• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

full tıme mesaıye enerjı lazım canım :1: gel canım gel ben ayırırım sana vaktımı zamanımı koynumu :1::1:

cok sukur dimi sag salim gelsinn.. alıstıktan sonra gercekten zor.. hele o yataga yalnız gırmek bıle ıstemıyor ınsan... Allah bozmasın.. hımm senınde mesaın baslıyor desene.. yakın akraba mı kız?? cok kalabalık olmasalar bari. hamıs hamıs zorlanma..

aynen cnm Allahima binlerce kez sukurler olsun... buarada Allah hepimizin yuvasindan huzuru eksik etmesin insallah...
misafirim 2 kisi cnmm ama agir misafirlerr... en buyuk amcam ve esi geliyo amaa amcam emekli albayy, yengemde amcamda buna bagli olarak önlrinde surekli askerler calistigi icin herseyi begenmiyolarr o yuzden 4 kisiye bedel misafirlerr ;)))

aynen cnm Allahima binlerce kez sukurler olsun... buarada Allah hepimizin yuvasindan huzuru eksik etmesin insallah...
misafirim 2 kisi cnmm ama agir misafirlerr... en buyuk amcam ve esi geliyo amaa amcam emekli albayy, yengemde amcamda buna bagli olarak önlrinde surekli askerler calistigi icin herseyi begenmiyolarr o yuzden 4 kisiye bedel misafirlerr ;)))

aminnn canımmm..

owwww gercekten agır mısafırler canımm.. Allah yardımcın olsunnn... ins güzel ve eglenceli gecer günler senın için..

ne bilim sanki öle oldu kustummu ne ay nede neşeli girmiştim bu akşam kız bide napayı gebe kalmak isteyenlerde ahhh su 22 si gelsin bide gebe hbrini alayım yuvana dön geri haha ne gulerim bu arada çibanbaşı kim

kuzum öyle bi bas yok da, epeydir düsünmüstük bunu.. neyse hayirlisi olsun... yani olaya pek duygusal bakmamak lazim..

haklisin regentosumm ayrilmiycaz hic insallah... buaradaa ben en cokkk neyi özluyorum biliomusunn hergun liste yenileniyodu hergun birinin batiydi ve yapilan testleri heycanla beklioduk yaaa supersi vlla ... en cokta bu yuzden yeni topik acilmasina karsi degilimmm hatta firsat buldukca o topigede heycan yasamak istiyrm :))

bidee her aksam bi konu konusuluyoduu :) eskiden starda parlement sinema klubu vardi yaa millet film izlemek icin beklerdi bizimkide o hesap aksam olsada dedikodu yapsak dioduk :)) en guzelide herkezin resmini paylastigi gundu...
buarada senin kaynantor maceralarida baskadi yaaa noldu ona yaa duruldumu yoksaa? artk ondan bile knusmuyoruz :)

valla artik takmiyorum sanirim.. kaynana bu durulur mu hic?? :1::1::1:

evet tatlim, artik batlar felan sayilmiyor.. listemiz de kalabalikti yakin günler coktu vs güzeldi.. mantikli kizin hali baska yaa canim benim :54::54::54:

resim koydugumuz günde cok güzeldi yaa... :31::31::31:

konu hararetli geldi sanırım:1:

tşkler cnım aynen öyle

canım katılıyorum,

ya canım lafım çekiliyor bi yerden cımbızla. ben kendimi kötü hissediyorum

evet canim en azindan güzel dikkat cekici bi konu sayesinde kalabalik bi aksam gecirdik :9::9::9::9:

sen niye kendini kötü hissediyorsun canim benim??? kim cimbizladi lafini?? ben mi??? söyle hemen yapistirayim kendime bi tane :57:

aminnn canımmm..

owwww gercekten agır mısafırler canımm.. Allah yardımcın olsunnn... ins güzel ve eglenceli gecer günler senın için..

amnnn cnm aminn amaa bisey itiraf edicemm ki uzak olmaninda en gusel yönü ne biliomsunnn sevgililk, nisanlilik gunlerindeki gibi yatana kdr msjlasiyorz fln cok özlemisim o gunleri yaa :) ben simdi ananemdeyimm ve teyzemler dalga geciolar bu yuzden bnmlee ama istedikleri kdr gecsinler ben cok mutluyum :)

ayricaa hicde eglenceli gunler olcagini sanmiyrm ama iyi dileklerin icin cok saol tatlimmm:) persembeden pazara kdr giremezsem merak etmeyin beni:) gerci cuma gunude kntrole gidicemm onu yazmak icin girerim Allah nasip ederse

buaradaa kizlarr yrn agdaciya gidicemm ve doguma kdr agdaciya gitmem gerekicek sanirimm cunku bu zmna kdr kendim aliodum ama en son yapisimda cook zorlandim bikini bolgesini karnimdan goremiyorum ve ayna yardimiylada beceremiyorm bu isi.... esim yardim edeyim diyo ama asla kabul etmem yaaa yok artk kocama agda yaptirmayi aklimdan bile gecirememm:19::19::19: ztn kocamda artk bnmle dalga geciyo yaa gecen aksam karnima bebegl yagi suruyorum ee tabi yagi once elime dokuyorum snra karnima suruyorum bu durumu goren esim ne dese begenirsnizz??? askmm direk karnina döksenee o yagin yere dökulmesi cok zor diyoo :)))

amnnn cnm aminn amaa bisey itiraf edicemm ki uzak olmaninda en gusel yönü ne biliomsunnn sevgililk, nisanlilik gunlerindeki gibi yatana kdr msjlasiyorz fln cok özlemisim o gunleri yaa :) ben simdi ananemdeyimm ve teyzemler dalga geciolar bu yuzden bnmlee ama istedikleri kdr gecsinler ben cok mutluyum :)

ayricaa hicde eglenceli gunler olcagini sanmiyrm ama iyi dileklerin icin cok saol tatlimmm:) persembeden pazara kdr giremezsem merak etmeyin beni:) gerci cuma gunude kntrole gidicemm onu yazmak icin girerim Allah nasip ederse

evet canım bende annemın yanındayken boyleydı msjlar felan bıtmıyordu.. cok guzeldı..

Allah yardımcın olsun canım ne dıyeyım :)) evet bebısınden haberler getır bıze..

buaradaa kizlarr yrn agdaciya gidicemm ve doguma kdr agdaciya gitmem gerekicek sanirimm cunku bu zmna kdr kendim aliodum ama en son yapisimda cook zorlandim bikini bolgesini karnimdan goremiyorum ve ayna yardimiylada beceremiyorm bu isi.... esim yardim edeyim diyo ama asla kabul etmem yaaa yok artk kocama agda yaptirmayi aklimdan bile gecirememm:19::19::19: ztn kocamda artk bnmle dalga geciyo yaa gecen aksam karnima bebegl yagi suruyorum ee tabi yagi once elime dokuyorum snra karnima suruyorum bu durumu goren esim ne dese begenirsnizz??? askmm direk karnina döksenee o yagin yere dökulmesi cok zor diyoo :)))

ayy tabı canım gıtt... kendını cok zorlanırsın...

ve kocanın dedıgıne aynen katılıyorummm :1::1: benımkıde olsa aynısını derdı :1::1: bunların hepsi aynı :1::1: ıyı gulmussunuzdur :1::1:

evet canım bende annemın yanındayken boyleydı msjlar felan bıtmıyordu.. cok guzeldı..

Allah yardımcın olsun canım ne dıyeyım :)) evet bebısınden haberler getır bıze..

insallah teyzesi:)

kizlarrr ben cikiorum telim kapanmak uzere sarji bitiyoo hepinizi cook opuyorrum iyigecelerrr

ahahaaaaaa :9::9::9::9::9::9::9: ben iste buna sesli güldüm yaa... gece gece... ay Allahim nerden gelmis aklina ya... ah bu erkeklerr :9::9::9::9::9:

ay o agda konusundan ben de cooooooooook korkuyorum.. ayy... :18::18::18::18::18:

menbetacim, regencimm esimin bu cumlesine bndee cook guldum ama bi yandanda baya bozuldum yani :))) bide vucut sekli degistigi icin insann psikolojiside bozuluyo ister istemez... sabki bnm vucumdumdaki bi kusurmus gibi hissettim :)))

regenn agda konus inanilmaz zorr bi olaymiss hamilelikte bide sen avrupadasin orda agdaci flnda yok naparsin bilemedimm:(

ben kactim busefer tel kapanmadan gideyim :) grsrzz

breshka tatlım bilmiyodum çalıştığını kolay gelsn cnm benm çok zor tabii çalışırken bu durum
Evet canım çalışırken zorlanıyorum bazen masaya yatasın geliyor :1:

Canim sen baska bir yere gorun de icin rahat etsin o zaman... Ama hic canini sIkma ya... Onemli olan bebeginin sagliginin yerinde olmasi...
Öyle yapıcam canım cuma yada c.tesi gününe randevu alıcam başka bi hastaneden hemde miniğimi çok özledim bidaha görmüş olurum :16:

kızlar merhaba kac zamandır gıremedım c0k halsızım kusmalarım ıyıce arttı telden girıyorum gecmısı okuyamadım ınsallah herkes 0ıyıdır dün doktordaydım 3 ayı bıtırdik cok sùkür bebegım ıyı cok sükür sanırım oglum olaçak hayırlısı saglıklı olmaşı önemlı olan bebenden bu kadar tek tdk yazamıyorum tel yeni alısamadım hepınız aklımdasınız ALLAHA EMANET OLUN
Oyyyyyy canım benim demek erkekin olacak heee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16: Bulantılarında artık geçer umarım hani hep ilk üç ay olur derler ya inşallah biter ama sende özletiyorsun kendini arada bir uğra ya zaten herkesler gidiyor :43:

ayy ben telden gecmisi okuyup bitirene kdr siz 4 sayfa daha yazdiniz amaa 50 dklik okudumm pes etmedim veee sona geldim cok sukurr....

oncee su yeni topik acilsinmi konusuna deyinmek istiyorumm ve bnmde fikrimi merak edenozellikle silacimm sana cok tsk ediyorumm.... tatlicadicimm sanada cok tsk ediyrm hepimizin fikrini almak istedigin icin :)
bence yeni topik acmak istemekle cok haklisiniz amaa bazi cumleler benide üzdü... cnku hepimiz bilioruz ki kk da her konuda topikler varr ve hamile kaldiktan snra bizi birakip hamilelik topiklerine giden cok arkadasimiz oldu... hamilelikte olsun hamile kalma surecinde olsun suanda topikte bulunan herkez cok tecrubeli cunku hepimiz en az 3,4 ay ugrastik bebek sahibi olabilmek icin ve bu yuzden şahsen ben baska hic bi topige yazma ihtiyaci duymadimm ama tabiki aklima takilan bazi konularda farkli topikleri okudum. bunun yani siraa malesefki eski heycan yok topiktee herkezin kendince bi sebebi var ama eski tadi yook o yuzden farkli topik acilmaasi bnm icin sorun degill amaaaa o topik acildiktan snra bizi terkeden olursaa bnden cekecei var ona goreee :))

yarencimm oncelikle gozun aydin tatlimm bebisini 14 gun gecikmeli ogrendin ama cok sukur bebisin seninleymiss :nazar: buaradaa een 14 gunluk gecikmeye sukret ben tam 30 gunluk gecikme ile ogrendim hamile oldgumu :))

bershkacimm cnmm dr konusunda bnde kizlara katiliorumm bnce heemen farkli bi dra git eminimki icin rahatlicak... buarada bebegin bi kac gun geride olsa bile bu cok normal bisey vee heran degisbilecek bisey cnmmm... buarada hngi hastaneye gittin cok merak ettim yaa? bundan snra nereye gidiceksin? buarada annenede helal olsun cnmm msallah yaaa

hlycimmm ikili test yapilacak mercimegine hee vlla bu sefer gittiginde bebegin cook buyumus olucak biliosun dimi? bebek seklini almis olucakk resmenn :)

tuğçeeeeeeeeeee ben dün geceki konuları okuyunca çok kötü oldum ya sılacımda üzülmüş :43: Valla kızlara da hak veriyorum onlarda haklı sonuçta kendilerinin de işine yarayacak konular konuşmak istiyorlar ama içim bi tuhaf oldu yaa sabah sabah ağladım valla sanki kızım varda evden gelin çıkarıyorum gibi oldu :43::43::43:
Bende eski günleri özlüyorum ama ne bilim yaa buranın yeri çok ayrı bende bir kaç topike daha yazıyorum ama burası kadar takip edemiyorum onları aklım hep burda benim :43:

Doktor konusunda da ben Nisa hastanesine gittim canım doktora bayıldım Asiye hanım çok şeker bir kadın ama dediğim gibi hastanenin imkanları hoşuma gitmedi Şimdi nereye gideceğim hakkında kararsızım bir ara bahsetmiştim ya benim 2 arkadaşım var çok sık görüşürüz diye onlarda hamile ikisi de farklı yerlere gidiyorlar ikisinden de tavsiye alıyorum şimdi ama sürekli takip edecek bir yer olsun istiyorum hatta iyi olsun ki doğumu da orda yapayım bu yüzden hem evime hemde işime yakın olmalı ayyy bende çok kararsızım :31:bakalım işte bulacağız bir yer inşallah teyzesi :34:

breshkacım ınsss ıcıne sınen bır hastane bulursun....

tugce kız üzülme neden moralın bozulacak ki... şimdi senın kocısnde gelıyordur.. agzın kulaklarındadır.. ohhh.. Allah bozmasın..

sempatik naber napıyon asagıda ??

breshkacım ınsss ıcıne sınen bır hastane bulursun....

tugce kız üzülme neden moralın bozulacak ki... şimdi senın kocısnde gelıyordur.. agzın kulaklarındadır.. ohhh.. Allah bozmasın..

sempatik naber napıyon asagıda ??

inşallah fıstığım yaa çıldırıcam valla sabahtan beri hastane doktor bakıyorum offfff :31:

sılacımmmm ucuzumm bnce kendini üzmene gerek yok tatlım bneim.. benle kuppenin yazdıklarını okudunmu? yani biz artık burda bulantıdan halsizlikten doktor kontrolünden falan bahsediyoruz sürekli o yüzden onlar da bizimle bunları konuşuyolar şikayet etmiyolar ama onlarında paylaşımları azaldı canım benim.. haklılar yani bnde hamile olmasaydım bnde öyle düşünürdüm..kendini üzme tamam mı? sonuçta kopmayacaz ki canım :)

tuğçecimm canım benimm bnde sabırsızlıkla bekliyorum kontrolumu bebeğimi çok özledimm çok duygusalımm bide zaman geçse 5 oacağa daha çok var :14::31:

sempatikk nassın canım ? bnde geçmişe baktım geldim :38:

inşallah fıstığım yaa çıldırıcam valla sabahtan beri hastane doktor bakıyorum offfff :31:

ay canım kıyamam yaa.. strese gırme.. tabı her yer ıcıne sınmıyor.. kızların gıttıgı ve memnun oldugu doktorların bulundugu hastane uzak mı sana?? gercekten ıyı bır tavsıye lazımm.. guvenemıyorsun her doktora :))

sılacımmmm ucuzumm bnce kendini üzmene gerek yok tatlım bneim.. benle kuppenin yazdıklarını okudunmu? yani biz artık burda bulantıdan halsizlikten doktor kontrolünden falan bahsediyoruz sürekli o yüzden onlar da bizimle bunları konuşuyolar şikayet etmiyolar ama onlarında paylaşımları azaldı canım benim.. haklılar yani bnde hamile olmasaydım bnde öyle düşünürdüm..kendini üzme tamam mı? sonuçta kopmayacaz ki canım :)

tuğçecimm canım benimm bnde sabırsızlıkla bekliyorum kontrolumu bebeğimi çok özledimm çok duygusalımm bide zaman geçse 5 oacağa daha çok var :14::31:

sempatikk nassın canım ? bnde geçmişe baktım geldim :38:

iyim saol sen nasılsın ?? sordum ama gormedın herhal :1::1: mısafır gelecektı kahvaltıya ekıldım galıba ogle oldu.. erkende kalkmıstım.. sınırım bozuldu bırazcık...

ay canım kıyamam yaa.. strese gırme.. tabı her yer ıcıne sınmıyor.. kızların gıttıgı ve memnun oldugu doktorların bulundugu hastane uzak mı sana?? gercekten ıyı bır tavsıye lazımm.. guvenemıyorsun her doktora :))

Karar verdim sonunda :23: Evimin hemen yakınında yeni açılan devlet hastanesi var ona gidicem kontroller için :32: P.tesi gününe bi randevu alayımda ondan sonra belli olur gerçi hangisine gideceğim :1:

Sen ne yaptın canım yumurtlama günü falan saymıyorsun sanırım :26: ay inşallah bu ay tutar da 2011 i hamile kapatırsın tabi diğer kızlar içinde öyle bide bakıyorsunuz kalan bütün kızlar hepiniz bu ay hamile çıkıyorsunuz ay ne muhteşem olur var ya :9::16:

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyy burda gökusagi cikti yaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52: uzun zamandir görmemistim........

Back