• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)Eki Görüntüle 310532
ooohh daha ne olsun tugceciimm.. sahsen ben cook begendim vallla.. insanin ic aciliyor.. gule gule kullansin. zaten bebek odasindahalilari cok tavsiye etmiorlar.... beyaz mobilyaylada harikadurur..

hiii anladim caniim ablan masallah ayarladigi donemlerde gebe kalmis bende oyle istemis iste martta baslamistik kismet bu zamana oldu.... bakalim yaa biz ramazan bayramina dusunmustuk.. yaklasik 40i cikmis oluyor gidebilir miyiz falan bakalim.....
cnmmmm bnm cok saoll :) Hele bebişinin cinsiyetide bi bellı olsun onada bakıcaz böyle şeyler inşallah annesi :)
Aynen bnde cizgi film olmasını ıstemıyorum odasının... Ztn odayı tamamladıgımda görüceksinizzz tek bı hayvan desen yook hiç bi yerdeee, amaa kelebegı hayvandan saymassakk cunku ben kelebeklerı cok severım :) Kıyafetlerinde bileee hayvanlı almamaya dıkkat ettım ama 1,2 bişeyinde varrr hayvan desenii,, ayy bebeklerın kıyafetlerı hep ayıcıklı sınır oldumm eşimde sevmıyo hiççç o tarz seylerıı, geçen gıttıgımız bı magazada bu ne kardesım tulumun üzeri hayvanat bahcesı gıbı dedı satıcı kızzz kahkahayı bastı :)))
yani al bendede okadar tugcecim..helebenim esimde delirioo.. bende annemleri tembihlerdim alirken dikkat edin hayvanli olmasin falan die.. yazik cok ozenmislerdi....
İnşallah canım o zamanları görürsem sizin gibi tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim muhakkak :34: Sen odayı fala nbi yerleştir de bakalım nasıl olacak merak ediyorum valla :1:

Bizde geçen gün eşimle konuşuyorduk bebek odasını nasıl yaparız diye benim evim biraz küçük bebek odası olacak yerde çok geniş bir oda değil şuan orayı yemek odası olarak kullanıyorum oda da bir gümüşlük ve 8 kişilik masa var masayı salona alıcam ama gümüşlük tamamen iptal olacak salonda tv ünitesi var oraya alamam hemde yer yok bende düşündümki ziyan olmasın gümüşlük tam bebek dolabı büyüklüğünde içindeki cam rafları kaldırıp ahşap raf ve elbise askısı koyarsam üzerini de mebran kaplama yaparsam bebek dolabı olarak kullanayım diyorum nasıl fikir sence :44:
ooohh tertemiizz ..neden olmasin hemsom yaa... valla super ideal bi dusunce... zaten sen dizaynlamissin bile kafandabile ama netten falanda fikir bakabilirsin..maliyet sorunuda yok valla bende cok severim bole emekkle hazirlanan seyleri.....paylas bizimleee....
menbetacımmm cok sagoll :) halının modelı farklı degıl ztn yaaa cogu evdee benzerı var ztn ama farklı bı halı begenmıstmmm 750 tl di o kdr da vermek ıstemedım halıya :D
bu halı 130 tl :)

amaan tugceciiim naptin sen bebek icin haliya okadar para deli para yaniiii... bence cok gereksiz... dedigim gibi bebek odasina halilari cok onermiorlar.. ufakbisey dekorasyon amacli yeter bence...
750 tl olan varmi nette merak ettim acikcasi..

menbetacımmm cok sagoll :) halının modelı farklı degıl ztn yaaa cogu evdee benzerı var ztn ama farklı bı halı begenmıstmmm 750 tl di o kdr da vermek ıstemedım halıya :D
bu halı 130 tl :)

yok kızz ben fazla gormedım bu halılardann. bı sende bı de annemde :1::1: oowwww bayagı ucukmus canım o fıyat.. sıla haklı. sen gene uyguna almıssın.. yeterlıde yanıı.. gule gule kullanın canımmm...

buarada azramizin kirmizilari gelmis.... diger tarafta bi bilgi bulacam die cebellestim cunku masallah sayfalar hizli ilerliyor...insallah 2012 nin ilk hamislerinden olur...

sanirim tatlicadida olmamis henuz.....

ooohh tertemiizz ..neden olmasin hemsom yaa... valla super ideal bi dusunce... zaten sen dizaynlamissin bile kafandabile ama netten falanda fikir bakabilirsin..maliyet sorunuda yok valla bende cok severim bole emekkle hazirlanan seyleri.....paylas bizimleee....
İmkanlar zorlayınca farklı fikirler üretmek zorunda kalıyorsun canım :1: Sağolsun Tuğçede bi site önerdi baya uygun ordan da faydalanabilirim Benim amaç hem yerden tasarruf hemde mobilya ziyan olsun istemiyorum inşallah o günler gelirde yaptığımda paylaşırım bende :34:

yok kızz ben fazla gormedım bu halılardann. bı sende bı de annemde :1::1: oowwww bayagı ucukmus canım o fıyat.. sıla haklı. sen gene uyguna almıssın.. yeterlıde yanıı.. gule gule kullanın canımmm...

canikoomm naberr???? senin bat nezamandi.. son sayfalara dogru gordum basin falan donuyormus!!! hayirlar olsun insallah...

İmkanlar zorlayınca farklı fikirler üretmek zorunda kalıyorsun canım :1: Sağolsun Tuğçede bi site önerdi baya uygun ordan da faydalanabilirim Benim amaç hem yerden tasarruf hemde mobilya ziyan olsun istemiyorum inşallah o günler gelirde yaptığımda paylaşırım bende :34:

belcika kanalinda bununla ilgili program var.. profesyenel bi adam mobilyalarla oynuyor iste boyle ve hayretle bakiyorum...aklima o geldi yani ne harikalar farkli tasarimlar yapio nerden ne ciakrio..... yani canimcim evet salonda yer yok ne yapacaksin o mobilyayi.... gayet de gizel durur... zaten biissuru daha alinacagi olacak neselikizcim diyorduya gecen..al al bitmio die..

simdi benim cogu derdim yook... buyuk esyalardan oyle bi alinacak yok.. arabasi ,dolabi falan ..abisininkileri kullancak!! ama ogluma yatak ve dolap alcam.. oyle iste canim herseyin ayri ayri ugrasi var.. ya kizlar istanbulda deilmisiniz siz??

ikea yi neden dusunmuyorsunuz??? burda mesela uygun ikea... ucuk deil..benim oglanin bebek odasi ordan ve tum dunyada aynini var zaten:)))))) hatta trnin dizilerinde falan cok gordum:))))))))

kuzuumm naptin sen yaa ..yerlestin mi?? valla merak ediyor ve heycanla bekliyorum... ooof ben napcam kimbilirr...

aayyy nartanesicimm gelmisti insallah durur durur turnayi gozunden vurursun demis insallah Ya Rabbiii.... sagolsun... burda 3 yatak odasi bulmak yani cok luks.... insallah ....

sila ..sila..sila olmuskennn screamawaycima da yaziimmm belki alir enerjimii... caniimm hafta baslari genelde daha yogun oluyorssun sanirim... ama az kaldi izne cikmana bolca gorusuruz...

yahu bide 3D isini naptin pasacimizi gordun mu??meraklandimmm.............................

amma cook yazdiimm..neyse simdilik kaalkiimm daha bi is guc gormediimm... biraz dolanayim gelirim...

belcika kanalinda bununla ilgili program var.. profesyenel bi adam mobilyalarla oynuyor iste boyle ve hayretle bakiyorum...aklima o geldi yani ne harikalar farkli tasarimlar yapio nerden ne ciakrio..... yani canimcim evet salonda yer yok ne yapacaksin o mobilyayi.... gayet de gizel durur... zaten biissuru daha alinacagi olacak neselikizcim diyorduya gecen..al al bitmio die..

simdi benim cogu derdim yook... buyuk esyalardan oyle bi alinacak yok.. arabasi ,dolabi falan ..abisininkileri kullancak!! ama ogluma yatak ve dolap alcam.. oyle iste canim herseyin ayri ayri ugrasi var.. ya kizlar istanbulda deilmisiniz siz??

ikea yi neden dusunmuyorsunuz??? burda mesela uygun ikea... ucuk deil..benim oglanin bebek odasi ordan ve tum dunyada aynini var zaten:)))))) hatta trnin dizilerinde falan cok gordum:))))))))

Övünmek gibi olmasın becerikliyimdir bu konularda :1: Yapcaz bakalım bişeyler biran önce o hazırlıklar başlasın istiyorum valla ama daha çok erken elime bişey alıp öreyim diyorum bizimkisi yaza gelecek kışlık içinde cinsiyet belli olsunda ona göre yapayım diyorum öyyyyle bekliyorum işte ... İkea da bazen güzel şeyler oluyor evet ama bana fiyatları pek uygun gelmiyor tatlım ya yani daha uygun yerler var :34:

Övünmek gibi olmasın becerikliyimdir bu konularda :1: Yapcaz bakalım bişeyler biran önce o hazırlıklar başlasın istiyorum valla ama daha çok erken elime bişey alıp öreyim diyorum bizimkisi yaza gelecek kışlık içinde cinsiyet belli olsunda ona göre yapayım diyorum öyyyyle bekliyorum işte ... İkea da bazen güzel şeyler oluyor evet ama bana fiyatları pek uygun gelmiyor tatlım ya yani daha uygun yerler var :34:

kimmiin hemsosuu tabii beceriklidir caniimmmmm:33::46::46::46:eveet daha cook erken... dedigin gibi yaza gelio.. cinsiyette ogrenmedik.. bekliyelimm... ama inan sasiracaksin bak hulyayla bana 12 hatanin icindeyiz bugun.. bu hatadan sonra ilk trimisteri bitirmis olyoruz...

haa demek orda ikea fiyatlari cazip olmuyor... burdada alabilecegin en uygun yerlerden birisi...ve peynirekmek satar gibi mabilya satiyorlar.... bak gor canim Allahin izniyle ozamanlara gelelimde bakalim daha neler degisir!!!

yaa banada yollayın o adresıı.. merak ettım bakayımmm. nolurrrrrrr :54::54:

canikoomm naberr???? senin bat nezamandi.. son sayfalara dogru gordum basin falan donuyormus!!! hayirlar olsun insallah...

ıyım canım saol ya gec gordum yazını.. mısafır gelcekte bırseyler hazırlıyorummm.. canım tansıyonum dustu sanırsam. 2-3 ay evvelde acıllık olmustum.. onun gibi bişey herhalde.. sımdı ıyım ama gectı... uzun surmedı.. batımı bılmıyorum canımmm.. tatlıcadı cok ısrar ettı dıye sallama bır gun verdım bu ayda.. ne zaman gelır bılmıyorummm...

ıyım canım saol ya gec gordum yazını.. mısafır gelcekte bırseyler hazırlıyorummm.. canım tansıyonum dustu sanırsam. 2-3 ay evvelde acıllık olmustum.. onun gibi bişey herhalde.. sımdı ıyım ama gectı... uzun surmedı.. batımı bılmıyorum canımmm.. tatlıcadı cok ısrar ettı dıye sallama bır gun verdım bu ayda.. ne zaman gelır bılmıyorummm...

cnmmm google erol mobılya yaz cıkıyo ztn ordan bakabılırsın modellere :) Buarada geçmiş olsun dıkkat et kendınee

cnmmm google erol mobılya yaz cıkıyo ztn ordan bakabılırsın modellere :) Buarada geçmiş olsun dıkkat et kendınee

tamam canımm.. cok saoll.. bursada da vardı bır zamanlar bu magaza.. sonra kapandı.. o zamanlar mobılyayla ısım olmadıgı ıcın hıc ılgılenmemıstım...

saol canım gectı anlıktı zatenn.. :54:

oyyyy kıyamam kıs ben ona yavrum ya kıskanır tabi kendide daha minik :emir_bebek:

evet canım bende bebeğim aklıma geldikçe şükrediyorum bir kez daha ve bulantı falan aklımdan gidiyor dediğin gibi annelik zor şimdiden onu koruyup kollamak için insan deli divane oluyor doğunca nasıl olur kimbilir :52:
doktor içinde ne bilim kafam karıştı belki cuma giderim gittiğimde 10+6 olacak inşallah yani 11 haftanın içinde olacak belki o zaman yapar doktor ikili testi yada hiç uğraşmayım 1 hafta daha bekleyim diyorum her ihtimale karşı ultrasonda geri falan çıkarsa diye ama dayanamam ben yaaa özledim miniğimi :16:

ay canım ya gözün aydın :16: maşallah ne çabuk geçti canım seninde yaa Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin :16::nazar::emir_bebek::nazar:

Canım benim çok teşekkürler,senin de gözün aydın,evet ya geçti valla bak sonuna geldik artık,inşallah kucağıma alıcam minik kızımı :-)) Kendine iyi bak...

Tuğçecim evet az kaldı ikimizinde,bakalım tatlı kızlarımız nasıl olacakkk??

screamaway merak ettım senı.. ınsallah kotu bır durum yoktur.. gel artık.. habersız koyma bizi.

sempatiğimde gelemedı daha.. netsız kaldı yavrummm.. oda sagsalım yerlesmıstır ınsallah..

Canım benimmmm tuğçem yazmış baktın mı :31:
Canım benim çok teşekkürler,senin de gözün aydın,evet ya geçti valla bak sonuna geldik artık,inşallah kucağıma alıcam minik kızımı :-)) Kendine iyi bak...

Sağol canım benim :29: ne güzel ne heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de o günleri göstersin inşallah :16:

kizlar bugün benim batim.. ama halen gelen giden yok.. bekliyorum.. bakalim belki de yine adet gecikmesidir.. :31::31::31::31:

kusura bakmayın pek sık gelemiyorum regen canım inşallah hayırlı haber alırız senden.

kızlar bişe sorucam size bide ben 29 kasımda hastalandım. d.kontrol hapına devam edicektim 2 gün içtim sonra unutunca bıraktım. 8 aralıkta tekrar kanamam oldu 9 aralıkta kesildi şimdi ben bat ımı hangisine göre hesaplıyorum anlamadım

kizlarrrrrrr valla pes yaaa kimsecikler gelmemis topigeee !!!!! bnde bgn anca firsat bulup girebildimm sok oldum :(

regennn ne durumdasinnn yaz mutlaka burayaa ayy belirti fln varmiii

Back