2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlıcadımmm nassın fıstık ? yani açabilirsin aslında nolcak ki ? hem dediğin doğruu gelen yok artık yeniyi bıak eskilerden de yok isim olarak ne düşünüyosun ?

bu arada kuzum ne zaman kan vermeyi düşünüyosunnnnn

gunaydin kizlarrrrr :)

günaydın tatlımmm

günaydınn kızlar...
naber nasılsın tatlıcadımmmm benim

tatlıcadimm nerdesin sen yaa..naptınnn durumlar nsll

canım kusurabakma ya oyun oynuyordum görmedim
ben iyiyim canım sen nasılsın?
bende durumlar aynı

hly balım haklıyım demi yani burası eskisi gibi değil artık olmamasıda normal kaaç bin sayfa var. yeni başlayan biri son sayfalara gelir ee onlardada paylaşım pek yok. oyüzden düşündük biz kuppeyle bu durumu. isim olarakda 2012 uğurlu olsun,göbüşlerimiz bebişle dolsun yada 2012 uğurlu gelsin,göbüşlere bebişler yerleşsin... diye bir düşünceler var kafamızda.

regencimmm, mavi yaptim... ama daha acik mavi istiyorum... onun icin bir daha boyanacak bakalim...

hulyacimmmm ev baya genis duruyor... ben cok begendim... Insallah cocuk odasini hazilayip cektigin fotograflari da goruruz ilerde...

nasılsınız ? Kaç gündür giremiyorum çok fazla bakamadım geçmişe birkaç sayfa okudum ama gerçi hiç merak edende olmamış

hoşgeldin şekerim... valla son zamanlarda topiğimiz yine boşlandı ilgisileşti malesef DEMİRBAŞ benim valla

ben geldimmmmm...

hoşgeldin canım... eeeeeee haberler snde naptınız 3D yeğenim nerde

saolasın canm benimm ev geniş ve çok kullanışlı... inşallahh bebeğim sağlıkla gelsinde odasını da çekeriz anasını da

haklısın canım benim evet.. bnce bu daha güzel.. 2012 uğurlu olsun göbüşlerimiz bebişle dolsunnnnnnnnnnnn bu da kafiyeli daha güzel :) ben oraya da gelirim kıs maşallah heryere yetiyom valla

Son düzenleme:

mericim cok gecmis olsun canim... Allah acil sifalar versin...

nasılsınız ? Kaç gündür giremiyorum çok fazla bakamadım geçmişe birkaç sayfa okudum ama gerçi hiç merak edende olmamış

hoşgeldin canımcımm..
tatlım topic çok boş zaten. birkaç kişi hariç kimse gelmiyor malesefki

haklısın canım benim evet.. bnce bu daha güzel.. 2012 uğurlu olsun göbüşlerimiz bebişle dolsunnnnnnnnnnnn bu da kafiyeli daha güzel :) ben oraya da gelirim kıs maşallah heryere yetiyom valla

canım tabiki sizsiz olurmu..? zaten buraya yazmamın sebebide o. yani ben sizi asla bırakmam siz benim can yoldaşımsınız. sadece daha aktif olarak kullanalaım forumu diye açıyorum topic. akşama belki açarım. tablo yapmayı öğreneyimde bi ondan sonra açacağım
bu arada bir önceki postunda sormuşun ama atlamışım ben. kan testini perşembe düşünüyorum canım.

ayy bnde sana perşembe yaptır dicektimmm vallahaa :) ben perşembe yaptırdım uğuru var gibi geldi snde perşembe yaptır inşallahhhhhhhhhhh sonuçççççççççç inşallahhhhhh

canım ben sana hemencecik öğreteyimmm tablo yapmayı özelden msn at bana ordan anlık yazınca daha kolay olur snde burdan uygularsın direk olurmu

silacimmmm cok gecmis olsun canim.... Durum cok ciddi diilse gitme bence tr'ye... Ben gittim biliyorsun ilk aylarimda.. Sonra bir suru problem oldu... Cok uzun yolculuk yaramiyor hamilelikte...
Bu arada ben daha gitmedim 3d'ye... Bu haftasonuna ertelenmisti... Insallah bu haftasonu gorurum..

Hulyacimmm daha gitmedim 3d'ye... Gecen haftasonu diildi randevum... bu ctesi insallahh... Bakalim bu sefer yakalayabilcekmiyiz oglumu... Yuzunu gosterir umarim... :26:
Topik dun cok bosmus valla... Ben de sasirdimmmm... Ama simdi okumak zor olmuyor..

taylıcadim iyim canım ne olsun.ne oldu adet oldun mu ya da ne durumdasın hiç bilmiyom okuduğum kadarıyla pek bi dğişklikk yok daha...
ayy ne dicem geçen gece yine rüya gördüm
rüyamda benm bebşim olmuş ama haberim yok pembe örtülü kızım herlde ama hiç yzüne bakmadım...size msaj atcm annem izin vermiyo sonra ben pc yi alıyorum o elimde alıyo ben kzııym çekip gidyom..sorumsuz bi anneym yani..annem tutyo getiryo bana bebği sonra alıyom sol göğüsümden süt içiriyom sende bana kızyodun böle yaptım diyeallah hayırlara çevirsin valla

hmmm ben geçen c.tesi zannediyodum canım... inşallah görürsün vallaaaa.. bnde rüyamda ultrasonda oğlumu görmüştümm Allah hayır etsinn

topik baya boşlandı canikom yaaaa

yolladım....
canım valla sabah karar verdim bunada. hem gitmişken bebek yoksa muayne olurum diye düşündüm. hacettepeye falan gidecem bu sefer. yada başka bir üni. hastanesine.

canım daha kırmızı kart yemedim. bekliyorum.perşembeye kadar gelmezse kan testi yaptıracam

senin rüyalarında tam seyirlik yani... Allah hayırlara çıkarsın canım. kızınıda göreymişin iyi olurmuş

tatlicadicim, Kuppeyle konustugunu tahmin ettim yazdiklarindan... Kuppe'de benzer seyler soylemisti... Ben cevap vermistim ona.. Okudunuz mu bilmem... Cunku Kuppeden cevap alamadim...

Valla ben yanlis anlarim... Burda cok sey paylastik, ve guzel dostluklar olusturduk... Ve topigin bolunmesi taraftari diilim... Zaten cok fazla kisi diiliz... Bir de bolunursek iyice azaliriz...

Eger mesele sadece yeni kisileri topige cekmek ise, isim degistirelim... Bunu defalarca soyledim daha once... cevap alamadim....

Daha once de demistim... Isterseniz topik ismini degisitirelim, 2011 ve 2012'yi iceren bisiler yapalim... Ve benim yetisemedigimi dusunuyorsaniz, listeyi devam etmek isteyen kisiye birakabilirim... Inanin bu benim icin sorun diil... Hatta belki oylesi daha iyi olur... Sana listenin en son halini gonderiiiim, sen devam et bundan sonra mesela.... Daha once sormustum bunu.. Listeye devam etmek isteyen var mi diye... Cevap veren cikmamisti....

Merak ettim bu konuda yorumlarinizi yazin kizlar... Yanlis mi dusunuyorum...?

hoşgeldin şekerim... valla son zamanlarda topiğimiz yine boşlandı ilgisileşti malesef DEMİRBAŞ benim valla
Valla pek hoşbulamadım ne yalan söyleyim gece kuşları konuşmuş baya ama normalde gelen giden pek olmamış üzüldüm Zaten canım sıkkın içim kararmış durumda offf

hoşgeldin canımcımm..
tatlım topic çok boş zaten. birkaç kişi hariç kimse gelmiyor malesefki
adet yerini bulsun hoşbuldum diyim güzelim ama üzüldüm yani topic çok boş kalmış sen nasılsın kırmızılar gelmemiş inşallah bebiş haberleri verirsin canım Sanırım birde yeni hamilemiz var dimi Yaren hamileymiş

YAREN tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

MERİ canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

yolladım....
canım valla sabah karar verdim bunada. hem gitmişken bebek yoksa muayne olurum diye düşündüm. hacettepeye falan gidecem bu sefer. yada başka bir üni. hastanesine.

canımmmmm sakınn ama sakınnn üniversite hastanesine gitme bnce olur mu ? orda insanı didik didik ediyolar boşuna canını sıkarsın tatlım..

bnce yani bu sen bilirsin tabi ?

hmmm ben geçen c.tesi zannediyodum canım... inşallah görürsün vallaaaa.. bnde rüyamda ultrasonda oğlumu görmüştümm Allah hayır etsinn

topik baya boşlandı canikom yaaaa

Valla bunun suclusu hepimiz hulyacimmm yaa.. Ama aslinda cok dogal... Hamilelerimiz artiyor, bazilari gidiyor, bazilari ilk aylarin rahatsizligindan gelemiyor...
Topigin ismine 2012'yi ekleyemedigimiz icin, yeni kisiler pek gelmiyor... Sonucta 2011 bitiyor....
Heee bir de face muhabbetini unutmayalim... Ben artik birsey demiyorum istedigi yerde konusur isteyen ama, dun sanirim regencim face'de cok guzel muhabet dondurduk demisti... Simdi o muhabbet burda diil, face'de donuyorsa, topigin aktif olarak gorunup, yeni kisilerin gelmesini bekleyemeyiz ki?? Yani demek istedigim biz konusacaklarimizi burda konusmus olsak face yerine, topik surekli aktif gorunur, surekli post atilan topiklerin arasinda gorunur, ve yeni kisilerin gelme ihtimali daha artar....

Yani hulyacimmmm bir cok nedeni var bunun...

canım ben listeyi devralayım almasına ama sonra ne olacak. ya ilk mesajla ilgili problem olursa tıpki mart topiğindeki gibi. o zaman taşınmaktansa şimdi taşınmak bana daha kolay geliyor. onun dışında bölünmek değilki bu. ben burada yazı yazılırsa takip etmeyecekmiyim sanki. yada burda hamile olmayan biri o topiğe geldiğinde burdan kopmayacakki. zaten çoğumuz faceden birbirimizi takip ediyoruz. buraya kimse yazı yazmıyor artık. bu topik ismi 2012 olsada yazmayacak çünkü artık içerik farklılaştı. ben kesinlikle sizlerden haber almaktan bunalmış değilim bu böyle anlaşılmasın sadece artık bu topiğe giren kimse aradığını bulamaz,ben bundan bahsediyorum. zira bunun sonucunu görmek istiyorsakçok basit deneyelim istersen bir farklılık olmayacak sende göreceksin.

canım valla buraya kimse gelmiyor bile artık. önemli haber olmadıkça kimse yazmıyor. ben hergün uğrıuyorum,cevap verebileceğim herşeye cevap veriyorum ama olmuyor 1-2 kişiylede olacak gibi değil. hamile olan kayboluyor yada daha az uğruyor. üstüne alınabilirsin sen bunlardansın

canımmmmm sakınn ama sakınnn üniversite hastanesine gitme bnce olur mu ? orda insanı didik didik ediyolar boşuna canını sıkarsın tatlım..

bnce yani bu sen bilirsin tabi ?

valla canım bende aylar önce pco çıkmıştı ya bence artık yok ama yinede ona baksınlar diye üni.hastanesi dedim. gitmeyeyimmi yani öylemi diyorsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…