• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bi kaç gundur adet olcakmışım gıbı belım ve karnım agrıyor ve başım donuyor arada,,o kadar..bugun hep adet olmuşum gıbı gelıyoo lavobaya taşındım bugun resmen:1: cok zormuşş beklemk ya ..

tabi ya beni duşun 12 gun testler negatif adet yok kafayı yemişti hala inanamıyorum adetlerin duzenlimi gecikme olurmu doktor hanımcım bana çokbebek isteme arzusuda adetini baskılar olmazsın demişti

tabi ya beni duşun 12 gun testler negatif adet yok kafayı yemişti hala inanamıyorum adetlerin duzenlimi gecikme olurmu doktor hanımcım bana çokbebek isteme arzusuda adetini baskılar olmazsın demişti

düzenlidir adetim,,ay inşallah çok uzamaz adet olcaksamda olayım boyle belırsız durmak çok kotuuuuu

ohhh ne güzellll... eglenmişsindir canımmm :1::1:

ayy acc be :10: hemen atlayıvereyım :21: ilk yazan ben olayım :9::9: kesin ben yokken acar :33:

sen gecme elime... görürsün :19::19::19:

iyi akşamlar bayanlar...
sinemaya gittim... ölümsüzler. tavsiye ederim hepinize.
topic açma konusunda nereneyse hem fikiriz sanırım. kuppem ve regenim güzel açıklamışsınız. beğendim sizi +3 puan:1::1::1::1:
topic açıyorum arkadaşlar. ama geç oldu yarın sabah yaparım. ismide daha önce dedğimden hülyanın seçtiği olacak. onun uğuru olsun...:38:
sanırım bu kadar.. :15::15:

sagol canim.. hayirlisi olsun diyelim :1::1::1:

ah merimin durumu ortada inşall aguzel hbrler gelir eee sizin batınızı sormalı regen hanımcığım devammı çalışmalara

o yüzden diyorum ya, bi geldi bi daha gelmedi.. biz de merak ediyoruz.. gelmeyince insanin aklina kötü seyler geliyor :14::14::14:

ohhh ne güzellll... eglenmişsindir canımmm :1::1:

ayy acc be :10: hemen atlayıvereyım :21: ilk yazan ben olayım :9::9: kesin ben yokken acar :33:

ah yavrum erken gel sabah bekle beni ilk yorum senden olsun seni beklerim. istediğin ilk yorum olsun.. ayıpsın...

kızlar ne topiğimiş o bana da söleyin cnm çekti

canım burası artık hamilelere kalacak. hamile kalmak isteyenleri birazcık ayıracağız başka bir topic altında. burda konuşulanlar genel manada değişti o açıdan. eskileri okursan anlarsın

nasıl bı topik açılcak kızlar??

hamile kalmaya çalışanlar topiği. sabah açıp linki buraya bırakacağım. kendimde ilk mesajımda bu topiğin linkini vereceğim böylece hep bağlı kalacağız:34:

heeeeeyyy nerelerdesin giz sen??? demek bitti günün.. hadi bakalim birlikte bekleyelim o zaman... kaybolma bir yere...

iyilik valla nolsun.. seni sormali??? meriyle ketenhelva gelsin kulaklarini cekicem ama :20::20::20:

gecmis olsun tatlim... Allah baska dert vermesin... cabucak iyilesir eskisinden daha iyi olur insallah :16::16::16:

gecmiş olsun cnm benim ah anne baba bambaşka
Allah razi olsun kizlar... evet yarencim baskalar... Allah basimizdan eksik etmesin..

senide yeniden tebrik ederim.. hayirla kavusursun insallah bebegine...
iyi akşamlar bayanlar...
sinemaya gittim... ölümsüzler. tavsiye ederim hepinize.
topic açma konusunda nereneyse hem fikiriz sanırım. kuppem ve regenim güzel açıklamışsınız. beğendim sizi +3 puan:1::1::1::1:
topic açıyorum arkadaşlar. ama geç oldu yarın sabah yaparım. ismide daha önce dedğimden hülyanın seçtiği olacak. onun uğuru olsun...:38:
sanırım bu kadar.. :15::15:

aslinda bukadar demissin ama bizim goruslerimize istinaden cok sey soylenmedi.... karar zaten coktan verilmis canim..hayirlisi olur insallah..

bu beni uzecek napalim ama karariniza saygi duyuyorum...

lutfen yanlis anlasilmaz istemiyorum,bunu sivrilmek icin soylemiyorum boylesini tahmin etmedigim icin sanirim uzuluyorum... herkes icin en hayirlisi......

kizlar gözlerim yasardi yaaaaaaaaa :43::43::43::43::43::43: ne kalabaligiz böyle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: eskisi gibi.... hülya da olsaydi kesin duygulanirdi, hamilelik de etkili tabi :61::61::61::61::61::61:

ah yavrum erken gel sabah bekle beni ilk yorum senden olsun seni beklerim. istediğin ilk yorum olsun.. ayıpsın...

canım burası artık hamilelere kalacak. hamile kalmak isteyenleri birazcık ayıracağız başka bir topic altında. burda konuşulanlar genel manada değişti o açıdan. eskileri okursan anlarsın

hamile kalmaya çalışanlar topiği. sabah açıp linki buraya bırakacağım. kendimde ilk mesajımda bu topiğin linkini vereceğim böylece hep bağlı kalacağız:34:

şimcik erken kalkar gelir senı beklerdım ama misafirim gelecek kahvaltıya o yuzden yarın pek giremem :26::26: buyuk ıhtımalle 18. sayfaya yazarımmm :54:

yani hamile kalanlar burdan devam etcek öylemi...??? bide umudumuz 2012 dıye bı topik açılmış yeni hepsı aynı aslında ama hep başlıklar farklı..........

kizlar gözlerim yasardi yaaaaaaaaa :43::43::43::43::43::43: ne kalabaligiz böyle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: eskisi gibi.... hülya da olsaydi kesin duygulanirdi, hamilelik de etkili tabi :61::61::61::61::61::61:

yaaaaaaaa ben ne olacağım siz benim ilk arkadaşlarımsınız kk da ben özlerim sohpetinizi ya olmadı ben bebekten değil gebe kalmaktan behsederim yada sesimi çıkarma sizi hiçuzmem nederseniz haklısınız derim yinedemni olmaazz:14:

yok canim daha 22sine cok var :31::31::31: sen de stres yapma bak tamammi??? seyda rüyasinda görmüs.. oglun olacak senin...:16::16::16:

iyi haberin yok o zaman :9::9::9::9: faceden yazdiydim da.. cabuk cikmissin galiba...

yok ben bısı gormedımmm.. nerde ne zaman yazdın ne yazdınn soyle cabukkk..

Allah razi olsun kizlar... evet yarencim baskalar... Allah basimizdan eksik etmesin..

senide yeniden tebrik ederim.. hayirla kavusursun insallah bebegine...

aslinda bukadar demissin ama bizim goruslerimize istinaden cok sey soylenmedi.... karar zaten coktan verilmis canim..hayirlisi olur insallah..

bu beni uzecek napalim ama karariniza saygi duyuyorum...

lutfen yanlis anlasilmaz istemiyorum,bunu sivrilmek icin soylemiyorum boylesini tahmin etmedigim icin sanirim uzuluyorum... herkes icin en hayirlisi......

cok sağol cnm bu topik olayına cok eni olmama ragmen uzuldummu ne 2 ye ayrılmak mutlu etmedi sanki böle gecinip gidiyoduk bana uğurlu gelmişti

tatlicadicim boyle dusunuldugunu hic hic bilmiyordum inan uzuldum..... demek burasi hamilelere birakiliyor... kalmak isteyenlerle kalanlar arasina cizgi ciziliyor....... bilmiyourm belki duygusal dusunuyorum ama emin ol dusuncenin bu oldugunu bilmiyordum uzuldum..ve muhabbetimin size gelmedigi kanisina vardim.. ben sunun surasinda 2.5 aydir hamileyim ama yani 7 aydir 8aydir hamile kizlar icin ben hic muhabbeti degistirdiklerini ya da onlari ayirma gibi bu olayi hic dusunmedim!!! aksine onlardan feyz aldim!!! bilmiyorum hayirlisi olur insallah!!!!

yineliyorumm; amacim kesinlikle karsiniza gecmek deil elbette yine yaninizda olicam,dostlumuza devam..sadece uzuldugumu paylasmak istedim....

yaaaaaaaa ben ne olacağım siz benim ilk arkadaşlarımsınız kk da ben özlerim sohpetinizi ya olmadı ben bebekten değil gebe kalmaktan behsederim yada sesimi çıkarma sizi hiçuzmem nederseniz haklısınız derim yinedemni olmaazz:14:

noldu yavrum yaa??? niye sesini cikarmiyon??? nolduki??? gitme bi yere tabi...

yok ben bısı gormedımmm.. nerde ne zaman yazdın ne yazdınn soyle cabukkk..

tamam canim halloldu... face göstermiyor bi takinti var...

aaaaaaaaaaa benımı??

sanami dedim canim??? Allah söyletti o zaman senin de oglun olacak :21::21::21::21: seyda bizi rüyamizda görmüs de, yarenin oglu oluyormus, benim bebegim de varmis maviler icinde tabiki.. oglan yani.. sonra tatlicadi da hamileymis ve biz ona ütüye gidiyormusuz :1::1::1: o geldi aklima mutlu oldum bi an...

noldu yavrum yaa??? niye sesini cikarmiyon??? nolduki??? gitme bi yere tabi...

tamam canim halloldu... face göstermiyor bi takinti var...

sanami dedim canim??? Allah söyletti o zaman senin de oglun olacak :21::21::21::21: seyda bizi rüyamizda görmüs de, yarenin oglu oluyormus, benim bebegim de varmis maviler icinde tabiki.. oglan yani.. sonra tatlicadi da hamileymis ve biz ona ütüye gidiyormusuz :1::1::1: o geldi aklima mutlu oldum bi an...

işib şakası tabi ama yeni topik hamilelelr kalmak isteyenler falan beni nbozdu sanki hani ki biz burada sadece bu konulardanda bahsetmiyoduk ama saygı duyarım yine de hayırlı olsun hanibiz sizin topiğe siz bizim topiğe girersek ayırmış olmanın anlamıda kalmıcak

Back