- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.041
Tugcecim ya canim seni cok iyi anliyorum cok tatli bi telas icindesin benim arkadasimda son aylarina kadar hic durmadi hatta calisti ve kolay bi dogum yapti hareket iyi ama asiriya kacma olurmu
Silam hadi bakalim gor minigini gel bize guzel haberlerini heyecanini anlat bizde sevinelim
Breshkam hadi guzelim herkez senin bebisini merak ediyor ay belkide cinsiyetinide gorursun
Hylcim hadi iyisin gittin memleketine miniginde oranin guzel kokularindan faydalanmistir
Herkez biliyormu hamile oldugunu yoksa suprizmi yapcan
Dün akşam eve geç geldik doktordan sonra biraz kıyafet almaya gittim kendimeyorulmuşum gelir gelmez uyumuşum yazamadım kusura bakmayın ...
Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyorDoktor kesin değil ama %60 erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi (çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım
Çok sağol canımmm bana benimki değişmeyecek gibi geliyor ya ne bilim etrafımda o kadar çok erkek dendi ki belki de kendimi alıştırdımhadi gözünaydınn canikommmm bakalımm bizim paşalarda sağ gösterip sol vuracak mı yoksa paşa olarak devam edecekmisonuçlar da ii çıkmış oh maşallah bide kıpırdakk ne güzel.. ayol benimki aynı babası tembelll dötünü bile kıpırdatmadı ama bu gidişte bnde çikolata falan yicemm bakalım nolcak ayy kızlar ya ben yavrumu çok özlüyorum çok merak ediyorum inşallah iyidir ve sağlıklıdır diye inanın hala oğlum diye sevemiyorum ya da kız deseydi kızım da diyemezdim sadece yavrum sağlıkla gel diye hep dua ediyorumm inşallah yavrularımızı sağlıkla hayırla kucağımıza alırız
ucuzummmmm randevun kaçtaydı yazmamışsın ne zaman gelcen yahuu hade merak ettimresimleri de bi koyma bu sefer valla küscemmmm
Breshkacigim hadi hayirli olsun oglusun sag saglim kucagina alirsin Insaallah
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarım benimmmmm ben geldimmm nasılsınızzzzzzzzzz
tuğçecimm canımmm çok yoruyosun kendini ama sona yaklaştınnn yorma kendini.. birini tutsaydın barii :26: ahh bu prens ve prenseslerr analarını her açıdan yoruyolar ama değiyoo sıpalara
Tugcecim ya canim seni cok iyi anliyorum cok tatli bi telas icindesin benim arkadasimda son aylarina kadar hic durmadi hatta calisti ve kolay bi dogum yapti hareket iyi ama asiriya kacma olurmu
Dün akşam eve geç geldik doktordan sonra biraz kıyafet almaya gittim kendimeyorulmuşum gelir gelmez uyumuşum yazamadım kusura bakmayın ...
Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyorDoktor kesin değil ama %60 erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi (çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım
Hylcigim oh masallah bosver cekemeyenlerde tabi yuz ifadeleriyle belli ediyorlar kendilerini
Salla gitsin Rabbim nazarlardan saklasin ikinizi Insaallah kucagina aldigin gunleride gorcen
Insaallah bizde yasariz bu guzel duygulari ve neseleri
Breshkacigim hadi hayirli olsun oglusun sag saglim kucagina alirsin Insaallah
Screamden haberi olan varmi ya merak ettim napti nasil
Çok sağol canımmm bana benimki değişmeyecek gibi geliyor ya ne bilim etrafımda o kadar çok erkek dendi ki belki de kendimi alıştırdımSağlıklı olsun da hiç farketmez ama bende oğlum diyemiyorum şuan ne olur ne olmaz değişirse diye
Amin canım benimmm inşallah Rabbim en kısa sürede sanda da nasip etsin
cnmm ben nerdeyse hıc bısey yapmıyorum dıyebılırım... Ama ev sahıbı oldugum ıcın ne nerde fln yerleştirme konusunda dolanmaktan yoruldumm yoksa saolsun bı arkadasım geldı, kayınvalıdemm ve kocısım de arada destek verdı derken bana hıc bısey bırakmadılar saolsunlarrr
ayy ınsallah kolay bı dogum olur tatlım yaa elımden gelenı yapıorumm ama bu ara yürüyüş pek yapamıyorummm dışarı cıkasım gelmıyo... bıde h içi eşimde yok yaa anca h sonu yuruyebılıorummm tek başıma yurumek ıstemıyorum
bershkacımm gözün aydınn bebişin gayet iyiymişşresımlerını de beklıoruzzz yeni cıcılerını giyde bıze fotolarını yolla :)
ben geldim kızlar, yine kimse yokuff ya, ne zaman denk gelicem de sohpet edicem
Bu ara face'i bile açamıyorum, cum.si pazar ders vardı, sabahtan akşama kadar, pestilimizi çıkardılar, paz.si de banyoyu boyadık eşimle. tavanını o boyadı, bende fayans aralarını bembeyaz ettim. Maalesef, eşimin işi 1 saate bitti, benimki saatlerce sürdü, fayans aralarını tek tek beyazlattım, dün belimi toplayamıyordum yorgunluktan, bugün de ağrıyor hala
sizde ne var ne yok? hamişler napıyor?hamiş olmayanlar napıyo? detaylı bilgi istiyorumona göre
öptümmmmmm, görüşmek üzere
naponuzz bakalımm hamişlerr eğenler nasıll
Eveeeeeeeeet sanırım benimde erkekim, prensim, paşam geliyorDoktor kesin değil ama ` erkek gibi bi kere çok güçlü kızlar bu kadar kıpırdak olmaz ne yedin kızım sen dedi (çikolata yemiştim) birde cinsel organını gösterecek adam sıpa sürekli bacaklarını oynattı kordonu öne getirdi tam gösteremedi ama gördüğün takım erdevat erkek organına benziyor dedi Kesin sonuç için haftaya bakacağız ense kalınlığı burun kemiği falan çok şükür iyi çıktı cuma günü de kan sonuçlarımı öğreneceğiz bu arada bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ona da bir test yaptılar bu test ara ara yapılacakmış inşallah herşey güzel çıkar beni merak etmişsiniz Allah razı olsun canlarım
canım benim kolay gelsinn ne güzel mis gibi olmuşturben burdayımm iyilik sağlık valla nolsunnn sizler nasılsınız ?
iyiz şekerim yeğenler de ii çok şükr siz napıosunuz ?
canım benim kolay gelsinn ne güzel mis gibi olmuşturben burdayımm iyilik sağlık valla nolsunnn sizler nasılsınız ?
iyiz şekerim yeğenler de ii çok şükr siz napıosunuz ?
ayy yerimm ben onuu canım benimm yaa aman sende ii ol bebişte olsun breskha nın erkekmiş galba onda vardı bi erkk anası olmak ztnn..canlarım benim
yeğenlermi? ya ben ortadan dalınca anlamadım, hülyacım, seninki ikiz değil dimi? tekdi ve galiba erkek demiş doktorun.
göbüş ne durumda, büyümüştür şimdi, resiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim istiyorummmm!!!
breshkadan da resim istiyoruz! göbüşleri kıyaslarız, ne güzel
saolasın canım.. evet breshkanın k,de erkek gözüküyoo bakalımm sağ gösterip sol vuracaklarmı yoksa yola aynı mı devam edecekler
cnım hepimizinkinden bahsettim genel olarak yeğenler yani ondan çoğul olduubenim de breshkanın da erkek gözüküyo canım :)
bu arada resim koyucam ama yarın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?