tatlım ben aldırmadım öyle şey kimseye, hatta kaynanam dedi delz dolgu var sürüyorsun kuruyunca da siliyorsun fayans araları mis gibi oluyor, daha kolay dedi ama tavan boyası arttığı için boşa gitmesin bi de ayrı masraf yapmayalaım fayansa dedim, tasarruf imandandır
biraz yordum kendimi yaptım, daha mutfakla tuvaleti gözüme kestirdim, belki vakit bulursam onları da yaparım belli olmaz
ha bu arada, Breshkacım, Sılacım, Hülyacım sizinkileri erkek demiş doktor, Neşelikızcım, Tuğçecim, Renewalciminkiler de kız, hepinizin adına çok mutluyum. deryacım, seninkini bilmiyorum, erkekmi seninki de? ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin. Bikere sevdim'e ne olmuş onu anlamadım, erkek demişler kızmı çıkmış, neyse o konuyu anlamadım, bilen varsa açıklık getiriversin emi kuzucuklarım?bu arada neşelikızla tuğçenin günleri aynı, hülyacımla sılacıımın da 1 gün farkı var sanırım, aynı günlerde doğurabilirsiniz, yahu, kızlar ALLAHIM nasip eder inşallah topikte bayram ederiz, teyzeleri olaraktan, oooh, kurtlarımız dökeriz, herkes evinde dans eder
, burdan da yazarız ne yaptığımızı, birlikte kutlamış oluruz, oooh, inşallah, o günleri de görürüz