• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hulyaciimmhii tamam canimm persembebelli olur ozamann..bakalim nediycek ???
elbette ruyalarla deil. dedimya zaten ruyalarla yasamiyoruz die .. ve bana erkek diolar yaveya kiz ben onlari bile kaale almiyorum.. bilen Allahtir sadece... bizimkiler nacizene bi tahmin.. dedigim gibide esime kalsa dogana kadar israrla ogrenmeme kararinda... gundemede sIkca gelio..

rabbim neyi hayirli gorduyse o... hadi canim sen yap yemegini.. mercimekte acikmistir..

breshkacimm sanada gule gule tatliimm..evine gir iicene isin.. optum canikom..

öyle canım benimm hayırlısı Allah tann sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi hikaye :emir_bebek::nazar:

yemeklerimi hallettim bakayım dedim sana :) regenin kırmızıları dün gelmiiş bende dün öbür topikten okudum tesadüfen :26:

sempatişkommmmmmmmmmmmm nolduuu neden moralin bozuk bakemmm bak içime dert oldu haa :50::50::50::50:

saolasın canım.. resimleri koyacam fakat bikaç işim var ondan sonra haftaya koyarım :34: sen nasılsın baban nasıl oldu ?

ben iyiyim hülyam iyi olmaya calısıyorum. babamın herseyi ile ilgilenıyorum.. odasına kmseyi sokmuyorum bir ben..
hava soguk gribe falan yakalanır allah korusun diye. daha yaraları açık:50::50:
yedigine içtigine dikkat ediyorum. birde elinden tutup çekerek ayaga kalkabiliyor.. geri yaarken canı çok yanıyor.
tüm gece uyuyamıyor.. anlayacagın o morelman kötü evin içinde şimdiden sıkıldıgını sölylüyor ama en az 2 ay dısarı cıkması yasak..
ben mutluyum,yanımızda buna şükür diyorum..
sizleri cok özledm.. yarın eşim geliyor yılbaşında beraber olcaz tüm ailemle heyecandan uyuyamıyorum:52::52:
sen bizim mercimegimize iyi bakıyormusun onu söyle bana..
çok yemek ye çokkk büyütt mercimegiiii:1: evine yerleştin mi? işlerin bittimi bari?
ahh ne zordur anlarım halinden... kendine iyi bak güzelim şimdilik benden bu kadar:16:

caniim beniimm iice koccaman olacak insallah gobusuun... oyle boyle zaman geciyoo.. hemde cok cabuk gecio..hee buhafta su gibi gecti.. baakalim insallah sonlara geldigimiz donemlerimizide merak ediyorummm..
geçsin canım yaa biran önce yaz gelsin de sağ salim kucağıma alacağım günler gelsin istiyorum :16::16::16:

MERİ canım daha öncede yazmıştım ama seni bayadır göremedim baban için tekrar geçmiş olsun canım Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah :16: Hep sağlıkla mutlulukla birarada olacağımız günler nasip etsin Rabbim :16:

geçsin canım yaa biran önce yaz gelsin de sağ salim kucağıma alacağım günler gelsin istiyorum :16::16::16:

MERİ canım daha öncede yazmıştım ama seni bayadır göremedim baban için tekrar geçmiş olsun canım Allah sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah :16: Hep sağlıkla mutlulukla birarada olacağımız günler nasip etsin Rabbim :16:

kızz napon bakimm bebn nasll oğlan anası ;)

ben iyiyim hülyam iyi olmaya calısıyorum. babamın herseyi ile ilgilenıyorum.. odasına kmseyi sokmuyorum bir ben..
yedigine içtigine dikkat ediyorum. birde elinden tutup çekerek ayaga kalkabiliyor.. geri yaarken canı çok yanıyor.
tüm gece uyuyamıyor.. anlayacagın o morelman kötü evin içinde şimdiden sıkıldıgını sölylüyor ama en az 2 ay dısarı cıkması yasak..
sizleri cok özledm.. yarın eşim geliyor yılbaşında beraber olcaz tüm ailemle heyecandan uyuyamıyorum:52::52:
çok yemek ye çokkk büyütt mercimegiiii:1: evine yerleştin mi? işlerin bittimi bari?
ahh ne zordur anlarım halinden... kendine iyi bak güzelim şimdilik benden bu kadar:16:

canmm tekrar çok geçmiş olsunn...Allah sağlık sıhhat versin babacığına hemencecik iyileşiversin inşallah :)

mercimeğime ii bakıyorum çok şükürr iyidir yavrum inşallah perşembe kontrol var test sonuçlarına bakcaz... evim bitti canım yerleştim bikaç eksikten sonra resimlerimi koycam :34: sende kendine dikkat et canım çok öptüm seniiiiiiii:38:

bay yaaa menbeta 2 :20: hani sen bana kız hissediyordun :43:

kasıklarımda çok ağrım var bugün inşallah biran önce geçer onun haricinde herşey normal canım sen nasılsın ?

:9::9::9::9::9:

menbeta kiz Allah iyiligini versin.. demek scream dogurdumu diosuunn.. kuzum erken ama daha..... insallah sugunler ugrar..... canimcim sende olmussun adet.. yavrum tum kalbimle son olmasini diliyorum bu ay... insallah yeni senenin yeni hamislerinden olmak nasip oluuurr...

-

aminn canımm inssallah cok saol..

kızlarrrrr ogleden sonra troıdıme baktırmaya gıdıyorumm reglimin yogunn gunu oldugu ıcın hormon testı yaptırıcam komplee.. hadi bakalımm insss hayırlı haberle gelırım. en son nısanda yaptrmıstım bakalım degerler nasıl sımcık :1::1: heyecan yaptımmmm...

Son düzenleme:

aminn canımm inssallah cok saol..

kızlarrrrr ogleden sonra trioduma baktırmaya gıdıyorumm reglimin yogunn gunu oldugu ıcın hormon testı yaptırıcam komplee.. hadi bakalımm insss hayırlı haberle gelırım. en son nısanda yaptrmıstım bakalım degerler nasıl sımcık :1::1: heyecan yaptımmmm...

git git canımm ii fikir valla yaptırmann.. bakmış olrsun değerlerine inşallah ii çıkar :38:

kızlarrrrr ogleden sonra troıdıme baktırmaya gıdıyorumm reglimin yogunn gunu oldugu ıcın hormon testı yaptırıcam komplee.. hadi bakalımm insss hayırlı haberle gelırım. en son nısanda yaptrmıstım bakalım degerler nasıl sımcık :1::1: heyecan yaptımmmm...
gülmeeeee :20::20::20::20:

iyi fikir canım git baktır bakalım :34:

Son düzenleme:
oglenden beri size cvp vermeye cirpiniyorum sitede sorun var biturlu baglanti kuramadim sonunda oldu cok sukur
azraaaa doktora gıdınce hemen haber ver bızee ne dedı ne oldu??

breshkaaa üsüyomussun aman dıkkatt et kendınıze
(sende erkek anası tıpı var dıye mavı yaptım:9:)

sempatiğimmmm hadı gozunaydın masaalllahh.. ılac kullanıyor musun halennn??

valla cnm bu ay ilk deneme olmasada normal yani ama işte insan bekliyoya umutlanıo yarın olmam lazım bakalım kızlar ben birazcık gidiorum annem saçıma fön çek dedi bi halledim gelim :d
canim doktora gittim solda 14.5 sagda 12.5 iki yumosun var dedi cuma yine cagirdi bakicak catlamismi catlamamismi 9.gunumdu bugun nasi boyutu bilen varmi 14.5 mm hic yumurta takibi yaptirmamistim :26:
olsunnn burdan da kutladım halay çektim sanaaaaaa benn :9::9::9::9: şaka canımm çok sevindimm yaaaaa :32::32::32:
oy kuzum benim o vitaminleri vermen vesile oldu ben buna inaniorum eşimde oyle her namazda sana dua ediyoruz:16:

bak yaa çatlak erkek çocuktan soğuyacağım yaa :9::9::9: evet üşüyorum ben burda sen geç dalganı :43:

hakkında hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin :16:

inşallah canımmm darısı sizlere inşallah çok dua ediyorum inan :29: Nisa hastanesine gidiyorum Asiye UZUN
amin canim allah razi olsun güzel dualarin icin:54:

saolasınn kuzumm evet kullanıyomm dahada hep kullancam :( yavrum ii olsunda kullanırım ben bişi olmaz :)

hayırlısı bakalımm belkii yapar perşembe bişi demedi ama gidince öğrencez..evimden çok memnunumm canımm çok mutluyumm koyacam resim ama halılarımı yıkamaya vermiştim gelsinler bide korniş takılcak tüllerimi falan asayım ondan sonra koyarımm gelin kız size deniz manzaralı kadıköydeki balon manzaralı balkonumda süt ısmarlayayım :1::1::1::1:
yawrun allahin izniyle saglikla elimize gelicek insallah canim benim hic suphen olmasin. Evet evet bekliyorum bende resimlerini ekleyince ozel msj at bana ama

şekerim ne istersenn ayıp ediosunn mönü geniş :d

valla bnce havaya göre ayarlamaya gerek yok zaten kapalı mekanda oturuyoz.. o yüzden bennnnnnnnnnnnn tuğçecim doğurmadan ve iice sona yaklaşmadan buluşalım derimmm siz ne dersiniz bilmemmmmmmmmm :26::26::26:
bende bulasalim diyorum :29:

silacim allah razi olsun rabbime sukurler olsun dualarimizi kabul etti :nazar:

[
mericim cok gecmis olsun rabbim babacigina sifalar versin insallah:16:

canmm tekrar çok geçmiş olsunn...Allah sağlık sıhhat versin babacığına hemencecik iyileşiversin inşallah :)

mercimeğime ii bakıyorum çok şükürr iyidir yavrum inşallah perşembe kontrol var test sonuçlarına bakcaz... evim bitti canım yerleştim bikaç eksikten sonra resimlerimi koycam :34: sende kendine dikkat et canım çok öptüm seniiiiiiii:38:
canim kontrol sonuclariniz insallah cok güzel cikicak:16:

napıosunuz kızlarrr ???Ay bgn bızım evlılık yıldönümümüzz sabahtan beri süslenip püslenıyorumm aksam yemege cıkıcaz kocişleee, ojelerımı surdum sacımı yaptım, kaşımı bıyıgımı yoldummm bı tek makyaj ve gıyınmek kaldı :)

Azracımm dr a gitmişsin yumoşlarını görmüşsünnn inşallah haftaya kdr çatlar yumoşların cnmmm,
menbetacımm ınsallah hormon testlerın temız cıkarr cnmmm aksama sonuclarını yaz bızedeeee :)

Bershkacımm bnmmde ılk zmnlar kasık agrılarım oluyodu korkmaaa tatlım... Buarada kasık agrısı olanın kızı olur derlerrr ama bnm bı arkadasımın oglu olucakmışşş :)

eeeeeee başka başka ne var ne yokkk ?
Hlycımm,sılacımm , siz nasılsınızzzz hamiştaşlarr??

Son düzenleme:
napıosunuz kızlarrr ???Ay bgn bızım evlılık yıldönümümüzz sabahtan beri süslenip püslenıyorumm aksam yemege cıkıcaz kocişleee, ojelerımı surdum sacımı yaptım, kaşımı bıyıgımı yoldummm bı tek makyaj ve gıyınmek kaldı :)

Azracımm dr a gitmişsin yumoşlarını görmüşsünnn inşallah haftaya kdr çatlar yumoşların cnmmm,
menbetacımm ınsallah hormon testlerın temız cıkarr cnmmm aksama sonuclarını yaz bızedeeee :)

Bershkacımm bnmmde ılk zmnlar kasık agrılarım oluyodu korkmaaa tatlım... Buarada kasık agrısı olanın kızı olur derlerrr ama bnm bı arkadasımın oglu olucakmışşş :)

evlilik yılll donumunuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn ... saglıklı mutlu bebıslı daha nıce senelere ınsallahh..

insallah canımmm. cok saol ama sonuclarını yarın alıcemmm. o yuzden yarın haber verıcem sızlere...

sızede ıyı eglenceler kuzummmmm...

oglenden beri size cvp vermeye cirpiniyorum sitede sorun var biturlu baglanti kuramadim sonunda oldu cok sukur

canim doktora gittim solda 14.5 sagda 12.5 iki yumosun var dedi cuma yine cagirdi bakicak catlamismi catlamamismi 9.gunumdu bugun nasi boyutu bilen varmi 14.5 mm hic yumurta takibi yaptirmamistim :26:
oy kuzum benim o vitaminleri vermen vesile oldu ben buna inaniorum eşimde oyle her namazda sana dua ediyoruz:16:

amin canim allah razi olsun güzel dualarin icin:54:

yawrun allahin izniyle saglikla elimize gelicek insallah canim benim hic suphen olmasin. Evet evet bekliyorum bende resimlerini ekleyince ozel msj at bana ama

bende bulasalim diyorum :29:

canim kontrol sonuclariniz insallah cok güzel cikicak:16:

saolasınn canım benimm sizden de Allah razı olsun nolcakki bugün sana yarın bana :70: canımm bitanem benimm yumoşların gayet ii durumda e öbür canavarlar da öle inşallahhhhhhhhhhhhhhh çok bekletmicekk bu sefer yavrunuz :emir_bebek::nazar: hem bide dediklerimi unutmayıp eğer şaaparkenn o an için yaparsann inşallah herşey daha rahat olur :23:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn ve sağlıklaaa huzurla yavrunuzlar uzun yıllar aşkla yaşayın inşallahhhhhhhhh :69::nazar:

bak resim koymazsan varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa son halininnn yeminlen küserim ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :36::36:

azraaa canım 9.güne göre yumoşların çok güzel maşallah inşallah yakında güzel haberler vereceksin :32:

tuğçe
kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :45::45: Allah sevginizi her geçen gün kat kat arttırsın inşallah :16: ne güzel bak 3 kişi kutlamaya başladınız :54:

menbeta canım eşin ne zaman alıcak sonuçları yaz mutlaka :34:

Merhaba kızlar,dün doktordaydım,benim tatlı kızım 1850 gram olmuş,her şeyin normal dedi doktor.Kan ve idrar testi yapıldı,yarın alıcam sonuçları.
Yalnız doktordan geldiğimden beri ara ara belim ve kasıklarım ağrıyor,aynı adet sancısı gibi ama geçiyor.Kızımda hep sağ tarafımda,göğsümün altında duruyoooo :-))) Otururken baya zor oluyo bazen.Son gelişmeler bunlar,ocağın ortasında yine randevum var,en çok onu merak detmeye başladım çünkü doktor normal mi sezeryan mı onu söylicek,hayırlısı neyse o olsun yaaa ama tırsıyorum.Doktorum korktuğumu anladı,normalde yapsan ağrısız yaptırıyoruz dedi :-))Ama ne olsa doğum işte korkuyorummm.Ben hep sezeryan istiyim bari diyodum ama doktorum artık seçmek yok dedi,hangisine uygunsan o dedi:-(((

Herkeze selam
Umarim herkez iyidir gecmisi atlayarak okudum

Silacim breshkacim ve hylcim masallah ne cabuk buyumusler ya cok tatli sizin cizelgeye bakinca ben heyecanlaniyorum ki sizi dusunemiyorum yani

Tadini cikarin gobekler cikmi gerile gerile yuruyun kuzucuklar rahat etsinler icerde

Neselikiz Allah en hayirlisini nasip etsin canim senin icin dogumdan korkma ben duyduklarimdan bilgiler verim nefes alip vermeyi iyi kontrol et ve hic cekinmeden ikin yani utanma bazi kadinlar utanirmis baska seyler oldugundan ama doktorlar alisik kimseyi ayiplamazlar
Doktorlari iyi dinle ve ikin denildi zaman ikin onun haricinde degil bu cok onemliymis yoksa bebek seni zorlarmis

Bu sekilde uydunmu kolay dogum nasip olur Insaallah ha bide unutmadan hurma ye doguma yakin meryem suresini hatirliyorsan bilirsin

Tugce evlilik yildonumunuz Hayirliiiiii olsun bebisinis mutluluk huzur ve saglikla gelsin ve size yansitsin

Screamden haber yok sanirim

Back