2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

o zaman ben yirttim canim cünkü simdi de hamis olmadigima göre en fazla 4aylik giderim.. sen nasil oldun???

hayırlı akşamlarrrrr
şöle bi bakındım hastalıktan kırılıyor ortalıkkkkk:26::26::26::26:
herkeslere çok çok çok geçmiş olsun, aman dikkat edin kendinize

eee menbeta neden ugramiyooooorrrrrrrrrr....... bissuru sorular sormustum ona... dr yarin gidiyor sanirim... insallah hersey yolunda gider...canim benim cooookhaketti buguzel duygulari rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah cumle hamislerimizin...

screamawaaaaaaaaaaaayyyy canim beniimmmm... naparsin kuzum sen hadi bi gel lutfeeennn... cok ozledim yaaa "ben geldim" die girislerni.... bak ok guzel isimlerde buldum.. aklimdan hep sen geciyyrordun bakinirken...

hayırlı akşamlarrrrr

vayyy vayyy vayyy...kardaizciimmm...sicak sular mi doksek soguk sular mi??? amma ozlettiniz kendinizi yahuuu..

evet canim o herkeslerden birisi benim..cok sagolasin... ee sen naparsin peki?? guzel kizin nasil.karnesi nasil??

vayyy vayyy vayyy...kardaizciimmm...sicak sular mi doksek soguk sular mi??? amma ozlettiniz kendinizi yahuuu..

evet canim o herkeslerden birisi benim..cok sagolasin... ee sen naparsin peki?? guzel kizin nasil.karnesi nasil??

sen nasıl istersen öle sular dökün canımm benimmmmm
Allah şahidimdir ki ben de çok özledim. işler çok yoğun ve ailevi bazı karışıklıklar var sılacım. moralim hiç iyi değil. çözmem gereken ve karar vermem gereken bazı şeyler var. amannnnn ne bilim işte............
güzel kızım gayet iyi, karnemiz de çok iyi ablası.
sen nasılsın, bebelerin nasıl :)

o zaman ben yirttim canim cünkü simdi de hamis olmadigima göre en fazla 4aylik giderim.. sen nasil oldun???
yaniii...onun icin bizim bilmedigimiz hesaba katmadigmiz seyleri RAbbim oyle guzel ayar ediyor ki... hayirlisi herseyin diyoruz iste.. bendenasil olayim elhamdulillah diyorum ama daha iyi oldum diyemem

canim benim. hulyacima sormustumda az cok durumlarinin sIkIsik oldugundan bahsetmisti... dedenizde hastanedeyd en son sanirm.. valla hayatim hayat iste zor... her birimiz ayr ayri sinavlardan geciyoruz.... Allah bu zorlu gunlerinde yardimcin olsun canim. nezaman dertlesmek ,paylasmak kafani bosaltmak istersen burdayiz,burdayim....

ooh masallah kizina... simdi dinlensin bakalim. tahminimce annane veya teyzesine gitmis olabilir??

seukur bebelerim benden iyi ALlAhim korusun onlari..koclarla idare ediyoruz iste....

Merhaba kızlar,ben de arada gelip gidip bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum,şimdi de kimse yok bakalım,bugün iyiyim kızlar,kasık ağrım bir kez oldu sadece,dün kötüydüm ama baya,belim kasıklar çok ağrımıştı,doğurcam sanmıştım
Küçük kızım büyüdü iyice kıpır kıpır bugün,anne ben çıkcam artık yaaaaa diyooo sanki
Sılacım nasıl biraz daha düzeldin mi sende?
Regen canım bizleri yalnız bırakma,inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalıcaksın
Kardaiz gelmiş galiba,senin hamilelik olayı noldu canım?Kızının karnesine de çok sevindim,inşallah sen de en kısa zamanda sorunlarını halledersin canım.
Tuğçem hamiştaşım gez bakalım görümcenle,ben de çok geziyorum bu sıralar,inaşşalah yollarda doğurmayızzzzz

haklisin canim.. hamis olsam da bir sey olmuyordu ama napalim artik.. bi dahaki aya olsa da olur dikkat et kendine demek geliyor elden sadece canim.. tekrar gecmis olsun.. tez zamanda iyilesirsin umarim..

sagol canim benim güzel dilegin icin hayirlisi olsun da beklemeye raziyim diyordum hep.. cok bekledim amaaa artik beklemeden hayirlisi olsun sana gecmis olsun canim.. sanirim bundan sonra olur böyle agrilar son zamanlarda, arada bi yokluyormus...

kızlar geliyorum gidiyorum aynı yerdesiniz hala hamilelik sizi miskinleştirdi mi ne kimseler yok yine, sılacım sanada çok geçmiş olsun

valla ben çok yorgunum yine kuzenlerşm burda kardeşimde dün onları gezdirdim ama taakatim kalmadı eve gel koştur koştur yemek yap bilmem ne valla yakında sinyaller verirse vücudum şaşırmamm nyse yani bu sıralar giremeyişimin sebebi bu haberinizz olsun.. bikaç gün daha böle gider..teyzemler gelcek daha ben gitcem öbürküne falan yanş yoğun tempodayım.. nyseki günler çabuk geçti ii oldu salıya bişi kalmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kuzum geçmiş olsun tekrar en kısa zamanda iileşirsin inşallah ...saolasın canım valla 3 kişiydik kızlarla gittik oturduk sohbet ettik kaynanaları çekiştirdik eltilere saydırdık rahatladık döküldük geldik tüp bebekten konuştuk geçtiğimiz yollar vs.. hoş güzel bi gündü yani :) evet canım öle olcak herhalde tuğçeciğimin dğumunu beklioruzz ama bennnnnnnnnnn belki beklememmmmmm tuğçeninn annesi gelcek yaaaaaaaaaa işte onun aldıkları varyaaaaaaaa onun bavulunu açmaaya giderim belkiiii tuğçeciğimmmmm yorulmasın diyeee sırf ondan yanii yoksa gitmişken bişi araklıcamdan değil

hayırlı akşamlarrrrr

kankitom valla bakk vallaaaaaaaaaa çok özledimm kaç kere ara dedim buluşalım 10 dk ya yanındayım diyeee ama ses çıkmadı senden gelir sana dert ortaklığı yapardımmm ii yaparım bu işi

kızlar geliyorum gidiyorum aynı yerdesiniz hala hamilelik sizi miskinleştirdi mi ne kimseler yok yine, sılacım sanada çok geçmiş olsun

kuzumm sen nassın geliyon gidiyondan haber etmiyon kendinden bi ayrıntılı özet geç bakem benim misafirler varr olmayaydııı ben boş bırakmıyorumki topiğii

canım ben bakıom yoksunuz çıkıorum bişe yazmadan bende durum karışık ocağın beşini bekledim ya canım olmadım 9unda sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı 10u sabahı kasık ağrısıyla uyandım ayağa kalkınca foş ettim. ne oldu bilmiorum ama kimyasal gebelik gibime geldi . şimdi yeni döngü yeni umut diyorum bekliorum canım..

herkezler iyidir insallahhh.... ben iyiyim aynen tempo devammm dun gorumcemle pazara gittikk bi kadin bana pazarda dogurcan dedi aklima geldikce guluyorum :))))) dogru soluyo teyzemmm bnm yuzumden gorumcemde kostur kostur aldi biseylerr dogru duzgun bakamadi tezgahlara( eee malum baya yoruluorum artk napalim kizimi gormeme 2 gun kaldi , heycan doruktaa acaba dogum seklim icin ne diycekk ??? bidee cumartesi annecigimde geliyoo ama hulyaa görmesin bu cumlemii baksanizaaa bavuluma ortak olmayw gelioo bn nerelere gidemmmmmmm :)))))

Doktora gitmedinmi canım yaaa ... bi emin olsaydı n keşke kimyasal olup olmadığına ilaç falan verirdi belki.. hayırlısı olsun canım benim inşallah ...

gezenti oldun valla tuğçeeeeeee veee artık çok geççç gördümmm anneciğininn ne zaman gelceğini de öğrendimmmmmm aç kollarını ben geliyorummmmmmmm

ayrıca tuğçeeee koçluğun lazım banaaaaaaaaaa beni bulllll

hiç sormaaa durdum durdum son ayımda kudurdumm eve girmiorum :) Görümcemle plan yapıoruz yrn şuraya öbürgün burayaa dıyeeee eşimde boş bi gününde doğumda yaparsın artk aşkm dıye dalga gecıyo bnmle

ayrıcaaaa emrınee amadeyımmmmmmmm nirdesinnnnnnnnnn :)

gitsemde cyglo prgnova verio oda düzenleyici adet için bide kan ilacı verio onuda içmiorum zaten adet olduktan sonra hcgde 2 3 günde normale dönüyo gerek görmedim açıkçası canımıda sıkmak istemedim öle olduğunu duymak istemiyorum bir sorunu bikez yaşamak neyse ikincisini duyunca paranoyaya sıkıntıya başlıosun sorun mu var die bende hiç bişe olmamış gibi yapıorum doktora gitmiorum bişe duymuyorum mutluluğumu paranoyaya bırakmıyorum, kendimce tabi

doğru demiş valla şekerimm.. benim üst katımdaki komşum (öbür evde) gezdi gezdi gezdiiiiiiiiiiiii son günün gecesinde acil doğuma gitti nyseee Allah tannnnnn kar yağdı da seni eve bağlar diye umut ediyorumm

saolasınnn kuzummmmmm estağfurullahhh

canım benimm kendin de diosun işte bi sorun u var bnde diye bak 2. ye aynı şeyi yaşamışsın... Allah göstermesin 3. de oloursa eğer bi problem varsa yani bu çok acı bitanem.. senn bnce doru dürüst bi doktora git araştırılsın..2 kimyasal bnce araştırılması gereken bişi.. hamile kalmanda problem yok çok şükür ama bu şekilde sonlanmaasıı senin umudunu da kırar giittiikçe...tabi bunların hepsi benim fikrim karar senin...inşallah hayırlısıyla yavrunu alırsın canım snde kucağına

slm kızlar biz geldik bu defa doğurdum cumartesi günü dogum yaptım cuma ğünü dr a gittim 25 saat cektim öldüm kızlar cook cook zor oldu detayları sonra yazarım normal dogum oldu kızım 3200 gr dogdu kızım cok tatlı teyzeleri sonra fotosunu atarım içli dıslı dikislerim cok oturamıyorum sonra yine yazarım hosçakalın

çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım benimmmmmmmmmmmm gözünaydınnnnnnn

çokk geçmiş olsun tatlımm Allah razı olsun haber verdiğin için valla.. Rabbim seni ve minik kızını korusun tüm kötülüklerden... yavrunuzu analı babalı sağlıkla huzurla büyütün canım benim inşallahhh... darısı sağlıkla hepimizin başına...

ayyy kendinize iyi bakınnn çok dikkat et havalarda soğukk.. saolasınn canım tekrar haber verdiğin için kendini yorma iyi hisseince uğrarsınnn... seni ve melek kızını çooooooook öpüyorumm Allah a emanet olunnnnnnnnnnn

ALLahiiiiiiiimmmmmmmmmm... yaaaaa bugunleride gorduk.. ama bu cok heycanli yaaa.. topicmizin ilk melegi..ilk mucizesi.. ilk bebegi...ABlasi..... hadi gozunuzaydin btanem.. baksana 1 haftalik olmussbile ablamiz.. ALlahm yaa nasi canm cekti nasi guzeldr smdi o cennet kokar... Allah bagislasin bitanem.

sende cok yorulmussundur yine yeniliyorum anne olmak anne olmak.. iste bunlari yasayinca ve gorune kaynanama bile kotu konusamyorum neyse..

canim dikisler falan demissin sezaryen mi dogurdun?? sukur iyisiniz onemli olan bu amaaa bissuru sorularimla geri donusunuzu bekliyorum heycanla..ALLAha emanet olun... haber verdigin icin cok cok sagol guzelim..bizi sevndirdin...Allah gonlune gore versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…