2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

konu belli kuzu..sen ne düşünüyorsun bahsettiğimiz konu hakkında :26:

valla canim sen cok güzel aciklamissin... bunu bilgisayara atilan bi format gibi düsünelim.. bazi seyleri güncelleyelim, bazi yenilikler yapalim.. bence hayatin getirdigi yani.. yeni gelen arkadaslar da kalmiyorlar.. cünkü muhabbetin ortasina giriyorlar aradiklarini bulamiyorlar... face konusuna da gelince.. merak eden bakabilir.. orda müstehcen seyler konusuyoruz yani söylemek gerekirse.. o konulari burda konusmaya kalksak atiliriz... yani her seye tek pencereden bakmayalim, kapsamli düsünelim

evet canım sende bizim gibi düşünüyorsun..ne güzel örnekler veriosunuz öyle ya..hakkatten formatlama gibi bişi..sevindim böyle düşünmene..neyse artık bu yazılanları yarın okusun arkadaşlar, herkes fikrini beyan etsin..ona göre karar verilir artık..

yani canim, birlikte hareket edelim.. nerdeyse 1senedir bi aradayiz kolay mi??? yani birbirimizi sokakta görsek taniriz... her seyimizi biliyoruz.. ortak bi noktada bulusmamiz sart tabiki... dostlugumuzun devam etmesini istiyorsak

yani canim, birlikte hareket edelim.. nerdeyse 1senedir bi aradayiz kolay mi??? yani birbirimizi sokakta görsek taniriz... her seyimizi biliyoruz.. ortak bi noktada bulusmamiz sart tabiki... dostlugumuzun devam etmesini istiyorsak

tabiiki birlikte hareket etcez kuzu..birbirimizin fikirleri çk önemli..senin de dediğin gibi dostluğumuz var arada..o yüzden zaten tartışıyoruz ya bu konuyu..haber vermeden de açılabilirdi bir topic..neden açılmadı çünkü değer veriliyor..fikirler çok önemli..hepinizi çoook seviyorumm..yarın iş var ben yatıyorum..yarın görüşmek üzere fistuklarım benim..

yeni girdim bende,arada bakıyorum sadece bışey yazmıyorum..bugun adet günümm,,gelmedii,,bakalım yarın nolcek :18:

hadi bakalım cnm aklım sende ay gergin durum değilmi nasıl zamanında olurmusun gecikirmisin varmı ufaktan sinyallar benim pek belirtim olmadı damar belirginlrşmesi ve çok hafif gögus sızlama dışındı

yeni girdim bende,arada bakıyorum sadece bışey yazmıyorum..bugun adet günümm,,gelmedii,,bakalım yarın nolcek :18:

heeeeeyyy nerelerdesin giz sen??? demek bitti günün.. hadi bakalim birlikte bekleyelim o zaman... kaybolma bir yere...

merhaba gece kuşları ne yapıyoruz bakalım nilufereren yoktun uzun suredir bekleme sona erdimi durumlar nasıl

iyilik valla nolsun.. seni sormali??? meriyle ketenhelva gelsin kulaklarini cekicem ama

regencim canim evet babam bel fitigi ameliyati gecirdi canim cok sagolasin.simdi cok daha ii insallah....

gecmis olsun tatlim... Allah baska dert vermesin... cabucak iyilesir eskisinden daha iyi olur insallah

ah merimin durumu ortada inşall aguzel hbrler gelir eee sizin batınızı sormalı regen hanımcığım devammı çalışmalara

iyi akşamlar bayanlar...
sinemaya gittim... ölümsüzler. tavsiye ederim hepinize.
topic açma konusunda nereneyse hem fikiriz sanırım. kuppem ve regenim güzel açıklamışsınız. beğendim sizi +3 puan
topic açıyorum arkadaşlar. ama geç oldu yarın sabah yaparım. ismide daha önce dedğimden hülyanın seçtiği olacak. onun uğuru olsun...
sanırım bu kadar..

ohhh ne güzellll... eglenmişsindir canımmm

ayy acc be hemen atlayıvereyım ilk yazan ben olayım kesin ben yokken acar

hadi bakalım cnm aklım sende ay gergin durum değilmi nasıl zamanında olurmusun gecikirmisin varmı ufaktan sinyallar benim pek belirtim olmadı damar belirginlrşmesi ve çok hafif gögus sızlama dışındı

bi kaç gundur adet olcakmışım gıbı belım ve karnım agrıyor ve başım donuyor arada,,o kadar..bugun hep adet olmuşum gıbı gelıyoo lavobaya taşındım bugun resmen cok zormuşş beklemk ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…