- Konu Sahibi screamaway
- #33.661
ooohh daha ne olsun tugceciimm.. sahsen ben cook begendim vallla.. insanin ic aciliyor.. gule gule kullansin. zaten bebek odasindahalilari cok tavsiye etmiorlar.... beyaz mobilyaylada harikadurur..Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)Eki Görüntüle 310532
hiii anladim caniim ablan masallah ayarladigi donemlerde gebe kalmis bende oyle istemis iste martta baslamistik kismet bu zamana oldu.... bakalim yaa biz ramazan bayramina dusunmustuk.. yaklasik 40i cikmis oluyor gidebilir miyiz falan bakalim.....
yani al bendede okadar tugcecim..helebenim esimde delirioo.. bende annemleri tembihlerdim alirken dikkat edin hayvanli olmasin falan die.. yazik cok ozenmislerdi....cnmmmm bnm cok saoll :) Hele bebişinin cinsiyetide bi bellı olsun onada bakıcaz böyle şeyler inşallah annesi :)
Aynen bnde cizgi film olmasını ıstemıyorum odasının... Ztn odayı tamamladıgımda görüceksinizzz tek bı hayvan desen yook hiç bi yerdeee, amaa kelebegı hayvandan saymassakk cunku ben kelebeklerı cok severım :) Kıyafetlerinde bileee hayvanlı almamaya dıkkat ettım ama 1,2 bişeyinde varrr hayvan desenii,, ayy bebeklerın kıyafetlerı hep ayıcıklı sınır oldumm eşimde sevmıyo hiççç o tarz seylerıı, geçen gıttıgımız bı magazada bu ne kardesım tulumun üzeri hayvanat bahcesı gıbı dedı satıcı kızzz kahkahayı bastı :)))
ooohh tertemiizz ..neden olmasin hemsom yaa... valla super ideal bi dusunce... zaten sen dizaynlamissin bile kafandabile ama netten falanda fikir bakabilirsin..maliyet sorunuda yok valla bende cok severim bole emekkle hazirlanan seyleri.....paylas bizimleee....İnşallah canım o zamanları görürsem sizin gibi tecrübeli annelerden yardım isteyeceğim muhakkak Sen odayı fala nbi yerleştir de bakalım nasıl olacak merak ediyorum valla
Bizde geçen gün eşimle konuşuyorduk bebek odasını nasıl yaparız diye benim evim biraz küçük bebek odası olacak yerde çok geniş bir oda değil şuan orayı yemek odası olarak kullanıyorum oda da bir gümüşlük ve 8 kişilik masa var masayı salona alıcam ama gümüşlük tamamen iptal olacak salonda tv ünitesi var oraya alamam hemde yer yok bende düşündümki ziyan olmasın gümüşlük tam bebek dolabı büyüklüğünde içindeki cam rafları kaldırıp ahşap raf ve elbise askısı koyarsam üzerini de mebran kaplama yaparsam bebek dolabı olarak kullanayım diyorum nasıl fikir sence :44:
menbetacımmm cok sagoll :) halının modelı farklı degıl ztn yaaa cogu evdee benzerı var ztn ama farklı bı halı begenmıstmmm 750 tl di o kdr da vermek ıstemedım halıya
bu halı 130 tl :)
amaan tugceciiim naptin sen bebek icin haliya okadar para deli para yaniiii... bence cok gereksiz... dedigim gibi bebek odasina halilari cok onermiorlar.. ufakbisey dekorasyon amacli yeter bence...
750 tl olan varmi nette merak ettim acikcasi..