• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

5 te randevum canım az kaldı :52: Sen napıyon fıstık saçlarını da boyatmışın oooh :34:

ayy canım hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah.. napimm.. sıkıcı bır gun.. oturuyom kalkıyoomm. camasır yıka as kurut utule bıttı.. bugunde boyle gectı.. evet canım boyadımm.. saolasın :54:

iyi geceler kizlarr... hatta bu saatten snra kimse gelmez heraldr gunaydin diyim sabah okuyanlara :)) bnm bgn yatili misafirim varr o yuzden hic gelemedimm sabah kalktimmm temizlik yaptim oglen misafirim geldi derkenn simdi ystaga yattim hemen topgi actmmm :)

bershkacimm dra gidicekmissin bgn ama haber getirmemissin bize :( buarada sayilara gore cinsiyet takvimi bndede dogru cikmadi tatlimm :( 24 yasinda ve mayisata hamis kalmistimm amma velakinnn bnm minigime rus takvimi, cin takvimi hatta ilk basta drda erkek demisti biliosun :)))) ayyy bide erkek oluomuss yok artkk pembeleri giydiririm vlla :)))

cicekcimmm bnde seni merak ediodum yaaa iyi olmana cook sevindim cnmm 38. haftadan itibarn heran prensesin gelebilirr... bnde önumuzdeki hfta temizlige basliycamm yavas yavas anca bitiririm :)))

Uzun zamann oldu giremedim ben cok sukur iyiiyim

Silacim benim kirmizilar daha bugun bitti ama esim is gezisinde ve malesef 7ocakta gelecek veben onemli gunleri kacirmis olacam ve pek umitli degilim ocak ayindan ama Rabbim yazmissa nasip derim bilemem sonucta Allaha guvencim sonsuz

Yani subat ayina ayarliyorum. Kendimi dedigim gibi planlar bizim planladigimiz gibi gitmiyor cunku bizim icin hayirli olani Rabbim verir Insaallah
Tugcecim patikler cok hos gule gule dagitmak nasip olur Insaallah

Breshkacigim seninde randevun varmis Hayirli haberlerle don Insaallah

Veeeeeeeeeeeee en sonundadaaaaaaaaaaaaaa

Hulyaaaaaaaaaaaa pipilin hayirli olsun Insaallah sag saglim kucagina almakta nasip olur Allahin izniyle
Malesef cepten girdigim icin sevincimi smile lerle yapamadim ama cooooookk mutlu oldum canim en oncede saglikli olmasina

Benden bukadar canlar birebir sohbet etmek nasip olmadi ama bidahakine Insaallah
Opldunuz kendinize iyi bakin

breshkaaaaaaaaaaa ay hadee haber verrr yahuu çatladım burdaaaa:52::52::18::18:

breshkaaa nıye gelmedın kuzummmmmm???? nerelerdesın??

bershkacimm dra gidicekmissin bgn ama haber getirmemissin bize :( buarada sayilara gore cinsiyet takvimi bndede dogru cikmadi tatlimm :( 24 yasinda ve mayisata hamis kalmistimm amma velakinnn bnm minigime rus takvimi, cin takvimi hatta ilk basta drda erkek demisti biliosun :)))) ayyy bide erkek oluomuss yok artkk pembeleri giydiririm vlla :)))

kızlar çok özür dilerim akşam nette bi problem vardı giremedim bi türlü tam net geldi bu kezde benim gözler kapanıyordu giremedim valla afedersiniz :17:

Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor. :nazar::emir_bebek::nazar: ay bide hala etkisinden kurtulamadım yavrucum kıpır kıpırdı :52: maşallah :nazar::nazar::nazar:yerim onu bennnnn:emir_bebek: çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah :16: haftaya p.tesi yani 9 ocakta ikili testimiz var inşallah orda da herşey güzel çıkar :16::16::16:

tuğçecim espri olsun diye baktım öyle işte bende tutacağına inanmıyordum zaten ama yinede sağol denemişsin kuzum :54:

kızlar ben bugün gelemiycem akşama misafirim var anca hazırlık yaparım :31:

Hepinize sevdiklerinizle beraber mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum :54::54::54::54:

öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. ben çok fazla giremiyorum. hem okul hem de yüksek lisans yoğunum bira kusura bkmayın. benim miniğim 16+5 oldu Allah'ın izniyle. bu arada dün üçlü tarama yaptı dr.um ve oğlum değil kızım olacakmış. hepinizi öpüyorum.

slm kızlarrrrr,uzun zamandır kk'ya girmiyordum.hatırladınız mı bilmem ama size müjdemi vermek istedim.6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmm.tam bir süpriz oldu.geçen ay tekrar klomen kullanmaya karar verdim ve dr gittim.dr boşuna uğraşma zaman kaybı olur aşılamaya git dedi.bende,neden dedim izmirdeki dr gayet iyi diyodu dedim.neyse bi şekilde dr ikna ettim ve klomen içtim.yumurta takibine gittiğimde dr 1 yumurtan var ve gelişmemiş bu ay bişey bekleme dedi.bende iğne vurullmucammı dedim.gerek yok olmaz zaten dedi veeeeeeee sonuç hamileyim:))))):49::49::49::49:

Eki Görüntüle 316881

bunlar ılk denemelerımm teyzelerııı bundan sonrakıler daha bı guzel oldu sankı :) face yukledım ama olmayan arkadaslarımm için ve ilk göz agrım topıgım ıcın buraya yuklemesem olmazdııııııııı :49::49:
tugcecim bebişinizin şekerlerini cok begendim cok tatli olmuslarrrr ellerine saglik kuzucumm:16:
aman daaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnn benimm yavrummmm iyimiymişşşşşşşşşşşşşşşş amanda amannnnnnnnnnnnn pipilimiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aman da amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn herşeyi normalmiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çok şükürrrrrrrr Allah ımaaaaaaaaaaaaaaa canımm yavrummmmma sağlık sıhhat verdiğin içinnn :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

hulyacimmmmmmmmmmmmmm cok sevindim canim oglusun oluyormus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayirli evlat olsun insallah tatlim sonuna kadar boyle devam etsinde saglikla kucagina al oglusunu insallahhhh. İsim dusundunuzmu artik kiyafetlerini almayada baslarsiniz cokk heyecanli yaa:16::16::16:

slm kızlarrrrr,uzun zamandır kk'ya girmiyordum.hatırladınız mı bilmem ama size müjdemi vermek istedim.6 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmm.tam bir süpriz oldu.geçen ay tekrar klomen kullanmaya karar verdim ve dr gittim.dr boşuna uğraşma zaman kaybı olur aşılamaya git dedi.bende,neden dedim izmirdeki dr gayet iyi diyodu dedim.neyse bi şekilde dr ikna ettim ve klomen içtim.yumurta takibine gittiğimde dr 1 yumurtan var ve gelişmemiş bu ay bişey bekleme dedi.bende iğne vurullmucammı dedim.gerek yok olmaz zaten dedi veeeeeeee sonuç hamileyim:))))):49::49::49::49:

tatlim ben hatirladim seni tabiki de... cok sevindim yaaa... Allah saglikli güzel bi hamilelik nasip etsin... bak 2011in kapanisini sen yaptin :16::16::16::16: cok güzel bi haber bu inan cok sevindim... bazen ne drlar ne testler hic bir sey bilemiyor ne olacacagini.. vercek rabbim veryior iste... darisi geride kalanlara olsun insallah... :16::16::16::16::16:

tatlim ben hatirladim seni tabiki de... cok sevindim yaaa... Allah saglikli güzel bi hamilelik nasip etsin... bak 2011in kapanisini sen yaptin :16::16::16::16: cok güzel bi haber bu inan cok sevindim... bazen ne drlar ne testler hic bir sey bilemiyor ne olacacagini.. vercek rabbim veryior iste... darisi geride kalanlara olsun insallah... :16::16::16::16::16:

amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin.gönlümde hep yılbaşında eşimle tanışma yıldönümümüz olduğu için o zaman bu haberi öğrenmek vardı.geçen yıl olmamıştı bu yıl nasip oldu.öpüyorum cnm.

can parelerimmmmmmmmmmmmmmm bitanelerimmmm hepimize sağlıklı huzurluu bebekliii aşklı paralı neşelii bol kahkahalıı bir 2012 diliyorummm inşallah herşey gönlümüzce olur :16::16::16::16:

Silacim benim kirmizilar daha bugun bitti ama esim is gezisinde ve malesef 7ocakta gelecek veben onemli gunleri kacirmis olacam ve pek umitli degilim ocak ayindan ama Rabbim yazmissa nasip derim bilemem sonucta Allaha guvencim sonsuz

Yani subat ayina ayarliyorum. Kendimi dedigim gibi planlar bizim planladigimiz gibi gitmiyor cunku bizim icin hayirli olani Rabbim verir Insaallah

Hulyaaaaaaaaaaaa pipilin hayirli olsun Insaallah sag saglim kucagina almakta nasip olur Allahin izniyle
Malesef cepten girdigim icin sevincimi smile lerle yapamadim ama cooooookk mutlu oldum canim en oncede saglikli olmasina

Benden bukadar canlar birebir sohbet etmek nasip olmadi ama bidahakine Insaallah

canımm benimm saolasınnn inşallah 2012 size uğurlu gelecek ve her ay hamile haberi vereceksiniz hayırlısıyla :38:

kızlar çok özür dilerim akşam nette bi problem vardı giremedim bi türlü tam net geldi bu kezde benim gözler kapanıyordu giremedim valla afedersiniz :17:

Allahıma binlerce kez şükürler olsun herşey gayet güzel dedi doktor. :nazar::emir_bebek::nazar: ay bide hala etkisinden kurtulamadım yavrucum kıpır kıpırdı :52: maşallah :nazar::nazar::nazar:yerim onu bennnnn:emir_bebek: çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah :16: haftaya p.tesi yani 9 ocakta ikili testimiz var inşallah orda da herşey güzel çıkar :16::16::16:

tuğçecim espri olsun diye baktım öyle işte bende tutacağına inanmıyordum zaten ama yinede sağol denemişsin kuzum :54:

ohhh maşalalhhhhhhhhhhh benimm yeğenimeee :emir_bebek::nazar: maşallah canımm hep sağlıkla daim olsun inşalalhhhh :49::emir_bebek::nazar:

öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum. ben çok fazla giremiyorum. hem okul hem de yüksek lisans yoğunum bira kusura bkmayın. benim miniğim 16+5 oldu Allah'ın izniyle. bu arada dün üçlü tarama yaptı dr.um ve oğlum değil kızım olacakmış. hepinizi öpüyorum.

deryacımm maşallah senin yavrunda büyümüşş demek seninkide yanılmış.. bana da erkek dedi ama ben değişeceğini düşünüyorum aynı senin gibi :1: sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez :emir_bebek::nazar:

canım bnde hatırladım seni.. çok sevindimm ne güzel 2012 ye mutlulukla gireceksiniz hepde öyle devam eder inşallah :49::emir_bebek::nazar:

tugcecim bebişinizin şekerlerini cok begendim cok tatli olmuslarrrr ellerine saglik kuzucumm:16:

hulyacimmmmmmmmmmmmmm cok sevindim canim oglusun oluyormus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayirli evlat olsun insallah tatlim sonuna kadar boyle devam etsinde saglikla kucagina al oglusunu insallahhhh. İsim dusundunuzmu artik kiyafetlerini almayada baslarsiniz cokk heyecanli yaa:16::16::16:

saolasınn fıstığımmmmmmmmmm sağlıkla gelsin inşallahhh yavrum.. darısı başına bu ay umutlandım valla sndenn :23::23: 1 ay sonra kesinleşince ilk kıyafetini alırım isim düşünmeye de başlarız artık inşallah.. kesinleşsin hele bi :emir_bebek::nazar:

yahuuuu bu ne haberr..... deryacim herseyden once masallah size... gercekten bayagida buyumussunuz.. ooh oohh.. ve ben sasirdim acikcasi... sen bu durumdaki 3.sun..tugceciim ve renewalcimdede aynisi olmustuu....hayirlisi insallah ... arada gelip kendinden haberler ver olur mu canim?? randevularindan sonra falan!!!! gorusmek uzere...

amannniiiinn buu choookk chekeerr bi habeer yaaaaaaaaa.... ay canim tabiki hatirliyoruz seni hepimiz de.... yaa iste bi mucize daha.. ALlahin gucune kurban olayim.. cok sevindim ama gercekten.. insallah saglikli sihhatli gecer hersey .... ama gel heberler ver kendinden emiii!!!!!! hadi bakaliimmm..

iyi geceler kizlarr... hatta bu saatten snra kimse gelmez heraldr gunaydin diyim sabah okuyanlara :)) bnm bgn yatili misafirim varr o yuzden hic gelemedimm sabah kalktimmm temizlik yaptim oglen misafirim geldi derkenn simdi ystaga yattim hemen topgi actmmm :)

cicekcimmm bnde seni merak ediodum yaaa iyi olmana cook sevindim cnmm 38. haftadan itibarn heran prensesin gelebilirr... bnde önumuzdeki hfta temizlige basliycamm yavas yavas anca bitiririm :)))
ahh caniimm bende senin gibiydim miafirler vardi vallahi meraktan catladdiiimmmm... yattim saat 2yi geciyordu baktim breshkadan haber yook...:(( neyseki simdi actigimda aldim beklelnen guzellikleri....

valla nartanesicimm caniim topice bidaha geldiginde angel arkadasin oykusunu okumus olursun.. kismetten oteye varilmiyor... Rabbimbnezaman yazdiysa yumurta oyle bi catlar ve dollenirki Allahin izniyle... bakalim hahyirlisi olsun guzelim..sen yeterki sikma guzel canini.....

aahh hemsoom ahhh misafirlerle ilgilenirken nasil kacamak yapsamda su topice baksam die delirdimmm.... ama bakmamisimiyiki merak ederdim.... neyseki hersey yoluda Elhamdulillahh... kipirdaga kurban olsunlar yaaa.... bu dunyanin en guzel seyiii... rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize..ve herzaman soyluyorum tum isteyenlere..icindede kalan topic arkadaslarimiza oncelikle.....amiinnn

kizlllaaaar yaaaaa ben dayanamadiim kalp dinleme cihazini aldiimmm..... valla icimde kalacaktii.. cuunku oglumda oyhle taydimki hicbiseyden haberim yoktu... memleket yabanci,dil sorunu falan filan... gorumcemin aldigi iki hamilel kiyafetleriyle gecmisti... sonra icimde kalmisti cogu seyy... ama insallah bu sefer Allahin izniyle sindire sindire yasamak istiyorumm..cunku hamileligi ozluyoruummm....

velhasiil bu alete bayildim yaaaaaaaaa...... doktordaki gibi ayniii... hem pit pit diyo,hem nefeleri belli oluyo hem tekmeleri,hickirigii.....herseyden onemlisi bi mucizeye doyasiya sahit oluyorsunuz... ve Allahin sonsuz gucune sukrediyorum bikez daha... icerde bambaska dunya var yaa... icerisi resmen bi dunyaa.... uzun sure dinleyince rahimin icide goz onune geliyor ve bagdastirmaya calisiyorum... kafasi sol tarafta sanirim..nefes sesleri ordan gelio... dktruma sorcam.. boyle almak isteyene siddetle tavsiye ederim..aslinda ben demagazada sadece incelemek istedim. kadin kendide kullanmis ve cok etkili oldugunu ve harika oldugunu falan anlatinca dayanamadim..... ben 60euroya aldim..... esimde sasirdi.. istemis almissin dedi... caniimm destekledi benii...

Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah

bende sık ugrayamıyorum deryacım haberine çok sevindim Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.

angelaunal çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağın almanı dilerim

sılacım bende o aletten almayı çok istemiştim sonra alamadım sağlık ocağına gidip geldim işte:) meleğinde sende iyisindir umarım arkadaşım;)

xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim ama..

hlycm oğluşun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın inş.
buarada mail bekledim gelmedi.. bari bu günlük, adını verin ,grubunuzu herkese açık yapın da bende üye oluyum tabii beni istemezseniz o ayrı ist. dışındayım zaten:(

regencm azracım ve adını şu an buraya yazamadığım arkadaşlar 2012de minik mercimeğiniz sizinle olsun

bershkam sağlıklı haberlerine çok sevindim benim kontrollerim 15 güne düştü.. şimdi dahada heyecanlı oluyor doktrora gitmeler..
bolca alışveriş de yaptım hazır izmire gitmişken çünkü alışveriş için çok bekledim Annem al artık, çanta hazırla dedi hastane çıkışı da aldım
buarada bebeğimin arabasını sizinl paylaşmak istiyorum kızlar nasıl siyah mercds?:1:
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Son düzenleme:
Kızlar 2012 hepimize şans... mutluluk... bereket... huzur... para... başarı... SAĞLIK... vee bebişlerimizi getirsin iinşallah
bende sık ugrayamıyorum deryacım haberine çok sevindim Oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inş.

xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim /url]

cnmm patikleri bnce sende yapabilirsin inan bna cokk kolay... bende hic örguden fln anlamam ama birisi bana gosterince anladimm hatta 3 kere gosterdi diyebilirim :) sende bnm ornegimi bilen birine gosterr sana anlatsn cnmm yapmasi cok zevkli

angelaunal cimm cnmm tbrk ediyorim seni :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yaaa Allahtan hic bi zmn umut kesilmez istee seninkide buna bi örnek...

bershkacimm minigin kipir kipirmis demekk iyi olmasina cok sevindim annesii :) 2.li testinde sonucu iyi cikicak insallahhh....

silacimmm kalp atisi dinleme cihazin hayirli olsun cnmm cok iyi yapmissin almaklaaa icinde hic bisey kalmasinn bsverr... kim bilirnne muhtesem sesler duyuyosundurr :)

nartanesi cnm sekerlerimizi begendigine cok sevindimm cnm :)

angelaunal çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağın almanı dilerim

sılacım bende o aletten almayı çok istemiştim sonra alamadım sağlık ocağına gidip geldim işte:) meleğinde sende iyisindir umarım arkadaşım;)

xtuqcex patikler çoook güzel olmuş.. teyzesi bende kızıma şeker almayı düşünüyordum ama seninkileri görünce kendimde yapabilir miyim acaba dedim öyle maharetli değilim ama..

hlycm oğluşun olacakmış sağlıkla kucağına alırsın inş.
buarada mail bekledim gelmedi.. bari bu günlük, adını verin ,grubunuzu herkese açık yapın da bende üye oluyum tabii beni istemezseniz o ayrı ist. dışındayım zaten:(

regencm azracım ve adını şu an buraya yazamadığım arkadaşlar 2012de minik mercimeğiniz sizinle olsun

bershkam sağlıklı haberlerine çok sevindim benim kontrollerim 15 güne düştü.. şimdi dahada heyecanlı oluyor doktrora gitmeler..
bolca alışveriş de yaptım hazır izmire gitmişken çünkü alışveriş için çok bekledim Annem al artık, çanta hazırla dedi hastane çıkışı da aldım
buarada bebeğimin arabasını sizinl paylaşmak istiyorum kızlar nasıl siyah mercds?:1:
Mothercare Trenton Deluxe Pram & Pushchair Travel System - Deco Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

cooooooooook tesekkür ederim canim benim.. beni de unutmadigin icin ne kadar cok cok cok sevindim anlatamam :16::16::16::16::16: cok tesekkür ederim canim benim insallah umudum seni yilda.. Allah büyük diyorum.. napalim.. kismetimiz buymus.. beklemek zorundaymisim.. sana da miniginle birlikte coook güzel bi yil diliyorum :54::54:

kizlar yeni yiliniz kutlu olsun... hepinize cok saglikli, cok mutlu, cok huzurlu, en güzel her seyden cok cok cok diliyorum

:16::16::16::16::16::16::16::16:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:

bebeklerinizle cooook güzel bi yeni yil sizin olsun....

Son düzenleme:
Back