- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.801
regencim inşallah tutturmuşsundur gününü canım. ben pek bilmiyorum,incelemedim bu konuyu çok fazla. ama şahsen benim çok koyu, aynı renk olmuyor. en koyu gördüğüm bile silik. yani herkezin koyu olmayabiliyormuş. bunu biliyorum sadece..
Eki Görüntüle 303717 Eki Görüntüle 303718
kurdale yerine hazır süslerden koydumm benn acaba aynı örnekten mi bahsedıyoruzzz Tatlıcadıcımmmmmm
kurdale yerine hazır süslerden koydumm benn acaba aynı örnekten mi bahsedıyoruzzz Tatlıcadıcımmmmmm
evet canim bazi testlerde cok koyu cikmayabiliyormus.. bakiyorum da halen, koyu cizgiyi gördügünüz andan itibaren 3gün calisma öneriyorlarmis.. neyse ben bugün de calisayim yine de
gül değilde papatyaya benzıyo cnm ortasında küçük küçük boncuklar var kenarlarıda tül :) Buaradaa resım görmek ısterım tabı senın dedıgın örnegınıde merak ettımm...aynısı değil canım. ama çok güzel olmuş. ellerine sağlık çok beğendim. kurdelaları güle benzettim ben doğrumu görüyorum?
ayrıca resim atayımmı ama ucundan görünüyor. yiğenimin üzerinde örtmüşüz bir resim var elimde görmek istermisin??
tugce senin ördügün sey bu muydu??????güle güle kullanin canim benim.. ay bak ben de heveslendim yaa... baslasam mi böyle bir sey örmeyee..
çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.
screamaway canim bak sunlari buldum:
.....
İdrarda Yapılan Ovulasyon Testi hamilelikten korunma için de kullanılabilir mi ?
Hayır. OVULASYON TESTİ sadece yumurtlama (ovulasyon)'nun 24-36 saat öncesini göstermektedir. Ancak spermler, vücudun içersinde 72 saat kadar daha yaşayabilirler. Örnek olarak : 28 günlük bir siklus olduğunu varsayarsak, yani yumurtlama 14. günde gerçekleşiyorsa, cinsel birleşme ise 11. siklus gününde yapılırsa döllenme meydana gelebilir. 1. test gününüz, 12. siklus gününüzdür. Bundan dolayı hamilelikten korunma için kullanılması sakıncalıdır.
....
Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH'nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış olmaktadır
....
Sonuç pozitif ise (çift çizgi) 24-48 saat içinde yumurtlamanız gerçekleşecek demektir. gebe kalabilmek için ilişkiye en uygun zamandır.
bu bilgilere göreee.... pasa ihtimali de artiyo rtam gününe denk gelyior cünkü
gül değilde papatyaya benzıyo cnm ortasında küçük küçük boncuklar var kenarlarıda tül :) Buaradaa resım görmek ısterım tabı senın dedıgın örnegınıde merak ettımm...
evet cnmm ben ördüm :) Bi tek atkı örmeyı bilen benn neler yapıyorum vlla kendıme şaşıyorum :) Ben bunları yapıosamm sen neler yaparsın kim bilirr :) Ayrıcaaa bence başlayabılırsınnn sonuçtaa bi gün bebişin olucakkk Allahın izniyleee hem bu ay gelirseeede süper olur sen battanıyeyı bıtırıyomuşsun hamiş kalıyomuşsun :)
ahh benim guzeliimm iste ben test yapmaktan bu sebepten oturu vazgecmistim.. gunler boyunca hesap yap dur,yakaladimmi yakalamadimmi die dusun dur... hakkinda hayirlisigulum.. insalah dogruzamanda olmustur is... evet koyulastiktan sonra 24-36saatlerinde yaziyo insallah senin yumos guludur ve yakalamistir hucreyi dollenebilirle insallah.... bence takilmamayabak kuzum sukur yumurtluyorsun bunu gordun gerisi Takdiri ilahi....evet canim.. 21inde baslicak burda yanlis yazmadilarsa ama o da hafta ortasina denk geliyor belki de 26sidir burda da.. ama 6sina kadar dogru.. o zamanlar bol bol vakit geciririm seninle.. evet canim ya aslinda dün degil ondan önceki gün en koyuydu, ben de sey düsündün bigün sonra artik tamamem koyu olur diye ama bigün sonra, yani dün acildi biraz ve ben dün öyle bi yumurta aki buldum ki sormabugüne kadar hic öylesini görmemistim.. hemen is tuttuk iste.. aklima sey takildi ama; hani iki gün önce dedim ya en koyuydu diye (ama test cizgisinden daha koyu degildi yakindi birbirine) dün iyice koyulasmayinca acaba günü mü kacirsdim dedim.. sonra düsündüm ki zaten cizgi koyu cikinca 24-36 saat sonra yumurta catliyor, yani belki de yumurtam yeni catladi.. muhtemelen günün de yaptim ama iste yine de takiliyor kafama :44::44::44: gerci tuttu ya da tutmadi iki hafta sonra belli olcak
screamaway cicim sen de baksana bi mesajima...
vay vay vayyyyyyyyyyyyy bomba buarkadasim..benneden yapamiorum bole seyler yaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 303717 Eki Görüntüle 303718
canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...
ahh benim guzeliimm iste ben test yapmaktan bu sebepten oturu vazgecmistim.. gunler boyunca hesap yap dur,yakaladimmi yakalamadimmi die dusun dur... hakkinda hayirlisigulum.. insalah dogruzamanda olmustur is... evet koyulastiktan sonra 24-36saatlerinde yaziyo insallah senin yumos guludur ve yakalamistir hucreyi dollenebilirle insallah.... bence takilmamayabak kuzum sukur yumurtluyorsun bunu gordun gerisi Takdiri ilahi....
vay vay vayyyyyyyyyyyyy bomba buarkadasim..benneden yapamiorum bole seyler yaaaaaaaaaaa
canim bence kurdeleden daha orjinal durmus hazir koyduklarin...gule gule gunlerde kullanmak nasip olsun insallah....
okudum canım ve şans meselesi olduğunuda biliyorum. zaten şansı yükseltmek için uğraşmıyormuyuz biz. zira şöyle birşey varki yumurta çatladıktan sonra hemen kendini bir sonraki aya hazırlamaya geçiyor. o geçtikten sonrda döllenme oluyor. bunları bir makalede okudum canım ordan biliyorum. neyse canım ben biliyorum bazı şeyleri o yüzden uzatmayacağım ve diyorumki rabbim gönlüne göre versin inşallah. inşallah bu ay sonunda müjdeni alırız
ay söyle ben de merak ettim simdi.. uzatmakla ne alakasi var, konusuyoruz iste.. bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip zaten di mi?
ay söyle ben de merak ettim simdi.. uzatmakla ne alakasi var, konusuyoruz iste.. bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip zaten di mi?
galiba jetonum simdi düstü.... gülebilirsin ....
msnde konuştuk ya onu diyorum o yüzden uzatmayacağım diye... yani keşke şansını öndende arttırsaydın falan demeyeceğim
güldüm valla hemde baya bir güldüm ama jetonum anca düştü deyişineeee
ama öyle yaa baksana aklimin ucundan gecmiyor.. sey düsündüm yalana gerek yok... hani döllenmeyle ilgili bir seyler biliyorsun ama bana söylemiyorsun diye geldi aklima. dedim acaba neden söylemiyor beni kircak bir sey mi, sonra diyorum yok ya döllenmeyle ilgili bi gercek varsa ortada ben niye kirilayim ki felan diye yaziyorum resmen
a benim şaşkınım... öyle birşey olsa söylerim tıpkı riske girmişsin dediğim gibi.
döllenmeyle ilgili gerçeği söyledim ya zaten. yumurtanın çatlaması bir nevi yeni aya hazırlık anlamınada geliyor canım. o yüzden önden gelen 3 gün yumurtnın çatladığı gün ve sonraki gün yani o 5 gün önemli sayılıyor... eğer öyle olmasaydı yumurtadan sonraki 3 gündede çalışın diyorlar. ay anlatabiliyormuyum yaaa:26::26:
ahh be kizaniim ne cok yormussun kendini.... yarin iicebi dinlen hayatim..
ayy bana kmseler gelmior ve gelmesin su aralar ev gocuyoorr.....
nee ayni gun mu
ben normal dogum yapmistim canim ona ragmen 5-6gun kaldim!!
dogru diyorsun canimmmm, alisverislerimi bitirmem gerek en azindan...
afiyet olsun hulyacimmmmm asureyi cokk severim ben...
cicekcimm donsun veya donmesin aslinda cok sorun diil, donmezse sezeryan olurum zaten... zamaninda gelsin, gecikmesin de.. en cok ondan korkuyorum...
ya niye ben bir seye heyecan yapinca kimseler burda olmuyor :44::44::44:
Tuğçem gelince seslen artık siliyorum buradan olmasa face görüşelimm
canım bu bak. bizimki rengarenk duruyor birazcık. bunu olmazsa annene göster yada kaynanana yapıversinler hediye.sen yorma kendini artık. boş oturcaklarına az işe yarasınlar
ben şahsen bunu yapamam ama annem çok kolay olduğunu söylüyor..
bide sileceğim canım birazdan. istersen sonra net ve büyük bir resmini isteyeceğim kızkardeşimden
edit:kaldıramadım eklentiyi amaaa.. :26: neyse bebek resmi nasıl olsa kalsın bakalım napayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?