2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

teşkkürler.
peki bir sorun varmıydı sizde veya eşinizde?
yaptıgınız bişeyler oldumu peki?
birde kaç yıllık evlisiniz

eşimde sorun yoktu bnde pko vardı.. çok tedavi gördük olmadı 18 ay boyunca.. en son tüp bebek yapacağım ay kendiliğimden hamile kaldım ama o ay hiç bişi yapmadım ekstradan.. sadece tüpe odaklandığım için bebek düşünmeden beraber olduk sonuç

4 yıllık evliyiz bu arada

saglıklada kucagınıza alırsınız inşallah.
tşkkürler cevaplar için.
birde ben atabilsem kafamdan.bunu başaranları tebrik ederim.

slm kızlarrrrrrrrrr
uzun bir aradan sonra herkese günaydın ancak yeni müsait oldum merak etmeyin daha doğurmadim ama hazrlıklarla ugrastım tek basıma evin temizligiyle ugrastım bir hafta malum artık iyice agirlastım tek de olunca dip köse temizlik uzun sürdü her yer mis gibi oldu .sonra dogurmadan memlekete gideyim dedim daha dün geldim simdi yanımda kayınvalidem var artık dogumu bekliyoruz 37.haftamız bitiyor bugün bakalım ne zaman gelecek prenses .sizler de ne var ne yok insalllah herkes iyidir

bugün uykusuzluktan ölmek üzereyim gece 12 de telefonum çaldı işyerinde doğum iznine ayrılan bir arkadaşım var demiştim ya daha önce... kızcağızın istanbulda kimsesi yok annesi falan geldi memleketten gerçi ama doğum için hastaneye yatırmışlar hemen beni aradı bende heyecandan uyuyamadım sabaha kadar 9 doğurdum valla neyseki sabaha karşı 3 gibi paşa dünyaya teşrif etti çok sevindim bu akşama kendi kontrolümden çıktıktan sonra minik bebeği görmeye gidicem inşallah

aynen öyle olduuuuuuuuuuuu

aminnn canımm saolasınnn sağlıkla cümlemize inşallahhhhhhhhhhhhh
ay canım benim ne güzel aslında bunlar anı kalacak ilerde paşaya anlatacaksın

Valla ne bilim kuzum çok sevindim reflekslerimi kontrol edemiyordum Kendimde nasıl olucam acaba
bu akşam inşallah bende sizlere güzel haberler veririm çok heyecanlıyım yaa şimdi bildiğin insan şeklince görücem dimi ay çok tuhaf akşam olmaz artık bana bugün Sağlıklı olsunda canım kız erkek hiç farketmez öyle dertli insanlar görüyorumki illa şunu istiyorum diyerek bencillik edemiycem ilk çocuğum sonuçta Allah bi aksilik vermesin bütün uzuvları yerinde sağlıklı hayırlı bir evlat versin yeter her koşulda o benim meleğim olacak annesi onu çoooook sevecek

Canım senin durum biraz karışık ama d.kontrol hapından sonra kanaman olmuştu sanki o yüzden o kanamayı baz alman gerekir diye düşünüyorum ama yanlış bilgi de vermek istemem her koşulda hakkında hayırlısı olsun

Dikkat et canım çok yorma kendini prensesin eli kulağında ne de olsa

oyle deme elinde yatkın ki ogrenebilyorsunn.. ben şiş ile hiç mi hiç bisey yapamam.. ipler kacıyor yaww

gunaydınn kısss bende dogurdunda bu yuzden yoksun dıye dusundumm.. işlerinde bitmiş. amann cok şükür.. bundan sonra yatıp dınlenmene bak.. kendini yormaaa.. ayy 1 ay sonra bebısın kucagında olucakk insallah..

hülya kısss rakamlarla cinsiyet tahmini varmış bakalım sende tutacakmı deneyelim .. tek sayıysa kız çift sayıysa erkekmiş
hamile kaldığın yaş + ay senin için yapıyorum yanlışsa düzelt..

2+3+10 : 15 aaa seninki pipili çıkmadı

yok bee ne kesini çin takvimi gibi bişey işte ona kalırsa benim çine göre erkek rus takvimine göre kız çıkıyor

tuğçe falan olaydı onlarda denerdik

bana çin de erkek diyo ay amannn 1 ay sonra kesinleşcek nasılsa.. 1 ay erkek anası olayımm belki sonra kız anası olurumm böylece az da olsa ikisiinide yaşarım

bana çin de erkek diyo ay amannn 1 ay sonra kesinleşcek nasılsa.. 1 ay erkek anası olayımm belki sonra kız anası olurumm böylece az da olsa ikisiinide yaşarım

hayırlısı olsun kuzum bende sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım bir sürü iş var kıyamet gibi ama yapasım yok

hayırlısı olsun kuzum bende sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım bir sürü iş var kıyamet gibi ama yapasım yok

ayy benimde çok uykum geldii gece wc ye çok kalktım uykum bölündü accık kestireyim ben nispet yapmak gibi olmasında :d snde salıver boşver seneye yaparsın

hastaneden çıkıncaa hemen haber verr taam mııııııııııııı

git yat sen tabi bende uykusuzluktan ölüyorum valla haber veririm canım dua et sende teyzesi herşey iyi çıksın ... HAdi git benim yerime de yat bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…