- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.681
ayyyy yoksa test mi yaptnn???
kizlarrrrrrr valla pes yaaa kimsecikler gelmemis topigeee !!!!! bnde bgn anca firsat bulup girebildimm sok oldum
regennn ne durumdasinnn yaz mutlaka burayaa ayy belirti fln varmiii
Canım benimmmm tuğçem yazmış baktın mı
Sağol canım benimne güzel ne heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de o günleri göstersin inşallah
baktım canımmmmmmmmmmm.. guzel seyler var...
regenn hayırdır hamısmısın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?
aman seslenmısmıs.
heheheee evet canim seslendim öyle.. ay böyle tehlikeli yazismalar yapilmamali demekki yanlis anlasiliyodaha erken canim test icin.. benim testin kalitesindeki testle arkadas bati 10 gün gectikten sonra yapti, silik cizgi cikti.. ok coook silik degildi ama 10 gün dile kolay...
ınssss hamıle cıkarsın canım yaa.. evet seslenme bıdaha oyle...
regencimm hayirlisi insallah... daha ilk ayin bu ayy (aşidan oncesini saymiyorum) bi kac gun daha bekle bakalim insallah gelmez kirmizilarr halayimizi cekeriz :)
Canım benimmmm tuğçem yazmış baktın mı
Sağol canım benimne güzel ne heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de o günleri göstersin inşallah
Hlycim aradi bgnn sesi yorgun geliyodu ama yerlesmiss evinee... bebisini gormeye gitmiss bebek seklini almiss ama satina gore bi kac gun gerideymis bebiss amaa cok sukurr bunun icin uzulmuyoo hemen kendini besiye yatir dedim :) herkeze cok slmi varr netonde problemler cikmiss o yuzden daha baglanmamiss
regennn sen ne durumdasinnn???
durumum ayni tatlim degisiklik yok :26: ay insallah gecikme degildir... yani gecikmeyse de bi kac günü gecmesin yaa... bir sey degil yeni yumurtlama gecikiyor öyleay beklemek calisma yapmaktan daha gicik bir sey siz nasilsiniz bakalim?? kiprasigin yeri rahattir daha
regencim 2012 topicine de buraya da bikaç gecedir gelip size msj yazıyorum ama görmüyorsunuz..
bende adana dan bile seni takip ediyorum..
günaydın :) alt dişlerime tel takıldığı için ağzımın içi yara oldu ayrıca tellerden dolayı yemek yiyemiorum napcam bilmiorum... bu arada bugün bnm doğumgünüm :)
Merhaba kızlar,nasılsınız,ben de kızım için alışverişler yaptım,hazırlıklar yaptım,annem geldi yanıma sonunda,bana bakıyor artık)
Kızım hareket ediyor içimde,tekmeler atıyooo,haftaya doktora gidicem 33. haftaya geldik kızlar ya,nasıl da geçti off birazda tırsmaya başladım
Tatli tatli uyuyorsunuzdur simdi
Hulyacim oncelikle bana cevap verdigin icin cok sagol canim insallah bebisin iyidir yeni evinde mutku mesut buyutursun insaallah
Beni soracak olursanizki eger benim triot hormonum normallesti cok sukur
Herseyin hayirlisini diliyorum hepimize
Evin hayırlı olsun kuzumyerleşme telaşındasındır şimdi netin bağlanır bağlanmaz gel özledik
Kızımın odasına bu halıyı aldımmm nasıl sizcee ???? Ben cocuk figürlü halıları sevmıyorumm vee bidee cocuklar okula başlayınca figürlü halıları istemıyolarr o yuzdennnn her yaşta kullanabılecegı bı halı seçtimmm inşallah begenırsınız :)Eki Görüntüle 310532
kuzuumm naptin sen yaa ..yerlestin mi?? valla merak ediyor ve heycanla bekliyorum... ooof ben napcam kimbilirr...
screamaway merak ettım senı.. ınsallah kotu bır durum yoktur.. gel artık.. habersız koyma bizi.
sempatiğimde gelemedı daha.. netsız kaldı yavrummm.. oda sagsalım yerlesmıstır ınsallah..
Hlycim aradi bgnn sesi yorgun geliyodu ama yerlesmiss evinee... bebisini gormeye gitmiss bebek seklini almiss ama satina gore bi kac gun gerideymis bebiss amaa cok sukurr bunun icin uzulmuyoo hemen kendini besiye yatir dedim :) herkeze cok slmi varr netonde problemler cikmiss o yuzden daha baglanmamiss
regennn sen ne durumdasinnn???
geldim de noldu kapı duvar ! ayol bu ne 1 haftadır yokum dedim geçmişi oku oku bitmez 10 sayfacık yazmışsınız sadece ! bu 10 sayfada da benim adım bi kaç kez anılmış saolunn mersi..ayol bu neeeeeeeeee nerelerdesiniz kimsecikler yok uğrayan soran yazan yok ! şok şok şok flaş flaş flaş oldum yaniiii ! nyseee umarımm p.tesiden itibaren yeni hafta başlangıcıyla normale döneriz...
benden haberler şöyle ki ;
p.tesi taşındık salıdan itibaren yerleştirme işleri başladı saolsun annem ve görümcem yardım ettiler.. dün akşam bitti çok şükür.. internetimmizde anca bu sabah açıldı kıl oldum... nysee kızlar ben accık üşütmüşüm ve yorulmuşum karnım belim ağrıyodu afedersiniz bide cırcır oldum hafif ateş falan idrar yaparken yanma derken doktorumu aradım gel bakalım dedi.. dün gittik aslında kontrolum 5 ocaktı ama şartlar bunu gerektirdi.. nysee gittim bebeğimin kolunu elini bacağını poposunu gördümmmmmmmmaşallah yavrumm açmış bacaklarını öyleee yatıyoo hiç utanma falan yok kalbi de canavar gibi maşallah ama taşınma telaşesinde biraz yeme düzenim bozuldu e yorgunluk hastalık derken yavrum biraz geride kalmış üzüldüm ama stres yapmadım hemen yavrumu atağa geçirmem için dün yemek kampına girdimm inşallahhhhhh yavrumm hemencecik toparlar.. p.tesi testler verdi onları yaptırcam perşembe çağırdı kontrole bakalımm gelişmeler nolcak inşallah herşey yolunda devam eder bebeğim sağlıkla büyür
onun haricinde evimde çok mutluyumm yerleştimm incik cıncık işler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim kendimi yormadan..başka problem yok çok şükürsizler de iyimişsiniz kötü haber yok şükür.. yalnız çok boşlanmış burasıı olmadı bu nyse ben hemen duruma el atıyorum :13:
breshkacımm canım maşallah seninde bebeğin büyümüşayrıca dolap fikrini de çok tuttum destekliyorum seni
regen hanımmmmmmmmm regen hanımmmm inşallahhhhh hamilesinizdirrrrrrrrrrrrr
tatlıcadımm hiç uğramamışsın nolduu son durum ne hamiş misin kız yoksaaaaaaaaaaaa
canım geçmiş olsun.. ve geçmişte olsa doğum günün kutlu olsun... bebeğinle eşinle huzurlu yıllar canııım
maşallah canım benimm seninde az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim inşallah
canım benimm ne demekk hep aklımızdasın fıstığımçok sevindim normale dönmesine yalnız ilacı bırakmayacaksın demi.. çünkü bırakında eski haline dönebilir şahsen benim öyle olmuştu :44:
tuğçecimm gayet güzel bebeğinin odasına da çok yakışır sağlıkla kullanın inşallah
valla canımmm dün bitti işimiz anca... çok şükür kazasız belasız atlattık.. ama çok mutluyummm
sempatişkommmmmmmmmm vallaha özledim seniiiiiiiiiiiii
saolsunn tuğçecimmm bnden haberler vermiş ama sonrasında yazan regen ve meri hanım bnle ilgili posta cvp vermemişş şahsen alındımmmm hıh
ama sempatişkomm yazmışş canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum alinma yaa.. biz orkide de kulagni epeyce cinlattikhatta kardaiz demisti aricam ben size haber veririm ama simdi gec oldu diye.. sor inanmazsan kankine.. yani ordan da aldik haberlerini..
ayyy hamile deme bana yaaaicim giciklaniyor
valla bilemiyorumm ben orkide de falan yazılar görmedimmm asıl burada çınlatın kulağımıııı nyseeeeeeeeeee
valla inşallah ii haberler vercen canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?