geldim de noldu kapı duvar ! ayol bu ne 1 haftadır yokum dedim geçmişi oku oku bitmez 10 sayfacık yazmışsınız sadece ! bu 10 sayfada da benim adım bi kaç kez anılmış saolunn mersi..ayol bu neeeeeeeeee nerelerdesiniz kimsecikler yok uğrayan soran yazan yok ! şok şok şok flaş flaş flaş oldum yaniiii ! nyseee umarımm p.tesiden itibaren yeni hafta başlangıcıyla normale döneriz...
benden haberler şöyle ki ;
p.tesi taşındık salıdan itibaren yerleştirme işleri başladı saolsun annem ve görümcem yardım ettiler.. dün akşam bitti çok şükür.. internetimmizde anca bu sabah açıldı kıl oldum... nysee kızlar ben accık üşütmüşüm ve yorulmuşum karnım belim ağrıyodu afedersiniz bide cırcır oldum hafif ateş falan idrar yaparken yanma derken doktorumu aradım gel bakalım dedi.. dün gittik aslında kontrolum 5 ocaktı ama şartlar bunu gerektirdi.. nysee gittim bebeğimin kolunu elini bacağını poposunu gördümmmmmmm
maşallah yavrumm açmış bacaklarını öyleee yatıyoo hiç utanma falan yok
kalbi de canavar gibi maşallah
ama taşınma telaşesinde biraz yeme düzenim bozuldu e yorgunluk hastalık derken yavrum biraz geride kalmış üzüldüm ama stres yapmadım hemen yavrumu atağa geçirmem için dün yemek kampına girdimm inşallahhhhhh yavrumm hemencecik toparlar.. p.tesi testler verdi onları yaptırcam perşembe çağırdı kontrole bakalımm gelişmeler nolcak inşallah herşey yolunda devam eder bebeğim sağlıkla büyür
onun haricinde evimde çok mutluyumm yerleştimm incik cıncık işler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim kendimi yormadan..başka problem yok çok şükür
sizler de iyimişsiniz kötü haber yok şükür.. yalnız çok boşlanmış burasıı olmadı bu
nyse ben hemen duruma el atıyorum :13:
saolsunn tuğçecimmm bnden haberler vermiş ama sonrasında yazan
regen ve meri hanım bnle ilgili posta cvp vermemişş şahsen alındımmmm hıh
16: