• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrr sıla ve breshkaaaaaaaaa deryanında oğlu değil kızı oluyomuşşşşşşşşşşşş 3lü taramada kız demiş doktor 2li de erkek diiiiiiii :52::52::52::52:

yok yok ben bizim oğlanlardann şüpheliyim vallaaaaaaaaaaa :52::52::52:
ARTIKK HİSLERİME GÜVENMİYORUMM YAFFF..BU NE BÖLE YAA..ÖNCE ERKEK SONRA KIZ..hülyaya kız sılayla kız breshka ya erkek demiştim amanın bu ne yaa dalga geço bebişler görn muu

ARTIKK HİSLERİME GÜVENMİYORUMM YAFFF..BU NE BÖLE YAA..ÖNCE ERKEK SONRA KIZ..hülyaya kız sılayla kız breshka ya erkek demiştim amanın bu ne yaa dalga geço bebişler görn muu

:9::9::9::9::9:

caınmmm valla 3müzde erkek gözüktü ama henüz kesin değil yinede yani hislerine kızman için daha erken :1::1:

benim inşallah 20 gün sonra kesinleşir :emir_bebek::nazar:

:9::9::9::9::9:

caınmmm valla 3müzde erkek gözüktü ama henüz kesin değil yinede yani hislerine kızman için daha erken :1::1:

benim inşallah 20 gün sonra kesinleşir :emir_bebek::nazar:

aman sizde bebşler de ii olsunda gerek yok hislerimin doğru olmasına yaff..sağlıklı sihatli mutlu hayırlı bebişler olsunlar

kızlarrr nabersınız???

sılacımm senınde oglusun oluyormus herhalde.. Allah hayırlısını versın canımm..

aman sizde bebşler de ii olsunda gerek yok hislerimin doğru olmasına yaff..sağlıklı sihatli mutlu hayırlı bebişler olsunlar

saolasın canım amin inşalalh :)

kızlarrr nabersınız???

sempatiğimmmmmmmmmmmmm valla özletiosun kendini haaa nerelerdesinnn yoksun kaç gündür face e de uğramıyuosun :43:

şimdi çıkmam gerek mecburenn ammaa üzgünüm çıkacam diyeee nassın ne var ne yok sen yaz ben okurum olurmu :29::38:

saolasın canım amin inşalalh :)

sempatiğimmmmmmmmmmmmm valla özletiosun kendini haaa nerelerdesinnn yoksun kaç gündür face e de uğramıyuosun :43:

şimdi çıkmam gerek mecburenn ammaa üzgünüm çıkacam diyeee nassın ne var ne yok sen yaz ben okurum olurmu :29::38:

iyim canım ya ne olsunn. bıraz yogun gecıyor gunlerımm.. ugrayamıyorum pek.. sen nasılsın:??

ha bu arada ;

sılacım ve neselikızımmm

albumlerınıze baktım. neselikız masallah herseyy cok guzel olmuss. hayırlısıyla bırde evlatcıgını kucagına al.. Alllah hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin..

sılacım canım masallah oglusun ben burdayımmm dıyorrr.. aldklarını da güle güle giy canımm.. hersey hos güzelde, pasanı neden profilden ekledın?? yuzunu goreydıkk daha ıyı olacaktı.. ama neyse anladıgım kadarıyla masallahı var senın yakusuklunun ve sarısınlıgı sana yuzu babaya benzıyor sankı..senı canlandırmaya calıstımda pek benzetemedım :33::33: güzelim birde seni gorseydık daha ıyı olacaktıı .. neyse koyacakmıssın.. o zaman daha detaylı yorum yapabilirimmm :9::9:

bende bu cumartesi kntrole gidicemmm bebisten yana bi sikinti yok dedi, vajinal muayene yapicak sanirim bu kntrlde ona gore dogum seklini soyliycekk... ben normal istiyorumm ama onemli olan saglikli olmasi bebisimin , drumda pek sezeryani sevmiyoo lsfini bile ettirmiyo ama bakalim sonumuz ne olucak :)

tatlım, gerçekten eskiden çok uğrardın, hamiş kalınca gittin taa 30küsürüncü hafta ancak geldin, ben de seni çok merak ediyordum kuzum ya, bu arad resimlerin süper, yeğenimize iyi hazırlanıyorsun, aferin annesi, azıcık kaldı inşallah, bayram edicez hepberaber. :24::24::24: biz bebek işini erteledik, bi sigorta işi çıktı, doğum masraflarımı ve bebeğin diğer masraflarını da en güzel hastanelerde karşılayabilsin diye 3-4 ay sonra ancak hamile kalabilirmişim. neyse, bende bekliyorum işte.:31::31::31:

dostluk arkadaşlık burda hep oldu hep de olmaya devam edicek inşallah! öpüyorum seni kızımızı :54::54::54::54::54:

Canım doğru söylüyorsun eskiden çok uğrardım ama hamişlikte pek gelemedim,sonra da iyce koptum burdan ama pek internete girmedim o yüzden :1:
Evet canım ya az kaldı valla,bakalım hangi gün gelicek küçük prensesim,hımm demek siz ertelediniz canım hayırlısı olsun...
Sağol canım kızım da seni öpüyor bakkk :54: :54: :54: :54:

bende bu cumartesi kntrole gidicemmm bebisten yana bi sikinti yok dedi, vajinal muayene yapicak sanirim bu kntrlde ona gore dogum seklini soyliycekk... ben normal istiyorumm ama onemli olan saglikli olmasi bebisimin , drumda pek sezeryani sevmiyoo lsfini bile ettirmiyo ama bakalim sonumuz ne olucak :)
Canım benim de pazartesi randevum,bakalım bana ne diyecek doktorum :emir_bebek: :emir_bebek:

ha bu arada ;

sılacım ve neselikızımmm

albumlerınıze baktım. neselikız masallah herseyy cok guzel olmuss. hayırlısıyla bırde evlatcıgını kucagına al.. Alllah hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin..

sılacım canım masallah oglusun ben burdayımmm dıyorrr.. aldklarını da güle güle giy canımm.. hersey hos güzelde, pasanı neden profilden ekledın?? yuzunu goreydıkk daha ıyı olacaktı.. ama neyse anladıgım kadarıyla masallahı var senın yakusuklunun ve sarısınlıgı sana yuzu babaya benzıyor sankı..senı canlandırmaya calıstımda pek benzetemedım :33::33: güzelim birde seni gorseydık daha ıyı olacaktıı .. neyse koyacakmıssın.. o zaman daha detaylı yorum yapabilirimmm :9::9:

Sağol canım benim,evet hayırlısıyla kucağıma bi alsam rahatlıcam artık,şöyle sağlıkla bi doğsun,göğsümün altına çok baskı yapıyo yumurcakkk yaaaaa :1:

ay kızlarr KK da bi topik buldum iğrenç espriler diyee yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gözlerimden yaşlar şakır şakırr gülmekten yarıldım resmennnnnnnn :60::60::60:

Allah iilik versin de bu kadar mı yane ? niye yoğunsun hayırdır ? yine misafir mi ? tuz koy tuz :D bnde iiyim şükür bi yaramazlık yok :)

napim kıss baska havadıs yok. havadısler cuma gunu. progesterona baktırcam. o zaman haber verıcem sizlere.. işte bazen misafir bazende ben gidiyorumm. iş guc bıtmıyor anacım..
tuzu koyacamda :D işte kendıme yedıremıyorum yaa:16::16:

ay kızlarr KK da bi topik buldum iğrenç espriler diyee yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi gözlerimden yaşlar şakır şakırr gülmekten yarıldım resmennnnnnnn :60::60::60:

linkkkkk :16::16: gerci bulurum ama tembellıgım üzerimde..

napim kıss baska havadıs yok. havadısler cuma gunu. progesterona baktırcam. o zaman haber verıcem sizlere.. işte bazen misafir bazende ben gidiyorumm. iş guc bıtmıyor anacım..
tuzu koyacamda :D işte kendıme yedıremıyorum yaa:16::16:

linkkkkk :16::16: gerci bulurum ama tembellıgım üzerimde..

canımm iyi haberlerini bekliyorumm onuda halletinmiii başka bişi kalmıyo her şey tamam dimi :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/377831-igrenc-espiri-yap-d-32.html

burasııı valla yarıldımmm bikaç favorim varr süperrr :1::1:

canımm iyi haberlerini bekliyorumm onuda halletinmiii başka bişi kalmıyo her şey tamam dimi :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/377831-igrenc-espiri-yap-d-32.html

burasııı valla yarıldımmm bikaç favorim varr süperrr :1::1:

tamam canım bakıcam bunlara yarın tesekkur ederım..

evet haber verıcemm.. bunları ben nısanda yaptırmıstım tekrar yaptırıyorum canım ama bu 21.gun yapılan test hıc yapılmamıstı sımdı yaptırıcam bunu.. bakalımmmm ne olcek:16::16:

Hylcigim linkini verde bizde gulelim kiz

Nassin buarada bebis iyimi seni yormuyor dimi mide bulantisi falan

http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/377831-igrenc-espiri-yap-d-32.html burası canım :D

iiyim şükür yavrumda iidir herhalde inşalalhhhh :nazar: bulantım falan yok acıkınca sadece oluyo yiyince hemen geçiyo ama :) bi şikayetim yok şükür yavrum annesini hiç üzmüyooo :emir_bebek::16::nazar:

tamam canım bakıcam bunlara yarın tesekkur ederım..

evet haber verıcemm.. bunları ben nısanda yaptırmıstım tekrar yaptırıyorum canım ama bu 21.gun yapılan test hıc yapılmamıstı sımdı yaptırıcam bunu.. bakalımmmm ne olcek:16::16:

bak bakk acayipp güldüm benn yaa :52::52:

canım inşallh oda temiz çıkarr .. ve artık meleğin gelir... kuzum peki yanlış anlama ama 1-2 ay daha olmazsa mesela atıyrum Allah korusunda bi aşılama falan denesen mesela düşünüyomusunuz ?

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrr sıla ve breshkaaaaaaaaa deryanında oğlu değil kızı oluyomuşşşşşşşşşşşş 3lü taramada kız demiş doktor 2li de erkek diiiiiiii :52::52::52::52:

yok yok ben bizim oğlanlardann şüpheliyim vallaaaaaaaaaaa :52::52::52:
aaa hulyaciiimmm bak simdi yakistiramadim sana... sen topicin devamlisi oldugun icin bunu nasil atlarsin ben cok net hayirliyorum tatlim.... kizi olacagini dunde ondan sIksIkdedimya bukadar heycanliyom bizim kizlardan sonra diye.... bakalim uyani ne olup ne bitecek... acikcasi ikinizden birinde deisiklik olabilir ama ben serce parmagimin yarisi kadar cikinti gordum neydi o peki?? bence doktorum cok uzulmeyeyim kafama takmayayim die degisebilir dedi... bilioya oglum oldugunu.ben coktan alistim bile buna yani mucizelerine Rabbimin inancim sonsuz ama beklemiyorum kendimden o cikintidan sonra.....
yaa seydaciiiim gordun mu???? bakalimm degiskenlik olabilir bende bikere sevdime kesin erkek hissetmistim ona cok sasirdim... du bakalimbiozlerde ne olup bitcek..
kızlarrr nabersınız???

menbetacim canim benim Allah razi olsun Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah tum isteyenlerede... nasipten oteye varamiyoruz kuzum..

seninde sonuclarin iii gelir insallah arkadasim..ve melegin daha cok bekletmesin seni...

aaa hulyaciiimmm bak simdi yakistiramadim sana... sen topicin devamlisi oldugun icin bunu nasil atlarsin ben cok net hayirliyorum tatlim.... kizi olacagini dunde ondan sIksIkdedimya bukadar heycanliyom bizim kizlardan sonra diye.... bakalim uyani ne olup ne bitecek... acikcasi ikinizden birinde deisiklik olabilir ama ben serce parmagimin yarisi kadar cikinti gordum neydi o peki?? bence doktorum cok uzulmeyeyim kafama takmayayim die degisebilir dedi... bilioya oglum oldugunu.ben coktan alistim bile buna yani mucizelerine Rabbimin inancim sonsuz ama beklemiyorum kendimden o cikintidan sonra.....

valla o ara benim taşınma zamanına geldiğinden canım atlamışım...amann kuzummmmmmmm ne güzel 2 oğlunun yanına 2 gelinin olcak inşallah bide 3. kızın olur Allah ın izniyleee ona da 1 damatt ohhhh daha ne olsun :34::38:

Back