• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy yoksa test mi yaptnn???:53:

yok tatlim yaa.. kimse yazmiyor da bi sesleneyim dedim..

kizlarrrrrrr valla pes yaaa kimsecikler gelmemis topigeee !!!!! bnde bgn anca firsat bulup girebildimm sok oldum :(

regennn ne durumdasinnn yaz mutlaka burayaa ayy belirti fln varmiii

canim gögüslerim de var bi degisiklik ama belki de adet gecikmesinn verdigi his olabilir diye düsünüyorum :31: biliyorsun daha önce gecikme yasadigim icin temkinli yaklasiyorum artik :1: ama halen gelen giden yok..:44:

Canım benimmmm tuğçem yazmış baktın mı :31:

Sağol canım benim :29: ne güzel ne heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de o günleri göstersin inşallah :16:

baktım canımmmmmmmmmmm.. guzel seyler var...

regenn hayırdır hamısmısın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

aman seslenmısmıs.

Son düzenleme:
baktım canımmmmmmmmmmm.. guzel seyler var...

regenn hayırdır hamısmısın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?

aman seslenmısmıs.

heheheee evet canim seslendim öyle.. ay böyle tehlikeli yazismalar yapilmamali demekki yanlis anlasiliyo :9::9::9: daha erken canim test icin.. benim testin kalitesindeki testle arkadas bati 10 gün gectikten sonra yapti, silik cizgi cikti.. ok coook silik degildi ama 10 gün dile kolay... :31:

heheheee evet canim seslendim öyle.. ay böyle tehlikeli yazismalar yapilmamali demekki yanlis anlasiliyo :9::9::9: daha erken canim test icin.. benim testin kalitesindeki testle arkadas bati 10 gün gectikten sonra yapti, silik cizgi cikti.. ok coook silik degildi ama 10 gün dile kolay... :31:

ınssss hamıle cıkarsın canım yaa.. evet seslenme bıdaha oyle...

regencimm hayirlisi insallah... daha ilk ayin bu ayy (aşidan oncesini saymiyorum) bi kac gun daha bekle bakalim insallah gelmez kirmizilarr halayimizi cekeriz :)

ınssss hamıle cıkarsın canım yaa.. evet seslenme bıdaha oyle...

hayirlisi olsun tatlim yaaa :16::16: ama icimde garip bi his var.. olcak diyo ve ben o sesi bastiriyorum :1: sen cok konustun diye..

regencimm hayirlisi insallah... daha ilk ayin bu ayy (aşidan oncesini saymiyorum) bi kac gun daha bekle bakalim insallah gelmez kirmizilarr halayimizi cekeriz :)

ay evet yaa.. benim de halayimi cekelim :52: bi kac gün durur test yaparim yaa dayanamam evde de var ya test :1:

neden ara kanama gecırdın acaba?? sıkıntı strestende olabılır.. ben bu durumda ilk reglim gunu baslangıc olarak alırım.. diğeri 1 gun surmus cunku.. ama genede doktoruna danıssan ıyı edersın canımm. en ıyı bbılen odur sonucta..

Canım benimmmm tuğçem yazmış baktın mı :31:

Sağol canım benim :29: ne güzel ne heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de o günleri göstersin inşallah :16:

İnşallah canım sen de görürsün bu günleri,valla heyecan da var,mutluluk ta,şaşkınlıkta var,şimdi ben anne mi oluyorum telaşı da var bende yani her şeyden var biraz,açıkcası korku da var :-)
Bir ay sonra hayatım değişecek valla,neler yapıcaz bakalım yaşayıp görücez...
Tecrübelerimizi paylaşırız yine burda :21: :1:

Hlycim aradi bgnn sesi yorgun geliyodu ama yerlesmiss evinee... bebisini gormeye gitmiss bebek seklini almiss ama satina gore bi kac gun gerideymis bebiss amaa cok sukurr bunun icin uzulmuyoo hemen kendini besiye yatir dedim :) herkeze cok slmi varr netonde problemler cikmiss o yuzden daha baglanmamiss :(

regennn sen ne durumdasinnn???

Hlycim aradi bgnn sesi yorgun geliyodu ama yerlesmiss evinee... bebisini gormeye gitmiss bebek seklini almiss ama satina gore bi kac gun gerideymis bebiss amaa cok sukurr bunun icin uzulmuyoo hemen kendini besiye yatir dedim :) herkeze cok slmi varr netonde problemler cikmiss o yuzden daha baglanmamiss :(

durumum ayni tatlim degisiklik yok :26: ay insallah gecikme degildir... yani gecikmeyse de bi kac günü gecmesin yaa... bir sey degil yeni yumurtlama gecikiyor öyle :50: ay beklemek calisma yapmaktan daha gicik bir sey :27: siz nasilsiniz bakalim?? kiprasigin yeri rahattir daha :1:

slm kızlar çok uzun zaman oldu evime yerleştim ama net yok giremiyorum özledim sizi bende bebek yok ama bu ay bekliyorum inşallah olur hepinizi öptüm:)

durumum ayni tatlim degisiklik yok :26: ay insallah gecikme degildir... yani gecikmeyse de bi kac günü gecmesin yaa... bir sey degil yeni yumurtlama gecikiyor öyle :50: ay beklemek calisma yapmaktan daha gicik bir sey :27: siz nasilsiniz bakalim?? kiprasigin yeri rahattir daha :1:

regencim 2012 topicine de buraya da bikaç gecedir gelip size msj yazıyorum ama görmüyorsunuz..
bende adana dan bile seni takip ediyorum..:16:

günaydin kizlarr :3::3::3::3:

regencim 2012 topicine de buraya da bikaç gecedir gelip size msj yazıyorum ama görmüyorsunuz..
bende adana dan bile seni takip ediyorum..:16:

deli kiz, gördüm ben seni mesaj yazdim kac kere... sen gecmisi okumuyorsun ya da gözüne carpmadi mesajim tatlim... :16:

cok saol valla haber getırdın bıze.. ıyı olmasına sevındımm..bebıs ıcınde sımdılık kafaya takılacak bır durum yok.. sonucta 1 haftadır sıkıntısı vardı. evıne tasınıyor ıster ıstemez ıse guce daldı.. topArlar yanıı.. teskür ederiz hanfendıı...

geldim de noldu kapı duvar ! ayol bu ne 1 haftadır yokum dedim geçmişi oku oku bitmez 10 sayfacık yazmışsınız sadece ! bu 10 sayfada da benim adım bi kaç kez anılmış saolunn mersi..ayol bu neeeeeeeeee nerelerdesiniz kimsecikler yok uğrayan soran yazan yok ! şok şok şok flaş flaş flaş oldum yaniiii ! nyseee umarımm p.tesiden itibaren yeni hafta başlangıcıyla normale döneriz...

benden haberler şöyle ki ;

p.tesi taşındık salıdan itibaren yerleştirme işleri başladı saolsun annem ve görümcem yardım ettiler.. dün akşam bitti çok şükür.. internetimmizde anca bu sabah açıldı kıl oldum... nysee kızlar ben accık üşütmüşüm ve yorulmuşum karnım belim ağrıyodu afedersiniz bide cırcır oldum hafif ateş falan idrar yaparken yanma derken doktorumu aradım gel bakalım dedi.. dün gittik aslında kontrolum 5 ocaktı ama şartlar bunu gerektirdi.. nysee gittim bebeğimin kolunu elini bacağını poposunu gördümmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah yavrumm açmış bacaklarını öyleee yatıyoo hiç utanma falan yok :1::emir_bebek::nazar: kalbi de canavar gibi maşallah :nazar: ama taşınma telaşesinde biraz yeme düzenim bozuldu e yorgunluk hastalık derken yavrum biraz geride kalmış üzüldüm ama stres yapmadım hemen yavrumu atağa geçirmem için dün yemek kampına girdimm inşallahhhhhh yavrumm hemencecik toparlar.. p.tesi testler verdi onları yaptırcam perşembe çağırdı kontrole bakalımm gelişmeler nolcak inşallah herşey yolunda devam eder bebeğim sağlıkla büyür :nazar:

onun haricinde evimde çok mutluyumm yerleştimm incik cıncık işler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim kendimi yormadan..başka problem yok çok şükür :nazar: sizler de iyimişsiniz kötü haber yok şükür.. yalnız çok boşlanmış burasıı olmadı bu :19::19: nyse ben hemen duruma el atıyorum :13:

breshkacımm canım maşallah seninde bebeğin büyümüş :emir_bebek::nazar: ayrıca dolap fikrini de çok tuttum destekliyorum seni :46:

regen hanımmmmmmmmm regen hanımmmm inşallahhhhh hamilesinizdirrrrrrrrrrrrr :49::49::49::52::52::52:

tatlıcadımm hiç uğramamışsın nolduu son durum ne hamiş misin kız yoksaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

günaydın :) alt dişlerime tel takıldığı için ağzımın içi yara oldu ayrıca tellerden dolayı yemek yiyemiorum napcam bilmiorum... bu arada bugün bnm doğumgünüm :)

canım geçmiş olsun.. ve geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun... bebeğinle eşinle huzurlu yıllar canııım :38:

Merhaba kızlar,nasılsınız,ben de kızım için alışverişler yaptım,hazırlıklar yaptım,annem geldi yanıma sonunda,bana bakıyor artık :-))
Kızım hareket ediyor içimde,tekmeler atıyooo,haftaya doktora gidicem 33. haftaya geldik kızlar ya,nasıl da geçti off birazda tırsmaya başladım:-)

maşallah canım benimm seninde az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim inşallah :16:

Tatli tatli uyuyorsunuzdur simdi

Hulyacim oncelikle bana cevap verdigin icin cok sagol canim insallah bebisin iyidir yeni evinde mutku mesut buyutursun insaallah
Beni soracak olursanizki eger benim triot hormonum normallesti cok sukur
Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize

canım benimm ne demekk hep aklımızdasın fıstığım :38: çok sevindim normale dönmesine yalnız ilacı bırakmayacaksın demi.. çünkü bırakında eski haline dönebilir şahsen benim öyle olmuştu :44:
Evin hayırlı olsun kuzum :29: yerleşme telaşındasındır şimdi netin bağlanır bağlanmaz gel özledik :16:

Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)Eki Görüntüle 310532

tuğçecimm gayet güzel bebeğinin odasına da çok yakışır sağlıkla kullanın inşallah :16:

kuzuumm naptin sen yaa ..yerlestin mi?? valla merak ediyor ve heycanla bekliyorum... ooof ben napcam kimbilirr...

valla canımmm dün bitti işimiz anca... çok şükür kazasız belasız atlattık.. ama çok mutluyummm :16:

screamaway merak ettım senı.. ınsallah kotu bır durum yoktur.. gel artık.. habersız koyma bizi.

sempatiğimde gelemedı daha.. netsız kaldı yavrummm.. oda sagsalım yerlesmıstır ınsallah..

sempatişkommmmmmmmmm vallaha özledim seniiiiiiiiiiiii :29::29::29::29:

saolsunn tuğçecimmm bnden haberler vermiş ama sonrasında yazan regen ve meri hanım bnle ilgili posta cvp vermemişş şahsen alındımmmm hıh :63:

ama sempatişkomm yazmışş canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

geldim de noldu kapı duvar ! ayol bu ne 1 haftadır yokum dedim geçmişi oku oku bitmez 10 sayfacık yazmışsınız sadece ! bu 10 sayfada da benim adım bi kaç kez anılmış saolunn mersi..ayol bu neeeeeeeeee nerelerdesiniz kimsecikler yok uğrayan soran yazan yok ! şok şok şok flaş flaş flaş oldum yaniiii ! nyseee umarımm p.tesiden itibaren yeni hafta başlangıcıyla normale döneriz...

benden haberler şöyle ki ;

p.tesi taşındık salıdan itibaren yerleştirme işleri başladı saolsun annem ve görümcem yardım ettiler.. dün akşam bitti çok şükür.. internetimmizde anca bu sabah açıldı kıl oldum... nysee kızlar ben accık üşütmüşüm ve yorulmuşum karnım belim ağrıyodu afedersiniz bide cırcır oldum hafif ateş falan idrar yaparken yanma derken doktorumu aradım gel bakalım dedi.. dün gittik aslında kontrolum 5 ocaktı ama şartlar bunu gerektirdi.. nysee gittim bebeğimin kolunu elini bacağını poposunu gördümmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah yavrumm açmış bacaklarını öyleee yatıyoo hiç utanma falan yok :1::emir_bebek::nazar: kalbi de canavar gibi maşallah :nazar: ama taşınma telaşesinde biraz yeme düzenim bozuldu e yorgunluk hastalık derken yavrum biraz geride kalmış üzüldüm ama stres yapmadım hemen yavrumu atağa geçirmem için dün yemek kampına girdimm inşallahhhhhh yavrumm hemencecik toparlar.. p.tesi testler verdi onları yaptırcam perşembe çağırdı kontrole bakalımm gelişmeler nolcak inşallah herşey yolunda devam eder bebeğim sağlıkla büyür :nazar:

onun haricinde evimde çok mutluyumm yerleştimm incik cıncık işler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim kendimi yormadan..başka problem yok çok şükür :nazar: sizler de iyimişsiniz kötü haber yok şükür.. yalnız çok boşlanmış burasıı olmadı bu :19::19: nyse ben hemen duruma el atıyorum :13:

breshkacımm canım maşallah seninde bebeğin büyümüş :emir_bebek::nazar: ayrıca dolap fikrini de çok tuttum destekliyorum seni :46:

regen hanımmmmmmmmm regen hanımmmm inşallahhhhh hamilesinizdirrrrrrrrrrrrr :49::49::49::52::52::52:

tatlıcadımm hiç uğramamışsın nolduu son durum ne hamiş misin kız yoksaaaaaaaaaaaa :52::52::52:

canım geçmiş olsun.. ve geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun... bebeğinle eşinle huzurlu yıllar canııım :38:

maşallah canım benimm seninde az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim inşallah :16:

canım benimm ne demekk hep aklımızdasın fıstığım :38: çok sevindim normale dönmesine yalnız ilacı bırakmayacaksın demi.. çünkü bırakında eski haline dönebilir şahsen benim öyle olmuştu :44:

tuğçecimm gayet güzel bebeğinin odasına da çok yakışır sağlıkla kullanın inşallah :16:

valla canımmm dün bitti işimiz anca... çok şükür kazasız belasız atlattık.. ama çok mutluyummm :16:

sempatişkommmmmmmmmm vallaha özledim seniiiiiiiiiiiii :29::29::29::29:

saolsunn tuğçecimmm bnden haberler vermiş ama sonrasında yazan regen ve meri hanım bnle ilgili posta cvp vermemişş şahsen alındımmmm hıh :63:

ama sempatişkomm yazmışş canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

kuzum alinma yaa.. biz orkide de kulagni epeyce cinlattik :34::34::34: hatta kardaiz demisti aricam ben size haber veririm ama simdi gec oldu diye.. sor inanmazsan kankine.. yani ordan da aldik haberlerini..

ayyy hamile deme bana yaaa :52::52::52: icim giciklaniyor :52::52::52:

kuzum alinma yaa.. biz orkide de kulagni epeyce cinlattik :34::34::34: hatta kardaiz demisti aricam ben size haber veririm ama simdi gec oldu diye.. sor inanmazsan kankine.. yani ordan da aldik haberlerini..

ayyy hamile deme bana yaaa :52::52::52: icim giciklaniyor :52::52::52:

valla bilemiyorumm ben orkide de falan yazılar görmedimmm asıl burada çınlatın kulağımıııı nyseeeeeeeeeee :15::15:

valla inşallah ii haberler vercen canımmm :16:

valla bilemiyorumm ben orkide de falan yazılar görmedimmm asıl burada çınlatın kulağımıııı nyseeeeeeeeeee :15::15:

valla inşallah ii haberler vercen canımmm :16:

orkide de civzitti, biz yaziyoruz o siliyor biz yaziyoruz o silyior.. senin sansina bugün sorun yoktu.. inanmyiorsan sor kizlara :1: hatta dedim bi ara acaba paylasim mi cok yaptik diye bi kac kendi gönderilerimden sildim yine de yok olmadi..

bilmiyom ne haberi vercem yaaa :26::26::26:

Back