- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.881
5 te randevum canım az kaldıSen napıyon fıstık saçlarını da boyatmışın oooh
breshkaaaaaaaaaaa ay hadee haber verrr yahuu çatladım burdaaaa:18::18:
breshkaaa nıye gelmedın kuzummmmmm???? nerelerdesın??
bershkacimm dra gidicekmissin bgn ama haber getirmemissin bizebuarada sayilara gore cinsiyet takvimi bndede dogru cikmadi tatlimm 24 yasinda ve mayisata hamis kalmistimm amma velakinnn bnm minigime rus takvimi, cin takvimi hatta ilk basta drda erkek demisti biliosun :)))) ayyy bide erkek oluomuss yok artkk pembeleri giydiririm vlla :)))
Breshkacigim seninde randevun varmis Hayirli haberlerle don Insaallah
tugcecim bebişinizin şekerlerini cok begendim cok tatli olmuslarrrr ellerine saglik kuzucummEki Görüntüle 316881
bunlar ılk denemelerımm teyzelerııı bundan sonrakıler daha bı guzel oldu sankı :) face yukledım ama olmayan arkadaslarımm için ve ilk göz agrım topıgım ıcın buraya yuklemesem olmazdııııııııı
aman daaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnn benimm yavrummmm iyimiymişşşşşşşşşşşşşşşş amanda amannnnnnnnnnnnn pipilimiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aman da amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn herşeyi normalmiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çok şükürrrrrrrr Allah ımaaaaaaaaaaaaaaa canımm yavrummmmma sağlık sıhhat verdiğin içinnn
slm kızlarrrrr,uzun zamandır kk'ya girmiyordum.hatırladınız mı bilmem ama size müjdemi vermek istedim.6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmm.tam bir süpriz oldu.geçen ay tekrar klomen kullanmaya karar verdim ve dr gittim.dr boşuna uğraşma zaman kaybı olur aşılamaya git dedi.bende,neden dedim izmirdeki dr gayet iyi diyodu dedim.neyse bi şekilde dr ikna ettim ve klomen içtim.yumurta takibine gittiğimde dr 1 yumurtan var ve gelişmemiş bu ay bişey bekleme dedi.bende iğne vurullmucammı dedim.gerek yok olmaz zaten dedi veeeeeeee sonuç hamileyim:)))))
tatlim ben hatirladim seni tabiki de... cok sevindim yaaa... Allah saglikli güzel bi hamilelik nasip etsin... bak 2011in kapanisini sen yaptincok güzel bi haber bu inan cok sevindim... bazen ne drlar ne testler hic bir sey bilemiyor ne olacacagini.. vercek rabbim veryior iste... darisi geride kalanlara olsun insallah...
Uzun zamann oldu giremedim ben cok sukur iyiiyim
Silacim benim kirmizilar daha bugun bitti ama esim is gezisinde ve malesef 7ocakta gelecek veben onemli gunleri kacirmis olacam ve pek umitli degilim ocak ayindan ama Rabbim yazmissa nasip derim bilemem sonucta Allaha guvencim sonsuz
Yani subat ayina ayarliyorum. Kendimi dedigim gibi planlar bizim planladigimiz gibi gitmiyor cunku bizim icin hayirli olani Rabbim verir Insaallah
Tugcecim patikler cok hos gule gule dagitmak nasip olur Insaallah
Veeeeeeeeeeeee en sonundadaaaaaaaaaaaaaa
Hulyaaaaaaaaaaaa pipilin hayirli olsun Insaallah sag saglim kucagina almakta nasip olur Allahin izniyle
Malesef cepten girdigim icin sevincimi smile lerle yapamadim ama cooooookk mutlu oldum canim en oncede saglikli olmasina
Benden bukadar canlar birebir sohbet etmek nasip olmadi ama bidahakine Insaallah
Opldunuz kendinize iyi bakin
kızlar çok özür dilerim akşam nette bi problem vardı giremedim bi türlü tam net geldi bu kezde benim gözler kapanıyordu giremedim valla afedersiniz
Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor.ay bide hala etkisinden kurtulamadım yavrucum kıpır kıpırdı maşallah yerim onu bennnnn çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah haftaya p.tesi yani 9 ocakta ikili testimiz var inşallah orda da herşey güzel çıkar
tuğçecim espri olsun diye baktım öyle işte bende tutacağına inanmıyordum zaten ama yinede sağol denemişsin kuzum
öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. ben çok fazla giremiyorum. hem okul hem de yüksek lisans yoğunum bira kusura bkmayın. benim miniğim 16+5 oldu Allah'ın izniyle. bu arada dün üçlü tarama yaptı dr.um ve oğlum değil kızım olacakmış. hepinizi öpüyorum.
slm kızlarrrrr,uzun zamandır kk'ya girmiyordum.hatırladınız mı bilmem ama size müjdemi vermek istedim.6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmm.tam bir süpriz oldu.geçen ay tekrar klomen kullanmaya karar verdim ve dr gittim.dr boşuna uğraşma zaman kaybı olur aşılamaya git dedi.bende,neden dedim izmirdeki dr gayet iyi diyodu dedim.neyse bi şekilde dr ikna ettim ve klomen içtim.yumurta takibine gittiğimde dr 1 yumurtan var ve gelişmemiş bu ay bişey bekleme dedi.bende iğne vurullmucammı dedim.gerek yok olmaz zaten dedi veeeeeeee sonuç hamileyim:)))))
tugcecim bebişinizin şekerlerini cok begendim cok tatli olmuslarrrr ellerine saglik kuzucumm
hulyacimmmmmmmmmmmmmm cok sevindim canim oglusun oluyormushayirli evlat olsun insallah tatlim sonuna kadar boyle devam etsinde saglikla kucagina al oglusunu insallahhhh. İsim dusundunuzmu artik kiyafetlerini almayada baslarsiniz cokk heyecanli yaa
yahuuuu bu ne haberr..... deryacim herseyden once masallah size... gercekten bayagida buyumussunuz.. ooh oohh.. ve ben sasirdim acikcasi... sen bu durumdaki 3.sun..tugceciim ve renewalcimdede aynisi olmustuu....hayirlisi insallah ... arada gelip kendinden haberler ver olur mu canim?? randevularindan sonra falan!!!! gorusmek uzere...öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. ben çok fazla giremiyorum. hem okul hem de yüksek lisans yoğunum bira kusura bkmayın. benim miniğim 16+5 oldu Allah'ın izniyle. bu arada dün üçlü tarama yaptı dr.um ve oğlum değil kızım olacakmış. hepinizi öpüyorum.
ahh caniimm bende senin gibiydim miafirler vardi vallahi meraktan catladdiiimmmm... yattim saat 2yi geciyordu baktim breshkadan haber yook...iyi geceler kizlarr... hatta bu saatten snra kimse gelmez heraldr gunaydin diyim sabah okuyanlara :)) bnm bgn yatili misafirim varr o yuzden hic gelemedimm sabah kalktimmm temizlik yaptim oglen misafirim geldi derkenn simdi ystaga yattim hemen topgi actmmm :)
bershkacimm dra gidicekmissin bgn ama haber getirmemissin bizebuarada sayilara gore cinsiyet takvimi bndede dogru cikmadi tatlimm 24 yasinda ve mayisata hamis kalmistimm amma velakinnn bnm minigime rus takvimi, cin takvimi hatta ilk basta drda erkek demisti biliosun :)))) ayyy bide erkek oluomuss yok artkk pembeleri giydiririm vlla :)))
cicekcimmm bnde seni merak ediodum yaaa iyi olmana cook sevindim cnmm 38. haftadan itibarn heran prensesin gelebilirr... bnde önumuzdeki hfta temizlige basliycamm yavas yavas anca bitiririm :)))
valla nartanesicimm caniim topice bidaha geldiginde angel arkadasin oykusunu okumus olursun.. kismetten oteye varilmiyor... Rabbimbnezaman yazdiysa yumurta oyle bi catlar ve dollenirki Allahin izniyle... bakalim hahyirlisi olsun guzelim..sen yeterki sikma guzel canini.....Uzun zamann oldu giremedim ben cok sukur iyiiyim
Silacim benim kirmizilar daha bugun bitti ama esim is gezisinde ve malesef 7ocakta gelecek veben onemli gunleri kacirmis olacam ve pek umitli degilim ocak ayindan ama Rabbim yazmissa nasip derim bilemem sonucta Allaha guvencim sonsuz
Yani subat ayina ayarliyorum. Kendimi dedigim gibi planlar bizim planladigimiz gibi gitmiyor cunku bizim icin hayirli olani Rabbim verir Insaallah
Tugcecim patikler cok hos gule gule dagitmak nasip olur Insaallah
Veeeeeeeeeeeee en sonundadaaaaaaaaaaaaaa
Hulyaaaaaaaaaaaa pipilin hayirli olsun Insaallah sag saglim kucagina almakta nasip olur Allahin izniyle
Malesef cepten girdigim icin sevincimi smile lerle yapamadim ama cooooookk mutlu oldum canim en oncede saglikli olmasina
Benden bukadar canlar birebir sohbet etmek nasip olmadi ama bidahakine Insaallah
Opldunuz kendinize iyi bakin
kızlar çok özür dilerim akşam nette bi problem vardı giremedim bi türlü tam net geldi bu kezde benim gözler kapanıyordu giremedim valla afedersiniz
Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor.ay bide hala etkisinden kurtulamadım yavrucum kıpır kıpırdı maşallah yerim onu bennnnn çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah haftaya p.tesi yani 9 ocakta ikili testimiz var inşallah orda da herşey güzel çıkar
tuğçecim espri olsun diye baktım öyle işte bende tutacağına inanmıyordum zaten ama yinede sağol denemişsin kuzum
Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah
bende sık ugrayamıyorum deryacım haberine çok sevindim Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.
xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim /url]
Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah
bende sık ugrayamıyorum deryacım haberine çok sevindim Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.
angelaunal çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağın almanı dilerim
sılacım bende o aletten almayı çok istemiştim sonra alamadım sağlık ocağına gidip geldim işte:) meleğinde sende iyisindir umarım arkadaşım
xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim ama..
hlycm oğluşun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın inş.
buarada mail bekledim gelmedi.. bari bu günlük, adını verin ,grubunuzu herkese açık yapın da bende üye oluyum tabii beni istemezseniz o ayrı ist. dışındayım zaten
regencm azracım ve adını şu an buraya yazamadığım arkadaşlar 2012de minik mercimeğiniz sizinle olsun
bershkam sağlıklı haberlerine çok sevindim benim kontrollerim 15 güne düştü.. şimdi dahada heyecanlı oluyor doktrora gitmeler..
bolca alışveriş de yaptım hazır izmire gitmişken çünkü alışveriş için çok bekledim Annem al artık, çanta hazırla dedi hastane çıkışı da aldım
buarada bebeğimin arabasını sizinl paylaşmak istiyorum kızlar nasıl siyah mercds?
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?