• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bak 2-3 gun yoktum neler olmus daha dogrusu olmamis.... ama yaa neden gelinmiyorkii neden terkedildiki buralar:26::26: cok uzgunuumm:31::31: demistim netim yoktu benim bugun geldi sukur....

cicekciim canim benim hayirlisi tatlim artik sabah aksam ha.... hadi Allah yardimcin olsun...

tugceciimm canikom yaa sende yirdunkendini kuzum masallah ama pirim piril olmus heryer...oh prensese hersey heryer hazir....

hulyacmm caniimm memleketlere gittin demekmercimekle gezmelere gittin hadibakalim kuzum..gel gariii olmus bayagi...

menbetacim tatlim az kaldi bata 1 hafta falan demi..hayirlisi tatlim...bizleri birakma yalniz canimbenim... hadi bakalimoptum seni.

imrealcim canim senden naber arkadasim... durumun nedir oldunmu regl, yaptin mi test falan??

breshkaciim cani sende iyisin..calisiyorsun hersey yolund meleginde iyi.... oohh masallah..

bende yarin doktora gidiyorum iste hadi hayirlisibakalim guzel haberlerle donerm insallah.....

Sılacımmm netin geldiğine göre artk yrn miniğimizin usg fotosunu beklıoruz bakk...

Bershkacımmda bgn kntrole gıdıcektı ne yaptı acepp ? :31:

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarım benimmmmm ben geldimmm nasılsınızzzzzzzzzz :29::29:

tuğçecimm canımmm çok yoruyosun kendini ama sona yaklaştınnn yorma kendini.. birini tutsaydın barii :26: ahh bu prens ve prenseslerr analarını her açıdan yoruyolar ama değiyoo sıpalara :1::1:

sılacannnn canımm sabırsızlıkla bekliyorummm yarın resimleri koymazsan varyaaaaaaaaaa bitersinn artık ona göreeeee :20::20:

bresshkaaa canım ay hade gel artık ikili taraman nasıl geçti yavrun nasıllll :emir_bebek::nazar:

sempatiğimmmm saolasın canımm benden haberleri vermişinnn :38: sen nasssınnnnnnn :29:

Tugcecim ya canim seni cok iyi anliyorum cok tatli bi telas icindesin benim arkadasimda son aylarina kadar hic durmadi hatta calisti ve kolay bi dogum yapti hareket iyi ama asiriya kacma olurmu

Silam hadi bakalim gor minigini gel bize guzel haberlerini heyecanini anlat bizde sevinelim

Breshkam hadi guzelim herkez senin bebisini merak ediyor ay belkide cinsiyetinide gorursun

Hylcim hadi iyisin gittin memleketine miniginde oranin guzel kokularindan faydalanmistir
Herkez biliyormu hamile oldugunu yoksa suprizmi yapcan

Dün akşam eve geç geldik doktordan sonra biraz kıyafet almaya gittim kendime :17: yorulmuşum gelir gelmez uyumuşum yazamadım kusura bakmayın ...

Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyor :16: Doktor kesin değil ama %60 erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi:1:(çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi :1: Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım :54:

Tugcecim ya canim seni cok iyi anliyorum cok tatli bi telas icindesin benim arkadasimda son aylarina kadar hic durmadi hatta calisti ve kolay bi dogum yapti hareket iyi ama asiriya kacma olurmu

Silam hadi bakalim gor minigini gel bize guzel haberlerini heyecanini anlat bizde sevinelim

Breshkam hadi guzelim herkez senin bebisini merak ediyor ay belkide cinsiyetinide gorursun

Hylcim hadi iyisin gittin memleketine miniginde oranin guzel kokularindan faydalanmistir
Herkez biliyormu hamile oldugunu yoksa suprizmi yapcan

canım valla gittik geldik yavrumla kimsecikler bilmiyodu ama kına gecesi ve düğünde öğrendiler herkes şok oldu çekemeyenler de oldu sevinen de ama elbisem çok yakışmıştı valla göbüşüm de çıkık ayyy çok değişik bi duygu yaaa Allah ım tez vakitte sizede yaşatsın canımmm :29:

Dün akşam eve geç geldik doktordan sonra biraz kıyafet almaya gittim kendime :17: yorulmuşum gelir gelmez uyumuşum yazamadım kusura bakmayın ...

Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyor :16: Doktor kesin değil ama %60 erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi:1:(çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi :1: Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım :54:

hadi gözünaydınn canikommmm bakalımm bizim paşalarda sağ gösterip sol vuracak mı yoksa paşa olarak devam edecekmi :1: sonuçlar da ii çıkmış oh maşallah bide kıpırdakk ne güzel.. ayol benimki aynı babası tembelll dötünü bile kıpırdatmadı :1: ama bu gidişte bnde çikolata falan yicemm bakalım nolcak :1: ayy kızlar ya ben yavrumu çok özlüyorum çok merak ediyorum inşallah iyidir ve sağlıklıdır diye inanın hala oğlum diye sevemiyorum ya da kız deseydi kızım da diyemezdim sadece yavrum sağlıkla gel diye hep dua ediyorumm inşallah yavrularımızı sağlıkla hayırla kucağımıza alırız :emir_bebek::nazar:

ucuzummmmm randevun kaçtaydı yazmamışsın ne zaman gelcen yahuu hade merak ettim :38: resimleri de bi koyma bu sefer valla küscemmmm :63:

Hylcigim oh masallah bosver cekemeyenlerde tabi yuz ifadeleriyle belli ediyorlar kendilerini

Salla gitsin Rabbim nazarlardan saklasin ikinizi Insaallah kucagina aldigin gunleride gorcen

Insaallah bizde yasariz bu guzel duygulari ve neseleri

Breshkacigim hadi hayirli olsun oglusun sag saglim kucagina alirsin Insaallah

Screamden haberi olan varmi ya merak ettim napti nasil

hadi gözünaydınn canikommmm bakalımm bizim paşalarda sağ gösterip sol vuracak mı yoksa paşa olarak devam edecekmi :1: sonuçlar da ii çıkmış oh maşallah bide kıpırdakk ne güzel.. ayol benimki aynı babası tembelll dötünü bile kıpırdatmadı :1: ama bu gidişte bnde çikolata falan yicemm bakalım nolcak :1: ayy kızlar ya ben yavrumu çok özlüyorum çok merak ediyorum inşallah iyidir ve sağlıklıdır diye inanın hala oğlum diye sevemiyorum ya da kız deseydi kızım da diyemezdim sadece yavrum sağlıkla gel diye hep dua ediyorumm inşallah yavrularımızı sağlıkla hayırla kucağımıza alırız :emir_bebek::nazar:

ucuzummmmm randevun kaçtaydı yazmamışsın ne zaman gelcen yahuu hade merak ettim :38: resimleri de bi koyma bu sefer valla küscemmmm :63:
Çok sağol canımmm bana benimki değişmeyecek gibi geliyor ya ne bilim etrafımda o kadar çok erkek dendi ki belki de kendimi alıştırdım :1: Sağlıklı olsun da hiç farketmez ama bende oğlum diyemiyorum şuan ne olur ne olmaz değişirse diye :1:

Amin canım benimmm inşallah Rabbim en kısa sürede sanda da nasip etsin :16:

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarım benimmmmm ben geldimmm nasılsınızzzzzzzzzz :29::29:

tuğçecimm canımmm çok yoruyosun kendini ama sona yaklaştınnn yorma kendini.. birini tutsaydın barii :26: ahh bu prens ve prenseslerr analarını her açıdan yoruyolar ama değiyoo sıpalara :1::1:

cnmm ben nerdeyse hıc bısey yapmıyorum dıyebılırım... Ama ev sahıbı oldugum ıcın ne nerde fln yerleştirme konusunda dolanmaktan yoruldumm yoksa saolsun bı arkadasım geldı, kayınvalıdemm ve kocısım de arada destek verdı derken bana hıc bısey bırakmadılar saolsunlarrr

ayy ınsallah kolay bı dogum olur tatlım yaa elımden gelenı yapıorumm ama bu ara yürüyüş pek yapamıyorummm dışarı cıkasım gelmıyo... bıde h içi eşimde yok yaa anca h sonu yuruyebılıorummm tek başıma yurumek ıstemıyorum :(

bershkacımm gözün aydınn bebişin gayet iyiymişş :nazar: resımlerını de beklıoruzzz yeni cıcılerını giyde bıze fotolarını yolla :)

Hylcigim oh masallah bosver cekemeyenlerde tabi yuz ifadeleriyle belli ediyorlar kendilerini

Salla gitsin Rabbim nazarlardan saklasin ikinizi Insaallah kucagina aldigin gunleride gorcen

Insaallah bizde yasariz bu guzel duygulari ve neseleri

Screamden haberi olan varmi ya merak ettim napti nasil

öyle valla canımm ama hiççççç umrum değill o bakışlar... yavrumm sağlıkla gelsin yeter :) screamaway yok canım bayadır darılldı gitti galiba inşallah gelir de haberdar eder bizi..

Çok sağol canımmm bana benimki değişmeyecek gibi geliyor ya ne bilim etrafımda o kadar çok erkek dendi ki belki de kendimi alıştırdım :1: Sağlıklı olsun da hiç farketmez ama bende oğlum diyemiyorum şuan ne olur ne olmaz değişirse diye :1:
Amin canım benimmm inşallah Rabbim en kısa sürede sanda da nasip etsin :16:

bnde değişmeyecek gibi hissediyorum ama bakalım nasip sağlıklı olsunlar yeterrrrrrrrr :emir_bebek::nazar:

cnmm ben nerdeyse hıc bısey yapmıyorum dıyebılırım... Ama ev sahıbı oldugum ıcın ne nerde fln yerleştirme konusunda dolanmaktan yoruldumm yoksa saolsun bı arkadasım geldı, kayınvalıdemm ve kocısım de arada destek verdı derken bana hıc bısey bırakmadılar saolsunlarrr

ayy ınsallah kolay bı dogum olur tatlım yaa elımden gelenı yapıorumm ama bu ara yürüyüş pek yapamıyorummm dışarı cıkasım gelmıyo... bıde h içi eşimde yok yaa anca h sonu yuruyebılıorummm tek başıma yurumek ıstemıyorum :(

bershkacımm gözün aydınn bebişin gayet iyiymişş :nazar: resımlerını de beklıoruzzz yeni cıcılerını giyde bıze fotolarını yolla :)

ay saolsunlar canım benim.. ne güzel yardım etmişler..Allah razı olsun..ahh ahh bizde o günlere gelebilsek bi hayırlısıylaa :31:

ben geldim kızlar, yine kimse yok :14::14::14: uff ya, ne zaman denk gelicem de sohpet edicem :14::14::14:

Bu ara face'i bile açamıyorum, cum.si pazar ders vardı, sabahtan akşama kadar, pestilimizi çıkardılar, paz.si de banyoyu boyadık eşimle. tavanını o boyadı, bende fayans aralarını bembeyaz ettim. Maalesef, eşimin işi 1 saate bitti, benimki saatlerce sürdü, fayans aralarını tek tek beyazlattım, dün belimi toplayamıyordum yorgunluktan, bugün de ağrıyor hala :50::50::50:

sizde ne var ne yok? hamişler napıyor?hamiş olmayanlar napıyo? detaylı bilgi istiyorum :47::47::47: ona göre
öptümmmmmm, görüşmek üzere

ben geldim kızlar, yine kimse yok :14::14::14: uff ya, ne zaman denk gelicem de sohpet edicem :14::14::14:

Bu ara face'i bile açamıyorum, cum.si pazar ders vardı, sabahtan akşama kadar, pestilimizi çıkardılar, paz.si de banyoyu boyadık eşimle. tavanını o boyadı, bende fayans aralarını bembeyaz ettim. Maalesef, eşimin işi 1 saate bitti, benimki saatlerce sürdü, fayans aralarını tek tek beyazlattım, dün belimi toplayamıyordum yorgunluktan, bugün de ağrıyor hala :50::50::50:

sizde ne var ne yok? hamişler napıyor?hamiş olmayanlar napıyo? detaylı bilgi istiyorum :47::47::47: ona göre
öptümmmmmm, görüşmek üzere

canım benim kolay gelsinn ne güzel mis gibi olmuştur :21: ben burdayımm iyilik sağlık valla nolsunnn sizler nasılsınız ?

naponuzz bakalımm hamişlerr eğenler nasıll

iyiz şekerim yeğenler de ii çok şükr siz napıosunuz ?

Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyor :16: Doktor kesin değil ama ` erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi:1:(çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi :1: Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım :54:

caımmmmm gözün aydınnn ,gebelik tarihimiz aynı ama cinsiyetlerde ayrı oldu baksana

sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallaaaah:emir_bebek:

canım benim kolay gelsinn ne güzel mis gibi olmuştur :21: ben burdayımm iyilik sağlık valla nolsunnn sizler nasılsınız ?

ayy yerimm ben onuu canım benimm yaa aman sende ii ol bebişte olsun breskha nın erkekmiş galba onda vardı bi erkk anası olmak ztnn..canlarım benim :54:

yeğenlermi? ya ben ortadan dalınca anlamadım, hülyacım, seninki ikiz değil dimi? tekdi ve galiba erkek demiş doktorun.

göbüş ne durumda, büyümüştür şimdi, resiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim istiyorummmm!!!:47::47::47:

ayy yerimm ben onuu canım benimm yaa aman sende ii ol bebişte olsun breskha nın erkekmiş galba onda vardı bi erkk anası olmak ztnn..canlarım benim :54:

saolasın canım.. evet breshkanın k,de erkek gözüküyoo bakalımm sağ gösterip sol vuracaklarmı yoksa yola aynı mı devam edecekler :1:

yeğenlermi? ya ben ortadan dalınca anlamadım, hülyacım, seninki ikiz değil dimi? tekdi ve galiba erkek demiş doktorun.

göbüş ne durumda, büyümüştür şimdi, resiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim istiyorummmm!!!:47::47::47:

breshkadan da resim istiyoruz! göbüşleri kıyaslarız, ne güzel :16::16::16:

cnım hepimizinkinden bahsettim genel olarak yeğenler yani ondan çoğul olduu :D benim de breshkanın da erkek gözüküyo canım :)

bu arada resim koyucam ama yarın olur mu :34:

saolasın canım.. evet breshkanın k,de erkek gözüküyoo bakalımm sağ gösterip sol vuracaklarmı yoksa yola aynı mı devam edecekler :1:

cnım hepimizinkinden bahsettim genel olarak yeğenler yani ondan çoğul olduu :D benim de breshkanın da erkek gözüküyo canım :)

bu arada resim koyucam ama yarın olur mu :34:

olur tatlım, olur, ben beklerim, ama face'e de koy, burdan giremezsem face'den göriyim bariii
breshka da face'e de koysun ok?

aayy amaniinn cook yoruldum kizlar yaa... doktor sabahti ciktik kahvalti yaptik aynen breshka gibi kiyafet bakayim dedim yahu deneyecek dermanim da yok bide indirim zamaniya buralarda tiklim tiklim magazalarda derken ii kotu bi pantalonaldim ustunede denemeden bi tunic aldim neyseki tutturmusum eve girince denedim....

gelelim doktor sonuclarimiza... sukur usgde hyapilan olcumler guzel normal... 78gram dedigini hatirliyorum ama cm resini tam hatirlayamadim... amanin midesi de olmus onuda gordum...

ve evet bacilar bir sehzademiz daha olacak ama kesin olmamakla birlikte... daha cok kucuk degisebilir dedi... kesin deil dedi.hlyacim ve breshkacim gibi... ben cook duygulandim yaaa..esim arabada bekliyordu cikinca drdan tabi heycala sordu nasil diye.bende hersey guzel dedim bi oglumuz daha oluyor dedim.. ve oanda ben sel sumuk...nasi duygulandim yaaaaaa..... iki erkek anasi olacam dedim bu nasil beni acaip duygulara itti anlatamam...vallahi cok tuhafim...hayirli sagliklisini dileyerek hani kiz bekliyordum ama bu sonucada bukadar hislenip bukadar duygulanip,sevinecegimi bilmiyordum.....

hele esiiim costuyaaa.... sarildi falan gel yemege gotureyim seni dedi... mutluyum mutluyum deyip durdu... simdide kafami agritiyor bana soylemeseydinkesin deilmis die.. cunku cok alisti bile ogullarim demeye....
eve t hulyanin dedigi gibi bizimkiler sag gosteripsol vuracakmi bilmem tugce,reneewal ve deryadan sonra...... kismet..sahsen benimki sehzade olarak kalacak die hissediyorum kalsada donsede ikisinede hazirim..saglikla gelsinde...
kizlaar inanin cook yorgunum..soz foto koycam zaten simdi abi oglumu almaya gitcam okuldan opuyorum hepinizi....

Back