- Konu Sahibi screamaway
- #34.061
olur tatlım, olur, ben beklerim, ama face'e de koy, burdan giremezsem face'den göriyim bariii
breshka da face'e de koysun ok?
tamam cnm merak etme..face de koyarım :)
aayy amaniinn cook yoruldum kizlar yaa... doktor sabahti ciktik kahvalti yaptik aynen breshka gibi kiyafet bakayim dedim yahu deneyecek dermanim da yok bide indirim zamaniya buralarda tiklim tiklim magazalarda derken ii kotu bi pantalonaldim ustunede denemeden bi tunic aldim neyseki tutturmusum eve girince denedim....
gelelim doktor sonuclarimiza... sukur usgde hyapilan olcumler guzel normal... 78gram dedigini hatirliyorum ama cm resini tam hatirlayamadim... amanin midesi de olmus onuda gordum...
ve evet bacilar bir sehzademiz daha olacak ama kesin olmamakla birlikte... daha cok kucuk degisebilir dedi... kesin deil dedi.hlyacim ve breshkacim gibi... ben cook duygulandim yaaa..esim arabada bekliyordu cikinca drdan tabi heycala sordu nasil diye.bende hersey guzel dedim bi oglumuz daha oluyor dedim.. ve oanda ben sel sumuk...nasi duygulandim yaaaaaa..... iki erkek anasi olacam dedim bu nasil beni acaip duygulara itti anlatamam...vallahi cok tuhafim...hayirli sagliklisini dileyerek hani kiz bekliyordum ama bu sonucada bukadar hislenip bukadar duygulanip,sevinecegimi bilmiyordum.....
hele esiiim costuyaaa.... sarildi falan gel yemege gotureyim seni dedi... mutluyum mutluyum deyip durdu... simdide kafami agritiyor bana soylemeseydinkesin deilmis die.. cunku cok alisti bile ogullarim demeye....
eve t hulyanin dedigi gibi bizimkiler sag gosteripsol vuracakmi bilmem tugce,reneewal ve deryadan sonra...... kismet..sahsen benimki sehzade olarak kalacak die hissediyorum kalsada donsede ikisinede hazirim..saglikla gelsinde...
kizlaar inanin cook yorgunum..soz foto koycam zaten simdi abi oglumu almaya gitcam okuldan opuyorum hepinizi....
canım benimm hoşgeldinn ve gözünaydınn hem yavrunu gördün diye hmde paşan geliyo diye..ayy kuzumm sağlıkla gelsinlerde kız erkek nolcakk onlar bizim canımızz yavrumuzz ..cicilerinide iyi günlerde kullan canım benimm :) hem cicilerini hem paşanı bekliyorum bak aaa iki dk alıcak paşanı al gel doyur sonra yükle resimlerinii bakk ahanda yazıyorumm çok darılırım ha