2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canim bazi testlerde cok koyu cikmayabiliyormus.. bakiyorum da halen, koyu cizgiyi gördügünüz andan itibaren 3gün calisma öneriyorlarmis.. neyse ben bugün de calisayim yine de

Eki Görüntüle 303717 Eki Görüntüle 303718

kurdale yerine hazır süslerden koydumm benn acaba aynı örnekten mi bahsedıyoruzzz Tatlıcadıcımmmmmm

aynısı değil canım. ama çok güzel olmuş. ellerine sağlık çok beğendim. kurdelaları güle benzettim ben doğrumu görüyorum?
ayrıca resim atayımmı ama ucundan görünüyor. yiğenimin üzerinde örtmüşüz bir resim var elimde görmek istermisin??

evet canim bazi testlerde cok koyu cikmayabiliyormus.. bakiyorum da halen, koyu cizgiyi gördügünüz andan itibaren 3gün calisma öneriyorlarmis.. neyse ben bugün de calisayim yine de

çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.

gül değilde papatyaya benzıyo cnm ortasında küçük küçük boncuklar var kenarlarıda tül :) Buaradaa resım görmek ısterım tabı senın dedıgın örnegınıde merak ettımm...

tugce senin ördügün sey bu muydu?????? güle güle kullanin canim benim.. ay bak ben de heveslendim yaa... baslasam mi böyle bir sey örmeyee..

evet cnmm ben ördüm :) Bi tek atkı örmeyı bilen benn neler yapıyorum vlla kendıme şaşıyorum :) Ben bunları yapıosamm sen neler yaparsın kim bilirr :) Ayrıcaaa bence başlayabılırsınnn sonuçtaa bi gün bebişin olucakkk Allahın izniyleee hem bu ay gelirseeede süper olur sen battanıyeyı bıtırıyomuşsun hamiş kalıyomuşsun :)

çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.

canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...

Tuğçem gelince seslen artık siliyorum buradan olmasa face görüşelimm

canım bu bak. bizimki rengarenk duruyor birazcık. bunu olmazsa annene göster yada kaynanana yapıversinler hediye. sen yorma kendini artık. boş oturcaklarına az işe yarasınlar
ben şahsen bunu yapamam ama annem çok kolay olduğunu söylüyor..

bide sileceğim canım birazdan. istersen sonra net ve büyük bir resmini isteyeceğim kızkardeşimden

edit:kaldıramadım eklentiyi amaaa.. :26: neyse bebek resmi nasıl olsa kalsın bakalım napayın

Eklentiler

• $n574932928_948149_5063.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

battaniyenin örgünü görünce aklima patik geldi.. böyle kar kare modelle arti seklinde mi ne örüyorduk sonra katlayip dikince oluyordu.. ama unutmusum. taaa ilkokulda yapiyordum onu ayyyyyyyyyyyy annem zorla ördürürdü ben de pek sevmezdim hani.. bir de oturmaya felan gitti mi alirdim elime karilarin icinde örerdim, gelen minciklardi giden minciklardi.. ayy ne günlerdi ya.. kocaman bi fiskosu bitirmistim anamin zoruyla.. ay bir de begenmezdi he yaptigimi.. sanki profesyonelden is bekliyor gerci ögrenmek güzel, bak simdi yapmaya kalksam bilgim var iyi bir sey..
yok canim yaa... hamis olayim da önce ondan sonra örerim yavas yavas.. daha gecen seneden kalan ayakkabi vs vardi valla kaldirdim hepsini dolabin üstünde.. ne kadar takmasam da gözüm görünce kötü oluyorum

ahh benim guzeliimm iste ben test yapmaktan bu sebepten oturu vazgecmistim.. gunler boyunca hesap yap dur,yakaladimmi yakalamadimmi die dusun dur... hakkinda hayirlisigulum.. insalah dogruzamanda olmustur is... evet koyulastiktan sonra 24-36saatlerinde yaziyo insallah senin yumos guludur ve yakalamistir hucreyi dollenebilirle insallah.... bence takilmamayabak kuzum sukur yumurtluyorsun bunu gordun gerisi Takdiri ilahi....

kurdale yerine hazır süslerden koydumm benn acaba aynı örnekten mi bahsedıyoruzzz Tatlıcadıcımmmmmm
vay vay vayyyyyyyyyyyyy bomba buarkadasim..benneden yapamiorum bole seyler yaaaaaaaaaaa

canim bence kurdeleden daha orjinal durmus hazir koyduklarin...gule gule gunlerde kullanmak nasip olsun insallah....

canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...

okudum canım ve şans meselesi olduğunuda biliyorum. zaten şansı yükseltmek için uğraşmıyormuyuz biz. zira şöyle birşey varki yumurta çatladıktan sonra hemen kendini bir sonraki aya hazırlamaya geçiyor. o geçtikten sonrda döllenme oluyor. bunları bir makalede okudum canım ordan biliyorum. neyse canım ben biliyorum bazı şeyleri o yüzden uzatmayacağım ve diyorumki rabbim gönlüne göre versin inşallah. inşallah bu ay sonunda müjdeni alırız

sagol tatlim dedigin gibi... zaten hücre döllense bile rahme tutunamayabiliyormus da.. belki de bizde de olmustur bugüne kadar ama haberimiz yoktur... aman yaa... olmadiysa dfa olmadi yani onla mi ugrascam kendi kaybeder

ay söyle ben de merak ettim simdi.. uzatmakla ne alakasi var, konusuyoruz iste.. bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip zaten di mi?

galiba jetonum simdi düstü .... gülebilirsin ....

Son düzenleme:
msnde konuştuk ya onu diyorum o yüzden uzatmayacağım diye... yani keşke şansını öndende arttırsaydın falan demeyeceğim

tamam canim tamam sonradan düstü köseli jetonum hatta düzeltme yaparak ekledim zaten... sana o söylediklerimi aslinda o kadar düsünmüyorum sanirim, cünkü normalde pek aklima gelmiyor.. yani konu acilinca felan oluyor öyle ay halen gülüyorum kendime yaa

güldüm valla hemde baya bir güldüm ama jetonum anca düştü deyişineeee

ama öyle yaa baksana aklimin ucundan gecmiyor.. sey düsündüm yalana gerek yok... hani döllenmeyle ilgili bir seyler biliyorsun ama bana söylemiyorsun diye geldi aklima. dedim acaba neden söylemiyor beni kircak bir sey mi, sonra diyorum yok ya döllenmeyle ilgili bi gercek varsa ortada ben niye kirilayim ki felan diye yaziyorum resmen

a benim şaşkınım... öyle birşey olsa söylerim tıpkı riske girmişsin dediğim gibi.
döllenmeyle ilgili gerçeği söyledim ya zaten. yumurtanın çatlaması bir nevi yeni aya hazırlık anlamınada geliyor canım. o yüzden önden gelen 3 gün yumurtnın çatladığı gün ve sonraki gün yani o 5 gün önemli sayılıyor... eğer öyle olmasaydı yumurtadan sonraki 3 gündede çalışın diyorlar. ay anlatabiliyormuyum yaaa:26::26:

Son düzenleme:

yok canim ben kendime gülüyorum yaaa.... yaziyorum resmen neyse.. ben gidip bi test daha yapayim nasilsa bol buldum tutuyorum kac saattir su da icmedim.. ya önceki günler calisma oldu zateennn... ben en yakinindaki gün dündü onu diyorum ay neyse bu konu arap saci oldu .. sen anlat naptin bütün gün??

Son düzenleme:
ahh be kizaniim ne cok yormussun kendini.... yarin iicebi dinlen hayatim..

ayy bana kmseler gelmior ve gelmesin su aralar ev gocuyoorr.....
nee ayni gun mu
ben normal dogum yapmistim canim ona ragmen 5-6gun kaldim!!

valla yordum kendimi ama gelen de olmadı

ay saolasın canım benimmm.. snde ye nolurrr

ya niye ben bir seye heyecan yapinca kimseler burda olmuyor :44::44::44:

ben geldimm

canımm bayıldımmm.. bnceeded iiki kurdela koymamışınn böyle daha güzel olmuş

tatlıcadımm seninkide benim gözlük olayına dönmüş bnde ekledim kendimi yeni gözlük almıştım göstermek için silerim nasıl olsa dedim ama silemedimmm kaldıı öyle resmim meğerse kaldırmışlar onu

yeğenine de bayıldım yaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…