- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.541
ay ne tuhaf yaa içim bi hoş oldu valla .... Çok şükür canım herşey yolunda maşallahbebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)
menbetacimmm misafirlerde ynmda c tesi aksaki gidiceklerr :)
Bilmiyorum valla hissetse iyi olur yoksa küscemaminn canım cooook saolbu yazdıklarımızdan sonra kendını suclu hısseder de koyar canım
evet çınlattık kulaklarını işteselamm kizlaar... naber...
bakiyorum da cook hos cinlamamis kulaklarim...iki cucugumude koycam ok.....
eveeet bizde geldik doktordan.. cok detayli bilgi yok ama insan, yani bebek seklinde artik... kalbi atio ve dduyuluyo..hareket edio.... ooh masallah..doktor dogula gidiyordu hemencecikacele acele oldu bisefer... doguracak kadincagizda bekliordu.. acilmis yolllari.. zaten benden sonraki randevularini da iptal etti..ama sukur ben yetistim..
yeni randevumuz 10 ocak.. hlyacimla cook acik deil arasi guzel.aslinda erken aldim ama trye gidersem die ole oldu. sordum doktora gidebilirsin dedi. ama once benim gormem,ikili testini yapmam ilazim dedi.. ondan erken aldik... hayirlisi insallah...
canimbenimm... gozun aydiinn.. masallah kocaman olmus kizimiz.. ve artik o da hazirlaniyor Allahin izniyle araniza gelmek icin. 1 2 ay dahabeklemesi lazim ama... canimbenim insallah kolayycana kavusmak nasip olsun....
seninde sIklastimi muayenelerin.. hafta da bire indirdilermi?? yiksa bundan sonra mi??
tamam canimm..ben kendi kendimi cekmeye calistim beceremedim. buyuk boy aynam yok. esime cektircem... oyle iste...ay ne tuhaf yaa içim bi hoş oldu valla .... Çok şükür canım herşey yolunda maşallah
Bilmiyorum valla hissetse iyi olur yoksa küscemhemen aşağıda duruyor kendileri de şimdi ona da cevap vercem zaten
evet çınlattık kulaklarını işteben hala seni görmedim diyorum sılam diyorum hemşom diyorum sen hep beni oyalıyorsun sonra paşanı da merak ediyorum diyorum onda da unutturmaya çalışıyorsun küsücem sonunda o olucak valla
Neyse şimdi küsmeyim doktordan iyi haberlerle gelmişsin prensesin şerefine bugünlük kaldıMaşallah hareket de ediyo demek offfffff benim daha iki haftam var görmeme yaa nasıl sabredicem bilmiyorum
silacimm bundqn snraki randevum 2 hfta snra ama sonrakiler haftada bir... 36. haftadada vajinal muayene yapicakmiss
nabersiniz canlarimmm?? ben drdayim sirami bekliorumm minigimi gorucemm insqllahh
buaradaa kardaizcimmm bende senii cook ozledimm artk nettede knusamiyoruzz iyice koptuk
bebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)
evet teyzeleri kocaman olmus bnm kizimmm :) drdan yuzunun rssmini istedim tam o arada esnemeye basladi fln cildirdim resmen yaa:)) bide dra soruyorum şuramda neresi var buramda neresi var diye :) cook merak ettim yaa cnku karnimin belli bi yerini cok sisiriyoo megersem orda totosu varmiss :)
silacimm heseyin normal olmasona cok sevindim cnmm
renewalcimm sorma nasil hycanlyim ve stresliyim yaa Allah yardimcimiz olsun:)
menbetaaa bnm kiz aynen oyle diyooo geliorum normal yoldan diyo:) ayy insallah yaa darisi sana insallah
selamm kizlaar... naber...
eveeet bizde geldik doktordan.. cok detayli bilgi yok ama insan, yani bebek seklinde artik... kalbi atio ve dduyuluyo..hareket edio.... ooh masallah..doktor dogula gidiyordu hemencecikacele acele oldu bisefer... doguracak kadincagizda bekliordu.. acilmis yolllari.. zaten benden sonraki randevularini da iptal etti..ama sukur ben yetistim..
yeni randevumuz 10 ocak.. hlyacimla cook acik deil arasi guzel.aslinda erken aldim ama trye gidersem die ole oldu. sordum doktora gidebilirsin dedi. ama once benim gormem,ikili testini yapmam ilazim dedi.. ondan erken aldik... hayirlisi insallah...
evet teyzeleri kocaman olmus bnm kizimmm :) drdan yuzunun rssmini istedim tam o arada esnemeye basladi fln cildirdim resmen yaa:)) bide dra soruyorum şuramda neresi var buramda neresi var diye :) cook merak ettim yaa cnku karnimin belli bi yerini cok sisiriyoo megersem orda totosu varmiss :)
silacimm heseyin normal olmasona cok sevindim cnmm
renewalcimm sorma nasil hycanlyim ve stresliyim yaa Allah yardimcimiz olsun:)
menbetaaa bnm kiz aynen oyle diyooo geliorum normal yoldan diyo:) ayy insallah yaa darisi sana insallah
bebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)
tatlicadim hic sorma yaa bende cok tuhaf oldumm esnemesi fln icerde bildigin insan gbi yasiyo vlla :)))
tatlicadim hic sorma yaa bende cok tuhaf oldumm esnemesi fln icerde bildigin insan gbi yasiyo vlla :)))
Allah seni netmesin.. insan gibi yaşıyorda ne demek kız
ohoo onun keyfi hiç kimsede yok. ekmek elden su gölden yaşıyor orda
yaaa simdi suyun icinde yaa bogulmuyomu bu agzini aciyo fln diye şeyettim iste :)) cok etkilendim gözumün önünden gitmyo yaa :) ilk defa esimle gitmedim randvuya o yuzden yuzunn resmini istedimmm bnm cimcimemde hareketler yapti annesine :) drda yrim ben seni fln diyoo dogunca severiz diyoo :) burada bitane cici aldim kizima :) sen ne yaptin hastalandinmi yaa?? yeni topige henuz gelemedim cunku pc acamadim hicc gelip ayak basicam insallah tatlicadicim :)
seydacimm cok tsk ediyorum sanada kizim kocaman olmustu dedigin gibi:) darisi sizlere insallah dualarim
her zmn sizinleee
valla canım ben görmedim ama yinede garip oldum gözümde canlandırınca... anneee sanayaparım bakkk demiş resmenn ay doğsada benim yerime ısıran onu.. mıncıklasan azcıkkk.
bekleriz canım topiğede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?