2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gogom vayyy seni görmek ne güzel ne güzel. ay simdi sen saliyi iple cekiyordursun

nilüfer canim hosgeldin batin nezaman senin insan cok heyecanlaniyor yaklasinca seni anliyoruz

kanki ac bi konuda konusalim hadi gülüm baslat

gogom vayyy seni görmek ne güzel ne güzel. ay simdi sen saliyi iple cekiyordursun

nilüfer canim hosgeldin batin nezaman senin insan cok heyecanlaniyor yaklasinca seni anliyoruz

ana gogom sendemi tosuncuk istiyordun????

nilüfercigim daha varmis bata heyecan yapma kafandan at gitsin. diyene bak :44::44::44:

ana gogom sendemi tosuncuk istiyordun????

nilüfercigim daha varmis bata heyecan yapma kafandan at gitsin. diyene bak :44::44::44:

evet canım geldim ama cıkıcam bırazdan...

evet canım bende erkek cocuk ıstıyorum bundan sonra.. ins Allah ım nasip eder eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı bır evlat...

ay kızlar size birsey diyimm..

facede kaynatıyorlar bunlar... bizde bekleyelım burdaaaaaaaa

kankim napim dolaniyorum hazir nette iyiken.

nilüfercim bencede sen yumurtlama günlerindesin calisman lazim

gogom ya niye gidiyon amaaaaa. Insaallah gönlündekini verir Rabbim önce saglik tabiki

kankim napim dolaniyorum hazir nette iyiken.

nilüfercim bencede sen yumurtlama günlerindesin calisman lazim

gogom ya niye gidiyon amaaaaa. Insaallah gönlündekini verir Rabbim önce saglik tabiki

evet canım once saglık sonra gonlumdeki.. ins canımmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…