- Konu Sahibi screamaway
- #33.861
günaydınnnnnn canlar
günaydııın.bişey sorucaktım.siz dogal yollardan mı hamile kaldınız acaba.?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnn canlar
günaydııın.bişey sorucaktım.siz dogal yollardan mı hamile kaldınız acaba.?:)
evet canım
sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin
teşkkürler.
peki bir sorun varmıydı sizde veya eşinizde?
yaptıgınız bişeyler oldumu peki?
birde kaç yıllık evlisiniz
eşimde sorun yoktu bnde pko vardı.. çok tedavi gördük olmadı 18 ay boyunca.. en son tüp bebek yapacağım ay kendiliğimden hamile kaldım ama o ay hiç bişi yapmadım ekstradan.. sadece tüpe odaklandığım için bebek düşünmeden beraber olduk sonuç
4 yıllık evliyiz bu arada
ay canım benim ne güzel aslında bunlar anı kalacak ilerde paşaya anlatacaksın
aynen öyle olduuuuuuuuuuuu
aminnn canımm saolasınnn sağlıkla cümlemize inşallahhhhhhhhhhhhh
Valla ne bilim kuzum çok sevindim reflekslerimi kontrol edemiyordum Kendimde nasıl olucam acabakendini parcalamayaydinkuzum hulyaninn sevincini anlatmak icin cunkubende aynen oyleydiiiimmmmmmmmm!!!!!!!!!
desene yarin aksama kadar bekliceeezzz.... hadibakalimm gidin gelin guzel guzel... ama aksam yaz sonuclari emiiiiii.....
ayyyyy hemso ayy Allah iyiligini versiiiin yaaa....... demek o sozun uygulanisi boyle oluyormuus.... onuda gordukkk!!! sanadabi sir vereyim seninkide erkek gibiiiiii....... erkeka anasi tipli seniiii............. ama bak renewalede oyle diolardi ama kizi oluyooorrr bizimkide vakit gecsin isteeeeeeee
Canım senin durum biraz karışık ama d.kontrol hapından sonra kanaman olmuştu sanki o yüzden o kanamayı baz alman gerekir diye düşünüyorum ama yanlış bilgi de vermek istemem her koşulda hakkında hayırlısı olsunya canım benim biraz karışık sizede danışim bi yorum yapın şimdi ben 29 kasımda regli oldum temizlendim ama 8 aralıkta yani 10 gün sonra 2 gün süren bi kanamam oldu. bat 27 aralık ilk kanamaya göre ben 27 aralık sabahı ilk idrarla test yaptım negatifti. bende dedim o zaman 2. kanamam baz alınırsa 5 ocakta regli olmam lazım bilmiom bi daha test yapsammı die şaşırdım kaldım öle çokta merak ediyorum varsa eğer bebiş sevinciyle yeni yıla girim diorum anlamadım ki sizce nedir?
Dikkat et canım çok yorma kendini prensesin eli kulağında ne de olsaslm kızlarrrrrrrrrr
uzun bir aradan sonra herkese günaydın ancak yeni müsait oldum merak etmeyin daha doğurmadim ama hazrlıklarla ugrastım tek basıma evin temizligiyle ugrastım bir hafta malum artık iyice agirlastım tek de olunca dip köse temizlik uzun sürdü her yer mis gibi oldu .sonra dogurmadan memlekete gideyim dedim daha dün geldim simdi yanımda kayınvalidem var artık dogumu bekliyoruz 37.haftamız bitiyor bugün bakalım ne zaman gelecek prenses .sizler de ne var ne yok insalllah herkes iyidir
neseli kizcimm, menbetacimm sekerlerimizi begendiginize cook sevinsim tsk ederiz :)
menbetacimmmm ben örgü konusunda hic becerikli biri degilimdir yaaaa sen bu sekerlere aldanmaa hevesliyim diyee ogrendim yaptimm yoksaaa atki ormekten baska bisey bilmiorum ben :)
slm kızlarrrrrrrrrr
uzun bir aradan sonra herkese günaydın ancak yeni müsait oldum merak etmeyin daha doğurmadim ama hazrlıklarla ugrastım tek basıma evin temizligiyle ugrastım bir hafta malum artık iyice agirlastım tek de olunca dip köse temizlik uzun sürdü her yer mis gibi oldu .sonra dogurmadan memlekete gideyim dedim daha dün geldim simdi yanımda kayınvalidem var artık dogumu bekliyoruz 37.haftamız bitiyor bugün bakalım ne zaman gelecek prenses .sizler de ne var ne yok insalllah herkes iyidir
nerdesiniz ayol
burdayımmmmmmmm
hülya kısss rakamlarla cinsiyet tahmini varmış bakalım sende tutacakmı deneyelim .. tek sayıysa kız çift sayıysa erkekmiş
hamile kaldığın yaş + ay senin için yapıyorum yanlışsa düzelt..
2+3+10 : 15 aaa seninki pipili çıkmadı
delü kesin mi ki bu
yok bee ne kesini çin takvimi gibi bişey işte ona kalırsa benim çine göre erkek rus takvimine göre kız çıkıyor
tuğçe falan olaydı onlarda denerdik
bana çin de erkek diyo ay amannn 1 ay sonra kesinleşcek nasılsa.. 1 ay erkek anası olayımm belki sonra kız anası olurumm böylece az da olsa ikisiinide yaşarım
hayırlısı olsun kuzum bende sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım bir sürü iş var kıyamet gibi ama yapasım yok
git yat sen tabi bende uykusuzluktan ölüyorum valla haber veririm canım dua et sende teyzesi herşey iyi çıksın ... HAdi git benim yerime de yat bareayy benimde çok uykum geldii gece wc ye çok kalktım uykum bölündü accık kestireyim ben nispet yapmak gibi olmasında :d snde salıver boşver seneye yaparsın
hastaneden çıkıncaa hemen haber verr taam mııııııııııııı
git yat sen tabi bende uykusuzluktan ölüyorum valla haber veririm canım dua et sende teyzesi herşey iyi çıksın ... HAdi git benim yerime de yat bare
cook sıkıcı bır gunn zatiii... ne zaman gıdıyorsun hastaneye datlummm??