2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy canımm ınsssss gelmezler.. ınsssssss... kendınıde uzme yıpratma canım...

ayy unutulcak kadın degılsın tabıde ıste unutmusum kem kum yani... bende iyim canım nasıl olsun.. kacıncı gundeyım bılmyorum ama doktorumun mesaıye kal dedıgı gunlerdeyımm. ılk calısmayı yaptık dun gece.. 2 gun daha ara vermeden yapıcakmısızz.. ondan sonra canımız ne zaman ısterse

Allah tan hayırlısını dılıyoruzz.... bakalım nasıp kısmet ne zaman...

ay canım ya tvde sezercik filmi var ona takıldım kusurabakma.
canım gelecekler benim kırmızılar %99 eminim. hemen gelsiler inşallah diyorum artık ben.
canım sakın kaçırma bu günlerini dicemde, kaçırıcağını hiççç sanmıyorum
bereketli olsun inşallah. kısa zamanda yavruna kavuşacaksın gibi geliyor bana. burada çok duydum ben rahim filminden sonra hemen hamile kalan çokk kişi var. inşallah sende onlardan olursun canım

ayyy canımmmm cok saolll.... gercekten canı gonulden dıyorum bunu... o kadar umut verıyorsunuz ki bana... son bırkacaydır umutsuzluga kapılmıstım kesın bende bısey var dıyordumm.. cok sukur hıcbısey cıkmadı.. sımdı ıcımı bı umut kaplıyor sayenızde... ınss güzel Allah ım duyar sesımızıde daha fazla bekletmez bızlerı... cok saol canım..

inss hepimizz en yakın zamanda hamıle kalırızz...

agrıların mı basladı yoksa?? bılıyorsun ki belırtıler bırbırıne cok benzıyor... ınsss regl belırtısı degılde mercımek belırtısıdır kırmızıları gorene kadar ümit devam edıyor....

canım umutsuz olma zaten. bu ay inşallahhh hamile kalırsında kendinide bizleride mutlu edersin.
canım benim ağrılar ara ara yokluyor beni ama ondan ziyade sabah ateşimi ölçtüm. eski aylarla kıyasladım. hasta olduğum ateşe çok yakın bir dereceydi. ondan diyorum canım.
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

insss canım anladım canımmm.. o zaman hayırlısı olsun..

ke4ndi adima söyliiim canim anca o zamanlar geliyorum o zaman da seyda yaren oluyor sizler olmuyorsunuz, havadan sudan sohbet ediyoruz.. seni sormali.. sen nasilsin bakem??

ay yesınler senı.. dımek ancak o saatlerde gelebılıyorsun... kıyamam yavrummmm... bıraz durgun gordum senı hayırdır?? nesen yok sankı..

bende ıyım ne olsunn.. kendimi dizilere verdımm. netten bakıyorumm falan fılan....

nerden anladin yaaa :26::26::26::26: korktum vallah senden...

huuu huuuu ben geldimmmmm....

kimsecikler yokkkk, ama menbetacimmm gelmis sabah.... ozledim seni....

kizlarrrr, oglumunnnn odasi geldi... tabi daha kurulmadi.... kutularda duruyoo....

kizlarrrr, oglumunnnn odasi geldi... tabi daha kurulmadi.... kutularda duruyoo....

güle güle kullanin canim.. kurulunca da esyalariini yerlestirirsin ooooh mis...

ayy insallah regencimmmm o gunleri de gorurum....

senin batini da heyecanla bekliyorum... 18di diye hatirliyorum..

sanirim öyle demistim ben de unuttum valla ama 22sine denke geliyor daaaa benim umudum yok ya hic icimde öyle bi his heyecan yok.. tamam hamile olma ihmimali güzel ama ben beklemiyorum valla yalana gerek yok

hangi renk aldiniz mobilyayi canim??? ya da var mi resmi felan?? ayy varya ben olsaydim orda kendi ellerimle kurardim... yatagimizi sideboard'umuzu felan hep ben kurdum kaynanamlarin vitrinin bi kismiyla, sehpalarini da yani elimden gelir.. bebegimin yatagi felan olunca ben kurarim tabi dururum musait olursa...

canım benim batın üzerine 1 hafta geçti yaptım da çıkmadı 2sindede.. ondan sonra yaptım kanı onda çıktıı düşün yaniiiiiiiiiiiii :) hala gelen giden yoksaaa inşalalh iyiye işarettirrrrrrrr

insan kacirma potansiyelime bayiliyorum yaaaa

daha az önce baktim kizlar burdaydi, gittim geri geldim iki dakkaligina anaaa kimse kalmamis

regentoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öldüm gülmekteennnn karnımııı hoplata hoplataaa gülüyomm bi görsenn delüüü ya

huuuu bnde ADAPAZARLIYIMMMMMmmmm sen aslen oralı mısın canım ?

hjayırlı olsun canım benim.. sağlıklaaa büyüsünn paşannnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr havadisler bndeeeeeeeeeeeeee evi tuttukkkkkkkkkkkkkkk ayın 20 sine kadan taşıncammmmmmm ev süper bayıldım çok içime sindi herşeyi harikaaa valla sonunda içime sindii yeri de süperr ohh ohh yandann yandannnn darısı ucuzumaaaa inşalalhhhhhhhhhhhhhhh

yaaa valla hülyacim baksana bana... artik sasirmiyorum daa hee... evi de buldun ooohh... sirtindan yük kalkti artik.. bebisinin odasini felan artik hayaller durursun

bu arada göbüsü fazla hoplatma bebisi rahatsiz etme yani...

Son düzenleme:
nerden anladin yaaa :26::26::26::26: korktum vallah senden...

ben anlarımm. benım regenım boyle soguk davranmazdı bana.... hayırdır soylebakım neyın var????

bende ozledım senı... ılk gırdıgım gunlerdekı gıbı muhabbet edemıyoruz canımm.. senınde kardaiz gibi işlerin yogunlastı falan sende ıhmal edıyorsun bızlerı.. haklıyım bakkkk bıse deme sakın

hadı bakalım gozunuzaydınnn.. gule gule ıyı saglıklı gunlerde kullanın ınss.... merak ettımmmmmmmm odayı.. kurunca paylasırsın artık :)))

Allah ım ınsan sempatiğini de sorar dımı.. yok anacım yok ıs yok bu kızda.. bı sevınsın hemen unutuverıyo... hadı bakalım gozunuzaydın canımm.. hayırlı gunlerde oturun ıns

yok tatlim sana niye soguk davranayim ben.. sanirim genel olarak öyle bi havam var

yok tatlim sana niye soguk davranayim ben.. sanirim genel olarak öyle bi havam var

anladım canım ama durgunsun yanııı.. herzamankı delü regen gıbı yazmamıssın.. yanı ben oyle anladımm.. durgun boyle zoraki konusan bır hava sezdımmmm

yanı evde durumlar ıyı ama senın canın oylesıne sıkkın.. değil mi :)) sıkma canını regencıkkk.. sevooom senı bıtter cıkolatamm benımmm..

ben de seni seviyom canim menbetam benim ayy sogukta bek bi üseniyom ya is yapmaya.. aslinda temizlik yapilcak banyoya bi grcem hem banyoyu yikicam hem de kendimi aslinda gideyim de ben valla doldurayim küveti felan kokulu mumuzdan da yakayim keyif yapayim biraz... keyif... :26::26::26::26:

ayy regencimmmm bende kurmak istiyorum aslinda... ama simdi odanin rengine takildim ya, koyu geldi yapildiktan sonra demistim.. bir kat acik rengini atmak istiyorum.... ondan once kurmicam mobilyayi....
beyaz renk aldim... ya bebek odamiz cokkk siradan olacak aslinda... burda nerdeeee tr'deki modeller... duz beyaz mobilya iste....

ayyy hulyaaaaaa senin de yeni eve yeni bebek olacakkkk.... hayirli olsun canimmmmm.... cok merak ettim evi.... resmi filan yok mu nette??

menbetacimmmm tatlim haklisin valla... bu hafta cok yogun gecirdim... bundan sonra insallah biraz daha rahatlar islerim... sen nasilsin?

70 gunum kalmisss kizlar yaa... bu nerdeyse 7 ayi bitiriyorum demek diil miii...

oooo keyif yap valla regencimmmmm... ne guzel... biz bizden onceki ev sahibinden kalan son duvar kagitlarini söküyoruz... bebek gelmeden isleri hizlandirdik.... ara verdigimizde buraya geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…