2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hııııııı kendımle alakalı bolumlerı sakladımm hadı gozunaydın dıyım tekrardan.. gule gule otur yenı evınde..

saolasın kuzummmm.. da bu kadar mıı yazdın yani aşk olsunn insan yeğeninede bişi der

canımm orkıdede yazdıklarını okudum. herseyden haberım var. bırazda canımm sıkkın. kusuruma bakma olur mu?? ıyı oldugunuzu bılıyorumm.. ıyı bak bebegınede kendınede..

günaydin kizlarr

deli kiz, gördüm ben seni mesaj yazdim kac kere... sen gecmisi okumuyorsun ya da gözüne carpmadi mesajim tatlim...
olabilir canım.. birde seydalar beni 2012 topicine yönlendirdi ben oraya yazmısım hep
iyisin dimi?artık erken yatıyorsun birde sanırım..

canımmm haklısın okudum ama tasındıgını netinin olmadıgını duyunca okuyamazsın diyemi düşündm nedir
hergün olmasada 2 3 gnde de girsem tüm geçmişi okuyup haberlerini alıyorum..
bak kendine dikkat et bizim mercimegimize iyi bak..büyüt onu tombul kuş yap
evin nasıl oldu eşyalar girince?merak ettm vallahi..foto koyarsan sevinirim

canımm orkıdede yazdıklarını okudum. herseyden haberım var. bırazda canımm sıkkın. kusuruma bakma olur mu?? ıyı oldugunuzu bılıyorumm.. ıyı bak bebegınede kendınede..

sempatişkommmmmmmmmmmmm nolduuu neden moralin bozuk bakemmm bak içime dert oldu haa

saolasın canım.. resimleri koyacam fakat bikaç işim var ondan sonra haftaya koyarım sen nasılsın baban nasıl oldu ?

sempatişkommmmmmmmmmmmm nolduuu neden moralin bozuk bakemmm bak içime dert oldu haa

saolasın canım.. resimleri koyacam fakat bikaç işim var ondan sonra haftaya koyarım sen nasılsın baban nasıl oldu ?

umutsuzluk aldı basını gıdıyor be güzelimmm.. buna sıkıldımm herzamanki gibi...

bende öle düşünüyorum gecikirsem bakarım olmadı ikinci tarihi baz alıcam artık

normal sartlara gore regl olman gerekıyordu senın?? tam tarıhını hatırlayamadımmm.. gecen ay sonu dıye kalmıs aklımda..

geçen ayın 29u oldu bu ay 27sinde olmam lazım 2 gün var inşallah güzel haberlerle karşılarım yeni yılı sende inşallah sen bilmiosun batı öle okumuştum diye hatırlıorum

geçen ayın 29u oldu bu ay 27sinde olmam lazım 2 gün var inşallah güzel haberlerle karşılarım yeni yılı sende inşallah sen bilmiosun batı öle okumuştum diye hatırlıorum

hadı canım ınssallah hamılesındır.. eskısı kadar sık gelemıyorsun ama durumundan haberdar et bızı.. benımkıler bugun tesrıf ettıler canımm...

nabersınız kızlarrr?? kımse yok ama genede sorayım dedımm.. scream cim senı ıyıce merak etmeye basladımm. nerelerdesın sen ?? kız Allah korusun erken dogum felan mı yapıyonn.. benımde aklıma hep en kotusu gelıyor yaa cicekcim naptı acaba kızzz sesımı duyda gel ve kendınden haber ver...

Kizlar merhaba hakikaten hlycigimin dedigi kadar varmis ne kadar boş kalmiş burasi nerelerdesiniz.
Benim size bir mujdem var eşimin değerleri 6 milyondan 58 milyona yukselmiş rabbime sukurler olsunn

Slmmmmmmmmmmm,
Nasılsınız bklım kızlarr ??? Topık hakkında yorum bile yapmıycamm artk yaa (((
Ben ve kızımm cok ıyıyızzz iştee artk ufak tefek dahi bişey bırakmamaya calısıyorummm bebek şekerlerini fln bitiririm bu hafta inşallahhh yılbaşından snradaa yavas yavasss odamızı fln yerleştiricemmmm ve dogum temızlıgı başlıycakk :)

Kizlar merhaba hakikaten hlycigimin dedigi kadar varmis ne kadar boş kalmiş burasi nerelerdesiniz.
Benim size bir mujdem var eşimin değerleri 6 milyondan 58 milyona yukselmiş rabbime sukurler olsunn

Azracımmm cok sevındım eşinin değerlerinin yükselmesineeeeee :) Süper bi haberle gelmişsin vllaaaaa

vuuuu cok agrım varr tugcecımmm uzun bıse yazamıcammm. ama odanın ısını cabucak bıtırde fotolarını cekk.. meraktayımm.. 1,5 ayın kaldı.. abowww..

yaşasınnnnnnnnnn canımmm artık bi engel kalmadı çok şükürrr inşallahhhhhhhhhhh hemencecik geliverir yavrunnnnuz

yuh dıyorummm vallahıde bıllahıde yuhhhhhhhhhhhhhhhhh

tuğçecimmm valla çok büyük hayal kırıkları yaşıyorumm sayfayı gördükçeeeeeee ! bu ne yaaaaaaaa taşındım 1 hafta geçti 10sayfa olmuş şimdide 2 sayfa ancaaaaaa olmuşşş gerçektenn çokkk ama çokkkk üzülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…