı sucu yook hepsı bızden kaynaklanıyo:))

iyi aksamlar canlar... postlari alintlayamiyorum yaa internetim yarim yamalak.. siteleri tam acmiyor..

ben dun basladim almaya ilac henuz bahsedilecek bi ilerleme olmadi ama durumumda. elhamdulillah...

deryacm ok cok sagol arkadasim. Allah razi olsun. insallah gecer artik.

regencim tekrar sagolasincanim. hiii ozaman bekleyip ggorecez nezaman yumurtlamissn.. insallah calismalarin oldugu haftaya denk gelmistir.. hayirlsi canim.. canim sen simdi tr ye gitmek istiyonya soyle dusunuyorum ben martta falan hamile kalsan yaza tam gidebilirsin gebe gebe.. marttan once kalirsan 6 aydan sonra ucagabinis yok. ikinci trimestir de yolculuk var yani 3-6ay arasi.. hayirlisiii..

hulyaciimm yaa. ohh masallah valla.. ne kskandm seni.. iyi gectimi canim bulusmaniz.. kac kisiydiniz... bizim kizlarla tugce dogurunca anca bidaha bulusursunuz sanirim..

neselikizcm.. canim benim. bak uzuldum sana da yaaa.. valla guzelim kum dusurmekle dogum sancisda es deger biliyor musunu?ben ikisinide tecrube ettim ayri zamanlarda tabi ve drlarda ben tas dusururken dogum sancisi gibidir,ondan beterdir derlerdi.. hepside hem fikirdi.. ALAh yardimcin olsun canim. sonucta tetikte ol. randevunadabirhafta kaldi. doguma isaret eden sanci surekli deildir 3-4dk surer gider ve sonra geri ugrar.. hayirlisi artk nasip kismet nezamana bakalim..

tugcecim. canim evet gorumcen var. aman canim gerzerken fazla uzaklara gitmeyesiniz. gerci daha varda belli olmaz.. sende iyisin sukur. bende gelmeye caliscam canim..
ay yaa guzel kzini cok merak ediyorum. neselininkinide tabii.. kurban olurum onlari yaradana yaaaaaaaa..... zaten tr de hastaneden hemen cikariyorlar... bize donmek icin cook beklemeyin. heycan geldiiiii.....hayirlarla dogsunlar insallah...

cicekcim geldi aklima muhtemelen dogurmustur canim benim.. napiyolar acaba yaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…