- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.241
yok canım üzgün değilimdim de dün biraz keyfim yoktucanım sıkılıyordu öylesine Sen nasılsın canım paşa nasıl ay geçen sen yazmıştın heralde bacak bacak üstüne attırmıyor diyen ne güldüm varya eşime de anlattım hatta bizim kızlardan birisi böyle yazmış diye ee çocuk haklı zabıta gibi evini daraltıyosunuz diyor
canımmmmmmmmmmdün akşam kaynanamda yapmış yedim çok sağol bitanem şaka yaptım öyle canımın istediği bişey olmuyor aslında şöyle gece yarısı istesemde kocacığımı yollasam diyorum ama yok belki ilerde olur
hoşgeldin canım naber ?
benimm feci başım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesler nerdeeeee?:26::26::26:
face'demisinizzzz, yoksa diger topikte miii?
canım benimm iyiyiz şükürr akşam 5te mercimeğime kavuşacam inşallahhh
canımmmmmmmmmmdün akşam kaynanamda yapmış yedim çok sağol bitanem şaka yaptım öyle canımın istediği bişey olmuyor aslında şöyle gece yarısı istesemde kocacığımı yollasam diyorum ama yok belki ilerde olur
oyyyy yerim ben onu yaaoyle valla breshkacimmmm gelmeden daha evde otoritesini kurdu... bakalim seninki neler yapcak...
Afiyet olsunnn yarasın bebişine :) Bnmmm hiç aşermem olmadı bılıomsunn acep bndemı bı sorun var yaa :) İştahımda normal hayatımdaki gibi amaa 2 gündür kan ilacına başladım ve sanıyorumki ona baglı olarakk sabahları midem kazınıyo resmen açlıktan :)
kizlarr hlycimla knustuk simdi mercimeginin kalp atislarini duymuss hersey normalmis dru hatta iyi bakmissin demis :) yaptirdigi testler icinde 3. ayda tekrar yaptirman gerekiyo demisa :) özetle bu kdrr simdi hlycm kocisiyle sinemaya fln gidicekmis merak etmeyin:)
tugceciiimmmm........ guzeliiim sen napiyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaa masallah cok sekerler kizcenin esyalari sepeti yastigi.... cok ciciler yaa... Allahim altin yastik altin yastik diyosunuz dedim bu nekisonra sonra anladim ne is gordugunu...buralarda olmadigindan.... sanirim son larak odasi kaldi gormedigimiz....
ha tugceciim canim sekeri kendinmi yapacan? cook orjinal fikirler buldumben burda.. pasta seklinde,elbise seklinde bittiiiimmm!!!!
ayrica tugce ve renewalin fotolarini gormek icinresmen facemi actim.. baktim ve kapadim geri... supersiniz kizlar masallah.. ikinizdide kilo adina bisey yok gobek var.... bizler nolcaz bakalim...
hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiiiizzzz minyatür insan olmus mu peki??? gördün mü seklini tam olarak?????? böyle parmaklari felan??? resim var mi resim?????
sılacım tesekkur ederım canım... ıns sorunsuz gecer hepsiii...
sempatiğim yaaa herseyın yolunda olmasına o kadar sevındımki... bıde masallah yanı o ne trafık.. ne cıleler cekmıssın yollarda yavrum. kıyamam... bıdaha 5 te ıse randevun 2 de evden cık kuzummm.. boyle adrenalın yasamayın yani hamıle hamıle..
bu arada hepinize gunayddddınnnnnnnnnnnnnnnn.... dun ben gelemedım, bu kız okurken ezıyet olmasın dıye pek yazısmamıssınız.. coktesekkur ederım.. cok anlayıslısınız.. sızler bıtanesınızzzz...
bugunde kuaforde randevum var.. gelemeyebılırımmm.. ona gore fazla yazsmayın hee... optummmm hepiciğinizi......
regentoşum yok öyle eli kolu belli değil ama kafası ve vücudu belli fasulye şeklinde yatıyoooresim koycam canımm merak etme ama benim telefonun kamerası bozuldu kocamınkide şu an meşgul müsait zamanda atıcam hemen
saolasınnn sempatik teyzesiiivalla sorma ne çile çektim yaa ama yetiştik yaaa ohhh çok şükürr valla o kadarrrrrrr mutlu oldum ki bundan sonra bayaa erken çıkcamm orda beklerim daha iyi yahuuu
aaayyyy demek fasülye oldu he...kiz o zaman epeyce büyümüstür, cok merak ettim ya, senin bebisin dogana kadar da catlarim heralde meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?