- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.521
kesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...
regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....
hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....
Screamawaycim tarik cok guzel bir isim ismiyle yasasin insaalahkesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...
regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....
hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....
azracim... hosgeldin....
Kızlar ben çıkıyorum inşallah görüşmek üzere yarın evde olmayacağım annemlere bırakacak sabah eşim cumartesi akşamı burda olurum inşallahhh hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Screamawaycim tarik cok guzel bir isim ismiyle yasasin insaalah
Bikeresevdim canim tekrar seni gordugume ve iyi olmana cok sevindim kuzucum
Cicekcigimizin dogumunada az kalmis yeni farkettim tatlim allah bir avazda kurtarsin canim saglikla el bebisini kucagina insallahh kuzucum
Regentosum ben senin gebeligin dusukle sonuclandi saniyordum tatli. Bende yeni ogrendim
Screamawaycim tarik cok guzel bir isim ismiyle yasasin insaalah
Bikeresevdim canim tekrar seni gordugume ve iyi olmana cok sevindim kuzucum
Cicekcigimizin dogumunada az kalmis yeni farkettim tatlim allah bir avazda kurtarsin canim saglikla el bebisini kucagina insallahh kuzucum
Regentosum ben senin gebeligin dusukle sonuclandi saniyordum tatli. Bende yeni ogrendim
Iyi geceler canim...
azracim, tesekkur ederiz...bu arada canim senin bat ne zamandi?
Benim bat 18 i tatlim beklemdeyim
Benim bat 18 i tatlim beklemdeyim
azracimmm insallah seni de regeni de hamile cikaririz bu ay....regenin de 18di basta, ama sonra ovulasyona gore degistirdi sanirim... 2011'in son hamilesi kim olacak bakalim...
breshkacım hayırdır yaa mıden neden kotu?? bulanıyor mu? kıyamam yaaaaaaa....
screamcimmmmmmmmm hatırlar mısın bır soz vermıstınnnn ozellıkle bana.. senın oldugun gun koyucam demıstınnnn.... bende halen beklıyorummmm
sılacımmmmda pasasınınkini koyacaktıda sureklı sallıyor hanııı... goremedık yahuuuu
günaydın canım benim ... evet ya iki gündür fenayım midem çok bulanıyor kendi kendime nazar ettim valla offf
sılayı hiç hatırlatma bana kuzum hemşom hemşom diyo daha bi yüzünü göremedimPaşanında resmini istedim sürekli ortalığı kaynatıyo en sonunda küsücem o olucak
nabersiniz canlarimmm?? ben drdayim sirami bekliorumm minigimi gorucemm insqllahh
buaradaa kardaizcimmm bende senii cook ozledimm artk nettede knusamiyoruzz iyice koptuk
Kalbimin gelmissssssss....Tatlim karsilasamadik ama iyi haberlerine cok sevindimmmmm.... Seni daha sIk gorelim burda... Doguma cok cok az kalmisss...! Allah kolay dogum nasip etsin insallah canimmmm.... yegenimizin fotolarini bekliyoruz dogar dogmaz ...!
Hadi güzel haberler getir kıpraşığın annesinabersiniz canlarimmm?? ben drdayim sirami bekliorumm minigimi gorucemm insqllahh
buaradaa kardaizcimmm bende senii cook ozledimm artk nettede knusamiyoruzz iyice koptuk
çok şükür canım ya midem bulanıyo ama hiç şikayet etmiyorum bebeğim biran önce gelsinde bulantıya falan razıyım benayy canımm kıyamam yaa.. olsun bak bebısım ben burdayımmmmmmmmmmm dıyorrr.. bız yeterkı hamıle kalalım herseye razıyız dıyordukyaa, ıste senın yasadıgında bu
aaa sen daha sılayıda mı gormedınn.. aboowwwww... evettt sıla hanımmm.. hem kendinizin hemıde pasanızın resmını alalımmm... ok miii :26:
Hadi güzel haberler getir kıpraşığın annesi
çok şükür canım ya midem bulanıyo ama hiç şikayet etmiyorum bebeğim biran önce gelsinde bulantıya falan razıyım benAllah en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah
Evet canım ben SILAyı da görmedim hanımefendi hala resim koyacak da bende bakıcam da ohoooooo yani
bebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)
menbetacimmm misafirlerde ynmda c tesi aksaki gidiceklerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?