Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah
bende sık ugrayamıyorum
deryacım haberine çok sevindim Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.
angelaunal çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağın almanı dilerim
sılacım bende o aletten almayı çok istemiştim sonra alamadım sağlık ocağına gidip geldim işte:) meleğinde sende iyisindir umarım arkadaşım
xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim ama..
hlycm oğluşun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın inş.
buarada mail bekledim gelmedi.. bari bu günlük, adını verin ,grubunuzu herkese açık yapın da bende üye oluyum tabii beni istemezseniz o ayrı ist. dışındayım zaten
regencm azracım ve adını şu an buraya yazamadığım arkadaşlar 2012de minik mercimeğiniz sizinle olsun
bershkam sağlıklı haberlerine çok sevindim benim kontrollerim 15 güne düştü.. şimdi dahada heyecanlı oluyor doktrora gitmeler..
bolca alışveriş de yaptım hazır izmire gitmişken çünkü alışveriş için çok bekledim Annem al artık, çanta hazırla dedi hastane çıkışı da aldım
buarada bebeğimin arabasını sizinl paylaşmak istiyorum kızlar nasıl siyah mercds?
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop