- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.721
allah razi olsun imrealim cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi olur ben cok istiyorum ikiz olmasiniazracım hayırlı olsun cnm beklediğinize değiyor allahın izniyle bebişlerinde gelicek bak içimden bebiş demek yerine bebişlerin demek geldi ikizmi olcak ne
kızlar ya ben geldim siz gelmiosunuz artık benim bat yarın sanırım olcamda göğüslerimin uçları yanıo bide ayıptır sölemesi gazlandım genelde adete yakın böle oluom .. hayırlısı bidahaki aya olmazsa
tugcecim cok tesekkur ederimmmSlmmmmmmmmmmm,
Nasılsınız bklım kızlarr ??? Topık hakkında yorum bile yapmıycamm artk yaa(((
Ben ve kızımm cok ıyıyızzz iştee artk ufak tefek dahi bişey bırakmamaya calısıyorummm bebek şekerlerini fln bitiririm bu hafta inşallahhh yılbaşından snradaa yavas yavasss odamızı fln yerleştiricemmmm ve dogum temızlıgı başlıycakk :)
Azracımmm cok sevındım eşinin değerlerinin yükselmesineeeeee :) Süper bi haberle gelmişsin vllaaaaa
azracım hayırlı olsun cnm beklediğinize değiyor allahın izniyle bebişlerinde gelicek bak içimden bebiş demek yerine bebişlerin demek geldi ikizmi olcak ne
kızlar ya ben geldim siz gelmiosunuz artık benim bat yarın sanırım olcamda göğüslerimin uçları yanıo bide ayıptır sölemesi gazlandım genelde adete yakın böle oluom .. hayırlısı bidahaki aya olmazsa
breshkacim tatlim nasilsin bebişimiz nasil
iyiyim bitanem napayimm. Yarin doktora gidiyorum yumurta takibi istiycem birde kist olmasindan suphe ediyorum ona bakmasini istiycem bu ay bakalim neler yasiycaz heyecan var birazda nebilim karisigim anliycagin. Sende durumlar nasil hareketlendimi bebişin hissetmeye basladinmi miniginiiyidir canım geçmişe bakayım dedim ama bişey yok... eşin için çok sevindim canım inşallah en kısa sürede sende güzel haberler vereceksin artık daha çok inanıyorum Sen nasılsın ?
allah razi olsun imrealim cok tesekkur ederim insallah dedigin gibi olur ben cok istiyorum ikiz olmasini
canim belirtilerin baslamis insallah kirmizilarin gelmez insallah 2011 bitmeden güzel haberler getirirsin bize
tugcecim cok tesekkur ederimmmseninde cok azcik bisey kaldi yavastan son rutuslarini yapiyorsun anladigim kadariyla merakla bekliyorum bebişinizin cicilerini gormeyi
cıkmadık candan ümit kesilmezmiş.. kırmızıları gormeden evvel "olucammmm" moduna gırmeinss bebıs gelııırrrr..
iyiyim bitanem napayimm. Yarin doktora gidiyorum yumurta takibi istiycem birde kist olmasindan suphe ediyorum ona bakmasini istiycem bu ay bakalim neler yasiycaz heyecan var birazda nebilim karisigim anliycagin. Sende durumlar nasil hareketlendimi bebişin hissetmeye basladinmi minigini
kızlarrrrrrrrrr nassınızz
tsh ım 3.5 a düşmüşşşş
AZRAAAAAAAA kuzum bana neden cvp yazmadınnnnnnnn :26:
cok kotu olmus havalarda baya sogudu halletmeleri lazim o aksakligihayırlısı olsun canım inşallah biran önce gelir meleğinheyecan yapma sakın stres kötü etkiliyo biliyorsun hatta hiç düşünme kendini başka şeylere ver Ben bugün çok asabiyim yaa herkese çatasım var şirket çok soğuk klimalarla ısınıyorduk elektriklerde bi sıkıntı var sürekli şalter atıyo açamıyorum mecbur ufoyla ısınmaya çalışıyoruz 3 tane ufo 300 m2 yeri ısıtmıyor tabi dondummmmm karnım ağrıyo
bebişi daha hissedemiyorum canım yaa sabahları mide bulantısıyla kendini belli ediyor sadece ufaklıkbide artık rahim yukarı çıktı heralde alt karnımda bi doluluk hissediyorum o kadar cuma günü kontrolümüz var inşallah hareketli bi şekilde görürüz
oyyyyyy kuzum biz telde konustuk yaaa atlamismiyim kusuruma bakma nolurrkızlarrrrrrrrrr nassınızz
tsh ım 3.5 a düşmüşşşş
AZRAAAAAAAA kuzum bana neden cvp yazmadınnnnnnnn :26:
cok kotu olmus havalarda baya sogudu halletmeleri lazim o aksakligihareketlimi gsoteriyorlar ne güzelmişşş burayada yuklersin dimi miniginin resmini
gözün aydın canımmmŞimdi sen ikili test için 5 ocakta gideceksin dimi ay inşallah cinsiyeti de gösterir senin mercimek
imreal canımm sen ne yaptın inşallah regli belirtisi değildir yaa
oyyyyyy kuzum biz telde konustuk yaaa atlamismiyim kusuruma bakma nolurr
masallah normale donmus tatlim cok sukur
kuzum sen bneimm postları okumadın herhalnyse ben senin için özet geçeyi şöyleki ben hasta falan olunca cuma günü doktora gittim.. muayene etti yavrum iimii accık geriden geldiğini dedi bikaç gün sonra bana testler verdi bugün yaptırdım işte perşembe kontrol var herhalde o gün ya yaparrrrrrr ya da başka zamana kalır bilmiyom yanee :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?