- Konu Sahibi screamaway
- #33.621
aaaa breshkaciimm senin postun gelmemiss....
tabi canim zordur.. Rabbim kolayliklar versin insalah sana.... az kaldi sana da insallah sende rahatlarsin... evet dedigim gibi ve aslinda hepimizin dedigi gibi bulantilar onu iice hissettirio ve benim icimii rahatlatio.... anne olmanin gereklerininde n biri olsa gerek... sen zorlan,aci cek tyeri gelirse ama yavrucun ii olsun..yanii...
tatliim bence girt randevunu zaten ikili test 11-14 haftalarinda yapildigi icin randevu arasini uzatmayacaktir benimki gibii.... yani ben d rdan cikarken diger ayin randevusunuda aliorum verio... sizlerdede oyle demi??
bak bebegin nekadar buyumus bebek sekline gormus gorursun bence....
ahh caniimm... masallah o da buyukmus ama iste akillari yetince daha cok etkileniolar sanirim.. aklinizdaolsun yani kizlar....
inanirmisi sabah kahvaltida agliyordu esimm ogluna kiyamazmis ,hep onu severmis falan filan.. bebin bahsi gecmis ,oglum huzunlemistide esimde dayanamdi.... ben hep oglumla ilgilenirim dior..bakalim gorecez insalah....ama elbetteki zor olacak...
peki canim ibuyuk yegeninle kardesi arasi nekadar??
cnmm buyuk yıgenım 9 yasına gırıcek ortancası 6 ya gırıcekkk mınıgımızde 26 aralıkta 1 aylık olucak :)