- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.061
cnm bidaha test yaptırmadım perşembe kontrol var bekliyorum sabırsızlıkla
kiiiiiiiiiizzz taze hamisnasilsin???
varya ben de hamis olursam ve ikimizin de oglu olursa bil ki seyda ermisrüyasi sende cikti bak.. senin bebegin vardi ve erkekti.. benim de varmis ve maviler icinde sariliymis, ona uzatiyormusum tut diye.. sonra tatlicadinin da varmis telefonda konusup ütüye gidiyormusuz ayy ama ben bebegi seydaya veriyormusum bi anlami var miki?? :26::26::26:
cnm bidaha test yaptırmadım perşembe kontrol var bekliyorum sabırsızlıkla
ama perşembe çokk geç. bence yarın gidip bir kan testi yaptır. artıyormu bakalım değerin
çok şükür cnm bomba gibiyim tek uzunttum meri çok zor gunler geciriyo ay bende merak ediyorum şeydacımın ruyassını ne çıkcak bakalım sonuçbi arkadaşımda içine oğlan doğdunu söluyo içine ay ben kesede kaldım cinsem gecemedim ee senin bat ne zamandı çalışmalara devammı
yok cnm ya yaptırmıcm artık idrar testimde pozitiflendi o yuzden beklicem perşembeyi
idrar testinde pozitifse o zaman bebeğin seninle canım,çok sevindim valla.
nasilsiniz bklimmm? benim moral sifirr... kocisim bu sabah bursaya gitti is icin carsamba donucek kaldik kizimlaa basbasaa((( bnde bgn teyzemlere gidicemm kocisim gelene kdr ordayimm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnassınızz kızlarrr
ucuzummmmmmmmm nerdesinn yaaaaa
canim beniim bitanem.. buralardayim hayatim. masallah sende tutmussun ev. ve de cok severek. RAbbim banada nasip etsin insallah begendigim evinsahibinden ses cikmadi hala beklioruz...
benimde moralim bozuk babacim amelyat oldu(( ve ben hiic bisey yapamiyorum... gitmeyi cok istiyorum tr ye.. gozu kor olsun bu gurbetin!! ucak biletlerine bakiyorum .insallah rabbim hayirlisiyla acar yolumuda gidebilirim! ama iste ev olayi biraz baglio...artikbakicam bi hal caresine...
mericimm arkadasim acil sifalar diliyorum Allahtan babana.. biliyorum az cok duygularini. insallah guzel haberler alirsin canim.
kizlar okuyamadim atladigim birseyler varsa kusura bakmayin. screamawaycim gitmis mi 3d usg ye??
ahhh canım benimmmmm üzülme kıs kocacında kızınız için para kazanıyo ona yeni ciciler almak içinbu arada ben haftaya p.tesi taşınıyommmmmmmmmmmmmmmmmm hemen kalkıp işe koyulcam şimdi yavaş yavaş bişiler yapayım
bu aradaaaaaaaa tuğçe hanımmmm tuğçe hanımmm yine benim postları atlıyosunn ama olsunnn
canim beniim bitanem.. buralardayim hayatim. masallah sende tutmussun ev. ve de cok severek. RAbbim banada nasip etsin insallah begendigim evinsahibinden ses cikmadi hala beklioruz...
benimde moralim bozuk babacim amelyat oldu(( ve ben hiic bisey yapamiyorum... gitmeyi cok istiyorum tr ye.. gozu kor olsun bu gurbetin!! ucak biletlerine bakiyorum .insallah rabbim hayirlisiyla acar yolumuda gidebilirim! ama iste ev olayi biraz baglio...artikbakicam bi hal caresine...
mericimm arkadasim acil sifalar diliyorum Allahtan babana.. biliyorum az cok duygularini. insallah guzel haberler alirsin canim.
kizlar okuyamadim atladigim birseyler varsa kusura bakmayin. screamawaycim gitmis mi 3d usg ye??
kendini cook yorma tatlım bak dıkkatli ol tamammı ? Kocişimde evet para kazanmak ıcın gıdıyoo ztn o yuzden bısey dıyemıyorum yaa iş bu
Postlarını atlıorum demek yaa ne kadan terbıyesız bı kızım ben böleeee yıne neyı atladım acep yaabazen telden okuyorummm ondan kacırıyorum ipin ucunu heralde hlycımm yoksa senın postlarını hıcc atlarmıyımmm
ooh canim benim inanki cook sevindim..cunku kac zamandir ugrasiyoruz ve nekadar sIkIci olmustu.. insallah hersey boyle gonlunce devam eder tatlim...canımmmmm valla seni bekliyodummm.... evet sonunda tuttum evimi hmde çok içime sinerek çok şükürdarısı senin başına canımmmm arkadaşımmm inşallahhh snde taşınırsın artık :)
babana da geçmiş olsun canımmm benimm önemli bişi değildir inşallah... inşallahh Allah acil şifalar versin hemencecik iyileşiversin... oldu da gelirsennn valla haberim olsun sılacımmm eğer ayarlarsamm ev taşımaya denk gelmezsee seni görmeye gelirim canım benimmmmmmmm
screamaway gelmedi canım haber yok malesef
kendini cook yorma tatlım bak dıkkatli ol tamammı ? Kocişimde evet para kazanmak ıcın gıdıyoo ztn o yuzden bısey dıyemıyorum yaa iş bu
Postlarını atlıorum demek yaa ne kadan terbıyesız bı kızım ben böleeee yıne neyı atladım acep yaabazen telden okuyorummm ondan kacırıyorum ipin ucunu heralde hlycımm yoksa senın postlarını hıcc atlarmıyımmm
cnmmm cok geçmiş olsun Allah sıfa versın babacıgınaa neden amelıyat oldu ?
Screamawaycımm 3d ye gıtmıs ama oğluşu yüzünü fln kapatmışş o yuzden bu cumartesı tekrar gıdıcektı...
merak etme canımm zaten arkadaşlarım annem görümcem falan yardım edecekler bana.. Allah kocalarımıza sağlık sıhhat versin canım valla ne şanslıyız kahveye gitmezler içkisi kumarları yok ne güzel sadece çalışıyolar
nysee zaten tilifondan girip atladığın içinn bişi demedim zatiarabamızı saattık demiştin ya ona bişi yazmıştım.. olsun önemli diil canım bileerek cvp vermemzlik yapmıyosun ya sonuçta yapmıyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?