- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.081
herkese iyi akşamlar. ne güzel haberler var böyle. breshka, hülya ve sıla erkek annesi oluyormuş ya çok sevindim. biz de 18. haftayı bitirdik şükür. iğnelerden bacaklarım mosmor oldu ve artık iğnenin ucu çok zor giriyor. bacaklarım şişti ve zor günler geçiriyorum. okul sonrası dinlenerek geçiyor benim için. kusura bakmayın fazla uğrayamamamın sebebide bu zaten. hepinizi öpüyorum.
canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah çok az kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin temizlikle falan çok yorma kendini artık daha çok dikkat etmen gerek :) bu arada resimlere baktım çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar,nasılsınız,ben iyce ağırlaştım,şu an zor oturuyorum,zor yazıyorum))
Benim doktor randevum 16sında,vakit geçirmeye çalışıyorum,biraz temizlik yaptık bizde,ama daha temizlik işi var tabi,beni doğum heyecanı sardı,bir de üşütmüşüm biraz.Benden havadisler bu kadar,ben de bi album yapayım bari kızlar sizler içinnn
canım gelir gelmez pc yi açtım valla paşan çooook tatlı ya Allah bağışlasın Rabbim uzun ömür versin inşallah göbüşte çok tatlı çıkmış benim o kadar değil henüz ama var birazcık :)canim beniim demek se, bidha gorecenhaftaya pasani haa... ozamanda kesinlesmez ama olsun gormen ii haberlerini alman yeterli....
ya aslinda tutmal istemiodum albumu ama hemen bakarsin insalah eve gidince... menbeteayi goren duyan olursa cagirsin..tugcecigimide....
çok sağol canım :)ohh gule gule kullan bershkacımmmmm :) miniğinin resmınede hemen bakıorum şmdiii
deryacım Allah kolaylık versin canım sende bebeğinde iyi olun da bize yine böyle ara ara haberler ver canım :)herkese iyi akşamlar. ne güzel haberler var böyle. breshka, hülya ve sıla erkek annesi oluyormuş ya çok sevindim. biz de 18. haftayı bitirdik şükür. iğnelerden bacaklarım mosmor oldu ve artık iğnenin ucu çok zor giriyor. bacaklarım şişti ve zor günler geçiriyorum. okul sonrası dinlenerek geçiyor benim için. kusura bakmayın fazla uğrayamamamın sebebide bu zaten. hepinizi öpüyorum.
inşallah hayırlı bir iştir de çalışırsın canım Allah gönlüne göre versin inşallahBayildim bayildim resimlerinize kizlar
Silacim ya masallah karnin baya belli yani normalmi bu ayda bukadar belli olmasi bilmem ama cok seker duruyor masaallah
Ne cabuk gecmis gunler hadi hayirlisi
Ketenhelva tiroit gebelige engelmis canim bunu kk dan cogu kisiden duymustum bide doktorumda soyledi
Yapman gereken duzelecegine inanman once Allaha sonra doktorlara sen morelini yuksek tut ve ilaclarini muhakkak aksatmadan duzenli tut normala doner Insaallah
Ben cok sukur 6hafta icinde ogrendim duzeldigini ama eski haline donmemesi icin kullanmaya devammm
Hayirlisiyla bizde hamile kalacaz canim Insaallah ben buna inaniyorum hicbir sorunumuz yok cok sukur
Stresde yapmiyorum
Kizlaaaaarrr benim persembe isgorusmem var lutfen bana dua edin Insaallah alinirim calismak istiyorum aliskin degilim evde durmaya
Sizler hamilesiniz duaniz kabul olur Insaallah hem ben ilk hamileligim calisirken oldu belki yine oyle olur
Suan sansim yuzde elli benden sonra biri daha gorusecekmis is icin Allahim Insaallah ben alinirim oda Insaallah baska yere alinir onada dua ettim cunku oda turkmus
Hoşgeldin canım bayadır yoktunBiz iyiyiz şükür ama sen baya yorulmuşsundur bende yaza doğru datylı bir temizlik yaptırıcam evin tavanlarını falan boyatıcam sen fayans aralarını nasıl beyazlattın ben geçen gün beyazlatıcı doldu alacaktım vazgeçtim dayanamam şimdi yaparım diye çok rahat oluyor onlar tavsiye ederim aralara sıkıyorsun silme ovalama derdi yok
akşama yetiştiremezsem yarın koyarım canımçıktı benim karnım herkes erkek karnı bu şimdiden belli ediyor diyo
kizllaarr yaa sormayin basima geleni..bende burdaydim foto yukluyordum kendi ve oglumun fotolarini... telim caldi...aaaaaaaaaaa eski eltim yaa...canim yaaaaaaaaa...5 yil sonra ilkez... bir iki saat konustuk daha yeni bitti geldim... oyle iste... yarinda onlara devam ederim insallah..
hepinize cook tesekkur ederim canlarim yeniden..
breshkacim canim benimkendimi ve oglumun net fotolarini koycam canim... hulyaci ve tugcecim gul cemalim size feda beee....
ayrica dedigim gibi karnim sisti bide yurudum wc ihtiyaci falanda vardi ama yinede gozle gorlur hale gelio... ve ikinci hamileliklerde karin buyumesi daha hizli ve buyuk olabiliyoo... onun takilmayin yani:))
neselikiz canim arkadasiimm... kizinin ceyizini gordum anacimm.... yaniiii masallah...gule gule gunlerde kullanmayi veinsallah gelinlik ceyizlerinide gormeyi,gostermeyi nasip etsin mevlam...(kac sene atladim yaaa.....)
yahu benim ikizim vardi bi aralar...sirra kadem basti... bu aksamda olmaz yarinda misafir falan obur tarafa ugrayim bakicam sessosluk yok....
evet kizlar yaa kabak gibi gordum ben serce parmagimin yarisi kadar pipisini... ilkindede gormustuk:))) benim oglanlarda pek yigit anacim anladik meydanda olurda bukadarda deil hani.....:)))
erkekten degisen kizlarin dokturu nasil yaniliyor anlamadim... benbile gordum bamyayi:))))) hayirlisi bea..... gercekten ucumuzu merak ediyorum hulya breshka veben..neden derseniz..mucizelerle dolubi topiciz... heleki bikere sevdimden sonra iice heycan yaptim ben gordum gerci pipiyide hulya da ogrendiginde kucuktu breshkada bakalim.......
tatlım ben aldırmadım öyle şey kimseye, hatta kaynanam dedi delz dolgu var sürüyorsun kuruyunca da siliyorsun fayans araları mis gibi oluyor, daha kolay dedi ama tavan boyası arttığı için boşa gitmesin bi de ayrı masraf yapmayalaım fayansa dedim, tasarruf imandandırbiraz yordum kendimi yaptım, daha mutfakla tuvaleti gözüme kestirdim, belki vakit bulursam onları da yaparım belli olmaz
ha bu arada, Breshkacım, Sılacım, Hülyacım sizinkileri erkek demiş doktor, Neşelikızcım, Tuğçecim, Renewalciminkiler de kız, hepinizin adına çok mutluyum. deryacım, seninkini bilmiyorum, erkekmi seninki de? ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin. Bikere sevdim'e ne olmuş onu anlamadım, erkek demişler kızmı çıkmış, neyse o konuyu anlamadım, bilen varsa açıklık getiriversin emi kuzucuklarım?bu arada neşelikızla tuğçenin günleri aynı, hülyacımla sılacıımın da 1 gün farkı var sanırım, aynı günlerde doğurabilirsiniz, yahu, kızlar ALLAHIM nasip eder inşallah topikte bayram ederiz, teyzeleri olaraktan, oooh, kurtlarımız dökeriz, herkes evinde dans eder, burdan da yazarız ne yaptığımızı, birlikte kutlamış oluruz, oooh, inşallah, o günleri de görürüz
sabahin körunde kalktim teyzemlere geldimm :) kocisimm tek basima bi yere gitmeme izin vermiyoo o yuzden ise gitmeden once beni birakti snrada ise gitti :)
kizlarr buarada deryaninkininde cinsiyeti erkekten kiza döndü diye biliorumm profilinde yazdigi msjlardan bakmak lazimm ben telden girdigim icin bakamiyorummm hlycimm bu konuyu sen aydinlat :)
Sağol canım,sizin cicileriniz de öyle hepsi çok tatlı
Yamuk ama idare edin artık
Az kaldı Tuğçe ya,sen rahat oturabiliyo musun?
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr sıla ve breshkaaaaaaaaa deryanında oğlu değil kızı oluyomuşşşşşşşşşşşş 3lü taramada kız demiş doktor 2li de erkek diiiiiiii
yok yok ben bizim oğlanlardann şüpheliyim vallaaaaaaaaaaa
ayyy nedir bizim bu topiginbasina gelen :))) biraraya toplamaya kalsakk cinsiyeti degisen bu kdr kisiyi bulamayiz hee :)))
hlyaaa dur bakalim 2. randevuda belli olur insallah... ama egerki saklaraa cinsiyetini süphelen :) cnku bnm kizim buyuk ihtimal erkek dedikten snraki rwndevumda saklamisti taaa 22. haftada 4 bboyutluda zorla gördukk :)
cnmm surekli ayni pozisyonda oturamiyorum , yatamiyorumm surekli pozisyon degistiriyorum :) kalkarkende yavas yavas kalkabiliorumm ztn drlar ani hareket etmeyin son zmnlarda diyolar... karnim biraz asagi inmiss bunu farkettim ve wc ihtiyacim cok siklasti...sen ne durumdasin??
deryacimmm Allah yardimcin olsun tatlim yaaa... eminim cok zor geciyodur gunler, sen iyi ol arada bir gel bize yeter cnmm
nartanesi cnm insallah is gorusmen olumlu gecer dualarim seninlee :.. rabbim gonlune gore versin insallahhh
Wifeofdemon canım seni göremiyorum hiç artık,tabi ben pek giremiyodum eskiden ama nasılsın canım,neler yaptın bebek işi noldu???
Benim bi kızım olcak evet ve Tuğçeyle aynı günümüz bakalım artık belkide dediğin gibi aynı gün doğarlar ayyyy bayram yaparızzz valla burda ama ben hemen haber veremem herhalde,hastaneden eve gelince ancak yazabilirim arkadaşlarım benimHep destek oldunuz bana,çok çok sağolun,bazen mutsuz olduğum zamanlarda bile burda teselli buldum,kafam dağıldı hep,hep böyle arkadaş dost kalalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?