- Konu Sahibi screamaway
- #33.841
tebrik ederim hly7 allah nazarlardan saklasın maşallah :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim hly7 allah nazarlardan saklasın maşallah :d
masumiyettttttttttt ne fenasın kızzz.. ben yakalamasam valla seni hiçç geleceğin yok ha
nysee artık buldun topiği kaybetmezsin gelde haber ver kendindenn
masumiyettttttttttt ne fenasın kızzz.. ben yakalamasam valla seni hiçç geleceğin yok ha
nysee artık buldun topiği kaybetmezsin gelde haber ver kendindenn
kendini parcalamayaydinkuzum hulyaninn sevincini anlatmak icin cunkubende aynen oyleydiiiimmmmmmmmm!!!!!!!!!hülyaaaaaaaaaaaaaaaa kızım ben çıldırdım burda işyerinde bastım kahkahayı seni erkek anası seniiiiiii
çok şükür güzelim yaa maşalallah bebişine de sanada valla sana bakmak için açtım bi baktım yazmışsın nasıl sevindim sağlıklı olsunlarda gerisi boş dimi ay senin yerinde olmayı çok istedim yaa eee babaya nasıl dediniz eşin yoktu dimi sen tek gitmiştin
canım çok sevindim yaa anlatamıyorum şuan valla suratımda salak bi ifade var şuan nasıl sırıtıyorum görmen lazım
ya ben onlardan almak istemiyorum açıkçası bende baktım da sonra her an onu dinlemek isterim kafayı yerim duyamazsam falan işi akışına bırakmaya karar verdim bende yarın akşam 5 te canım randevum hayırlısıyla bi kavuşaydım yavruma
yaaaaaaaaaa Allahiimmmm nediiyim yaaaaa... tam film sahnesi isteee..... harikaa.... cikintidir o cikinti..pipidir pipiiiii..... hayirlisi insallahh... ocagin sonuna dogru gidersin ozaman sende canim... neguzeloluyoo demi yaa.... aslinda bu randevumda esimi yanimda istemiyoruum onlara sonradan soylemek daha heycanli oluyorrr.... bakalim nasip eder insallah rabbimm hayirlisiylaa anaa banadabisey kalmamiss 12 gun varrrrrsaolasınn ucuz hamiştaşım benimmm valla çok şükür herşey normal 12. haftamdayım..her yerini de gördüm çok süper bi duyguydu valla öle işteee... kocamı aradım dedim.. tam asansörde aradım dedim herşey normal bide pipili dedimm oda duymuyom çekmiyoo dedii bnde bağıra bağıraa pipiliiiiiiiiii derkenn asansör açıldııııııııııııııııııı ve karşımda Allah tan kadın vardı rezil oldum
o da sevindi şaşırdı nerden anladı diyo deliii nerden olcak ultrasonda iki bacak arasında çıkıntı var dedi doktor erkek gözüküyo %60 erkek %40 kız 1 ay sonra kesinleşir ama 1 ay dolana kadar erkek anasısın dedi
elevit diye multivitamin verdi bide kan ilacı artık folik asiti bırakıom sonunda yaneeeeeeeee
okudum canım Görmemişin bi oğlu olmuş misali ay koptummmm Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin canım çok sevindim
imrealciiim caniim yaaa nasilssiinnn..... nezamandir yazayim yazayim diorum sana,??? durumlarin nedir tatlimm... bat 5 ocak demistil yanlis anlamadiysam... az kalmis insallah bebegin gelmis,seninledir.....
ya canım benim biraz karışık sizede danışim bi yorum yapın şimdi ben 29 kasımda regli oldum temizlendim ama 8 aralıkta yani 10 gün sonra 2 gün süren bi kanamam oldu. bat 27 aralık ilk kanamaya göre ben 27 aralık sabahı ilk idrarla test yaptım negatifti. bende dedim o zaman 2. kanamam baz alınırsa 5 ocakta regli olmam lazım bilmiom bi daha test yapsammı die şaşırdım kaldım öle çokta merak ediyorum varsa eğer bebiş sevinciyle yeni yıla girim diorum anlamadım ki sizce nedir?
hiiii anladiiim caniimmm..evet boyle durumlarda hesaplar biraz karisiyor.. ara kanaman ommus muhtemelen canim... bi arastiralimnette... bazen buna duygusal degisikler,uzuntu,streese de sebep olabiliyor... simdi beklemen gerek.. peki iliskiler oldu demiii?? devam et boyle durumlarda yuumurtlama hesabida karisiyor.. sen ozaman cumartesi bidaha yapabilirsin test... yoksa beklemek yine basa dusen...bakalim gec yumurtlama,dollenme ihtimalide yuksek gibi.....
bnm drumda 36.haftada söylıycekmiş doğum şeklini ,bnde normal dogum ıstıyroum ama bakalım kısmet olucakmı :) Bnde 5 ocakta ilk nst me giricemmm snrada haftada bir giricem nst yeee , cok heycanlıyımmm , bnde bebek sekerlerımı yapıorum sımdıı onları bıtırıp çantamı hazırlıycamm ztn hersey tamam kıyafetlerını fln yıkayıp ütülemiştim sadece cantaya koyucam o kdrr... sonrada odamızı yerleştiricem inşallahhh yogun gunler bızı beklıo anlıyacagın :)))
cnmmm cok tsk ederım sılacımmm amin inşallahh....
öle dıyolar sılacımmm ama bnm arkadaşımın oğlunun olması bu tezı bıraz yamulttu :)) Allah hepımıze saglıklı ,hayırlı evlatlar versinn gerisi boşş sılacımm
canım ya gittiğini görünce üzüldüm sana öyle sinyaller gönderdim ki gel diyeeeeeeeeee tuttu
valla bi kere çok mutluyum sağlıklı ii olduğu için ikili tarama oldu kan testim haftaya çıkınca arayıp sölicek ama ense kalınlığı süper maşallah dedi sonra asıl onu ölçene kadar varyaa Allah ımm ne uğraştı adamm yaymış popoyu dönmüyoo yahuu karnıma vuruyoo ultrasonu bastırıyo sıkıştırıyo bişiler yapıyo yokkk dönmüyoo kız sen nerelisin arnavutmusun bu inat ne dedi bnde boşnağım dedim belli zaten dedi bi üstten ultrason bi alttan ultrason sonunda yakaladı enseyi ii çok şükür dedi
sonra aha bunun çıkıntıısı var erkek dedi ben hiç şaşırmadım hissediom dedim ya.. sonra ayağını poposunuuuuuuuuu dötünüüüüüüüüüüü her yerini gösterdii başını ellerini ayy çok şükür Allah ıma yaaaaaaa ben nasıl gülüyom içerde varyaa görsenizz çıldırdım böle... bide tektim kocam annem yoktu..
testlerim de normal çıktı şükür folikasiti kesti elevit vitamin verdi bide kan ilacı.. 1 ay sonra gel dedi böle işteeeee :97::97::97::97::97:
menbetacim caniim sen tecrubelisinn..cok misafir agirladigindn hani... yarin kaynanalargeliyormus ne yapsam soyle kolayindan gorselinden...epeydirde yemege gelmemislerdi.... akil akildan ustundur ne de olsa
kuzuucuumm canim benimmm... Allahim insallah versin tum dileyene hayirlisiyla...aaammiiinn insallah kimseye muhtac etmesin rabbim.. dedigim gibi olacak insallah... anneminde 3yil sonra olmus hemde arka arkaya..... aynen sorunda bulamamislar... oyle iste....
Evet yakaladın beni çok da iyi ettin ne güzel hamile haberleri aldım Allaha çok şükür bugün size yarın bize bu güzel haberler
Kafam bir dünya işte bir giriyorum bi çıkıyorum ateş ölçmeye başlamıştım en çok oraya takıldım sonra o da stres yaptı bende onu da bıraktım özelde yazdım sana aklım karışık şuan yarın ola hayır ola diyorum bakalım ne olucak
kendini parcalamayaydinkuzum hulyaninn sevincini anlatmak icin cunkubende aynen oyleydiiiimmmmmmmmm!!!!!!!!!
desene yarin aksama kadar bekliceeezzz.... hadibakalimm gidin gelin guzel guzel... ama aksam yaz sonuclari emiiiiii.....
yaaaaaaaaaa Allahiimmmm nediiyim yaaaaa... tam film sahnesi isteee..... harikaa.... cikintidir o cikinti..pipidir pipiiiii..... hayirlisi insallahh... ocagin sonuna dogru gidersin ozaman sende canim... neguzeloluyoo demi yaa.... aslinda bu randevumda esimi yanimda istemiyoruum onlara sonradan soylemek daha heycanli oluyorrr.... bakalim nasip eder insallah rabbimm hayirlisiylaa anaa banadabisey kalmamiss 12 gun varrrrr
hülyacım oğlun hayırlı olsun tebrik ederim
Canım ben bebeğimin kıyafetlerini daha yıkamadım,illaki yakayıp ütülemek gerekiyor değil mi?Şu an kıyafetler ilk haliyle çok güzel görünüyor,yıkayınca bozulursa )) Ay neler düşünüyorum yaaaa...Kızıma pembe yelek başladım bugün,küçücük olacak,hastaneye götürücem
Hülyacım canım çok sevindim verdiğin haberlere,demek erkek anası oluyosun hadi bakalım hayırlısı olsun.Görmüşün de heryerini bebişinin,ahh başlardaki o tatlı heyecanlar ne güzeldi,cinsiyeti ne acaba falan diye çok merak ediyo insan Ben de şimdi şu sıralar doğum yaklaştığı için tuhaf bi heyecan var
hlyaaaa biliodummm pipili oldugunu biliodumm yaaa :) Allah hayirli evlat olmssini nasip etsin cnmm ama sana bnden tavsiyeee erkek oldgu kesinlesmeden soleme kimseeye :) biliosun bnm drumda %90 erkek demisti :)) senin oran daha dusuk bidee 1 ay daha sabrt cnm :) test sonuclarinda temiz cikicak Allahin izniylee hemen yazarsin bizee unutma bakk...
neseli kizcimmm bebisinin kiyafetlerini mutlaka ütülemesen bile yika cnku onlar dikilirken uzerine hapsuruyolar öksuruyolar fln yeni dogmus bebege giydirilmez öle bnm bebek tekstilinde calisan bi akrabam anlatti bunlarida iyice tiksindim... bide herkez yikiyo die biliorumm... elbiselr bozulmaz annesi hic merak etmee 30 derecede at bi calkalansinlar yeter :) bu aradaa ben kizinin pembe hirkasini yeriim :)
hlyaaaa biliodummm pipili oldugunu biliodumm yaaa :) Allah hayirli evlat olmssini nasip etsin cnmm ama sana bnden tavsiyeee erkek oldgu kesinlesmeden soleme kimseeye :) biliosun bnm drumda %90 erkek demisti :)) senin oran daha dusuk bidee 1 ay daha sabrt cnm :) test sonuclarinda temiz cikicak Allahin izniylee hemen yazarsin bizee unutma bakk...
Silacimm sekerlerimi begenmene cok sevindimm:) nazar bocugu sevmiomusun? nazar bonuklarinin oldugu igneye not asicamda boncukta koydumm :) notlari hazirladimda pcden ciktisini almam gerek :)
buarada kizlarrr yilbasinda napiosunuzz plan varmi ? bizzz kocisleee kuzenler teyzeler fln kalabalik ekip olarak teyzemlerde giricez :)
canım saolasınnn ...inşallah sapmaz sonuç bakalım böle devam edecekmi
canım çok saolasınn valla şimdilik görünen erkek anasıyım ama bnce değilim değişecek gibi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda :)
sana tavsiyem kesinlikle amaaaaaa kesinlikleee bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp ütülemenn.. sonuçtaa tekstil ürünü yere düşer kalkar toz moz olmuştur raflarda falan olmasa bile yıkaman her zaman iidir canımm
yok kuzumm kimseye demedim kocamlan ben biliozz ama bnce benimkide değişcekk bakalımm nolcak heycanla beklicez.. sağlıklı ya çok şükürr
ay biz kocam ben ve bebeğimiz yeni evimizde başbaşa geçircez yılbaşını